- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.221
Ozlemcim senin test günün bugündu degil mi ? Verdin mi kan tahlilini dualarlaProf.Dr.Sait Yücebilgin var Ege Üniversitesinde çalışan Prof.Muayenehanesi var İzmir Alsancak’ta.O yaptırtıyor Ege’de genetik test.Hoca’nın muayenehanesini ara ve bilgi al.
Eğer siz pgt yaptırmak istiyorsanız doktorunuzla konuşup embriyolarınızı gönderin. Sonuçta maddiyatı sizi ilgilendirir. Hem bir sorun varsa en başta öğrenmek sonda öğrenmekten iyidir. Siz göndermek istedikten sonra doktorunuz hayır diyemez zatenbiz izmire yakınız orda var mıdır böylr bi labaratuvar acaba? peki pgt li tüp bebekle bunu alakası var mı? misal sorun çıkmadı pgt li tüp bebek yapılmıyor mu?Bu testler çıkana kadar ara mı verdiniz tedaviye ? yani hemen bir doktor seçip yeniden başlamak yanlış mı sonuçları mı bekleyelim. Allah razı olsun gerçekten yıkık haldeyim sorularıma cevap arıyordum
Dondurulmuş embriyoya da pgt yapıyorlar bizim o şekilde oldu kaç tane gönderebilirseniz gönderin gerisi dondurulur sonrasında tekrar gönderebilirsiniz demiştiNe demek Allah sendende razi olsun benim ilk denemem ne gatif olunca doktorum bu testi istedi hemen yptir sakin vakit kaybetme dedi cunku bu testin sonucuna gore embriyolari bir daha kullanip kullanmayacagimiza karar verecegiz gec cikabiliyor sonucu dedi negatif sonucumu ogrendimten bir iki gun sora verdim kani ucbhafta sonra cikti o arada zaten iki adet bekleyevegiz demisti doktorum yeni transfer icin iki ay sora ikinci transferi oldum kan verdikten.
Pgt ayri bir sey donmus embriyoya yapilmiyor dedi doktor eger bu karyotip bozuk cikarsa yeni embriyo olusturup pgt ye gonderecegiz dedi benimki esiminki temiz cikti ondan ikinci transferi oldum. Pgt maliyetli bir islem embriyo
Basina 300-400 euro gbi bir fiyati var canim doktor o yuzden hemen herkese pgt onermiyoruz dedi. Izmirde tabiki vardir internetten arastir buyuk laboratuvarlatin hepsi yapiyor bikac tanesine telefonla sor ben oyle yaptim yapmayan yer de ypan yere yonlendirir illaki ama oyle aylar beklememeni oneririm cunku daha once forumda yazmislardi hastanelerde cikmasi cok uzun suruyor diye canim
Canim hangi merkezde yaptirdin bunuDondurulmuş embriyoya da pgt yapıyorlar bizim o şekilde oldu kaç tane gönderebilirseniz gönderin gerisi dondurulur sonrasında tekrar gönderebilirsiniz demişti
Kacinci gun embriyosu ?Arkadaşlar transfer günü hariç 6.gün için 5.9 değeri normal mi?
3.günKacinci gun embriyosu ?
Bu arada idrar testinde erken gebelik testi almıştım. 2 defa baktım çok silik şekilde 2.çizgi çıktı
Erken ypmissin canim artar dahaBu arada idrar testinde erken gebelik testi almıştım. 2 defa baktım çok silik şekilde 2.çizgi çıktı
Arkadaşlar bu arada erken gebelik testinin ilkini eczaneden 25 TL ye aldım daha sonra trendyoldan aynı markanın 5'li testi 27.90 ihtiyacı olan varsa bakabilirBu arada idrar testinde erken gebelik testi almıştım. 2 defa baktım çok silik şekilde 2.çizgi çıktı
İnşallah dua edelim birbirimize Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinErken ypmissin canim artar daha
Insallah ilaçların etkisi değildirBu arada idrar testinde erken gebelik testi almıştım. 2 defa baktım çok silik şekilde 2.çizgi çıktı
Tamamen meraktan şu an 10.günüm ancak tekrar kan verecek cesareti bulamıyorum kendimde. Zaten okuduğum kadarıyla ovitrella nın etkisiyle 12 gün hcg yüksek çıkabilirmiş o yüzden aslında gününü bekklemek en doğrusu ama insan sabredip bekleyemiyoInsallah ilaçların etkisi değildirneden 6.gun de test yapmak istediniz çok erken diye soruyorum bi şeyden mi şüphe edip yoksa meraktan mi
Taze transferse çatlatma iğnesinin etkisi bu canımBu arada idrar testinde erken gebelik testi almıştım. 2 defa baktım çok silik şekilde 2.çizgi çıktı
Bahçeci de yaptırdıkCanim hangi merkezde yaptirdin bunu
Evet benim taze transferdi. 2 adet ovitrella vurulmuştumTaze transferse çatlatma iğnesinin etkisi bu canım
Tesekkur ederim bende bahceciye gidiyorum tekrarBahçeci de yaptırdık
3.denememden önce eşimden değil ama benden genetik test yapmamı istedi doktor.Evet 3 haftada çıkıyor.Pıhtı sorunu çıktı ,coraspirin verdi sadece.Bu 4.denenemde gittiğim doktor farklı ona genetik sonucumu gösterdim ama kan sulandırıcı iğne verdi ilave olarak.Hatta embriyolarımı dondurdu.Hiç demedi pgt yapalım falan diye.Şimdi tutmazsa bu embriyolar,donmuşlar var ve onlara yapılamayacak o zaman pgt.Ne demek Allah sendende razi olsun benim ilk denemem ne gatif olunca doktorum bu testi istedi hemen yptir sakin vakit kaybetme dedi cunku bu testin sonucuna gore embriyolari bir daha kullanip kullanmayacagimiza karar verecegiz gec cikabiliyor sonucu dedi negatif sonucumu ogrendimten bir iki gun sora verdim kani ucbhafta sonra cikti o arada zaten iki adet bekleyevegiz demisti doktorum yeni transfer icin iki ay sora ikinci transferi oldum kan verdikten.
Pgt ayri bir sey donmus embriyoya yapilmiyor dedi doktor eger bu karyotip bozuk cikarsa yeni embriyo olusturup pgt ye gonderecegiz dedi benimki esiminki temiz cikti ondan ikinci transferi oldum. Pgt maliyetli bir islem embriyo
Basina 300-400 euro gbi bir fiyati var canim doktor o yuzden hemen herkese pgt onermiyoruz dedi. Izmirde tabiki vardir internetten arastir buyuk laboratuvarlatin hepsi yapiyor bikac tanesine telefonla sor ben oyle yaptim yapmayan yer de ypan yere yonlendirir illaki ama oyle aylar beklememeni oneririm cunku daha once forumda yazmislardi hastanelerde cikmasi cok uzun suruyor diye canim
Canım yaptırdım sonuç bekliyorum.Gece 4 gibi kalktım,adet ağrım vardı ve göğüslerim acıyordu.Dedim eyvah adet yaklaşıyor.Sabah verdim kanı,bakalım çıkar birazdan .Hayırlısı inşaallah canımOzlemcim senin test günün bugündu degil mi ? Verdin mi kan tahlilini dualarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?