- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.901
yatmama fln hiç bir şeye dikkat etmedim açıkçası, sadece ani ve sert hareketler yapmadımO metalik tat geçen düşüğünde benimde deneyimledigim birseydi yatarken sağa sola dönme falan yaptinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatmama fln hiç bir şeye dikkat etmedim açıkçası, sadece ani ve sert hareketler yapmadımO metalik tat geçen düşüğünde benimde deneyimledigim birseydi yatarken sağa sola dönme falan yaptinmi?
Anladım canim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahyatmama fln hiç bir şeye dikkat etmedim açıkçası, sadece ani ve sert hareketler yapmadım
Evet zaten ole de bolede bekleyecegiz baska secenegimiz yok malesefBenim bildiğim 5gun embriyosu 2.cuncu gunde 3gun rmbriyosuda 5.gun falandır morini bozma boşver belirtiye takılma geçen bı arkadasim bütün belirtileri yaşadı negatif çıktı kesin olan kan testi
allahım hayırlsını versin inşallah hepimize, allah hepinizin gönlüne göre versin, allah razı olsunAnladım canim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahikiz olabilir
I
Ilık suyla alabilirsin canım rahatlarsın hem çok sıcak suyla alma
Aynen öyle rabbim emeklerimizin karşılığını versinEvet zaten ole de bolede bekleyecegiz baska secenegimiz yok malesef
Haklısın bitanem ama kortizon alıyorsun günlük 32 mg. Atıyorum 50 kişiye sordum anca iki kişi 32 dedi. Ve bunu 2 aya yakın kullsnıcam. Benim genetik Testim yapılmadı hiç ve ilk denemem. Ve bildiğim genetik hastalığım da yok. İnsan iste istemez takılıyor çünki çogunluğun doktoru transfer öncesi ve sonrası olmak üzere bir hafta kadar vermiş. Ve oda 26 mg dan az. İster istemez takılıyorsun. Çünki bazı doktor ilac çok kullanıyor. Yan etkisi beni düşündürüyor o kadar.Ya canım çok fazla takiliyorsun böyle şeylere. Her doktorun tedavisi farklı,kullandığı dozajı farklı. Alt tarafı bağışıklık baskılayıcı yani. Hiç birimizin ilaç dozu birbiriyle aynı değil. Kimi doktor çok veriyor kimi az.
Amin canim insallhAynen öyle rabbim emeklerimizin karşılığını versin![]()
Kaçıncı günündü canımKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Ona bakarsan transfer sonrası 20 dakka sonra tuvalete çıktım onlar 30 dakka dedi. Bir saatte de çıkardılarGitmişken yaptırıverseydin kan testini de :). Çok sevindim silik çizgi olayına. Dur bakalım çıkar o zaman Cumartesi belki bugün denemeye gerek yok.
Hadi hayırlısı canım Juilette.Senin diğer 4 denemenin başarısız olmasının nedeni ne idi?Canım transfer
Canım transferden sonra demek istedim
Evden hiç çıkmadım canım
Ben kan testine güvenenlerdenim canım sağlıklı değeri orda görürsem sevinirim inşAllah
Rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Cumartesi gidebilirsem hemen veririm bende malum eşim şehşrdışında
İnşallah birlikte güzel haber alırız canım![]()
CANım harikaKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Zeynep sordun mu doktoruna neden 32 mg vermiş.Ben daha önce kimyasal gebelik yaşayınca bana da 4mg acaba az mı verildi diye korkuyorum.Haklısın bitanem ama kortizon alıyorsun günlük 32 mg. Atıyorum 50 kişiye sordum anca iki kişi 32 dedi. Ve bunu 2 aya yakın kullsnıcam. Benim genetik Testim yapılmadı hiç ve ilk denemem. Ve bildiğim genetik hastalığım da yok. İnsan iste istemez takılıyor çünki çogunluğun doktoru transfer öncesi ve sonrası olmak üzere bir hafta kadar vermiş. Ve oda 26 mg dan az. İster istemez takılıyorsun. Çünki bazı doktor ilac çok kullanıyor. Yan etkisi beni düşündürüyor o kadar.
1 tane 5.gün embriyosu :) evet göğüslere biraz hassasiyet var ama şişlik yok. Bir iki gündür ise ellerim ayaklarım yanıyor, sancım kalmadı sayılır.CANım harikaÇok mutlu oldum,kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler.Sende susuzluk ve tat değişikliği oldu.Göğüslerde bir değişiklik var mı?
Canım ilk denemem herhangi bir hastanede oldu kimyasal olduHadi hayırlısı canım Juilette.Senin diğer 4 denemenin başarısız olmasının nedeni ne idi?
Sen de haklısın tabi ama doktorunla konuş tekrar. Ben 5 gün kullandım 16 mg. Şimdiki denememde hiç verilmedi. Doktorlar farklı. Bu ilacı gebe kalabilme durumunda rahim embriyoyu yabancı madde algılayıp atmasın diye veriliyor. Doktorunu ara sor,deki bu ilaci ne kadar kullanacaktım,2 ay mi ben mi yanlış anladım diye hatırlat. Belki yanlış söyledi,iğnelerle karıştı. Belki de tedavi yöntemi bı sizin için.Haklısın bitanem ama kortizon alıyorsun günlük 32 mg. Atıyorum 50 kişiye sordum anca iki kişi 32 dedi. Ve bunu 2 aya yakın kullsnıcam. Benim genetik Testim yapılmadı hiç ve ilk denemem. Ve bildiğim genetik hastalığım da yok. İnsan iste istemez takılıyor çünki çogunluğun doktoru transfer öncesi ve sonrası olmak üzere bir hafta kadar vermiş. Ve oda 26 mg dan az. İster istemez takılıyorsun. Çünki bazı doktor ilac çok kullanıyor. Yan etkisi beni düşündürüyor o kadar.
Canım Allah sağlıkla kavuşmanı ,büyütmeni nasip etsin.1 tane 5.gün embriyosu :) evet göğüslere biraz hassasiyet var ama şişlik yok. Bir iki gündür ise ellerim ayaklarım yanıyor, sancım kalmadı sayılır.
Kasıklardaki adet sancısı gibi ağrım vardı o :) amin canım sağolasın Allah sana da nasip etsin hepimize inşallah. Senin yarın mıydı test gününCanım Allah sağlıkla kavuşmanı ,büyütmeni nasip etsin.Sancı derken ,ne sancın vardı?
Bitanem sormadım test gününden sonra dicem. Çünki yan etkilerini görmeye başladım bünyeme 32 mg ağır oldugunu düşünüyorum. Canım bildiğin kadarı ile düşük geçmişi olanlara biraz daha fazla mg başlanıyırmuş. Sana 8 yada 16 mg da verebilirdi. Ama demekki senin ki onu uygun görmüş. Bu doktorların işine aklım ermiyor artık.Zeynep sordun mu doktoruna neden 32 mg vermiş.Ben daha önce kimyasal gebelik yaşayınca bana da 4mg acaba az mı verildi diye korkuyorum.
Test gününden sonra dicem kuzum. Yan etkilerini hissediyorum artık. Rahatsız ediyor beni. Okudugum bütün forumlar en fazla oda binde bir 16 mg almış... Kalp atışı alana kadar devam demişti en son. Bişe desem çok biliyordun neden geldin derse diyorumSen de haklısın tabi ama doktorunla konuş tekrar. Ben 5 gün kullandım 16 mg. Şimdiki denememde hiç verilmedi. Doktorlar farklı. Bu ilacı gebe kalabilme durumunda rahim embriyoyu yabancı madde algılayıp atmasın diye veriliyor. Doktorunu ara sor,deki bu ilaci ne kadar kullanacaktım,2 ay mi ben mi yanlış anladım diye hatırlat. Belki yanlış söyledi,iğnelerle karıştı. Belki de tedavi yöntemi bı sizin için.