2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Son embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..

Kızlar benim de geçmiyor zaman.
İlk transferimde transferden sonraki 3. gün leke gelmişti tutundu diye çok sevinmiştim. Sonra 8. günümde kan geldi doktorum hemen kan testi yaptır dedi sonucum negatif çıktı malesef.
Bu ikinci transferim göğüslerim de doluluk yok lekelenme yok. kasıklarım biraz ağrıyor oda ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Sizde var mı bişiler ?
Bide şunu merak ediyorum illa tutununca pembe yada kahve leke gelmesi zorunlu mu onu bilemedim
Leke gelcek diye bişey yok canım benimde kasık ağrım var 3. Günüm😊

Ya canım ne güzel bir histir şimdi senin yaşadığın 🤲🏻🤲🏻ne kadar cesaretlisin bu kaçıncı denemendi? Rabbim sağlıkla devamını getirsin çok güzel 6.günden çıkmış bile 8 de ikiye katlar. Benım için de dua eder misin yarın kan vereceğim
Inşallah meleğin seninledir ve yarın kan sonucunu bende tekrar yaptıracağım aldığımızda mutluluktan napacagini şaşırırsın 😍😍😍❣ inşallah çok güzel bi sonuç alırsın canım benim 🙏🙏🙏 ben daha önce yaptırdığımda hiç böyle hissetmemiştim. Okuyodum insan hamile kalınca hissesidiyo diyenler oluyodu. Transfer olduğu günden beri içimde bi his burda benimle diyo. Hatta 5 gün sabah idrar testi yaptım negatif görebilirim çok erken yerleşme kanaması olmadi çıkmayabilir diyerek yaptım ve çift çizgi şükürler olsun rabbime. Sonra o testin yanılma payı olduğunu okuyunca kan testi yapayım dedim yine aynı düşünceyle çok şükür ki varmış. Inşallah devamı gelir 🙏🙏🙏🙏😍😍

Son embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..
Canım benim ins bu giden senin altin yumurtan olsun hayırlı haberler gelsin ve sana sımsıkı tutunsun ins 🥰

Inşallah meleğin seninledir ve yarın kan sonucunu bende tekrar yaptıracağım aldığımızda mutluluktan napacagini şaşırırsın 😍😍😍❣ inşallah çok güzel bi sonuç alırsın canım benim 🙏🙏🙏 ben daha önce yaptırdığımda hiç böyle hissetmemiştim. Okuyodum insan hamile kalınca hissesidiyo diyenler oluyodu. Transfer olduğu günden beri içimde bi his burda benimle diyo. Hatta 5 gün sabah idrar testi yaptım negatif görebilirim çok erken yerleşme kanaması olmadi çıkmayabilir diyerek yaptım ve çift çizgi şükürler olsun rabbime. Sonra o testin yanılma payı olduğunu okuyunca kan testi yapayım dedim yine aynı düşünceyle çok şükür ki varmış. Inşallah devamı gelir 🙏🙏🙏🙏😍😍
Canım sen bu kadar erken idrarda gördüğüne göre ikiz mi acaba?🤗🤲❤️💜

Aminnn canım benim ins ya ins 🥰💚
Beyaz lale canım,kesin güzel sonuçlar alacaksın eminim,en az 150 çıkar sonuç 😘💜🤲Çünkü biraz önce yazan Bir Hayal adlı arkadaşımızın da 5.gün embriyosu ve 6.gün testi 30 küsür çıkmış.Senin 8.gün testin 60 küsürdü 💜🤲İkinizinki de maaşallah çok iyi gidiyor.Darısı başımıza.Allah büyük 💜💜💜🤲🤲🤲🤲

Kızlar benim de geçmiyor zaman.
İlk transferimde transferden sonraki 3. gün leke gelmişti tutundu diye çok sevinmiştim. Sonra 8. günümde kan geldi doktorum hemen kan testi yaptır dedi sonucum negatif çıktı malesef.
Bu ikinci transferim göğüslerim de doluluk yok lekelenme yok. kasıklarım biraz ağrıyor oda ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Sizde var mı bişiler ?
Bide şunu merak ediyorum illa tutununca pembe yada kahve leke gelmesi zorunlu mu onu bilemedim
BANa da geçmiyor zaman 🤷🏼‍♀️ Ben illa yerleşme kanaması gelecek diye bir şey duymadım açıkcası. Kiminde hiç belirti bile olmuyor. İçinizi ferah tutun..

Canım hemen moral bozma bakalim dr ne diyecek senin test gunun cumartesiydi daha 3 gün var ins güzel haberler verir canım yüzümüz güler 🥰💚
Dr 5. Gün embriyosu olduğu için bir değer görmemiz gerekirdi dedi. Farklı laboratuvarda tekrar yaptır dedi bir de öyle yapicam hata olmasın diye. Sonuç aynıysa ilaçları birakicam😔

Canım 3. Gunler için erken gebelikte olsa çok erken çünkü önce kanda etkisini gösteriyor sonra idrar şuan hiç moral bozma daha 2 gün var ins güzel hayırlı haberler alacaksın canım benim bu sefer olacak ins 🥰🤗
Ozlemcim aynen 9. Gün erken benim 1 önceki transferde 9 da negatif çıktı oda 3. Gün Embriyosu YDÜ 11. Gün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı.O yüzden moralini bozma insAllah bu sefer olacak Allah büyük 🤲🤲🤲

Back
X