2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Selam kızçeler, ben 13 haziran pazar günü transfer oldum, salı ve çarşamba günü hafif ama sürekli kasık ağrısı oldu arada bel ağrısı da, ama bugün mesela hiç belirti yok, tutunma kanaması yok göğüs hassasiyeti yok tat koku almada bi değişiklik yok ne biliyim yok işte hiçbise 😔 sizce olmamış mıdır ben hiçbise hissetmiyorum çünkü bugün moralim bozuldu iyice

Selam kızçeler, ben 13 haziran pazar günü transfer oldum, salı ve çarşamba günü hafif ama sürekli kasık ağrısı oldu arada bel ağrısı da, ama bugün mesela hiç belirti yok, tutunma kanaması yok göğüs hassasiyeti yok tat koku almada bi değişiklik yok ne biliyim yok işte hiçbise 😔 sizce olmamış mıdır ben hiçbise hissetmiyorum çünkü bugün moralim bozuldu iyice
Aynen bende de bişeycikler yook
İnsan her ne kadar belirti aramak istemese de yine de bi bakıyo tepeden tırnağa kendine var mı bi fark diye

Bunların hepsi bende var canım. Bu sefer ben de tutmadı diye evham yapıyorum. Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, ağız kuruluğu, hepsi var ama olmayacak gibi hissediyorum. Çünkü ilk kimyasalımda da aynı belirtiler vardı. Çok belirleyici olmuyor yani belirtiler. Gözümüzü kapatıp beklemeyi başarabilmek keşke 😊

Aynen bende de bişeycikler yook
İnsan her ne kadar belirti aramak istemese de yine de bi bakıyo tepeden tırnağa kendine var mı bi fark diye
Aynen öyle valla kaç tane doktor videosu izledim genelde belirtilerin çoğu ilaçlardan diyorlar ama ne biliyim ya bi işaret olsa bilebilsek keşke çok zor böyle bekleyip bide Allah korusun negatif sonuç almasak bari

Back
X