- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.361
Şuna devam ediyor galiba gebeliği ,adını hatırlamıyorum şuan ama aylinnaylinn adlı arkadaşımız yazmıştı adını buraya.Mart ayında tüp bebek yaptıranlar forumundaymış.Peki sağlıklı gebeliği oldu mu o kişinin sonradan ? Değer artsa bile sağlıklı olmayacağını söyledi doktorum . Kimyasal mi diye sordum yok dedi kimyasal olması için bile 20-30 olmasını bekleriz dedi
Mordeno adıŞuna devam ediyor galiba gebeliği ,adını hatırlamıyorum şuan ama aylinnaylinn adlı arkadaşımız yazmıştı adını buraya.Mart ayında tüp bebek yaptıranlar forumundaymış.
Adı Mordeno imiş o arkadaşın.Arat istersen.İlaçlarını bırakma o yüzden.Düşerse bırakırsın.Benim sonucum dün 7.9 çıktı ilaçlara devam ediyorum pazartesi tekrar vereceğim ama artık bırakmak istiyorum. Pazar günü acilde veren var mı kan ne kadar ücret alıyorlar ? Boşuna pazartesini beklemeyeyim artık çok sıkıldım iğnelerden,fitil ve haplardanolmayacağını bile bile boş yere devam ettiriyorlar
Kullanıyorum canım ama nasıl kullanıyorum bir Allah bilir bir benAdı Mordeno imiş o arkadaşın.Arat istersen.İlaçlarını bırakma o yüzden.Düşerse bırakırsın.
Canim böyle düşünmen sadece seni üzer ve hep aklına başka başka ihtimaller gelir bak burada pozitif sonucu(ben dahil ) görmek icin sabirsizlananlar var . O kadar emek veriyoruz sende tabi hepimiz.. rabbim hayırlısı ile nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.Kızlar benim normalde adet dönemlerimde sivilcem çıkar keseyi de gördük ama doktor önemli olan içinde kalp atıyor mu ona bakmamız lazım dedi. Hamileliğe dair hiç belirtim yok desem yeridir lekelenme bel ağrısı falan yok sadece biraz fazla ayakta kalınca kasık ağrıyor ve 2 sefer de adet olcakmışım gibi ağrım oldu. Doktor öyle dedi sivilce çıktı ağrı olunca biraz endişelendim acaba boşa mı evham yapıyorum yardım edin lütfen
Ney o yol canımTeolog canım bana bu daha önce yapılmayan birşey de merak ettim.Danışır mısın bir doktoruna neden yapmış,ben de bir sonraki transferim için doktoruma soracağım.Çünkü 40 yaş üstü hamile kalmaya çalışanlar diye bir grup var forumda orada da böyle bir uygulama İle benim gibi uzun süre gebe kalamayan biri kalmışBir sonraki denemede belki bu işe yarar.Bir umut işte benimki.
İnşallah siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüzCanim böyle düşünmen sadece seni üzer ve hep aklına başka başka ihtimaller gelir bak burada pozitif sonucu(ben dahil ) görmek icin sabirsizlananlar var . O kadar emek veriyoruz sende tabi hepimiz.. rabbim hayırlısı ile nasip etsin tamamına erdirsin inşallah.
olumsuz düşünme iyi düşün iyi olur inşallah kalp atışını da duyarsın,cinsiyetini de öğrenirsin sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Canım doğal menopoza neden soktu. Doğal derken ne kullandırdıDerya hanım eğer pozitifi görürseniz bana da umut olursunuz.Benim de 4. Denememdi ama maalesef bugün negatif sonuç aldım.Kendi doktoruma bu son denememde ilk kes gittim.İlk defa havuzlamayı denedik.Arka arkaya iki ay yumurta topladı,dondurdu,rahme çizik attı,rahmi dillendirdi doğal menapoza sokarak ve dondurulmuş embriyolardan 2 tanesini transfer etti tutmadı.Siz de sorun ne?Cem bey daha önceki denemelerinizden neyi farklı yaptı?
Bilmiyorum Zeynep araştırıyorum.40 yaş üstü arka arkaya gebe kalamayan biri öyle hamile kalmış.İlk adetimde kontrole gidince soracağım hocaya,transfer sonrası çatlatma iğnesi yapılıyormuş ama detayını bilmiyorum.Ney o yol canım
Nerde tedavi görüyorsun canım?Çok sağol canım sana da geçmiş olsunYaşım 30 Atakent Acıbademdeyim. 1 tane tekli bir tane de ikili birlikte dondurulmuş 3 embriyom var ama hazır hissetmedim için hemen denemek istemiyorum 2.yi.
Neyle gebe kalmış anlamadım canımBilmiyorum Zeynep araştırıyorum.40 yaş üstü arka arkaya gebe kalamayan biri öyle hamile kalmış.İlk adetimde kontrole gidince soracağım hocaya,transfer sonrası çatlatma iğnesi yapılıyormuş ama detayını bilmiyorum.
Lucrin diye bir iğne kullandım 2 kere ,adetim gelmedi .Bu şekilde rahim dinlendirmek işe yarıyormuş.Onu da denedi ,daha önce ben de denemediği için ama yine tutmadı.Canım doğal menopoza neden soktu. Doğal derken ne kullandırdı
Transfer sonrası çatlatma iğnesi ile.Normalde transfer öncesi yumurta toplanmadan yapılır ya çatlatma iğnesi.Şimdi transfer sonrası da kullanıp şansı artırıyorlarmış.Neyle gebe kalmış anlamadım canım
Allah Allah.. Neler öğreneceğiz dahaTransfer sonrası çatlatma iğnesi ile.Normalde transfer öncesi yumurta toplanmadan yapılır ya çatlatma iğnesi.Şimdi transfer sonrası da kullanıp şansı artırıyorlarmış.
Aminnn canım benim Allah razı olsun en kısa zamanda sende ins yaşarsın Rabbım isteyen herkese yaşatsın insBeyaz lale sağol,sana da çok sağlıklı bir gebelik diliyorum
Canim sen yaptırdın mı yani arkadaşlar yaptıran var mi hani negatif sonrasi yeni tedavi öncesi acaba faydası olur mu.Rahim hacamat la anca dinlenir atıklardan arınır bence. Saglam detoks lazımm
Çok haklı endişelerin canım. Ama şuana kadar aksilik olmadıysa olmazİnşallah siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüzama anladığım bu süreçte tek pozitifi görmek sevinmeye yetmiyomuş hala daha rahat rahat hamileyim diyip sevinemiyorum maalesef korkularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?