2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Moralini bozma canım o ucuz testler yanilabiliyo.insAllah yarın pozitifi görürsün

canım sabah berbattım ağladım kaç tur....şimdi doktordan döndük. Doktor bazen transfer yaparken bu kesın gebe dersiniz dedi ve ben öyle dedim dedi. Yanıma gelip 2 yumurtanda çok iyi 12 hücreli çok iyiler 1.kalite dedi. Benım bağışıklığım fazla çalışıyor yani vucudum embriyoyı kanıl etmemiş olabilir. Bizi üniv hastanesi genetğe yönlendirdi karı koca testlerinizi verin sonuçlar çıkınca konuşalım dedi.1 -2 ay bekleyip tekrar başlayacağım. izmir mi istanbul mu olsun uzaktan zor olur mu Behçeci onu düşünüyorum. Doktor bulmam gerek.

Arkadaşlar kan verdim negatif çıktı.Nasibimde yokmuş
Tedavi sayfasını da böylelikle kapattım.
Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasib etsin.
Çok moralim bozuk
Silik çizgilerin anlamı 4,99 Muş
Daha 9. Gündesin ve 4,99 çıkmış.İlaçları sakın bırakma.Ayakları yukarı kaldır dinlen.Bu forumda 12.günde 6 küsürü görüp değeri 2’ye katlanarak giden arkadaşımız oldu.İsmini bulup göndereceğim sana.

evet 2 denememde de intralipid serum aldım 300 tl gibi bir şey. Prograf da kullandım. prednol ben zaten diğer hastalığımdan dolayı kullanmıştım eskiden yine gebe kalamdım. Artık genetipe bakılacak

verildi prograf aldım serum aldım eskiden de prednol aldım kendimiz bebek denerken başka bi rahatsızlıkyan ötürü. yaş 31 . biraz toparlandım allah gücünü veryor insana

Eger iyi bi doktor arıyorsanız İstanbul kavacik medistate hs. Prof.Dr Oya Gökmen'e bir görünün derim tecrübesi cok fazla ve sizi anlıyor ona gore işlem yapıyor gerisi Allaha kalmış

Tetra antibiyotik bende kullandim kaç gün hatırlayamadım ama transferden sonra prednole devam ettim bırakan da var ama emin değilsen Dr sor istersen.

Canım bir sürü faktör var negatifi getiren. Benim de 4. denemem bu ve 40 yaşındayım , daha gebeliği tadamadım. Hem erken bir kere idrarda gebelik testi için. Yarın kan ver.

Aylincim hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sen İzmir'demi tedavi goruyordun

Çok haklısın gerçekten. Güvenmek lazım ama iste maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç insan emin olmak istiyor. Hayırlısı olsun inşallah, yaptın mı hiç test

Doktorum aradı canım yarın başka biryerde kan ver dedi ama biokimyasal sağlıksız bir gebelik bu dedi en azından gidişatı anlayalım dedi
5. Gün embriyosunda9. Gün 50 60 bekliyordum dedi yarın yine gidip yakınımdaki hastanede vereceğim hiç umudum yok be arkadaşım ilaçlarımı yaptım ama iğnemi daha yapmam fitil yaparım coraspin de içtim

Nacizane tavsiyem iğneni de yap bence

Çok haklısın gerçekten. Güvenmek lazım ama iste maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç insan emin olmak istiyor. Hayırlısı olsun inşallah, yaptın mı hiç test
Yok canım nerde bende o yürek 11. Gün yaparsam yaparım :)
Çok yıpratıcı çok zor bir süreçmis insan başına gelmeden anlamıyor.Evet haklısın insan garanti olsun emin olsun istiyo ama o kadar belirsiz bir süreç ki sadece bol sabır gerekiyo başka şansımız yok Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…