- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.101
Test gununü uzun tutuyorlar kanda deger cıkabilir sizin ama bu seferde az cıktı diye üzülcekseniz yaptırmayın ben önceki transferimde altıncı gün silik cizgi görünce tedıncı gun kan vermiştim az da olsa betam yukselmişti evde test yaptınız mıÇarşamba günü 30 haziran dedi cok uzun geldi bana
Canım tekrar opu olabilirsin. Bende 40 yaşBenim de son yumurtalar ilk deneme ben ilk denemeden yıprandım yaş 44 senin yaş kaç?
Allah nasib etsin bize. O son yumurta duygusu çok kötü.
Evde test yapmıyorum önceki 2 transferimde yaptım çok üzülmüştüm bu sefer yapmiycam eğer varsa en azindan azda olsa kanda çıkar diye düşünüyorumTest gununü uzun tutuyorlar kanda deger cıkabilir sizin ama bu seferde az cıktı diye üzülcekseniz yaptırmayın ben önceki transferimde altıncı gün silik cizgi görünce tedıncı gun kan vermiştim az da olsa betam yukselmişti evde test yaptınız mı
Yarın test günü ama ben 7.gunde 2.gun emb neg sonuç aldım Tekrar düşünüyorum ama çok zor süreçler üstümde büyük vur yük var gibiCanım tekrar opu olabilirsin. Bende 40 yaş
Bence erken baktiema benim gibi kanda neg görünce .modun düşüp iştahın bile kaçabilir Ted devam ederken..Teşekkürler dilerim bu sefer son olur guzel olur ❤
Bekle sabırlı ol canım. Doktorun kimdiÇarşamba günü 30 haziran dedi cok uzun geldi bana
Sürec cidden çok zormuş haklısın. Ama. Nasip te olan olacak kuzum. Bende de hiç belirti yok... Elimizden geleni yaptık artık hersey Allahın takdiri.. Sen şu testi yarın var de ona göre düşünürsün. Belki pozitifYarın test günü ama ben 7.gunde 2.gun emb neg sonuç aldım Tekrar düşünüyorum ama çok zor süreçler üstümde büyük vur yük var gibi
Bağırsakla alakalı canım. Benim de aynıKarnım çok fazla şiş gören 3 aylık hamile sanar
olumsuz 2. kez olumsuz aldım. Brnım bağışıklık sist hastalıpım var .Vücudum embriyoyu kabul etmıyor bence. Yıkıldık ama ayağa kalkmak zorundayım. Tüm sabah ağladımİkinci gun
Aç i. Meni. Esprisi ne ki. Bana da yok dedilerAmiiin inşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Öyle bir mucize olsa Allah elimden tutsaSürec cidden çok zormuş haklısın. Ama. Nasip te olan olacak kuzum. Bende de hiç belirti yok... Elimizden geleni yaptık artık hersey Allahın takdiri.. Sen şu testi yarın var de ona göre düşünürsün. Belki pozitif
Bitanem yaaolumsuz 2. kez olumsuz aldım. Brnım bağışıklık sist hastalıpım var .Vücudum embriyoyu kabul etmıyor bence. Yıkıldık ama ayağa kalkmak zorundayım. Tüm sabah ağladım
7 çok erken ta. 2.gun ğn embriyosu üstelikÖyle bir mucize olsa Allah elimden tutsasevinsem Benim de hiç belirti yok.yedinci gün neg çıkınca umut da yerle bir
Ah ben de yedinci günde neg olunca öğünden beri ywrdemiyim goktemiyim bilmiyorum.Bu halde nasıl calisacam onu d abilmiyorum Rapor yine 6 gün aldın dün neyseki.Cabuj toparalyamayacagimi biliyorum..Ama Allah bize metanet versin.olumsuz 2. kez olumsuz aldım. Brnım bağışıklık sist hastalıpım var .Vücudum embriyoyu kabul etmıyor bence. Yıkıldık ama ayağa kalkmak zorundayım. Tüm sabah ağladım
O kadar çok halsizim ki sürekli yatasım uyuyasım varBağırsakla alakalı canım. Benim de aynı
Oyyyyy canım benim ya Allah bin kere razı ins inancı dr 1000 diyince kendimi hamile kabul edemedim ama gene şükür ins okurBeyaz lale 1000’li değerleri görmen için dua ediyorum sana.Yarın da benim kan tahlili günüm.12.gün.Lütfen sen de bana dua etTaze gebelerin duası tutarmış
Canım aminOyyyyy canım benim ya Allah bin kere razı ins inancı dr 1000 diyince kendimi hamile kabul edemedim ama gene şükür ins okurher daim duamdasiniz canım Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucagimizi bebislerimizle doldursun ins yarın ins güzel haberler alacağız senden allahin izniyle mutluluktan uçacagiz ins
Proluton da aynı ilaç grubu acaba. Kalçam agrıyoBana doktor hamile kalsan da 12. Haftaya kadar vurulucaksın dedi. Bebeğim yada beşlerim tutunursa inşallah bende doktora danışırım çekilcek gibi değil progestan ya
En iyisi uyumak zamanda hızlı gecerO kadar çok halsizim ki sürekli yatasım uyuyasım var
Ne demek istediğinizi anlamadım ?Aç i. Meni. Esprisi ne ki. Bana da yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?