2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canim yukarda bir arkadas donmus embriyosuna pgt yptirmis ben sordugum halde ypilmiyor dediler yeniden opu yapilmasi lazim dendi artik aklim sirrim ermiyor bu bahceciye gercekten simdi aklim olsa kapisindan gecmem

Tesekkur ederim bende bahceciye gidiyorum tekrar
Soracagim bu durum kisiye gore degisen birsey mi diye
ozlemgundogdu Dondurulmuş embriyodan tekrar biyopsi alınıp tekrar sonuç gelene kadar dondurmaları gerektiği için pek önerilmiyor sanırım ama yapılan birşey biz hepsini göndermedik dondurulmuş bekliyor bu transferimiz tutmazsa dondurulmuşları önce pgt ye göndericez
Bir de şöyle birşey var yumurtalar toplandıktan sonra biyopsi alınıp hem embriyoları hem parçalarını dondurabilirler sonraki seferde embriyolar çözdürülmeden sadece alınan parçalar gönderilebilir
Bizim 11 embriyomuz oluştu 9 tanesinden biyopsi alındı biz 4 tanesini gönderdik diğerleri dondurulmuş bekliyor hem kendileri hem parçaları 2 tanesi biyopsi yapılmadan donduruldu

Allahım hepimize sabır selamet versinne çok şey öğrenmek durumunda kalip ne çok sey bilmek zorundayız. Allah hepimizin kalbinden geçeni versin inşallah

Allahım hepimize sabır selamet versinne çok şey öğrenmek durumunda kalip ne çok sey bilmek zorundayız. Allah hepimizin kalbinden geçeni versin inşallah
Amin canım hem çok şey öğreniyoruz hem çok para harcıyoruz manevi zorlukları da kat kat fazla Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım tez vakitte inşallah

Sizin doktor bayağı ince elemiş sık dokumuş ne güzel. Valla benimkiler direkt donduruldu, rahim dinlendirildi dondurulmuş 2 tane transfer edildi. Bunlar tutmazsa 4 tane daha var yani. Ama biyopsi falan yapılmadı, ya da pgt'ye gönderilmedi. Evet ben de bir video izledim şimdi, dondurulmuş embriyonun pgt'ye gitmesi çözünüp tekrar dondurulacağından tavsiye edilmiyor. O yüzden şimdi transfer edilenler tutmazsa , diğer dondurulmuşlara pgt yapılmadan transfer edilecek bana. Oysa yapılabilse iyi olurdu, ya da doktorum benim genetik testime bakarak gerek görmemiş olabilir. Ama eşim yaptırmadı mesela o testten. Ona yap diye kimse demedi. Bilmiyorum , hakkımızda hayırlısı. Tutacağı varsa tutacaklar inşaallah.

Bizde de ben yaptırmadım eşim yaptırdı genetik test sıkıntı çıkınca pgt ye gitti. Sizde inşallah genetik sıkıntısı yoktur ve pgt ye gerek kalmaz. Ama varsa da ben olsam var olanları da göndermek isterdim çünkü transfer sürecinde beklemek herşeyden çok zor. Pgt sonucu beklemekte çok zor. Valla bilemedim aslında ya beklemek hep zor

Bu şimdi tutmazsa, eşime de genetik yaptırırız. Konuşurum artık doktorla dondurulmuşlara pgt işini. Ben de sıkıntı çıkmadı genetik olarak kan pıhtılaşması dışında ama eşimden neden istenmedi bilmiyorum. Sizin neden eşinizden istendi ve sizden istenmedi?

Önce azospermi tanısı kondu sebebi araştırılırken genetik test istendi sıkıntı çıktı benden istemediler bizim de o süreçte aklımıza gelmedi eşime odaklandığımız için sonrasında da embriyolar gitti zaten pgt ye

evet doktor önerin var mı

ARkadaşlar sonucum 1.2 ,negatif. Umarım bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alır.4.denememdi. Yine olmadı. Sevgiler
Ozlemcim ne diyeceğimi bilemiyorum Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin insAllah.
Vakti var demekki Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak cok zor biliyorum tesellisi yok elden bişey gelmiyo ama seni çok iyi anlıyorum sabır diliyorum.

Sağol canım nasipten öte yol yok.Benim de kaderim bu demekki.Denemeye devam ,yapacak bir şey yok.İnşaallah sen güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…