2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

7.günüm sabah test yaptım birşey çıkmadı. Artık kanı bekleyeceğim.
Canım idrar testleriyle canını boş yere sıkma.Hatırlıyor musun silik görenler oldu idrarda,ama kan testleri negatif çıktı.Tersine idrarda birşey görmeyenlerin kan testi pozitif çıktı.İdrar testleri her zaman işe yaramıyor.Moral bozmak sürece daha çok zarar veriyor

Çok umutlu olmadığım için çok üzülmedim canım. Ne yapalım, gücümüz yetene kadar deneyeceğiz

Bu hayatta hic birseyin garantisi yok kimse ole kesin konusmamali benim ikizim olsa bu beni rahatsiz etmezdi ole diyorsa bir bildgi vardir hic tutmazsa ozamanda diyecksinizki keske dr dinleseydim ikiz olmasi hic olmamasindan iyidir bendlce

canım senin 10. gün değerin kaç çıkmıştı ? benim 236,7 çıktı :)
88 falandi simdi bilmiyrm testi tekrarlamam lazim ama esim ve kayin validem kiz istemek icin sehir disina ciktilar bende rahat edebileyim diye koye geldim bakalm yarin gideblrsem merkeze tekrar tahlil yaptrcam benimki 3.embiriyosu sizinki 5.gunmu baya yuksek
Yada ikiz falan mi

Canım anlatsana biraz
Transfere kadar hiç ilaç kullanmadık. Biz tüp bebeği eşimde ki kromomozom translokasyonu ve sperm azlığı sebebiyle yaptırdık. Ben de hiç bir problem yoktu.İlk denememiz geçen sene ilaçla oldu ve kimyasalla sonuçlandı. Ben ilaç kullanma taraftarı olmadım hiç doktorum da doğal siklus önerdi ben de bir engel olmadığı için ve 35 yaş altına uygun bir protokol olduğu için. Sadece adetin 3.gününden başlayarak kan tahlili yaptırdık yumurta çatladıktan sonra transfer günü belirlendi. Sadece transferden sonra progestan fitil verdi o kadar

Çok güzelmiş. Benim ilaçlardan degerlerim karıştı negatif oldu zaten

Doktorunuz kim

Belirtiniz varmi

Ne güzel ozaman sizin takibinizde aynı şekilde olmuştur. Dr konusunda şanslı olduğumuzu düşünüyorum çok güven veriyor bana nedense. İçine sinmediği herşeyi sorguladı benim tedavimde. Doğru yol izlemek önemli. Allah hayırlısını versin tabi hakkımızda. İnşallah vesile olur evlatlarımıza kavuşmamızda. Doktorundan memnun olmayıp değiştirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…