2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Son 3 gündür var işte 7. Gün başladı yok çok ağrılı değil ama şiştiği bariz belli oluyo daha dolgun duruyo çok hafif dokunduğunda acı hissediyosun
Benimde dun basladi ole bi doluluk var gibi aman aman agri yok bakal kismet birazda vucutta cok bakıyoruz o yuzden bilemiyorum baska bi yerimde hic belirti yok bazen diyorum transfer olmadimi acaba

Merhaba arkadaşlar . Benim de ilk denemem olmadı maalesef. İkinci denemeye geçmeden önce biraz ara verip hem moralman düzelmek hem de yaptırabileceğim tüm genetik testleri yaptırmak istiyorum (pgt degil kendime yapılacak olan ). Doktoruma kalsa 2-3 düşükten sonra ancak onaylayacak bu fikri ama en baştan yapmak gerekli degil mi sizce de ? O yüzden araştırma hastanesinden randevu aldım. Diyeceğim ki embriyonun tutunmasını engelleyici her türlü testi yapın bana kromozom, kan pıhtılaşma sorunu vs . Belki yolumuz daha uzun en baştan çıkabilecek her türlü şeyi tespit etmek istiyorum . Hepimize Allah kolaylıklar versin inşallah 🙏🏻
En doğrusu .Arkadaştan Dru istemiş .Ben eşime söylediğimde umursamadı malesef.Kafamdan iş çıkarıyormusum .Dr a başlasam o dedi derim randevum 19 temmuza.Ben kendim kafamdan aldım demek zorundayim.Esle gidiliyormuş. GENETİK BÖLÜME mi randevu almak.gerek Yada bölüm adı nedir arkadaşım?Ama düşük sayısını onları. İstediği şekilde söylemek lazımmış 😉

Benim sonucum dün 7.9 çıktı ilaçlara devam ediyorum pazartesi tekrar vereceğim ama artık bırakmak istiyorum. Pazar günü acilde veren var mı kan ne kadar ücret alıyorlar ? Boşuna pazartesini beklemeyeyim artık çok sıkıldım iğnelerden,fitil ve haplardan 🙄 olmayacağını bile bile boş yere devam ettiriyorlar
Kaçıncı günde 7.9 Pzt kaçıncı gün olacak

Merhaba 21 haziranda transferim oldu 3. Gün dondrulmuş embriyo transferden sonra progesteron tahlili istedi doktorum yaptırdım sonucum güzel çıktı ve tekrar istedi sizlerdende doktorunuz istedi mi ? Ve hiç bir belirtim yok bu normal mi 🧐
Kaç çıktı peki drbyeterli gördüm ek progestrein verdimi

Merhaba 21 haziranda transferim oldu 3. Gün dondrulmuş embriyo transferden sonra progesteron tahlili istedi doktorum yaptırdım sonucum güzel çıktı ve tekrar istedi sizlerdende doktorunuz istedi mi ? Ve hiç bir belirtim yok bu normal mi 🧐
Kaç çıktı peki drbyeterli gordumi
Söyle ki transfer olduğum gün akşam bende coook hafif damar şeklinde bi leke geldi . Ben onu gördüğüm dakikan beri hep tuttugunu düşünüyodum . Ama hiç bişekilde belirti yoktu sadece bi bel agrisi ve burada böyle belirtileri okuduğumda psikolojik bence kasik agrım var gibi hissediyodum sonra hemen geciyodu 4. Gün evde kaset test vardı öyle bi yapayım dedim inanılmaz silik bi çizgi cıktı. Dayanamadım ertesi gün erken gebelik testi aldim onda daha net cikti daha once kimyasal oldugu için kan değerini merak ettim yine düşük mu diye 6. Gün yaptırdım 32 cıktı işte. Sonra rahatladım ama son 3 gündür inanılmaz göğüs şişmesi, ve başından beri bel agrisi disinda hicbisi olmadi bu gun sadece ara ara adet sancisi vuruyo he bide 5. Günün akşamı soluk pembe leke gelmişti tekrar hemen gittim proluton depot yaptırdım. Çok şükür bu gün 230 cıktı değerim iki gün sonra tekrarlicam. Düşmez heralde dimi kızlar kimyasala dönecek kadar az bi değer degil? 😐😍😍
Kaçıncı denemeniz yaşınız FSH amh kacnyumurta çıkardı soylermisniz acaba

Idrar testini yaptim negatif cıktı
Canım moralini bozma sakın 2 kere negatif görüp günün de test yapıp pozitif olan arkadaşımız var adını hatırlayamadım ama dün aldı mutlu haberi.O yüzden aslında en iyisi sabredip gününde test yapmak.Bende kendimi zor tutuyorum 3. Gün Embriyosu 9. Günüm çıkmaz diye korkudan yapmıyorum yapamıyorum.Cunku öyle bir surecki hem bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun hemde test gününe kadar umudun bitsin istemiyorsun.
İnsAllah gününde yapınca pozitifi göreceksin🤲🤲🤲 stres yapma o bizim düşmanımız olumlu dusunuyoruz moral bozmuyoruz☺️🥰

Canım moralini bozma sakın 2 kere negatif görüp günün de test yapıp pozitif olan arkadaşımız var adını hatırlayamadım ama dün aldı mutlu haberi.O yüzden aslında en iyisi sabredip gününde test yapmak.Bende kendimi zor tutuyorum 3. Gün Embriyosu 9. Günüm çıkmaz diye korkudan yapmıyorum yapamıyorum.Cunku öyle bir surecki hem bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun hemde test gününe kadar umudun bitsin istemiyorsun.
İnsAllah gününde yapınca pozitifi göreceksin🤲🤲🤲 stres yapma o bizim düşmanımız olumlu dusunuyoruz moral bozmuyoruz☺️🥰
Ayrıca bizim için saatler bile önemli şuan daha tam 10. Gün sayılmaz ki çok erken yapmışsın ☺️

Bende bu zamana kadar bekledim 10.gün olunca yapayım dedim negatif ise zaten üzülmem daha erken dedim ama negatifi görünce beklemedigm kadar çok üzüldüm mideme vurdu. Bakalım çarşamba günü belli olacak 😔

Kızlar 5. Gün embiryosu

Benimde çarşambaydı tahlil günüm 5. Gün embiryosu kızlar 3ab 3bb kalitesiydi 8.gun idrar testi yaptim şükür pozitif bu 5. Denemem Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kan testinde de düzenli artışları ve kalp atışlarını da görmeyi nasip etsin hepimize Rabbim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Böyle güzel haberler almak umut veriyor bana. Maşallah size ♥️

En doğrusu .Arkadaştan Dru istemiş .Ben eşime söylediğimde umursamadı malesef.Kafamdan iş çıkarıyormusum .Dr a başlasam o dedi derim randevum 19 temmuza.Ben kendim kafamdan aldım demek zorundayim.Esle gidiliyormuş. GENETİK BÖLÜME mi randevu almak.gerek Yada bölüm adı nedir arkadaşım?Ama düşük sayısını onları. İstediği şekilde söylemek lazımmış 😉
Tıbbi genetik bölümüne randevu aldık ben ayrı randevu aldım eşim ayrı randevu aldı üst üste birlikte gireriz muhtemelen. Ben de hiç bilmiyorum bakalım nasıl geçecek

Back
X