- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.441
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet gördüm şimdi kalp atışını bekliyorum. Kese için çok sıkışık olmanız gerekiyomuş göbekten görmek için bilginiz olsun ben sıkışıktım ama çok değildi o yüzden zor görüldü görülmeseydi alttan bakıcaktı. Kalp atışı içinde öyle dedi eğer göremezsem alttan bakarım ona göre dedi
Amiiin inşallahAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size çok teşekkür ederim cevabınız içinevlat sahibi olmak için o kadar çok aşamadan geçiyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayyy cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah snn de hic belirtun yoktu degil mi yanlis hatirlamiyorsamAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size çok teşekkür ederim cevabınız içinevlat sahibi olmak için o kadar çok aşamadan geçiyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim ilk günden beri belim ağrıyor ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor ama belirti mi ilaçlardan mı bilmiyorum akşamları da ilaçların hepsini yaptıktan sonra iyice şişiyorum zaten benim bünyem ilaçlara karşı biraz zayıf o yüzden ben her olanın ilaçlardan olduğunu düşünüyorumAyyy cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah snn de hic belirtun yoktu degil mi yanlis hatirlamiyorsam
Karistirdim ozmannnBenim ilk günden beri belim ağrıyor ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor ama belirti mi ilaçlardan mı bilmiyorum akşamları da ilaçların hepsini yaptıktan sonra iyice şişiyorum zaten benim bünyem ilaçlara karşı biraz zayıf o yüzden ben her olanın ilaçlardan olduğunu düşünüyorum
İnşaallah hepimiz güzel haberler yazarız burayaKaristirdim ozmannnguzel haberler vermeye devam et bize:)))insaallahhh
Leke olmaması iyi bende korkuyorum ama leke de görmek istemiyorum açıkcası. İnşallah pozitifi görür sağ sağlim kucağınıza alırsınız
En azından şuan çok şükür bilgimiz var bu konuda ins sende mucize olursunda tüm herkes için bundan sonra herseye sımsıkı sarılırız ins güzel haberler yarın gelirsin ins canım benimCanım sonradan öğrendim bunları doktor hiç unut vermedi olmayacak dedi ama sıfır çıksa da ilaçlara iki gün daha devam ediyoruz dedi. Tamam olasılık düşük olabilir ama bizler bu tedaviyi gören kadınlar düşük ihtimallere bile tutunuyoruz sıkı sıkı o yüzden çok canım sıkıldı dün kendimde bile değildim. Bugün daha iyiyim artık olacağı varsa olacak yoksa diğer denemelere devam edicez
Biliyorum aynı şeyleri yaşıyorum şu an arafta gibi oluyor insan ne pozitif ne negatif gibi ilk gün hasta oldum ağlamaktan gözlerim açılmadı burnum tıkandıÇok teşekkür ederim canım dün çok moralim bozuktu ama bugün içim biraz olsun rahatladı
Belirtiniz varmiydi5.gün embriyosu bugün 10.günüm değerim 368 çıktı çok şükür2 gün sonra tekrar vericem inşallah düzenli artışı görürüm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet pozitifi görene kadar bende aradım ama kanama olmaması iyi bende olmadı ama pozitifi gördüm görenler de tedirgin oluyor hep zatenNeyin. Ne oldugunu bilmiyorum ki canım. Bende burda gördüm. Leke görenler yerleşme kanaması yaşamışlar. Pozitif yani. Metalik tad diyen var.
Belim ağrıyor ilk günden beri Bi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu ama bunlar ilacın etkisi de olabilir herkeste belirti olmuyor herşey normalken pozitif olan da var her belirtiyi yaşayıp negatif olan daBelirtiniz varmiydi
İNŞAALLAH yerleşmiştirEvet pozitifi görene kadar bende aradım ama kanama olmaması iyi bende olmadı ama pozitifi gördüm görenler de tedirgin oluyor hep zaten
Onu ben de kullandım transferin 3. Günü. 3. Gün embriyosuydu. Ben de işe yaramadı sizde yarar inşallahTransfer sonrası çatlatma iğnesi ile.Normalde transfer öncesi yumurta toplanmadan yapılır ya çatlatma iğnesi.Şimdi transfer sonrası da kullanıp şansı artırıyorlarmış.
Insallh buzde iyi degerler görürüz Allah buyuk bu arada hayirli olsun. Insallh buzlere de nasip olurBelim ağrıyor ilk günden beri Bi de ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu ama bunlar ilacın etkisi de olabilir herkeste belirti olmuyor herşey normalken pozitif olan da var her belirtiyi yaşayıp negatif olan da
Valla ben de yarayacağını düşündüğümden değil de dün negatifi görmenin telaşıyla daha ne yapabilirimi soruyordum.Bence de yaramayacak.Dün ve önce daha güçlü dururken bugün bir kaç telefon görüşmesi yapınca saldım hepten gözyaşları.4 kere denedim.Olmadı.dondurulmuşların da olacağını düşünmüyorum.Çok yorulmuş hissediyorum bugün.4 yılda,4 deneme ve elde var sıfır. Sizin ilk denemeniz mi ,sonucu ne zaman öğrendiniz?Onu ben de kullandım transferin 3. Günü. 3. Gün embriyosuydu. Ben de işe yaramadı sizde yarar inşallah
Amin inşallah canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinInsallh buzde iyi degerler görürüz Allah buyuk bu arada hayirli olsun. Insallh buzlere de nasip olur
Öyle düşünme canım lütfen. Inşallah dondurulmuşların sana can olurValla ben de yarayacağını düşündüğümden değil de dün negatifi görmenin telaşıyla daha ne yapabilirimi soruyordum.Bence de yaramayacak.Dün ve önce daha güçlü dururken bugün bir kaç telefon görüşmesi yapınca saldım hepten gözyaşları.4 kere denedim.Olmadı.dondurulmuşların da olacağını düşünmüyorum.Çok yorulmuş hissediyorum bugün.4 yılda,4 deneme ve elde var sıfır. Sizin ilk denemeniz mi ,sonucu ne zaman öğrendiniz?
Benim ilk denememdi. İlaçlarımı hep tüp bebek merkezi ayarladı yumurta toplama işleminden sonra doktorum müdahale etmedi ilaçlara o da tuhafıma gitmişti. Bence işe yaramayacak diye düşünmeyin belki sizin dermanınız da odur. Ben de sizin gibi olacağım korkusuyla kimseyle paylaşmadım tedaviyi annemlere bile transferden bir gün önce söylemek zorunda kaldığım için söyledim o da dayanamamış teyzeme söylemiş. Negatifi öğrenince konuşmak istedi ve ben onunla konuştuktan sonra yıkıldım resmen. Kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu çünkü anında gardım düşüyo ve moralim alt üst oluyo. Sizin Allah tan dondurulmuşlarınız var benim o da yok 1 tanecik oldu ve o da tutmadı. Şimdi tekrarlamak istersek yine aynı işkenceler. Ama bu sefer hiç kimseye söylemicem nolursa olsun. (ay ben de size döktüm içimi karmakarışık kusura bakmayın)Valla ben de yarayacağını düşündüğümden değil de dün negatifi görmenin telaşıyla daha ne yapabilirimi soruyordum.Bence de yaramayacak.Dün ve önce daha güçlü dururken bugün bir kaç telefon görüşmesi yapınca saldım hepten gözyaşları.4 kere denedim.Olmadı.dondurulmuşların da olacağını düşünmüyorum.Çok yorulmuş hissediyorum bugün.4 yılda,4 deneme ve elde var sıfır. Sizin ilk denemeniz mi ,sonucu ne zaman öğrendiniz?
Benim de ilk 3 denemede hiç dondurulmuşum olmadı.Herşeyi sıfırdan baştan yaşamak zor oluyor ama yapacak birşey yoktu.Bu son denememde havuzlama yapınca dondurulacak oluştu.Hep taze transferdi öncekiler,şimdi dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Zannetmiyorum diğerlerinin de tutacağını.Bence annelik yazılmamış bana.Okuyorum forumda çok nadir 4 üstü denemede anne olan.Benim ilk denememdi. İlaçlarımı hep tüp bebek merkezi ayarladı yumurta toplama işleminden sonra doktorum müdahale etmedi ilaçlara o da tuhafıma gitmişti. Bence işe yaramayacak diye düşünmeyin belki sizin dermanınız da odur. Ben de sizin gibi olacağım korkusuyla kimseyle paylaşmadım tedaviyi annemlere bile transferden bir gün önce söylemek zorunda kaldığım için söyledim o da dayanamamış teyzeme söylemiş. Negatifi öğrenince konuşmak istedi ve ben onunla konuştuktan sonra yıkıldım resmen. Kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu çünkü anında gardım düşüyo ve moralim alt üst oluyo. Sizin Allah tan dondurulmuşlarınız var benim o da yok 1 tanecik oldu ve o da tutmadı. Şimdi tekrarlamak istersek yine aynı işkenceler. Ama bu sefer hiç kimseye söylemicem nolursa olsun. (ay ben de size döktüm içimi karmakarışık kusura bakmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?