- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.481
Söyle ki transfer olduğum gün akşam bende coook hafif damar şeklinde bi leke geldi . Ben onu gördüğüm dakikan beri hep tuttugunu düşünüyodum . Ama hiç bişekilde belirti yoktu sadece bi bel agrisi ve burada böyle belirtileri okuduğumda psikolojik bence kasik agrım var gibi hissediyodum sonra hemen geciyodu 4. Gün evde kaset test vardı öyle bi yapayım dedim inanılmaz silik bi çizgi cıktı. Dayanamadım ertesi gün erken gebelik testi aldim onda daha net cikti daha once kimyasal oldugu için kan değerini merak ettim yine düşük mu diye 6. Gün yaptırdım 32 cıktı işte. Sonra rahatladım ama son 3 gündür inanılmaz göğüs şişmesi, ve başından beri bel agrisi disinda hicbisi olmadi bu gun sadece ara ara adet sancisi vuruyo he bide 5. Günün akşamı soluk pembe leke gelmişti tekrar hemen gittim proluton depot yaptırdım. Çok şükür bu gün 230 cıktı değerim iki gün sonra tekrarlicam. Düşmez heralde dimi kızlar kimyasala dönecek kadar az bi değer degil?Hayırlı olsun saglikla kucağınıza alınBir şey sormak istiyorum 6. gün Hcg testine bir belirti gördüğünüz için mi gittiniz yoksa merak mi ettiniz?
Aaa çok iyi fikirSen öylemiydi böylemiydi diye düşünsen de bişey değişmicek ki onu Allah korusun olmazsa bol bol düşüneceksin. Şimdi bebek kız mı olur erkek mi olur hangi burç olur falan filan onları düşün
Hayırlı olsun canım, düşmez ya gayet iyi olmuş artışınSöyle ki transfer olduğum gün akşam bende coook hafif damar şeklinde bi leke geldi . Ben onu gördüğüm dakikan beri hep tuttugunu düşünüyodum . Ama hiç bişekilde belirti yoktu sadece bi bel agrisi ve burada böyle belirtileri okuduğumda psikolojik bence kasik agrım var gibi hissediyodum sonra hemen geciyodu 4. Gün evde kaset test vardı öyle bi yapayım dedim inanılmaz silik bi çizgi cıktı. Dayanamadım ertesi gün erken gebelik testi aldim onda daha net cikti daha once kimyasal oldugu için kan değerini merak ettim yine düşük mu diye 6. Gün yaptırdım 32 cıktı işte. Sonra rahatladım ama son 3 gündür inanılmaz göğüs şişmesi, ve başından beri bel agrisi disinda hicbisi olmadi bu gun sadece ara ara adet sancisi vuruyo he bide 5. Günün akşamı soluk pembe leke gelmişti tekrar hemen gittim proluton depot yaptırdım. Çok şükür bu gün 230 cıktı değerim iki gün sonra tekrarlicam. Düşmez heralde dimi kızlar kimyasala dönecek kadar az bi değer degil?
Gogus sismesi kacinci gun basladi bide cok agriyormuydu yoksa hafif sislikmiydiSöyle ki transfer olduğum gün akşam bende coook hafif damar şeklinde bi leke geldi . Ben onu gördüğüm dakikan beri hep tuttugunu düşünüyodum . Ama hiç bişekilde belirti yoktu sadece bi bel agrisi ve burada böyle belirtileri okuduğumda psikolojik bence kasik agrım var gibi hissediyodum sonra hemen geciyodu 4. Gün evde kaset test vardı öyle bi yapayım dedim inanılmaz silik bi çizgi cıktı. Dayanamadım ertesi gün erken gebelik testi aldim onda daha net cikti daha once kimyasal oldugu için kan değerini merak ettim yine düşük mu diye 6. Gün yaptırdım 32 cıktı işte. Sonra rahatladım ama son 3 gündür inanılmaz göğüs şişmesi, ve başından beri bel agrisi disinda hicbisi olmadi bu gun sadece ara ara adet sancisi vuruyo he bide 5. Günün akşamı soluk pembe leke gelmişti tekrar hemen gittim proluton depot yaptırdım. Çok şükür bu gün 230 cıktı değerim iki gün sonra tekrarlicam. Düşmez heralde dimi kızlar kimyasala dönecek kadar az bi değer degil?
İnşllah sizin ne kadar var test gününeHemde hiç geçmiyor canım benim her asamasi ayrı bir zor ama bir o kadar güzel bebislerimizi kucağımıza ins aldığımızda herseyi unutacağız galiba
Canım Mart formunda 5.denemede hamile olan 5-10 kişi var dün bakmıştım öyle deme zamanını allahtan başkası bilemezBenim de ilk 3 denemede hiç dondurulmuşum olmadı.Herşeyi sıfırdan baştan yaşamak zor oluyor ama yapacak birşey yoktu.Bu son denememde havuzlama yapınca dondurulacak oluştu.Hep taze transferdi öncekiler,şimdi dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Zannetmiyorum diğerlerinin de tutacağını.Bence annelik yazılmamış bana.Okuyorum forumda çok nadir 4 üstü denemede anne olan.
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim tez vakitte hepimize sağlıklı evlatlar versin insAllahBiz de hiç sorun yok diyordu doktorlar o yüzden herhangi bişey kullanmadık. Aşılamalarda da Bi sorun farketmedik.hep sebepsiz infertilite dendi. Bu tedavide de doktor vitamin kullananla kullanmayan arasında hiçbi fark yok boşuna kullanma dedi benim için. Eşim için de zaten icsi yapılacağı için ona da gerek duymadı. Ne bileyim ikinci de inşallah uygun bir tedavi uygulanır.
Canım orası hiç belli olmaz böyle yıpratma kendini. Hepimiz anne olmak istiyoruz zaten o yüzden bu kadar seye katlanıyoruz. Kolay değil ama nefes aldığımız sürece hep umut var.Benim de ilk 3 denemede hiç dondurulmuşum olmadı.Herşeyi sıfırdan baştan yaşamak zor oluyor ama yapacak birşey yoktu.Bu son denememde havuzlama yapınca dondurulacak oluştu.Hep taze transferdi öncekiler,şimdi dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Zannetmiyorum diğerlerinin de tutacağını.Bence annelik yazılmamış bana.Okuyorum forumda çok nadir 4 üstü denemede anne olan.
Idrar testi de yaptınız mi5.gün embriyosu bugün 10.günüm değerim 368 çıktı çok şükür2 gün sonra tekrar vericem inşallah düzenli artışı görürüm Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
5.ve 7.gün yapmıştım negatiftiIdrar testi de yaptınız mi
Benim yarın 10.günüm sabah idrar testi yapacağım. Çarşamba da tahlil gunum5.ve 7.gün yapmıştım negatifti
Allahım sonuna kadar gitmeyi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin5.ve 7.gün yapmıştım negatifti
Ay inşallah bakalım salı günü bi test daha var ❣Hayırlı olsun canım, düşmez ya gayet iyi olmuş artışın
Son 3 gündür var işte 7. Gün başladı yok çok ağrılı değil ama şiştiği bariz belli oluyo daha dolgun duruyo çok hafif dokunduğunda acı hissediyosunGogus sismesi kacinci gun basladi bide cok agriyormuydu yoksa hafif sislikmiydi
Güzel haberler verirsin inşallahBenim yarın 10.günüm sabah idrar testi yapacağım. Çarşamba da tahlil gunum
Herkeste belirti olmuyormuş canım, buna takılma benceBugün transferinin 3.günğ hiç bir belirti yok bende sadece göğüslerim şiş birde göbeğim şiş oda transfer öncesinde vardı ilaçtan sanırım.
İnşaallah pozitifi görürsünüzBenim yarın 10.günüm sabah idrar testi yapacağım. Çarşamba da tahlil gunum
İnşallah öyledir. Bir yandan test günü gelsin bitsin bu belirsizlik diyorum bir yandanda hiç gelmesin en azından hala bir umut var diyorumHerkeste belirti olmuyormuş canım, buna takılma bence
Benim de şişliğim vardı öncesinde ilaçlardan muhtemelen ama belirti aramayın şu an hiç belirti olmadan pozitif olanlar varBugün transferinin 3.günğ hiç bir belirti yok bende sadece göğüslerim şiş birde göbeğim şiş oda transfer öncesinde vardı ilaçtan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?