- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.021
Canım idrar testleriyle canını boş yere sıkma.Hatırlıyor musun silik görenler oldu idrarda,ama kan testleri negatif çıktı.Tersine idrarda birşey görmeyenlerin kan testi pozitif çıktı.İdrar testleri her zaman işe yaramıyor.Moral bozmak sürece daha çok zarar veriyor7.günüm sabah test yaptım birşey çıkmadı. Artık kanı bekleyeceğim.
Çok umutlu olmadığım için çok üzülmedim canım. Ne yapalım, gücümüz yetene kadar deneyeceğizCanım idrar testleriyle canını boş yere sıkma.Hatırlıyor musun silik görenler oldu idrarda,ama kan testleri negatif çıktı.Tersine idrarda birşey görmeyenlerin kan testi pozitif çıktı.İdrar testleri her zaman işe yaramıyor.Moral bozmak sürece daha çok zarar veriyor
Bu hayatta hic birseyin garantisi yok kimse ole kesin konusmamali benim ikizim olsa bu beni rahatsiz etmezdi ole diyorsa bir bildgi vardir hic tutmazsa ozamanda diyecksinizki keske dr dinleseydim ikiz olmasi hic olmamasindan iyidir bendlceAnladım bende özele gidiyorum doktorda iyi bir doktor zaten yasal bi durum değil ama her ihitmale karşı yapıyormuş çünkü biri düşünce biri kalıyormuş genelde yüzde yirmi ikiz oluyor dedi ama ben araştırdım a kalitede yaşımda uygun bu arada benimde tüplerim tıkalı rahmimde falan çok şükür bi sknti görmedi ama bilmiyorum ben red edersem de tamam diyor siz bilirsiniz diyor iki tane koyunca yüzde yetmiş tek koyunca yüzde elli garanti veriyor
88 falandi simdi bilmiyrm testi tekrarlamam lazim ama esim ve kayin validem kiz istemek icin sehir disina ciktilar bende rahat edebileyim diye koye geldim bakalm yarin gideblrsem merkeze tekrar tahlil yaptrcam benimki 3.embiriyosu sizinki 5.gunmu baya yuksekcanım senin 10. gün değerin kaç çıkmıştı ? benim 236,7 çıktı :)
Transfere kadar hiç ilaç kullanmadık. Biz tüp bebeği eşimde ki kromomozom translokasyonu ve sperm azlığı sebebiyle yaptırdık. Ben de hiç bir problem yoktu.İlk denememiz geçen sene ilaçla oldu ve kimyasalla sonuçlandı. Ben ilaç kullanma taraftarı olmadım hiç doktorum da doğal siklus önerdi ben de bir engel olmadığı için ve 35 yaş altına uygun bir protokol olduğu için. Sadece adetin 3.gününden başlayarak kan tahlili yaptırdık yumurta çatladıktan sonra transfer günü belirlendi. Sadece transferden sonra progestan fitil verdi o kadarCanım anlatsana biraz
Çok güzelmiş. Benim ilaçlardan degerlerim karıştı negatif oldu zatenTransfere kadar hiç ilaç kullanmadık. Biz tüp bebeği eşimde ki kromomozom translokasyonu ve sperm azlığı sebebiyle yaptırdık. Ben de hiç bir problem yoktu.İlk denememiz geçen sene ilaçla oldu ve kimyasalla sonuçlandı. Ben ilaç kullanma taraftarı olmadım hiç doktorum da doğal siklus önerdi ben de bir engel olmadığı için ve 35 yaş altına uygun bir protokol olduğu için. Sadece adetin 3.gününden başlayarak kan tahlili yaptırdık yumurta çatladıktan sonra transfer günü belirlendi. Sadece transferden sonra progestan fitil verdi o kadar
Canım direk kan testi verseydin. Üzme kendini7.günüm sabah test yaptım birşey çıkmadı. Artık kanı bekleyeceğim.
Doktorunuz kimBenim yumurta toplama işlemim nisan sonunda oldu mayıs ayında transfer olacaktı, transfer günü belli olacağı zaman kan testi yapıldı, tsh, progesteron ve e2 bakıldı. Tsh ve e2 güzel çıktı ama progesteron yüksek çıkmış oyüzden transferim ertelendi. Hemen orda zoladex diye bir iğne yaptı dr göbeğimden, bidahaki ay yumurtlama olmaması için. Haziran ayında gittiğimde tekrarlandı kan testlerim ve hepsi istenen değerdeydi. Öyle yapıldı transfer.
aslında transfer öncesi çok önemli bu kan testlerinin yapılması. Mayıs ayında transfer olsaydım Progesteron değerim yüzünden belki de şansım olmayacaktı.
Belirtiniz varmi88 falandi simdi bilmiyrm testi tekrarlamam lazim ama esim ve kayin validem kiz istemek icin sehir disina ciktilar bende rahat edebileyim diye koye geldim bakalm yarin gideblrsem merkeze tekrar tahlil yaptrcam benimki 3.embiriyosu sizinki 5.gunmu baya yuksek
Yada ikiz falan mi
Erbil yağmur. Momarttayım benDoktorunuz kim
Bende :)Erbil yağmur. Momarttayım ben
Ne güzel ozaman sizin takibinizde aynı şekilde olmuştur. Dr konusunda şanslı olduğumuzu düşünüyorum çok güven veriyor bana nedense. İçine sinmediği herşeyi sorguladı benim tedavimde. Doğru yol izlemek önemli. Allah hayırlısını versin tabi hakkımızda. İnşallah vesile olur evlatlarımıza kavuşmamızda. Doktorundan memnun olmayıp değiştirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.Bende :)
Üzülmedim kuzum. 1-2 ay ara verip tekrar deneyeceğimCanım direk kan testi verseydin. Üzme kendini
Ohooo sen şimdiden karar vermissin canım. İlla kararın kesinse kan testi yap lütfenÜzülmedim kuzum. 1-2 ay ara verip tekrar deneyeceğim
Kaçıncı Gündesin canımKan testini verdim kızlar bekliyorum benimle aynı gün olan biri pozitifmiş çok heyecanliyim
Ay hadi inşallah, senin pozitif çıkarsa ben de yarın kan veririmKan testini verdim kızlar bekliyorum benimle aynı gün olan biri pozitifmiş çok heyecanliyim
Kan günüm pazartesi ya, o zaman vereceğim zaten. Kuzum böyle zihnim daha rahatladı. Bir de dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı. Onun telaşı bu işi unutturduOhooo sen şimdiden karar vermissin canım. İlla kararın kesinse kan testi yap lütfen
10. GünKaçıncı Gündesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?