- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.121
Aylin hanım üzülme demekle olmuyor en cok birbirimizi biz anlarız çünkü ağaçtan düşenin halinden ağçtan düşen anlarolumsuz 2. kez olumsuz aldım. Brnım bağışıklık sist hastalıpım var .Vücudum embriyoyu kabul etmıyor bence. Yıkıldık ama ayağa kalkmak zorundayım. Tüm sabah ağladım
Ne demek istediğinizi anlamadım ?
Hayır kontrole gittiğimde verdi 5 gün kullandım transfer günüde içtim 6 oldu sonra bıraktımMerhabalar bir sorum olacakti, prednol kullanmaya reglden sonra mi baslamistiniz hatirliyor musunuz ?
Bilmem bana estrofem için aç tok farketmez demişlerdi ama prolutex için bişey demediler diye hatırlıyorumCanım klavye hatası. Aç içmenin yararı ne ki. Bana da tok al dediler yazmıştım güya
Estrofem mide ağrısı yapmaması adına tok karnına alınması gerekiyor bilginiz olsunBilmem bana estrofem için aç tok farketmez demişlerdi ama prolutex için bişey demediler diye hatırlıyorum
Yok alıyorum ama midem kötüEstrofem mide ağrısı yapmaması adına tok karnına alınması gerekiyor bilginiz olsun
Kaç mg aldın canımHayır kontrole gittiğimde verdi 5 gün kullandım transfer günüde içtim 6 oldu sonra bıraktım
Evet corasprinle birlikte içiyorum sabahları kahvaltıdan sonra ama akşamları yemekten sonra içmiyorum şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım zaten yarın ve yarından sonra 1 tane içince bırakıyorum artıkEstrofem mide ağrısı yapmaması adına tok karnına alınması gerekiyor bilginiz olsun
16 mgKaç mg aldın canım
10 gü. Kullanmıştın demi. Bana kalp atışına kadar devam dendi
Teşekkür ederim bende o zaman başlayacağım sanırım inşallah güzel haberler alırsınızHayır kontrole gittiğimde verdi 5 gün kullandım transfer günüde içtim 6 oldu sonra bıraktım
Ben inanamıyorum yaa neyi yanlış yapıyoruz da negatifi görüyoruz o kadar ilaç o kadar iğneler hazır embriyo neden olumsuz aklım almıyor. Ben sorgulamadan yapamıyorum. Size de geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsınız. Ben çok içime attım galibaolmadı 0 çktı. Eşmi aramadım daha ağlamaktan . Allah 3.de bana olumluyu versin inşallah bana dua eder misiniz .
Canım ne yaptın verdin mi kan tahlili?Hadi inşaallah hayırlısı ile güzel sonuçlar al arkadaşım , aminBenim silik çizgi daha da silik bugün bende öğlen kan vermeye gidicem bu belirsizlikten kurtulmak istiyorum artıkne zormuş bekleme üzüleceksem de üzüleyim bugün 9. Gün ne varsa yoksa çıkar
Kimyasaldan şüpheleniyorum
Aslında bazıları yanlış yapmasa da çocukları olmayabiliyor. Annem emekli hemşire, 1970'lerde o zamanki adı ile sağlık kolejinde okurken kadın-doğum kitaplarının ilk cümlesinde "Her kadın anne olamaz" yazar demişti. Bazen sebepsiz olamayabiliyor anne kadınlar.Ben inanamıyorum yaa neyi yanlış yapıyoruz da negatifi görüyoruz o kadar ilaç o kadar iğneler hazır embriyo neden olumsuz aklım almıyor. Ben sorgulamadan yapamıyorum. Size de geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsınız. Ben çok içime attım galiba
Transferden once bnde tetra kullaniyordum bana hemsire transfer yapildiktan sonra birakicaksin dedi .dediginiz butun ilaclari bnde kullanıyorum suan ama en saglikli bilgiyi yine doktorunuz verirArkadaşlar merhaba. Benim 14 Haziran da yumurtam toplanıp 17 Haziran'da transferim oldu. Yumurta toplandıktan sonra Tetra ve prednol kullandım 3 gün. Transferden sonra bu ilaçların kullanılması gerekiyo muydu? Şu an progesteron fitil, estrofem, prolutex ve multivitamin kullanıyorum sadece. Doktorum önceki ilaçlar hakkında bir şey demedi, ben de kullanmadım.
Arkadaşlar kan verdim negatif çıktı.Nasibimde yokmuş
Tedavi sayfasını da böylelikle kapattım.
Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasib etsin.
Çok moralim bozuk
Silik çizgilerin anlamı 4,99 Muş
Rica ederim canım seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı durumda oluyoruz en başında hatta burda birbirimiz ilaç dozlarini öğrendikçe AA bana az mi verdi bana niye o ilacı vermedi acaba gibi aklımızda deli sorular olusuyovlAma inan çok kişisel bir tedavi yöntemi dekar herkesin durumuna göre ilaç yaziyo guvenmekten başka çaremiz yok çünkü sorguladikca daha çok yipraniyoruz stres oluyoruz.Zatrn zir bir süreç birde biz pimpiriklendikce iyice kendimize zirliburda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü bizi sadece biz anlarız:)Çok teşekkür ederim benimde transferim var doktor reglden sonra kontrolde başlayacağız dedi ama acaba geç olur mu regl de başlamak gerekir mi diye tedirgin olmuştum. Cevabınız içimi cok rahatlatti❤
Çok teşekkür ederim benimde transferim var doktor reglden sonra kontrolde başlayacağız dedi ama acaba geç olur mu regl de başlamak gerekir mi diye tedirgin olmuştum. Cevabınız içimi cok rahatlatti❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?