- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.981
Ben 4 denemeyi de özelde yaptım hem de 4 farklı özeldeAynen ole canim sim 15 dakikadir sol tarafima inceden sizi giriyor kasigima hafif hafif
Ben 4 denemeyi de özelde yaptım hem de 4 farklı özelde4 kişi olarak devlette denedik dordumuzunde negatif oldu sonuç .Özelde olsa olur muydu acaba diye düşünmeden de edemiyorum.
Ben de tam doğal siklus yaptım hiç ilaç kullanmadan.Burdaki forumları okuyorum şuan canım. Kendi adet döngünün ve kendi rahim kalınlaşman ile takip edilip yumurta çatlayıp transfer ediliyor. Bende tam anlamaya çalışıyorum. Doktorada dedim olur dedi. Yada en az ilaçla transfere girmek niyetim
Canım ya benim de yarın 5 hafta olacak ama önceki değişikliklerin hiç biri kalmadı sanki hiç bir şey yok gibi sende de öyle miBu gün 5 buçuk haftalık kzuum ama kese kaç mm bilmiyorum unuttum yani
Kaçıncı gün embriyosuydu benim transferin 12 hazirandı hesaplamalarda yarın daha yeni 5 hafta olacak görünüyorHaziranın 11 transfer canım bu gün 5 buçuk haftalık olduk
Nasıl oluyor siklus dediğiniz, özelde mi yaptınızBen de tam doğal siklus yaptım hiç ilaç kullanmadan.
Özelde yaptırdım evet. Transfere hazırlık sürecinde hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece progestan fitil kullandım. Adetten sonra yumurtanın çatlaması takip edildi kan testleriyle. Çatladıktan sonra transfer günü verildi. 35 yaş altı ve kadında hiç bir sorun olmayan durumlarda tercih ediyormuş doktor. Ortak karar verip yaptık. Çünkü ilaçların yan etkisinden korkuyordum ben. Bir de ilaçları bırakınca ani hormon düşüşü de düştüğü etkileyebiliyormuş.Nasıl oluyor siklus dediğiniz, özelde mi yaptınız
Yumurta büyütürken de mi ilaç kullanmadınız tek yumurtayla mı oldu?Özelde yaptırdım evet. Transfere hazırlık sürecinde hiç ilaç kullanmadım. Transferden sonra sadece progestan fitil kullandım. Adetten sonra yumurtanın çatlaması takip edildi kan testleriyle. Çatladıktan sonra transfer günü verildi. 35 yaş altı ve kadında hiç bir sorun olmayan durumlarda tercih ediyormuş doktor. Ortak karar verip yaptık. Çünkü ilaçların yan etkisinden korkuyordum ben. Bir de ilaçları bırakınca ani hormon düşüşü de düştüğü etkileyebiliyormuş.
Dondurulmuş embriyo vardı geçen seneden. İlk denemem de geçen seneydi ilaçla yapmıştık ama kimyasal olmuştu maalesefYumurta büyütürken de mi ilaç kullanmadınız tek yumurtayla mı oldu?
Insallh pozitifi gorurum ama az da olsa insan kendini hamile zannetmez miBen 4 denemeyi de özelde yaptım hem de 4 farklı özeldeHepsi negatif,ben memnun olmadığımdan değil farklı yerlerin uygulamalarını merak ettiğimden denedim ama hepsinde 2 embriyom oluştu.Sadece sonuncu da 2 ay üst üste yumurta toplattığımdan dondurulmuş oldu yoksa hep 2 olurdu.Özellerin de yaptıkları şeyler çok farklı değil.Labaratuvar belki fark eder.
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 6.gün gidip kan tahlili verdim 2.52 çıktı da şimdi de çok üzülüyorum sizin durumunuzu da okuyunca sormak istedim inşallah pozitifsinizdirDoktorumu aramıştım kan verdim diye lütfen bana değer söylemeyin çünkü hiçbir anlamı yok şu an demişti ama yine de kaç gün oldu hala sorguluyorum
Ewet butun adet belirtilerini yasadim hic lekelenme vasaire olmadi cok belirti aradim ama genelde adet doneminde yasadigim belirtilerdi ekstra kasiklarima asiri agri saplaniyordu mide bulantisi uyku hali oluyodu ama ilaclarin etkisiyle tabi 3gun embriyosu benimki transfer gununu saymazsam 10. Gun yaltrdimSizinde mi adet gibi belirtileriniz vardı, kaçıncı gün kan verdiniz
6gun cok erken degil mi biraz daha bekleseniz 1 gun bile fark ediyor moralinizi bozmamak adina size soylenen gunde yaptrmaniz daha saglikliMerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 6.gün gidip kan tahlili verdim 2.52 çıktı da şimdi de çok üzülüyorum sizin durumunuzu da okuyunca sormak istedim inşallah pozitifsinizdir
Tabiki arkadaşım doğru söylüyosun tabiki çok erken dayanamadım gittim yaptım işte saf gibi şimdide benim durumumda biri varmı diye siteyi dolanıp duruyorum. Keşke yaptırmasaydım nerden yaptırdım zaten testi neden gaza geldiysem ya6gun cok erken degil mi biraz daha bekleseniz 1 gun bile fark ediyor moralinizi bozmamak adina size soylenen gunde yaptrmaniz daha saglikli
Pozitif mi sizin ben bugün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı 3. Gün embriyosu 9. Günüm bugün testime3 gün var aslındaEwet butun adet belirtilerini yasadim hic lekelenme vasaire olmadi cok belirti aradim ama genelde adet doneminde yasadigim belirtilerdi ekstra kasiklarima asiri agri saplaniyordu mide bulantisi uyku hali oluyodu ama ilaclarin etkisiyle tabi 3gun embriyosu benimki transfer gununu saymazsam 10. Gun yaltrdim
Ewet pozitifim ben idrar testiyle ugrasmadim ben hatta tutmadi diye dusunp hasta olmayi bekliyordum 10. Gunu pozitifti bugun 12. GunumPozitif mi sizin ben bugün idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı 3. Gün embriyosu 9. Günüm bugün testime3 gün var aslında
Normalde benimde 8.gunden sonra hic gun gecmek bilmedi ama yinede idrar testi almayi dusunmedim uzulmeyin gununuzde kan verin insallah yuzunuz guler pozitifle simdilik sakin olun daha da strese sokmayin kendiniziTabiki arkadaşım doğru söylüyosun tabiki çok erken dayanamadım gittim yaptım işte saf gibi şimdide benim durumumda biri varmı diye siteyi dolanıp duruyorum. Keşke yaptırmasaydım nerden yaptırdım zaten testi neden gaza geldiysem ya
Bende kan testi yaptırayım madem adet olcak gibi ağrılarım var bugündeEwet pozitifim ben idrar testiyle ugrasmadim ben hatta tutmadi diye dusunp hasta olmayi bekliyordum 10. Gunu pozitifti bugun 12. Gunum
Tutunurkende cok fazla agri yapiyor benim ara ara halen oluyorBende kan testi yaptırayım madem adet olcak gibi ağrılarım var bugünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?