- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.381
Yani bi aksilikte gözükmüyor her wc de bişey var mı diye bakıyorum lekelenme falan da yok bişey olsa bi lekelenme olur diye düşünüyorum ama bakalım cumaya kadar mecbur sabredicezÇok haklı endişelerin canım. Ama şuana kadar aksilik olmadıysa olmaz
Kendim yaptırmadım ama reelde tanıdığım tedavi gören biri yaptırdı. Hatta bana da ısrarla öneriyordu. Fayda görmedi maalesefCanim sen yaptırdın mı yani arkadaşlar yaptıran var mi hani negatif sonrasi yeni tedavi öncesi acaba faydası olur mu.
Benim annem yaptırdı yapan bayan hamilelik için yaptiranlar oluyor dedi ama acaba faydası olur mu yada tedavi olduğumuz için zararı mi olur bilmiyorum açıkçası.
Başka topikte hamiş olan arkadaşlar da öyle sanıyordu canım. Hiç endişe etme. Hatta 3.ayında olup adet dönemi gelince ağrıları oluyorduYani bi aksilikte gözükmüyor her wc de bişey var mı diye bakıyorum lekelenme falan da yok bişey olsa bi lekelenme olur diye düşünüyorum ama bakalım cumaya kadar mecbur sabredicez
Yaa gerçekten mi bu biraz beni rahatlattı teşekkür ederimBaşka topikte hamiş olan arkadaşlar da öyle sanıyordu canım. Hiç endişe etme. Hatta 3.ayında olup adet dönemi gelince ağrıları oluyordu
Canım ben yaptıracakdım ama 20 günlük hormon kullanıcısıyım dşte bayan bir ay geceden üstünden olmaz dedi. Daha önce bir çok kez yaptırdım. Şifasına inanıyorum sünnet zaten. Belli günleri var çarşamba cuma cumartesi yapılmaz. Hercayın ayın belli günlerinde olur. Kılcal sanarlar daki tıkalı yerleri acıyor akışı hızlandırıyor. Kan sulandırıcı kullanıyorsan gene olmaz. Hamile ile iken de yapılmaz. Hatta sülük de yapıyorlar üstüne.. Ben göbek bölgeme yaptıracakdım en son nasip olması hormon almaya başladığımdanCanim sen yaptırdın mı yani arkadaşlar yaptıran var mi hani negatif sonrasi yeni tedavi öncesi acaba faydası olur mu.
Benim annem yaptırdı yapan bayan hamilelik için yaptiranlar oluyor dedi ama acaba faydası olur mu yada tedavi olduğumuz için zararı mi olur bilmiyorum açıkçası.
Bende leke arıyorum ama yok canım. 1 temmuz test günümYaa gerçekten mi bu biraz beni rahatlattı teşekkür ederim
Leke olmaması iyi bende korkuyorum ama leke de görmek istemiyorum açıkcasıBende leke arıyorum ama yok canım. 1 temmuz test günüm
İnşaAllah canım. Her birimiz o güzel müjdeyi alalım sende alLeke olmaması iyi bende korkuyorum ama leke de görmek istemiyorum açıkcası. İnşallah pozitifi görür sağ sağlim kucağınıza alırsınız
Anladim canim teşekkür ederim cevabın için:)Canım ben yaptıracakdım ama 20 günlük hormon kullanıcısıyım dşte bayan bir ay geceden üstünden olmaz dedi. Daha önce bir çok kez yaptırdım. Şifasına inanıyorum sünnet zaten. Belli günleri var çarşamba cuma cumartesi yapılmaz. Hercayın ayın belli günlerinde olur. Kılcal sanarlar daki tıkalı yerleri acıyor akışı hızlandırıyor. Kan sulandırıcı kullanıyorsan gene olmaz. Hamile ile iken de yapılmaz. Hatta sülük de yapıyorlar üstüne.. Ben göbek bölgeme yaptıracakdım en son nasip olması hormon almaya başladığımdan
Ben aldım zatenİnşaAllah canım. Her birimiz o güzel müjdeyi alalım sende al
Amiiiiinn hepimizinkini inşallahAllah sağlıkla devam ettirsin canım
Bilmiyorum herkesin ayni olur mu ama o süreçten sonraki ilk adetim 14 gun gecikmeli gelmişti benim sonraki aylar normal düzene girmişti. Doktorum normal demişti.Öncelikle herkese merhaba,
7 haziranda opu olmuştum. 2 ay sonra transef yapacağız demişti doktorum. 11 haziran da Bi adet oldum. 1 hafta sürdü ama az az. Kimyasal adet falan diyorlar. Şimdi soruma geliyorum kızlar ben normalde 28 mayıs da adet olup tedaviye başlamıştım. Şimdi ben ne zaman adet olurum. Temmuz 11 gibi yoksa 28 haziran gibi mi? Adet dönemimimne zaman normal e döner.
Canım benim hani zaten adet belirtirseniz hamilelik belirtisi aynı derler soyle dusunki normal olsaydı sen hamile olduğu bilemezdinki adet beklerken gecikince test yapardın şimdi bizim içimizde birsey olduğunu bildiğimizden hep ariyoru aslında çok iyi anlıyorum seni ben deli gibi aradım bende hiç belirti yoktu adet belirtileri bile üzülüyordum o yüzden üzülme ins bebesin/bebislerin seninledir canım benimBen özellikle pozitif sonuç almış olanlara sormak istiyorum. Herkesin semptomlari birbirinden farklı oluyor ama ben normalde her regl öncesi olduğu gibi karın sertliği ve şişliği, sırt ağrısı yaşıyorum. Bugün transfer sonrası 5. gün yüzümde sivilceler de çıkınca moralim bozuldu regl mi olucam diyeOlumsuz düşünmek hiç istemiyorum normalde pozitif bir insanım ama bu süreç çok farklıymış gerçekten. Böyle regl belirtileri yaşayıp da pozitif gören oldu mu?
Benden istemedi dr canım ama vücudun yeteri kadar progestan alıyormusun varmi eksikse takviye ilac belki vereyim diye yaptırmış olabilir çünkü progestan şuan aşamadan bizim için çok önemli bebisin tutulması için belirti olmayabilir bünyeden bünyede değişiyor bu olaylar canım benim sen içini rahat tutMerhaba 21 haziranda transferim oldu 3. Gün dondrulmuş embriyo transferden sonra progesteron tahlili istedi doktorum yaptırdım sonucum güzel çıktı ve tekrar istedi sizlerdende doktorunuz istedi mi ? Ve hiç bir belirtim yok bu normal mi
Beklemesi çook zormuştu zaman geçmiyorBenden istemedi dr canım ama vücudun yeteri kadar progestan alıyormusun varmi eksikse takviye ilac belki vereyim diye yaptırmış olabilir çünkü progestan şuan aşamadan bizim için çok önemli bebisin tutulması için belirti olmayabilir bünyeden bünyede değişiyor bu olaylar canım benim sen içini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?