- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.961
İnşallah canım o tutar. Hepimiz öyle maddi manevi yorulduk. Bak benim de 2. Denemem ve ne olacağı belli değil. Yaş oldu 36 az kaldı 37 olmaya.Bitanem artık maddi manevi deneyecek halimiz yok. Dondurulmuş var olursa son Bi o olur.Nasip artık
ben deeeeeİnşallah canım o tutar. Hepimiz öyle maddi manevi yorulduk. Bak benim de 2. Denemem ve ne olacağı belli değil. Yaş oldu 36 az kaldı 37 olmaya.
Amin canım inşaAllah seninde olur ya hepimizin olsunİnşaallah olur dondurulmuşlar Zeynep.Ben de Eylül’de dondurulmuşlarla deneyeceğim.Kısmet
İNŞAALLAH canım hepimiz mutlu sonuç olalımİnşallah canım o tutar. Hepimiz öyle maddi manevi yorulduk. Bak benim de 2. Denemem ve ne olacağı belli değil. Yaş oldu 36 az kaldı 37 olmaya.
Ben Diyarbakır bahçeci de zeki akkumda tedavi gördüm canımİNŞAALLAH canım hepimiz mutlu sonuç olalımçok yorucu cidden hastane ile ayrı insanlar ile ayrı ugraşıyırsun. Benim 40 doktorun kimdi. Eylülde doğal siklusla denemek istiyorum
Nasıl yani ilaçsız canım?Transfer sonrası kullanmak zorunda değil miyiz ilaçları?Bende
Amin canım inşaAllah seninde olur ya hepimizin olsunBende Eylül inşallah canım. Ama bu sefer ilaçsız doğaş siklus denemek istiyorum.
Burdaki forumları okuyorum şuan canım. Kendi adet döngünün ve kendi rahim kalınlaşman ile takip edilip yumurta çatlayıp transfer ediliyor. Bende tam anlamaya çalışıyorum. Doktorada dedim olur dedi. Yada en az ilaçla transfere girmek niyetimNasıl yani ilaçsız canım?Transfer sonrası kullanmak zorunda değil miyiz ilaçları?
Amin. Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.merhaba canım ben de 7. günüm de test yaptırdım 60,7 çıktı değerim :) senin değerinde çok güzel bence iki günde bi kan ver değerini kontrol et ben bugün tekrar vereceğim :) sağlıkla kucağına al inşallah :)
amin canım :) Benim göğüs uçlarım çok fena inan dokumaıyorum şişlik yok kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi başkada belirti yok canım :)Amin. Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Yarın tekrar vereceğim ama doktorum normalde 5 temmuzda kan ver demişti. O zamana kadar inşallah yükselmeye devam eder. Herhangi bir belirtin var mı? Ben de hiç bişey yok Takvimime göre bugün adet günümdü, adet sancısı bile yok. Sadece biraz şişkinlik var karnımda okadar.
Anladım canım çok sağ ol cevapların için. Belirti olması bir dert olmaması ayrı bi dert sanırım. İkilemde kalıyor insan acaba adet belirtisi mi bebeğin belirtisi mi diyeamin canım :) Benim göğüs uçlarım çok fena inan dokumaıyorum şişlik yok kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi başkada belirti yok canım :)
Bu gün 5 buçuk haftalık kzuum ama kese kaç mm bilmiyorum unuttum yaniHayırlı olsun darısı kalp atışına inşallahyolk kesesinden bahsetti mi doktorunuz? Kaç cm çıktı kese ? Kalp atışı için ne zaman çağırdı? Ve kaçıncı gününüz bugün ? Çok sordum ama kusura bakmayın lütfen
Haziranın 11 transfer canım bu gün 5 buçuk haftalık oldukCanım hayırlı olsun darısı kalp atışına insbu arada kaç haftaliksin ne zaman trasnfer olmuştun?
Özelde mi devlette mi yaptırdınız. Aynı şekilde bama da bakılmadı.Ne dicem bilmiyorum. İçim Bi tuhaf. Kelimeler düğümleniyor
Tsh 2.5
t4 hormonu da , 24.....
Bütün değerlerim karışmış . Ve bana bu tahliller yapılmadı hiç. Troid yüksek olunca tutmuyor biliyorum... Toplama şubatta oldu. 3.5 ay sonra transfer oldum hiç bir degerime bakılmadı.
Benim 10.gün idrar twtsi negatif cıktı yine devam ettim daha sonra kahve leke geldi merkezi aradım dediler gelin test yapalım sonuç negatif cıktı aradım ilaçları bırakayim mi diye birakin dediler zaten o gün kırmızıya döndü ilaçları kullandigim gün oldumCanım benimde kanamam var Dr ilaçları bıraktırma di.Senin kanaman nasildi artinca mi bıraktın ilaçları test sonucuna göre mi?
Bu gün 11. Gün test yaptıracam
Zor bir süreç sonu pozitif olunca göz görmüyor ama negatif olunca bütün herşey batıyor insanaBenim bilee test tarihim geldikce modum dusuyir gene olmadi gibilerinden ilaclarimi bile kullanasim gelmigor nolucak halimiz bilmiyirum
Aynen ole canim sim 15 dakikadir sol tarafima inceden sizi giriyor kasigima hafif hafifZor bir süreç sonu pozitif olunca göz görmüyor ama negatif olunca bütün herşey batıyor insana
Kuzum benim ilki devletteydi, ben de öyle düşündüm. İkincisi özelde. Henüz sonuçlanmadı ama embriyo sayısı olarak ikisi de aynı oldu. İkisinde de tek embriyo oldu. Tek transfer. Şayet pozitif olmazsa ben devletteki 2 hakkımıda kullanacağım4 kişi olarak devlette denedik dordumuzunde negatif oldu sonuç .Özelde olsa olur muydu acaba diye düşünmeden de edemiyorum.
Ay inşallah güzel haberlerin belirtisidir.Aynen ole canim sim 15 dakikadir sol tarafima inceden sizi giriyor kasigima hafif hafif
Maşallah canım benimHaziranın 11 transfer canım bu gün 5 buçuk haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?