- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.841
Aynen ole mecburlar onun acileti vs. Olamaz bencede benim icin acil bi durum aklimda bende ole yapicam insallhBen devletin acilinde yaptırdım direk gebelik testi diyorsunuz beş kuruş vermeden 1 saate çıkıyor çalışıyoruz sgk kesiliyor bir zahmet yapsinlar
Bizim burda ozel hastanede 250 istiyorlar bi kan icin okadar veremm
Bizim burda ozel hastanede 250 istiyorlar bi kan icin okadar veremm
Evet canım 3.gün tek empriyo transferi oldum. 14 ünde 4 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi ama 3.güne sadece 1 tanesi ulaştı. 17 Haziran'da transferim oldu. İlk 6.gün idrar testi yaptım varla yok arası hayali çizgi gördüm. Ama çok araştırdım testlerin değil de öncelikle 12.gün değerinin önemli olduğunu. İnşallah hepimiz hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kucağımıza alır bizlerde anne oluruz...Canım senın tek embrıyomu transfer oldu ne gundu detaylarını bulamadım yazabilir misin idrar testi yapmıs mıydın sağlıkla gelsin bizede umut olsun inşalla
Benımde besinci gün embrıyosu bugun yedıncı gunum idrar testinde silik falan hıc hayalet çizgi bile yok çok üzgünümEvet canım 3.gün tek empriyo transferi oldum. 14 ünde 4 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi ama 3.güne sadece 1 tanesi ulaştı. 17 Haziran'da transferim oldu. İlk 6.gün idrar testi yaptım varla yok arası hayali çizgi gördüm. Ama çok araştırdım testlerin değil de öncelikle 12.gün değerinin önemli olduğunu. İnşallah hepimiz hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kucağımıza alır bizlerde anne oluruz...
Kızlar gecen transfrrimde aile hekiminde kan vermiştim beta hcg değeri düşük çıkınca doktor laboratuvara bahanne bulup anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi ve 200 tl bayıldım ve aynı cıktı çok pişmanım siz siz olun kendi istediğiniz yerde verin gayette aile hekiminde güzel cıkıyor sonuclar. Bizim verdiğimiz bu betalardan bile prim aldıklarını düşünüyorum artık iyice kazanç kapısı olduk bu umudun peşinde
Benımde besinci gün embrıyosu bugun yedıncı gunum idrar testinde silik falan hıc hayalet çizgi bile yok çok üzgünüm
Benim tam 1 saatte çıktı enabiza hemen yüklenmiyor acilde bekledim sonuç çıkıyor hemenCanım acilde kaç saate çıkıyor ki. Bana acil yapmıyor dediler
Bence umutsuz olup bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Zaten bugünlerde netleşse doktorlar illa 12 gün bekleyin demez. Testler yanıltıcı olabilir. Sonuçta bünyeler de farklı. Herkeste süreç aynı değil. Ne olacağı hiç belli olmaz. Bol bol su içip beslenmenize dikkat edin.Benımde besinci gün embrıyosu bugun yedıncı gunum idrar testinde silik falan hıc hayalet çizgi bile yok çok üzgünüm
Ben ve benimle transfer olan 3 bayana taze transfer yapildi hepimize 3.gun embiriyosu transfer edildi ole detayli bilgi verilmedi zaten 1 tane transfer edildi bana sadece kaliteli denildimerhaba herkese .. aranızda 2.gün 4 hücreli taze embriyo transferi olan var mı?açıkcası hücre sayısı ve taze olması beni korkutuyor.. bugün henüz 4. günümdeyim
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin10.gün 487 kan değerim.
5.gün embriyosu
Gitsem mi acaba yaBenim tam 1 saatte çıktı enabiza hemen yüklenmiyor acilde bekledim sonuç çıkıyor hemen
Kahve değil maalesefEger kanama kahverengi ise korkmayın tutunma belirtisi Allah büyük ummadığın anda hersey guzel oluyor
Çok teşekkür ederim amiinn inşallah.. bekleyen herkes güzel haberler alsıınHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Evet aynen tedavi görüyorum gebelik testi yaptircam bu kadarGitsem mi acaba yaama ne dicem gebelik testi için geldim
İlk denemeniz mi üzülmeyin elbet birgün hepimiz bebislerimize kavuşcaz etrafımda yumurtası bile çıkmayan o kadar insan varki transfer aşamasına bile gecemiyorlarKahve değil maalesef
Hayirli olsun belirti varmi10.gün 487 kan değerim.
5.gün embriyosu
Tutunmayı kolaylaştırır düşüncesiyle bazı doktorlar veriyorlar canım. Memorial vs merkezlerde de veriyorlar. Benim olur mu bilmem, ama forumda 3 arkadaş hamile kaldıTransferden sonra neden çatlama iğnesi veriyor?anlamadım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?