2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Çarşamba günü 30 haziran dedi cok uzun geldi bana
Test gununü uzun tutuyorlar kanda deger cıkabilir sizin ama bu seferde az cıktı diye üzülcekseniz yaptırmayın ben önceki transferimde altıncı gün silik cizgi görünce tedıncı gun kan vermiştim az da olsa betam yukselmişti evde test yaptınız mı

Evde test yapmıyorum önceki 2 transferimde yaptım çok üzülmüştüm bu sefer yapmiycam eğer varsa en azindan azda olsa kanda çıkar diye düşünüyorum

Yarın test günü ama ben 7.gunde 2.gun emb neg sonuç aldım Tekrar düşünüyorum ama çok zor süreçler üstümde büyük vur yük var gibi
Sürec cidden çok zormuş haklısın. Ama. Nasip te olan olacak kuzum. Bende de hiç belirti yok... Elimizden geleni yaptık artık hersey Allahın takdiri.. Sen şu testi yarın var de ona göre düşünürsün. Belki pozitif

Öyle bir mucize olsa Allah elimden tutsasevinsemBenim de hiç belirti yok.yedinci gün neg çıkınca umut da yerle bir

olumsuz 2. kez olumsuz aldım. Brnım bağışıklık sist hastalıpım var .Vücudum embriyoyu kabul etmıyor bence. Yıkıldık ama ayağa kalkmak zorundayım. Tüm sabah ağladım
Ah ben de yedinci günde neg olunca öğünden beri ywrdemiyim goktemiyim bilmiyorum.Bu halde nasıl calisacam onu d abilmiyorum Rapor yine 6 gün aldın dün neyseki.Cabuj toparalyamayacagimi biliyorum..Ama Allah bize metanet versin.Kalbimize serinlik Birkaç günde biraz daha metanet gelir ama tabi ben çabuk toparlanıyor um böyle şeylerde kimi çabuk toparlaniyor olabilir.Senin de benim de bu olmadıysa bir dahakinde kesin olumlu sonuç versin Rabbim Aylin.Yasin kaçtı?Sana da gıyabında dua edeceğim sen d ebana dua et.Benim yaş 44 ilk deneme.Peki dmeisisnki bağışıklık sist sorunu var prednol yada prograf verildi mi.Bu sorun için.

Beyaz lale 1000’li değerleri görmen için dua ediyorum sana.Yarın da benim kan tahlili günüm.12.gün.Lütfen sen de bana dua et Taze gebelerin duası tutarmış
Oyyyyy canım benim ya Allah bin kere razı ins inancı dr 1000 diyince kendimi hamile kabul edemedim ama gene şükür ins okur her daim duamdasiniz canım Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucagimizi bebislerimizle doldursun ins yarın ins güzel haberler alacağız senden allahin izniyle mutluluktan uçacagiz ins

Canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…