2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Niye böyle diyorsun canım benim gebelik testi doğru sonuç vermeyebilir deger önce kanda oluyor çünkü o yüzden moral bozma ins kanda güzel haberler gelecek allahin izniyle 🥰 bende bugün tekrar vereceğim ins artmış olacak Rabbım nasip etmişse 🤗
Bu sabah 8. Gün normal bir test yaptım çok silik çizgi yakaladım cumartesi kan vermeye gideceğim 10. Gün inşAllah bakalım kanda değer de önemli canım Rabbim nasib eylemiş olsun 🤲🏻🍀🥰

Allah isteyen dileyen uğraşan kimseyi boş çevirmesin. Vardır Rabbimin bir bildigi kızıma uzun ömür sağlık versin.
Bak ne güzel bir tane kızın var canım benim,ama istersen de ona bir kardeş sakın bırakma tedaviye devam et. Ben ilkini yapabilsem duracağım herhalde 😂yaş 40 çünkü ama ilki bile olmuyor maalesef.Hayırlısı,herkesin gönlünden geçeni versin Allah.🤲🤲

Bak ne güzel bir tane kızın var canım benim,ama istersen de ona bir kardeş sakın bırakma tedaviye devam et. Ben ilkini yapabilsem duracağım herhalde 😂yaş 40 çünkü ama ilki bile olmuyor maalesef.Hayırlısı,herkesin gönlünden geçeni versin Allah.🤲🤲
Benim de senden aşağı kalır yanım yok yaş 38 🤭 senin bu sefer inşallah tutmuştur.iyi düşün iyi olsun demisler.

Kızlar benim de geçmiyor zaman.
İlk transferimde transferden sonraki 3. gün leke gelmişti tutundu diye çok sevinmiştim. Sonra 8. günümde kan geldi doktorum hemen kan testi yaptır dedi sonucum negatif çıktı malesef.
Bu ikinci transferim göğüslerim de doluluk yok lekelenme yok. kasıklarım biraz ağrıyor oda ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Sizde var mı bişiler ?
Bide şunu merak ediyorum illa tutununca pembe yada kahve leke gelmesi zorunlu mu onu bilemedim
Canım bu 5. transferim bundan önce 4 transferim oldu ama hiçbirinde lekelenmem olmadı belirti yaşamadım ama 3 kez pozitif gördüm belirtilere takılmayın derim insanı dibe çekiyor düşünmek çok yıpratıyor :(

Ozlemcim aynen 9. Gün erken benim 1 önceki transferde 9 da negatif çıktı oda 3. Gün Embriyosu YDÜ 11. Gün tekrar yaptım silik ikinci çizgi çıktı.O yüzden moralini bozma insAllah bu sefer olacak Allah büyük 🤲🤲🤲
Canım sağol desteğin için 💜😘İnşaallah olur canım.Ama olmasa da üzülmüyoruz.Çünkü hayırlısı ise gelsinler evimizin baş köşesine bıdırcık yavrular.Hayırlısı değilse daha çok üzülürüz.O yüzden olmayanları geride bırakıp en güzellerine ulaşıncaya kadar denemeye devam 🤗🤲🤲🤲🤲💜

Son embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..
Üzülme canım bize lazım olan tek yumurta sağlıklı bir evlat Allahım nasib eylemiş olsun inşallah 🤲🏻🍀

Canım sağol desteğin için 💜😘İnşaallah olur canım.Ama olmasa da üzülmüyoruz.Çünkü hayırlısı ise gelsinler evimizin baş köşesine bıdırcık yavrular.Hayırlısı değilse daha çok üzülürüz.O yüzden olmayanları geride bırakıp en güzellerine ulaşıncaya kadar denemeye devam 🤗🤲🤲🤲🤲💜
Aynen öyle canım bebeklerimizi kucağımıza alıncaya kadar devam Allah'ın izniyle sağlıkla gelsinler insAllah 🤲🤲☺️🥰

2-3 gün kasık ağrısı normalmiş hatta ağrı esigine göre uzun da sürebiliyormus bu ağrılar bugün benimde 3. Gün kasıklarım dünden beri regl sancısı gibi agriyo...
Onca aletlerle uğraşıldı galiba normal bu ağrılar yaralarımız iyileşene kadar

Son embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..
Canım moralini bozma. Önemli olan 1 tanesi seninle şuan. O tek embriyo ile olacak inşaAllah

Back
X