- 26 Mart 2018
- 28.474
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.001
Benim de öyle. Inşallah benim de hamileliktendirEwet butun adet belirtilerini yasadim hic lekelenme vasaire olmadi cok belirti aradim ama genelde adet doneminde yasadigim belirtilerdi ekstra kasiklarima asiri agri saplaniyordu mide bulantisi uyku hali oluyodu ama ilaclarin etkisiyle tabi 3gun embriyosu benimki transfer gununu saymazsam 10. Gun yaltrdim
Tüm kalbimle diliyorum canımSon yarın insallh cuma gunu buraya hamileyim diye yazmak nasip olur jnsallh
Aslında kader kısmet ama insan yine bi düşünmeden edemiyor.Kuzum benim ilki devletteydi, ben de öyle düşündüm. İkincisi özelde. Henüz sonuçlanmadı ama embriyo sayısı olarak ikisi de aynı oldu. İkisinde de tek embriyo oldu. Tek transfer. Şayet pozitif olmazsa ben devletteki 2 hakkımıda kullanacağım
Benim takıldıgım nokta bizim eşten dolayo oldu sperm sayısı 2.5 milyon hic esime ilaç vs verilmedi ya da kalitesi artiracak birşey benim 7 yumurtam oldu sadece 1 döllenme olmuş belki sprem havuzu yapsalardı en kalitelileri seçilseydi belki de 1 den fazla olurdu .bir de hasimato hastasiyim hiç tsh vb bakılmadı ilaca devam et dediler. Burda çok okudum tranfer öncesi e2 değerine bakıp yüksekse transfer ertelenmiş. Tranfer günü hiç birseye bakılmadı bazı şeyle sanki eksik oldu gibi geliyorBen 4 denemeyi de özelde yaptım hem de 4 farklı özeldeHepsi negatif,ben memnun olmadığımdan değil farklı yerlerin uygulamalarını merak ettiğimden denedim ama hepsinde 2 embriyom oluştu.Sadece sonuncu da 2 ay üst üste yumurta toplattığımdan dondurulmuş oldu yoksa hep 2 olurdu.Özellerin de yaptıkları şeyler çok farklı değil.Labaratuvar belki fark eder.
Saglık ocagıÖzelde mi devlette mi yaptırdınız. Aynı şekilde bama da bakılmadı.
Canım anlatsana birazBen de tam doğal siklus yaptım hiç ilaç kullanmadan.
5 gün canimKaçıncı gün embriyosuydu benim transferin 12 hazirandı hesaplamalarda yarın daha yeni 5 hafta olacak görünüyor
Evet bende hiç birşey hissetmiyorum daha sadece ara ara midem bulaniyor o kadarCanım ya benim de yarın 5 hafta olacak ama önceki değişikliklerin hiç biri kalmadı sanki hiç bir şey yok gibi sende de öyle mi
Amin inşallah kzuum hepinize bol bol dua ediyorumMaşallah canım benimdarısı bizlere ins bakalim ben ne zaman göreceğim sende sağlıcakla kucagina alırsın ins
Benim yumurta toplama işlemim nisan sonunda oldu mayıs ayında transfer olacaktı, transfer günü belli olacağı zaman kan testi yapıldı, tsh, progesteron ve e2 bakıldı. Tsh ve e2 güzel çıktı ama progesteron yüksek çıkmış oyüzden transferim ertelendi. Hemen orda zoladex diye bir iğne yaptı dr göbeğimden, bidahaki ay yumurtlama olmaması için. Haziran ayında gittiğimde tekrarlandı kan testlerim ve hepsi istenen değerdeydi. Öyle yapıldı transfer.Benim takıldıgım nokta bizim eşten dolayo oldu sperm sayısı 2.5 milyon hic esime ilaç vs verilmedi ya da kalitesi artiracak birşey benim 7 yumurtam oldu sadece 1 döllenme olmuş belki sprem havuzu yapsalardı en kalitelileri seçilseydi belki de 1 den fazla olurdu .bir de hasimato hastasiyim hiç tsh vb bakılmadı ilaca devam et dediler. Burda çok okudum tranfer öncesi e2 değerine bakıp yüksekse transfer ertelenmiş. Tranfer günü hiç birseye bakılmadı bazı şeyle sanki eksik oldu gibi geliyor
Hayırlı olsunn çok sevindim darısı isteyen tüm herkese:)) benimde ilk denemem doktor iki tane koyalım diyor hatta secebek bile sunmadı çümkü biri düşebiliyor dedi ama bilmiyorum ikiside a kalite blast yani tutma ihtimalleri yğksek açıkcası ikiz olursa diyorum nasıl bakarımKızlarrrr 5. Gün çift embriyo 21 inde transfer yaptırdım bugün 7. Günümkan testi verdim değerim 60,7 hamileyimmmmm
Insallah inşallah inşallah bekleyen herkesinki hayirlisiyla pozitiftir negatifi goren arkdslrada en kisa zamanda nasip olur insallahBenim de öyle. Inşallah benim de hamileliktendir
Ozele mi gidiyorsunuz ben arastrmada ucretli yaptrdim (sebepsiz infertilite) rapor alamadim sartlari tasimadgim icin ilk denemede 1 tane yerlstiriyolar size boyle bir teklif sunmalarina sasirdim neden kaynakli bilemiyorum sizin probleminizi muayene olurkn bile doktor hep sen gayette hamile kalabilcek birisin hic sikinti yapma diye telkinlerde bulundu hatta transfer gunu bile rahmin sekli durumun herseyin buna musait demisti ben burdaki formlarda okudum birisi rahmim kalp seklinde yukariya tutunuyor pozitifi goruyorum ama tutundgu yer acisindan dusuge sebeo oluyor diye aslinda bilmedgmiz okdr neden varki olmasi ve olmamasi icin bana ve o gun transfer olan 3 bayana 1 tane yerlstrdiler ben bile isteye sordum terch meselesi mi diye yok ilk denemede 1 tane denildiHayırlı olsunn çok sevindim darısı isteyen tüm herkese:)) benimde ilk denemem doktor iki tane koyalım diyor hatta secebek bile sunmadı çümkü biri düşebiliyor dedi ama bilmiyorum ikiside a kalite blast yani tutma ihtimalleri yğksek açıkcası ikiz olursa diyorum nasıl bakarımbu ara da yaşım 22
boyle seyler dusunup kendinizi strese sokmayin benden 15 yumurta toplandi bana 4 tane yumurtaniz gelisti denildi su gun transfer olcaksiniz diye telefon edildi gittigimde 4 yumurtamin dollendgini bunun 1 tanesin transfer edilecegi bilgisi verildi transferden sonra verilen egitmde geriye kalan 3 embriyonun saklamaya deger olmadgini imha edilecegini soylediler keza bu herkese soylendi transfer oncesi soylemis olsalardi buyuk bir hayal krikligi ile girecektim o odaya oda ayri ne sizden toplanan yumurta sayisina takin kafanizi nede baska bir seye bizde 1 tane yumurta toplanan bayanda vardi 25 tanede 25 olanada bana soylenen soylnendi 1 tane kaliteli embiryo yerlestrdik geriye kalan 3 5 her neyse imha cok toplmasi kesinin tutatcagi anlamina gelmiyor yada cok kaliteli oldugna 25 yumurtadan 1 tanrsine iyi kalite diyorlarsa siz dusunun gerisini kac gununuz kaldi bilmiyrm kafanizi meskul edecek baska seyler bulun negatif dusuncelerden uzak durunBenim takıldıgım nokta bizim eşten dolayo oldu sperm sayısı 2.5 milyon hic esime ilaç vs verilmedi ya da kalitesi artiracak birşey benim 7 yumurtam oldu sadece 1 döllenme olmuş belki sprem havuzu yapsalardı en kalitelileri seçilseydi belki de 1 den fazla olurdu .bir de hasimato hastasiyim hiç tsh vb bakılmadı ilaca devam et dediler. Burda çok okudum tranfer öncesi e2 değerine bakıp yüksekse transfer ertelenmiş. Tranfer günü hiç birseye bakılmadı bazı şeyle sanki eksik oldu gibi geliyor
Ayyy canım benim yaa teşekkür ederiz ins hepimiz güzel haber alırız hayirlisiyla bebislerimizide kucağımıza alırız insAmin inşallah kzuum hepinize bol bol dua ediyorum
çok teşekkür ederim canım :) ikiz olurs ben daha çok sevinirim bi daha uğraşmam tüp bebek ile :) doğal yolla da hamiş kalamıyorum ben :) hayırlısıyla bekliyoruz sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :) darısı başına bakamam diye sakın düşünme allah dağına göre kar veriyor 5 iz bebek bakan varHayırlı olsunn çok sevindim darısı isteyen tüm herkese:)) benimde ilk denemem doktor iki tane koyalım diyor hatta secebek bile sunmadı çümkü biri düşebiliyor dedi ama bilmiyorum ikiside a kalite blast yani tutma ihtimalleri yğksek açıkcası ikiz olursa diyorum nasıl bakarımbu ara da yaşım 22
canım senin 10. gün değerin kaç çıkmıştı ? benim 236,7 çıktı :)Ewet pozitifim ben idrar testiyle ugrasmadim ben hatta tutmadi diye dusunp hasta olmayi bekliyordum 10. Gunu pozitifti bugun 12. Gunum
Amin kuzum inşallahAyyy canım benim yaa teşekkür ederiz ins hepimiz güzel haber alırız hayirlisiyla bebislerimizide kucağımıza alırız ins
Anladım bende özele gidiyorum doktorda iyi bir doktor zaten yasal bi durum değil ama her ihitmale karşı yapıyormuş çünkü biri düşünce biri kalıyormuş genelde yüzde yirmi ikiz oluyor dedi ama ben araştırdım a kalitede yaşımda uygun bu arada benimde tüplerim tıkalı rahmimde falan çok şükür bi sknti görmedi ama bilmiyorum ben red edersem de tamam diyor siz bilirsiniz diyor iki tane koyunca yüzde yetmiş tek koyunca yüzde elli garanti veriyorOzele mi gidiyorsunuz ben arastrmada ucretli yaptrdim (sebepsiz infertilite) rapor alamadim sartlari tasimadgim icin ilk denemede 1 tane yerlstiriyolar size boyle bir teklif sunmalarina sasirdim neden kaynakli bilemiyorum sizin probleminizi muayene olurkn bile doktor hep sen gayette hamile kalabilcek birisin hic sikinti yapma diye telkinlerde bulundu hatta transfer gunu bile rahmin sekli durumun herseyin buna musait demisti ben burdaki formlarda okudum birisi rahmim kalp seklinde yukariya tutunuyor pozitifi goruyorum ama tutundgu yer acisindan dusuge sebeo oluyor diye aslinda bilmedgmiz okdr neden varki olmasi ve olmamasi icin bana ve o gun transfer olan 3 bayana 1 tane yerlstrdiler ben bile isteye sordum terch meselesi mi diye yok ilk denemede 1 tane denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?