2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ya canım çok fazla takiliyorsun böyle şeylere. Her doktorun tedavisi farklı,kullandığı dozajı farklı. Alt tarafı bağışıklık baskılayıcı yani. Hiç birimizin ilaç dozu birbiriyle aynı değil. Kimi doktor çok veriyor kimi az.
Haklısın bitanem ama kortizon alıyorsun günlük 32 mg. Atıyorum 50 kişiye sordum anca iki kişi 32 dedi. Ve bunu 2 aya yakın kullsnıcam. Benim genetik Testim yapılmadı hiç ve ilk denemem. Ve bildiğim genetik hastalığım da yok. İnsan iste istemez takılıyor çünki çogunluğun doktoru transfer öncesi ve sonrası olmak üzere bir hafta kadar vermiş. Ve oda 26 mg dan az. İster istemez takılıyorsun. Çünki bazı doktor ilac çok kullanıyor. Yan etkisi beni düşündürüyor o kadar.

Kızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Kaçıncı günündü canım

Canım transfer

Canım transferden sonra demek istedim
Evden hiç çıkmadım canım
Ben kan testine güvenenlerdenim canım sağlıklı değeri orda görürsem sevinirim inşAllah 🤲🏻🍀
Rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Cumartesi gidebilirsem hemen veririm bende malum eşim şehşrdışında
İnşallah birlikte güzel haber alırız canım 🥰🤲🏻💜
Hadi hayırlısı canım Juilette.Senin diğer 4 denemenin başarısız olmasının nedeni ne idi?

Kızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
CANım harika 🤗🤲🤲🤲😍❤️❤️❤️💜Çok mutlu oldum,kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler.Sende susuzluk ve tat değişikliği oldu.Göğüslerde bir değişiklik var mı?

Haklısın bitanem ama kortizon alıyorsun günlük 32 mg. Atıyorum 50 kişiye sordum anca iki kişi 32 dedi. Ve bunu 2 aya yakın kullsnıcam. Benim genetik Testim yapılmadı hiç ve ilk denemem. Ve bildiğim genetik hastalığım da yok. İnsan iste istemez takılıyor çünki çogunluğun doktoru transfer öncesi ve sonrası olmak üzere bir hafta kadar vermiş. Ve oda 26 mg dan az. İster istemez takılıyorsun. Çünki bazı doktor ilac çok kullanıyor. Yan etkisi beni düşündürüyor o kadar.
Zeynep sordun mu doktoruna neden 32 mg vermiş.Ben daha önce kimyasal gebelik yaşayınca bana da 4mg acaba az mı verildi diye korkuyorum.

CANım harika 🤗🤲🤲🤲😍❤️❤️❤️💜Çok mutlu oldum,kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler.Sende susuzluk ve tat değişikliği oldu.Göğüslerde bir değişiklik var mı?
1 tane 5.gün embriyosu :) evet göğüslere biraz hassasiyet var ama şişlik yok. Bir iki gündür ise ellerim ayaklarım yanıyor, sancım kalmadı sayılır.

Hadi hayırlısı canım Juilette.Senin diğer 4 denemenin başarısız olmasının nedeni ne idi?
Canım ilk denemem herhangi bir hastanede oldu kimyasal oldu
2. Deneme daha temkinli gittim buradan tanıştığım bir arkadaşım vesile oldu ve onun sayesinde memorialla tanıştım onlar daha temkinli yaklaşıp genetik testlerime kadar istediler tek faktör pıhtılaşma çıktı böylelikle kan sulandırıcılar ile tanışmış oldum oradaki deneme ile kızıma kavuştum
3. Deneme dondurulmuş embriyolar ile oldu tek yumurta ikizi kızlarıma gebe kaldım 9. Hafta kanama oldu coraspin kesti drum iğneye devam dedi ancak kaybettim 17. Haftada yavrularımı :(
4. Deneme Başak bir hastanede yaptım ki büyük hata ettim orada 3. Gün embriyosu koydular nasibimde o da olmadı (hata diyorum çünkü tüp bebek her yerde yapılmaz laboratuvar çok çok önemli bunun önemini anladım)
5. Bu denemem bahçecide oldu işte test bekliyorum
Nasibimde varsa olur diyorum canım benim 🤲🏻🍀💜

Sen de haklısın tabi ama doktorunla konuş tekrar. Ben 5 gün kullandım 16 mg. Şimdiki denememde hiç verilmedi. Doktorlar farklı. Bu ilacı gebe kalabilme durumunda rahim embriyoyu yabancı madde algılayıp atmasın diye veriliyor. Doktorunu ara sor,deki bu ilaci ne kadar kullanacaktım,2 ay mi ben mi yanlış anladım diye hatırlat. Belki yanlış söyledi,iğnelerle karıştı. Belki de tedavi yöntemi bı sizin için.

Zeynep sordun mu doktoruna neden 32 mg vermiş.Ben daha önce kimyasal gebelik yaşayınca bana da 4mg acaba az mı verildi diye korkuyorum.
Bitanem sormadım test gününden sonra dicem. Çünki yan etkilerini görmeye başladım bünyeme 32 mg ağır oldugunu düşünüyorum. Canım bildiğin kadarı ile düşük geçmişi olanlara biraz daha fazla mg başlanıyırmuş. Sana 8 yada 16 mg da verebilirdi. Ama demekki senin ki onu uygun görmüş. Bu doktorların işine aklım ermiyor artık. 🙈🙈

Sen de haklısın tabi ama doktorunla konuş tekrar. Ben 5 gün kullandım 16 mg. Şimdiki denememde hiç verilmedi. Doktorlar farklı. Bu ilacı gebe kalabilme durumunda rahim embriyoyu yabancı madde algılayıp atmasın diye veriliyor. Doktorunu ara sor,deki bu ilaci ne kadar kullanacaktım,2 ay mi ben mi yanlış anladım diye hatırlat. Belki yanlış söyledi,iğnelerle karıştı. Belki de tedavi yöntemi bı sizin için.
Test gününden sonra dicem kuzum. Yan etkilerini hissediyorum artık. Rahatsız ediyor beni. Okudugum bütün forumlar en fazla oda binde bir 16 mg almış... Kalp atışı alana kadar devam demişti en son. Bişe desem çok biliyordun neden geldin derse diyorum 😁😁 ama doktorum baya ilaç kullanan Bi doktor onu anladım. Prulıton iğne oluyorum. Günde 4 vajinal fitil işkence gibi. Kan sulandırıvı ve aspirin var. Prendol var birde 4 tane estrofem

Back
X