- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.801
Inşallah canım o bütün süreci işleyişi bilse de insan geriliyo isteTabii çok gusel değer 8. Fun 60, 10.120, 12. 240 olcak en az mesela![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım o bütün süreci işleyişi bilse de insan geriliyo isteTabii çok gusel değer 8. Fun 60, 10.120, 12. 240 olcak en az mesela![]()
ayyy hadi inşallah dualarım seninle canım güzel haberlerle koş gelll bize :))))Canım bende zaman durmuş diyordum saat sanıyordum resmen ama bugün test günüm yani allahin izniyle geçiyor yeterli güzel hayırlı haberler alalim allahin izniyle![]()
Leke gelcek diye bişey yok canım benimde kasık ağrım var 3. GünümKızlar benim de geçmiyor zaman.
İlk transferimde transferden sonraki 3. gün leke gelmişti tutundu diye çok sevinmiştim. Sonra 8. günümde kan geldi doktorum hemen kan testi yaptır dedi sonucum negatif çıktı malesef.
Bu ikinci transferim göğüslerim de doluluk yok lekelenme yok. kasıklarım biraz ağrıyor oda ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Sizde var mı bişiler ?
Bide şunu merak ediyorum illa tutununca pembe yada kahve leke gelmesi zorunlu mu onu bilemedim
Bari sen güzel haber ver bize cnm ya.Canım bende zaman durmuş diyordum saat sanıyordum resmen ama bugün test günüm yani allahin izniyle geçiyor yeterli güzel hayırlı haberler alalim allahin izniyle![]()
Inşallah meleğin seninledir ve yarın kan sonucunu bende tekrar yaptıracağım aldığımızda mutluluktan napacagini şaşırırsınYa canım ne güzel bir histir şimdi senin yaşadığınne kadar cesaretlisin bu kaçıncı denemendi? Rabbim sağlıkla devamını getirsin çok güzel 6.günden çıkmış bile 8 de ikiye katlar. Benım için de dua eder misin yarın kan vereceğim
2-3 gün kasık ağrısı normalmiş hatta ağrı esigine göre uzun da sürebiliyormus bu ağrılar bugün benimde 3. Gün kasıklarım dünden beri regl sancısı gibi agriyo...Benim 2. Gün oluyo transfer günü saymazsak kasık ağrım var noluyo bilmem![]()
Ayyy canım benim insBari sen güzel haber ver bize cnm ya.
Canım inşaallah Zeynep.Araştırma yaptın mı bununla ilgili.3.gün embriyoları en erken 12.günde mi çıkıyor kesin kanda?Daha erken idrar testinde gören var mı?13 gün derim hatta bekle canım
Canım benim ins bu giden senin altin yumurtan olsun hayırlı haberler gelsin ve sana sımsıkı tutunsun insSon embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..
Canım sen bu kadar erken idrarda gördüğüne göre ikiz mi acaba?Inşallah meleğin seninledir ve yarın kan sonucunu bende tekrar yaptıracağım aldığımızda mutluluktan napacagini şaşırırsın❣ inşallah çok güzel bi sonuç alırsın canım benim
ben daha önce yaptırdığımda hiç böyle hissetmemiştim. Okuyodum insan hamile kalınca hissesidiyo diyenler oluyodu. Transfer olduğu günden beri içimde bi his burda benimle diyo. Hatta 5 gün sabah idrar testi yaptım negatif görebilirim çok erken yerleşme kanaması olmadi çıkmayabilir diyerek yaptım ve çift çizgi şükürler olsun rabbime. Sonra o testin yanılma payı olduğunu okuyunca kan testi yapayım dedim yine aynı düşünceyle çok şükür ki varmış. Inşallah devamı gelir
![]()
Aminnn canım benim ins ya insayyy hadi inşallah dualarım seninle canım güzel haberlerle koş gelll bize :))))
Beyaz lale canım,kesin güzel sonuçlar alacaksın eminim,en az 150 çıkar sonuçAminnn canım benim ins ya ins![]()
Hayırlı olsun canım 6. Güne goreiyi bir değer Allah artarak devam ettirsin kucagina almayı nasip etsin insAllah.Kizlaarrr kan testi sonucumu aldım bu gün. 32.1 bana dua edin . Iyi bi değer mı sizce 6. Gün değeri bu![]()
Evet 5. Gün embriyosu ama malesef Dr olumlu bir şey söylemedi zaten sonuç da ortadaCanım 5.gün embriyosu mu?İnşaallah doktor olumlu birşey söyler![]()
Allah isteyen dileyen uğraşan kimseyi boş çevirmesin. Vardır Rabbimin bir bildigi kızıma uzun ömür sağlık versin.mamafala çok üzüldüm gerçekten çokAllah en kısa zamanda seni güldürsün inşallah
![]()
BANa da geçmiyor zamanKızlar benim de geçmiyor zaman.
İlk transferimde transferden sonraki 3. gün leke gelmişti tutundu diye çok sevinmiştim. Sonra 8. günümde kan geldi doktorum hemen kan testi yaptır dedi sonucum negatif çıktı malesef.
Bu ikinci transferim göğüslerim de doluluk yok lekelenme yok. kasıklarım biraz ağrıyor oda ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Sizde var mı bişiler ?
Bide şunu merak ediyorum illa tutununca pembe yada kahve leke gelmesi zorunlu mu onu bilemedim
Dr 5. Gün embriyosu olduğu için bir değer görmemiz gerekirdi dedi. Farklı laboratuvarda tekrar yaptır dedi bir de öyle yapicam hata olmasın diye. Sonuç aynıysa ilaçları birakicamCanım hemen moral bozma bakalim dr ne diyecek senin test gunun cumartesiydi daha 3 gün var ins güzel haberler verir canım yüzümüz güler![]()
Canım üzülme,benim de test Cumartesi olumsuz olacak gibi.O yüzden birlikte devam ederiz yeni serüvenlereEvet 5. Gün embriyosu ama malesef Dr olumlu bir şey söylemedi zaten sonuç da ortada![]()
Ozlemcim aynen 9. Gün erken benim 1 önceki transferde 9 da negatif çıktı oda 3. Gün Embriyosu YDÜ 11. Gün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı.O yüzden moralini bozma insAllah bu sefer olacak Allah büyükCanım 3. Gunler için erken gebelikte olsa çok erken çünkü önce kanda etkisini gösteriyor sonra idrar şuan hiç moral bozma daha 2 gün var ins güzel hayırlı haberler alacaksın canım benim bu sefer olacak ins![]()