2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hanımlar transferin 6.günü hala belim ağrıyor normal mi? Bi de sırt üstü uyuyamıyorum yüz üstü yan falan dönsem sıkıntı olur mu
Bana doktorum da hemşire de istediğin şekilde yatabilirsin ister ayaklarını karnına kadar çek ister yüz üstü yat vs vs hiç önemi yok dedi. Yani yatış şeklinin etkilemediğini söyledi ama yine de siz bilirsiniz.

Aminnnn canım benim ins yarın tekrar vereceğim ins artar sağol canim benim Rabbım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰
aminnnnn inşallah canım isteyen herkes kavuşsun yavrusuna :dua: :KK200:

Eklentiler

• 1624456359203.webp
    1624456359203.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 13
Bu yolda o kadar umutluyken o kadar hüsrana uğradım ki.yinede savaşmaktan vazgecmedim.sagol cnm.Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda..Inşallah altın yumurtam olur..yarınki embriyoda inşallah gelişmiştir. Bir tane bir tanedir. Ne çok şans o kadar fazla..desteğiniz için hepinize teşekkürler...
Hangi doktorda tedavi gçrüyprsun canım? Pgt li olması da ihtimali baya artırıyor inşallah yüzümüz güler hepimizin 🤲🏻 Biz birbirimizi anlıyoruz da destek oluyorz.Dün arkadaşlar toplandı eşli ,çocuklu, bir tek bizde yok o ortamda, öle mahzun mahzun herksın çocuk peşinde koşmasını iziliyorsun... üzülmekten, insanların sana üzülmesinden çok yıprandım ben de ...

Benim test gunum iki temmuz ama oncesinde yaptirmak istiyorum cunku omegaven serum taktirmam gerekiyor gelecek hafta ama acikcasi tutmadiysa onu taktirmaya ugrasmakta sacma geliyor benden baska serum kullanan varmi transfer oncesi bayagida uzun suruyo uc saatte anca bitiyor saolsun bahceci 150 tllik serumu 600 tlye takiyor 🤦🏻‍♀️

Hangi doktorda tedavi gçrüyprsun canım? Pgt li olması da ihtimali baya artırıyor inşallah yüzümüz güler hepimizin 🤲🏻 Biz birbirimizi anlıyoruz da destek oluyorz.Dün arkadaşlar toplandı eşli ,çocuklu, bir tek bizde yok o ortamda, öle mahzun mahzun herksın çocuk peşinde koşmasını iziliyorsun... üzülmekten, insanların sana üzülmesinden çok yıprandım ben de ...
Çok haklısın o yüzden kimseyle görüşmek istemiyo insan çünkü soruyolar vs artık ben dayanamıyorum uzak duruyorum 😔

Benim test gunum iki temmuz ama oncesinde yaptirmak istiyorum cunku omegaven serum taktirmam gerekiyor gelecek hafta ama acikcasi tutmadiysa onu taktirmaya ugrasmakta sacma geliyor benden baska serum kullanan varmi transfer oncesi bayagida uzun suruyo uc saatte anca bitiyor saolsun bahceci 150 tllik serumu 600 tlye takiyor 🤦🏻‍♀️
O serum ne için canım

Bir de sürekli çocuklarından bahsetmeleri, sanki biz istemiyormuşuz gibi bir taraftan çocuklu hayatı övüp bir taraftan zorluklarından söz etmeleri, siz düşünmüyor musunuz tarzı soruları, ayh kız ne güzel rahat rahat çayını çorbanı içiyorsun Bi de bize bak demeleri, zorla kucağımıza verip sevdirmeleri... Çocukları çok severim ama artık başkasının yanında çocuk sevmek istemiyorum resmen

Dün verdim canım dr attım yarın tekrar istedi galiba istediği gibi değil yada artacaktır onami bakacak bilemedim hem sevindim hemde endişe korku sardı yarin ins gene artmış güzel sonuç alırım allahin izniyle 🤲🏻
Katlanacak mı diye istemiştir canım birde test gününden önce verdin yA ondan içini ferah tut

Bende 12. Günü beklemeyeceğim 10. Gün vericem bitsin bu belirsizlik
İğneleri yaparken acaba boşa mı yapıyorum diye düşünmeyi bırakmış oluruz olmadıysa da. Sizin en azından kızınız var yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki bizim için de sımsıkı sarılın evladınıza 💕💕

Back
X