- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.621
Bemim de 5. Gün çift embriyo 3. Temmuz test günüm1 temmuz denildi 5. Gün çitf embriyo 12.gün oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bemim de 5. Gün çift embriyo 3. Temmuz test günüm1 temmuz denildi 5. Gün çitf embriyo 12.gün oluyor.
Estrofem, coraspirin , enox igne , progestan igne ve progestan fitil kullaniyorum canimInsallah canim hangi ilqclari kullaniyorsunuz peki
Dün yaptırdım test 68.3 çıktı canım deger iyi bilmiyorum ama ?Degerin kac ckkti speki canim
Ins canım ins allahim hayirlisiyla versin hepimiz 2022 annesi olalım insaminnnnn inşallah canım isteyen herkes kavuşsun yavrusuna![]()
![]()
Dualarım seninle o kapıdan boş çevirme AllahımBeni de yarına transfere çağırdılar canlar. Yaşayıp yaşamadığı o zaman belli olacak. Hayırlısı olsun inşallh
Doğru önce verdim galiba ondan ve ins katlanır hayirlisiyla her anımız çok zor sevindim allahima çok şükür bugün ins yarın verirsem artacak mı diyorum allahim bizlere kucagimizabalacagiz evlatlar versin hayırlısıyla insKatlanacak mı diye istemiştir canım birde test gününden önce verdin yA ondan içini ferah tut
AMin inşallahBemim de 5. Gün çift embriyo 3. Temmuz test günümhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
![]()
Insallh 2 ye katlanir insallhDün yatırdığım test 68.3 çıktı canım deger iyi bilmiyorum ama ?
Amin inşallah canımDualarım seninle o kapıdan boş çevirme Allahım
Enox igne haric gerisi ayni bide prednol ilqci kullaniormEstrofem, coraspirin , enox igne , progestan igne ve progestan fitil kullaniyorum canim
Ins canım benim ins her asamasi çok zor gerçekten şuan artacak mi beklemek allahin izniyle olur inş Rabbım gönlümüzdeki hayirlisiyla versin insInsallh 2 ye katlanir insallh
Aynen herkesin durumuna göre ilacı farklı farklı Allah hepimize nasip etsin inşallah bebisleriBurada farkli bir islev icin yani tutunmayi kolaylastiriyor demisti,herkesin durumu da farklı tabi ama ben hergun progestan iğne vuruluyorum
Dualarimiz bep ole hayirlisi neyse o olsun hakkimizda :)Ins canım benim ins her asamasi çok zor gerçekten şuan artacak mi beklemek allahin izniyle olur inş Rabbım gönlümüzdeki hayirlisiyla versin ins![]()
Yaaa çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerlerin katlanarak gitsin inşallahKızlar ben dayanamadım bugün 8.gunum kan testi yaptırdım sonjc 68.3 bu pozitifmi demek sizce normal mi ? Ben 9 haziranda çatlama iğnesini 3/1 vurmustum o etkilemez demi ?
ben de sadece progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum onun dışında hiç bir ilaç kullanmadım , transfere hazırlık döneminde bileİğnesiz tek fitil kullanan benim sanırım. Neyse herkesim tedavisi kendine özel gerekli görülseydi verildi diye düşünüyorum. (En azından kendimi öyle yatıştırıyorum)![]()
Tm cnm çok teşekkür ediyorumMaximum sure bir hafta canim uc gun icinde olursun kesin gebe degilsen adacayi veya ozel gun cayi ic ben cok faydasini gordum sokturmede
İlkkez duyuyorum… acaba nasıl bir faydası var ki?Kızlar benim transferin 6.gununde yani dun ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum.benden başka vurulan var mi?
Test günümden 2 gün sonra tamamen geldiNegatif olanlar kaç gün sonra regl oldunuz.
Canım inşaallah sağlıkla tutunurlar sana21 haziran 3. Gün embriyosu (1adet) iyi kalite transfer oldum
Bugün transfer sonrası 9. gün , sabah azıcık göğüslerim şişmişti, söndüler sonrahiç kimsede belirti yok sanki![]()