- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.401
İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım. İyi şeyler düşün duanda da hep pozitif cümlelere yer ver.Kızlar günaydın hani dün konuşmuştuk Mordeno Mart forumunda arattım baktım . 9.gün beta hcg 19 çıkmış sonra 11.gün 39 sonra 400 lere çıkmış şimdi hala hamile maşallahAllahtan Ümit kesilmez tabi ama benim 10.gün 7 çıkmıştı pek umudum kalmadı açıkçası yarın teste belli olacak artık
Erken yapmışsın canım forumda okuduklarımdan en erken 4. Gün duydum silik çizgi alan ama sadece bir tane genelde 7-8 de çıkıyor. Moralini bozma madem yapmışsın 1-2 gün sonra tekrarlaKızlar beşinci gün embriyosu beşinci günde early predictor de silik çizgi gören varmı biraz umutluydum ama çıkmadı bişey
Hemde hiç geçmiyor canım benim her asamasi ayrı bir zor ama bir o kadar güzel bebislerimizi kucağımıza ins aldığımızda herseyi unutacağız galibaBeklemesi çook zormuştu zaman geçmiyor
Niye umutsuzluk canım benim onun 9 senin 7 belli mi olur ins sende ayni şekilde güzel haberler alırsın allahin izniyle canımKızlar günaydın hani dün konuşmuştuk Mordeno Mart forumunda arattım baktım . 9.gün beta hcg 19 çıkmış sonra 11.gün 39 sonra 400 lere çıkmış şimdi hala hamile maşallahAllahtan Ümit kesilmez tabi ama benim 10.gün 7 çıkmıştı pek umudum kalmadı açıkçası yarın teste belli olacak artık
Canım 5. Embriyosuda olsa teste çıkması benim bildiğim çok zor önce kanda çıkıyor hiç moralini bozma ins sonraki günlerde güzel haberler alırsınKızlar beşinci gün embriyosu beşinci günde early predictor de silik çizgi gören varmı biraz umutluydum ama çıkmadı bişey
Canım sonradan öğrendim bunları doktor hiç unut vermedi olmayacak dedi ama sıfır çıksa da ilaçlara iki gün daha devam ediyoruz dedi. Tamam olasılık düşük olabilir ama bizler bu tedaviyi gören kadınlar düşük ihtimallere bile tutunuyoruz sıkı sıkı o yüzden çok canım sıkıldı dün kendimde bile değildim. Bugün daha iyiyim artık olacağı varsa olacak yoksa diğer denemelere devam edicezNiye umutsuzluk canım benim onun 9 senin 7 belli mi olur ins sende ayni şekilde güzel haberler alırsın allahin izniyle canım
Benim adetin 18.günü transferim olduMerhabalar, adetinizden kaç gün sonra transferiniz oldu acaba?
20. günüydü normalde ama benim regl akşam başladığı için o günü saymadı 21. günü yaptı.Merhabalar, adetinizden kaç gün sonra transferiniz oldu acaba?
Iyı haberlerini bekliyoruz ınsallah canım senın kacıncı gun embrıyosuydu test gunun bugun müHanımlar merhaba az önce kan testi verdim sonuç bekliyorum dualarınıza talibim
Bence de testinizi tekrarlayın ilaçlarınızı bırakmayın tek test sonucuna göre değerlendirme yapılmazkiMerhaba sizede danışmak isterim. benim transferim 14 haziranda yapıldı 12. Gün beta testi yapıldı sonuç 37 çıktı doktorumuz testin pozitif ama bu emriyonun muhtemelen kalbini duyamayız sen ilaçlarını bırak bir sonraki ay gel tekrar transfer yapalım dedi. Ama ben ilaçları bırakmadım tek değerle nasıl karar verebilir o nedenle tekrar test vereceğim katlayarak gitmesi önemli hatta beta 11 ile hamile kalan bile var. Sadece sormak istediğim tüp bebek merkezleri sırf 2. Transfer parası almak için bu embriyo yaşamazmı diyor baktı ki rahim güzel bayağı da embriyo var yolunacak tavuğumu buldum dedi acaba
5.gün embriyosu bugün 10.günüm değerim 368 çıktı çok şükürIyı haberlerini bekliyoruz ınsallah canım senın kacıncı gun embrıyosuydu test gunun bugun mü
Gözünüz aydın canım benim de 10.günüm 368 çıktı değerim bu soruların cevabını ben de merak ediyorumMerhaba kızlar 4 gün önce yazmıştım. 6.gün beta testi 32.1 çıkmıştı. Bu gün 10. Gun 230.15 cıktı fakat doktorum 6. Güne bakmadığı için salı günü tekrar test istedi sizce keseyi ne zaman görebilirim? Allah isteyen herkese nasip etsin bu arada sabahtan beri bütün aile ağlıyoruz az önce şükür namazı kıldım kendime ve isteyen herkese dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba canım benim de 10.gün testim 7.9 çıktı bugün 12.gün ilaçlara devam ediyorum yarın tekrar test vericem ona göre bakicaz artık. Bence sen de ikinci testini bekle . Mart grubunda 19 dan çıkmış değerleri birisinin ve suan 19 haftalık hamile. Testlerde yanılma payları da var kesinlikle ilk testle bakılmıyor bu işlereMerhaba sizede danışmak isterim. benim transferim 14 haziranda yapıldı 12. Gün beta testi yapıldı sonuç 37 çıktı doktorumuz testin pozitif ama bu emriyonun muhtemelen kalbini duyamayız sen ilaçlarını bırak bir sonraki ay gel tekrar transfer yapalım dedi. Ama ben ilaçları bırakmadım tek değerle nasıl karar verebilir o nedenle tekrar test vereceğim katlayarak gitmesi önemli hatta beta 11 ile hamile kalan bile var. Sadece sormak istediğim tüp bebek merkezleri sırf 2. Transfer parası almak için bu embriyo yaşamazmı diyor baktı ki rahim güzel bayağı da embriyo var yolunacak tavuğumu buldum dedi acaba
Canım kat kat artsın inşallah bende salı günü beşinci gün embrıyosu tek transfer oldum bekliyorum öyle zaman geçmiyor modum cok düşük banada umut oldun idrarda evde bakmıs mıydın baktıysa ikinci ciZgiyi ne zaman gördün cevabın için şimdiden tesekkur ederm5.gün embriyosu bugün 10.günüm değerim 368 çıktı çok şükür2 gün sonra tekrar vericem inşallah düzenli artışı görürüm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim 2018 yılında yaptığım denemede 12. Gün 37 küsür ile pozitifti.Hoca bıraktırmadı ilaçları ama 12.gün için daha yüksek değer bekleriz normalde dedi.Ama 2’şer gün ara ile tekrar yap test dedi.Değerler 21 ve 4 küstüre düşmüştü sonrasında.Bu kimyasal gebelik oluyor.Doktor onu çok hastasında yaşadığı için demiştir. Ama benimki yine de bıraktırmadan test yaptırmıştı.Merhaba sizede danışmak isterim. benim transferim 14 haziranda yapıldı 12. Gün beta testi yapıldı sonuç 37 çıktı doktorumuz testin pozitif ama bu emriyonun muhtemelen kalbini duyamayız sen ilaçlarını bırak bir sonraki ay gel tekrar transfer yapalım dedi. Ama ben ilaçları bırakmadım tek değerle nasıl karar verebilir o nedenle tekrar test vereceğim katlayarak gitmesi önemli hatta beta 11 ile hamile kalan bile var. Sadece sormak istediğim tüp bebek merkezleri sırf 2. Transfer parası almak için bu embriyo yaşamazmı diyor baktı ki rahim güzel bayağı da embriyo var yolunacak tavuğumu buldum dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?