2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Aynen ole canim sim 15 dakikadir sol tarafima inceden sizi giriyor kasigima hafif hafif
Ben 4 denemeyi de özelde yaptım hem de 4 farklı özelde Hepsi negatif,ben memnun olmadığımdan değil farklı yerlerin uygulamalarını merak ettiğimden denedim ama hepsinde 2 embriyom oluştu.Sadece sonuncu da 2 ay üst üste yumurta toplattığımdan dondurulmuş oldu yoksa hep 2 olurdu.Özellerin de yaptıkları şeyler çok farklı değil.Labaratuvar belki fark eder.

4 kişi olarak devlette denedik dordumuzunde negatif oldu sonuç .Özelde olsa olur muydu acaba diye düşünmeden de edemiyorum.
Ben 4 denemeyi de özelde yaptım hem de 4 farklı özelde Hepsi negatif,ben memnun olmadığımdan değil farklı yerlerin uygulamalarını merak ettiğimden denedim ama hepsinde 2 embriyom oluştu.Sadece sonuncu da 2 ay üst üste yumurta toplattığımdan dondurulmuş oldu yoksa hep 2 olurdu.Özellerin de yaptıkları şeyler çok farklı değil.Labaratuvar belki fark eder.

Ben de tam doğal siklus yaptım hiç ilaç kullanmadan.

Nasıl oluyor siklus dediğiniz, özelde mi yaptınız
Özelde yaptırdım evet. Transfere hazırlık sürecinde hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece progestan fitil kullandım. Adetten sonra yumurtanın çatlaması takip edildi kan testleriyle. Çatladıktan sonra transfer günü verildi. 35 yaş altı ve kadında hiç bir sorun olmayan durumlarda tercih ediyormuş doktor. Ortak karar verip yaptık. Çünkü ilaçların yan etkisinden korkuyordum ben. Bir de ilaçları bırakınca ani hormon düşüşü de düştüğü etkileyebiliyormuş.

Yumurta büyütürken de mi ilaç kullanmadınız tek yumurtayla mı oldu?

Insallh pozitifi gorurum ama az da olsa insan kendini hamile zannetmez mi

Doktorumu aramıştım kan verdim diye lütfen bana değer söylemeyin çünkü hiçbir anlamı yok şu an demişti ama yine de kaç gün oldu hala sorguluyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 6.gün gidip kan tahlili verdim 2.52 çıktı da şimdi de çok üzülüyorum sizin durumunuzu da okuyunca sormak istedim inşallah pozitifsinizdir

Sizinde mi adet gibi belirtileriniz vardı, kaçıncı gün kan verdiniz
Ewet butun adet belirtilerini yasadim hic lekelenme vasaire olmadi cok belirti aradim ama genelde adet doneminde yasadigim belirtilerdi ekstra kasiklarima asiri agri saplaniyordu mide bulantisi uyku hali oluyodu ama ilaclarin etkisiyle tabi 3gun embriyosu benimki transfer gununu saymazsam 10. Gun yaltrdim

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 6.gün gidip kan tahlili verdim 2.52 çıktı da şimdi de çok üzülüyorum sizin durumunuzu da okuyunca sormak istedim inşallah pozitifsinizdir
6gun cok erken degil mi biraz daha bekleseniz 1 gun bile fark ediyor moralinizi bozmamak adina size soylenen gunde yaptrmaniz daha saglikli

6gun cok erken degil mi biraz daha bekleseniz 1 gun bile fark ediyor moralinizi bozmamak adina size soylenen gunde yaptrmaniz daha saglikli
Tabiki arkadaşım doğru söylüyosun tabiki çok erken dayanamadım gittim yaptım işte saf gibi şimdide benim durumumda biri varmı diye siteyi dolanıp duruyorum. Keşke yaptırmasaydım nerden yaptırdım zaten testi neden gaza geldiysem ya

Pozitif mi sizin ben bugün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı 3. Gün embriyosu 9. Günüm bugün testime3 gün var aslında

Normalde benimde 8.gunden sonra hic gun gecmek bilmedi ama yinede idrar testi almayi dusunmedim uzulmeyin gununuzde kan verin insallah yuzunuz guler pozitifle simdilik sakin olun daha da strese sokmayin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…