2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Peki sağlıklı gebeliği oldu mu o kişinin sonradan ? Değer artsa bile sağlıklı olmayacağını söyledi doktorum . Kimyasal mi diye sordum yok dedi kimyasal olması için bile 20-30 olmasını bekleriz dedi
Şuna devam ediyor galiba gebeliği ,adını hatırlamıyorum şuan ama aylinnaylinn adlı arkadaşımız yazmıştı adını buraya.Mart ayında tüp bebek yaptıranlar forumundaymış.

Adı Mordeno imiş o arkadaşın.Arat istersen.İlaçlarını bırakma o yüzden.Düşerse bırakırsın.

Adı Mordeno imiş o arkadaşın.Arat istersen.İlaçlarını bırakma o yüzden.Düşerse bırakırsın.
Kullanıyorum canım ama nasıl kullanıyorum bir Allah bilir bir ben boş yere kürek çekmek gibi . Dünden beri artış olduğunu sanmıyorum çünkü idrar testi yaptım yeni yine çıkmadı ikinci çizgi belki artarsa ordan anlarım demistim. Yine de test sonucunu görene kadar kullanıcam elden başka bir şey gelmiyor. Dün akşam rüyamda bile pıt pıt düştü embriyolar ( iki tane konmuştu) tuvalette. En basından beri bu ihtimal olduğunu bilsem de yine de zor geldi sonucu azmetmek

Kızlar benim normalde adet dönemlerimde sivilcem çıkar keseyi de gördük ama doktor önemli olan içinde kalp atıyor mu ona bakmamız lazım dedi. Hamileliğe dair hiç belirtim yok desem yeridir lekelenme bel ağrısı falan yok sadece biraz fazla ayakta kalınca kasık ağrıyor ve 2 sefer de adet olcakmışım gibi ağrım oldu. Doktor öyle dedi sivilce çıktı ağrı olunca biraz endişelendim acaba boşa mı evham yapıyorum yardım edin lütfen

Canim böyle düşünmen sadece seni üzer ve hep aklına başka başka ihtimaller gelir bak burada pozitif sonucu(ben dahil ) görmek icin sabirsizlananlar var . O kadar emek veriyoruz sende tabi hepimiz.. rabbim hayırlısı ile nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.
olumsuz düşünme iyi düşün iyi olur inşallah kalp atışını da duyarsın,cinsiyetini de öğrenirsin sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.

Ney o yol canım

İnşallah siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüz ama anladığım bu süreçte tek pozitifi görmek sevinmeye yetmiyomuş hala daha rahat rahat hamileyim diyip sevinemiyorum maalesef korkularım var

Canım doğal menopoza neden soktu. Doğal derken ne kullandırdı

Rahim hacamat la anca dinlenir atıklardan arınır bence. Saglam detoks lazımm
Canim sen yaptırdın mı yani arkadaşlar yaptıran var mi hani negatif sonrasi yeni tedavi öncesi acaba faydası olur mu.
Benim annem yaptırdı yapan bayan hamilelik için yaptiranlar oluyor dedi ama acaba faydası olur mu yada tedavi olduğumuz için zararı mi olur bilmiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…