- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #24.321
Benimki 15-20dakika bile durmuyo ya. ya uyuyo yada ağlamaktan ememiyo. Anlamadım süt mu fazla geliyo gazi mi var .
Ahh kızlar o kadar içlendim ki bu akşam misafir geldi. Kızın da huysuzluk saati tuttu annemle yıkamıştık bugün öyle olunca 11 gibi başlayan huysuzluğu erkenden başladı bu defa.Gelen kişi diyor ki senin sütün yok bu çocuk o yüzden uyumadı niye yiyip içmiyorsun diye ben şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.Mutfağa bişeyler hazırlamaya gitmiştim sanırım o ara kaynanam yiyip içmiyor falan demiş yoksa böyle bir şeyi o kişi demez diye tahmin ediyorum.İnsanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum gidip bi ölçek mama yaptım kız az biraz içti bi miğdesi bulandı gibi, gerisini eşim verdi.Onlar gidince tekrar emzirdim kız memeyle kavga ediyor resmen emip ağlıyor böyle olunca acaba süt mü gelmiyor diye düşündüm.Eve adım attığım andan beri kv sütü hiç yokki diyor bu kadın benden ne istiyor anlamış değilim.Bebeği hiç tutmayan kızımı bir kez bile sevmeyen kv bana bebeği verde biraz tutim falan dedi ben de vermedim ben de.İnsanların önünde şov yapar ancak iki yüzlü biri. Gözyaşlarıma hakim olamadım uzun oldu ama ne bilim içimi dökmek istedim size.İyi ki annem ailem var bu kadından hiç bir iyilik görmemiş biriyim.
Her zaman olmuyor bizim arada oluyotDoktor bu ağlama krizleri eğer kolikse ondandır dedi, burun tıkanıklığı pek yok, eğer olursa serum fizyolojik damlat hapşırsın, burnu açılır. Açılmazsa hafifçe aspire edebilirsin dedi.
Benim hep cıvık cnm ona takilmaKizlar gogsum sert olmuyo eskisi gibi sütüm mü gidiyo vıcık vıcık oluyo ya bugün bez sayacam henüz 2 tane değiştim bı gece bi sabah
Geçmiş olsun tez şifalar insBiotin eksikliği nedeniyle oluyormuş genetik birsey dediler yeniden kan alındı 2 hafta içinde çıkacak değer ama hemen ilaca baslanacakmis biotin verdiler sinir sistemini etkileyen bir eksiklik mis ilk defa duyduk sabahtan beri yerdemiyim gokteniyim belli değil
Sizede çok geçmiş olsun6. Alçıdayız önce 5-6 güne bir yapılıyordu hekim değiştirdikten sonra 1hafta kalıyor alçı çarşambadan çarşambaya değişiyor mesela bugün akşam çıkarıcaz banyosu yapılacak bacağı için krem verdi cilt sorunu yaşamasın diye onu bol sürüyoruz gidene kadar
Öne doğru egilip emzirmeyin arkaya fazla yastik koyup emziren mutlaksBenim sırtım çok ağrıyor ya en çok ona dayanamıyorum uykusuzluktan daha ağır basıyor onun ağrısı.
İnş cnmMaşallahbenimde göğüsler cıvık inşallah bizde öyle kilo almışızdır Demek ki mamanın her zaman uykuya etkisi yok..bende kilo durumuna göre doktorum ver derse vericem bakalım.
Benimkide hiç ev işi yapmaz çok tembel...bende madem öyle işte böyle koyverdim gitti valla. Bazen temiz çorap bulamıyor ayagina giyecek...ütü desen terziye veriyorum artık.. ama cocuk bakımında hakkını yiyemem gece kaldiriyorum bazen gazi için bazen bir saat salla salonda uyucam diyorum o kadar da olsun ya babalar sonuçta el degilGirmezsem iyi suan tum turkiyenin gidisat kotu zaten azicik umit vardi oda gittikiz ilahi kostururken zevk alinmiyor ki ahh ahh konusunca ayri depresyona giriyorum degisen birsey olmuyor asagiya yazicam
Ah kuzuk once aaa yanliz degilmisim diye rahatlattin sonra yok ya benden fenasi yok dedirttin bakhic yapmam falan deme sonra degisebiliyor sen yasadiklarini unutuyorsun , tekrar anne olmak istiyorsun cocugun abla olmak istiyor derken oluyor yani asla pisman degilim ama asiri zorluk yasiyorum ama bu gunleri gorsem yinede isterdim minigimi cok sukur Rabbime seninki ev isi yapiyormus. Bir kac gun once sabah yikadigim bebek kiyafetlerinin bir kismini astim sonra birak camasiri wc ye gidemedim aksam dedim ki hic kiyafeti yok asarmisin onlari dedim karsiligi ben niye asiyormusum oldu hic isim olmaz diyor. Disaridan goren bilen es dost akraba kendisi icin dunyanin en iyi kalplisi diyor ama iyi kalp bu olmuyor. Cocuk kac gunluk oldu birkez adini kulagina okumak icin birde pazar gunu uyuyordu sut bogazina kacmis onun icin kucagina aldi hemen getirdi bitti bu kadar neymis hastaymis falan filan. Bu kadar zorlandigimi goruyor tek dedigi Allah senden razi olsun. Keske bende bunu diyebilsem. Hadi is yapmasini gectim kendi arkasini toplamak zorunda kalmasam. Hos toplayamiyorumda
Bugun aldim canim 2 numara ebebektensleppy e asiri benziyor insallah onun gibi olmazda bundan memnun kaliriz bakalim.
Asirinin asirisi yorucu. Nasil goturecegim diye dusunuyordum portbebe ye koyup oyle arabaya koyuyorumtatilin gelmesini bekliyorum
Aynen canim zaten 5 günlükken kontrole diye çıkmıştıkAmin canim. Sizde kirktan once cikmis oldunuz o zaman
Bizim kırkımız bugün çıktı40 ı nasıl yapıyorsunuz bişey yaptınız mı kaynanam 37.gün yıkancanız bebekle sonra dışarı gezmeye diyo37 ne alaka ya, bizde 40.gün yıkanıp çıkılıyo yani normaldede çıkıyoz tabi de akşam ezanına kalmadan dönüyoz nolur nolmaz diye
Desteğin için sağol canımCanını sıkmana değmeyecek biri anladığım kadarıyla.. boşver arkadaşım yaaaa.. Konuşsun dursun, bir şey yapmıyorsa da yapmasın.. Yoksay onu sen.. Kendine, bebeğine, ailene odaklan.. Böylelerini takmayacaksın, he diyip geçeceksin.. Kuduracaklar
Biz baby spada kırk çıkardık. Güzel oldu40 ı nasıl yapıyorsunuz bişey yaptınız mı kaynanam 37.gün yıkancanız bebekle sonra dışarı gezmeye diyo37 ne alaka ya, bizde 40.gün yıkanıp çıkılıyo yani normaldede çıkıyoz tabi de akşam ezanına kalmadan dönüyoz nolur nolmaz diye
Şöyle düşün arkadaşım bunların çok çok benzerini bana kendi annem yaşattı ,lohusa halimle çok gözyaşı döktüm gizli gizli .Ama çok şükür o günler bitti herkes yaptığından kendi utanıyor şuan .Boşver hiç takma lafınıda saklama söyle yüzüne niye böyle yapıyorsun diye seni üzecekse niye gelmiş gitsin evineAhh kızlar o kadar içlendim ki bu akşam misafir geldi. Kızın da huysuzluk saati tuttu annemle yıkamıştık bugün öyle olunca 11 gibi başlayan huysuzluğu erkenden başladı bu defa.Gelen kişi diyor ki senin sütün yok bu çocuk o yüzden uyumadı niye yiyip içmiyorsun diye ben şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.Mutfağa bişeyler hazırlamaya gitmiştim sanırım o ara kaynanam yiyip içmiyor falan demiş yoksa böyle bir şeyi o kişi demez diye tahmin ediyorum.İnsanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum gidip bi ölçek mama yaptım kız az biraz içti bi miğdesi bulandı gibi, gerisini eşim verdi.Onlar gidince tekrar emzirdim kız memeyle kavga ediyor resmen emip ağlıyor böyle olunca acaba süt mü gelmiyor diye düşündüm.Eve adım attığım andan beri kv sütü hiç yokki diyor bu kadın benden ne istiyor anlamış değilim.Bebeği hiç tutmayan kızımı bir kez bile sevmeyen kv bana bebeği verde biraz tutim falan dedi ben de vermedim ben de.İnsanların önünde şov yapar ancak iki yüzlü biri. Gözyaşlarıma hakim olamadım uzun oldu ama ne bilim içimi dökmek istedim size.İyi ki annem ailem var bu kadından hiç bir iyilik görmemiş biriyim.
Annenin yaşatması daha kötü olmuştur senin için.Şöyle düşün arkadaşım bunların çok çok benzerini bana kendi annem yaşattı ,lohusa halimle çok gözyaşı döktüm gizli gizli .Ama çok şükür o günler bitti herkes yaptığından kendi utanıyor şuan .Boşver hiç takma lafınıda saklama söyle yüzüne niye böyle yapıyorsun diye seni üzecekse niye gelmiş gitsin evine
Canim ya icine atma ver cevabiniAhh kızlar o kadar içlendim ki bu akşam misafir geldi. Kızın da huysuzluk saati tuttu annemle yıkamıştık bugün öyle olunca 11 gibi başlayan huysuzluğu erkenden başladı bu defa.Gelen kişi diyor ki senin sütün yok bu çocuk o yüzden uyumadı niye yiyip içmiyorsun diye ben şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.Mutfağa bişeyler hazırlamaya gitmiştim sanırım o ara kaynanam yiyip içmiyor falan demiş yoksa böyle bir şeyi o kişi demez diye tahmin ediyorum.İnsanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum gidip bi ölçek mama yaptım kız az biraz içti bi miğdesi bulandı gibi, gerisini eşim verdi.Onlar gidince tekrar emzirdim kız memeyle kavga ediyor resmen emip ağlıyor böyle olunca acaba süt mü gelmiyor diye düşündüm.Eve adım attığım andan beri kv sütü hiç yokki diyor bu kadın benden ne istiyor anlamış değilim.Bebeği hiç tutmayan kızımı bir kez bile sevmeyen kv bana bebeği verde biraz tutim falan dedi ben de vermedim ben de.İnsanların önünde şov yapar ancak iki yüzlü biri. Gözyaşlarıma hakim olamadım uzun oldu ama ne bilim içimi dökmek istedim size.İyi ki annem ailem var bu kadından hiç bir iyilik görmemiş biriyim.
Masallah diyeyimHer zaman olmuyor bizim arada oluyot
Benim hep cıvık cnm ona takilma
Geçmiş olsun tez şifalar ins
Sizede çok geçmiş olsun
Öne doğru egilip emzirmeyin arkaya fazla yastik koyup emziren mutlaks
İnş cnm
Benimkide hiç ev işi yapmaz çok tembel...bende madem öyle işte böyle koyverdim gitti valla. Bazen temiz çorap bulamıyor ayagina giyecek...ütü desen terziye veriyorum artık.. ama cocuk bakımında hakkını yiyemem gece kaldiriyorum bazen gazi için bazen bir saat salla salonda uyucam diyorum o kadar da olsun ya babalar sonuçta el degil
Ay dimu ya :) hayir ben imkan olsa hastane disinda cikmazdim ama ciktik bir kereAynen canim zaten 5 günlükken kontrole diye çıkmıştıkbirde hergün servisten abiyi almak icin aşağıya iniyoruz eskidenmis o 40 gün evde cikmama
Desteğin için sağol canımİnan hep öyle yaptım ama bu akşam da arkamı dönmemle bu hareketi yapması çok ağrıma gitti.Keşke insanlar da gerçek yüzünü görebilse diyorum bazen ilahi adalet var ona inanıyorum lohusa kadını böyle üzenler eminim karşılığını bulacaklar.
Yok kalmıyor altlı üstlü oturuyoruz maalesefCanim ya icine atma ver cevabininiye kaliyor bir faydasi yoksa esine soylesen
Masallah diyeyimanladim ben en vahim benim ki.. sagolsun ise gider calisir bitti. Kalan hersey bende iyice sinirim bozuldu
Ay dimu ya :) hayir ben imkan olsa hastane disinda cikmazdim ama ciktik bir kerehayirlisiyla 40 a az kaldi bizim yine cikicam ama gonlum ferah cikicam
Hemen toparlansa da alçısı çıksa miniğinBen bakıyorum şükür sıkıntım yok sadece ayağı alçılı ve her hafta yenileniyor o zaman huysuz oluyor o gün yardımcı olsa yeter
Kendine vakit ayır diyecektim ama 2 çocukla zor haklısınGirmezsem iyi suan tum turkiyenin gidisat kotu zaten azicik umit vardi oda gittikiz ilahi kostururken zevk alinmiyor ki ahh ahh konusunca ayri depresyona giriyorum degisen birsey olmuyor asagiya yazicam
Ah kuzuk once aaa yanliz degilmisim diye rahatlattin sonra yok ya benden fenasi yok dedirttin bakhic yapmam falan deme sonra degisebiliyor sen yasadiklarini unutuyorsun , tekrar anne olmak istiyorsun cocugun abla olmak istiyor derken oluyor yani asla pisman degilim ama asiri zorluk yasiyorum ama bu gunleri gorsem yinede isterdim minigimi cok sukur Rabbime seninki ev isi yapiyormus. Bir kac gun once sabah yikadigim bebek kiyafetlerinin bir kismini astim sonra birak camasiri wc ye gidemedim aksam dedim ki hic kiyafeti yok asarmisin onlari dedim karsiligi ben niye asiyormusum oldu hic isim olmaz diyor. Disaridan goren bilen es dost akraba kendisi icin dunyanin en iyi kalplisi diyor ama iyi kalp bu olmuyor. Cocuk kac gunluk oldu birkez adini kulagina okumak icin birde pazar gunu uyuyordu sut bogazina kacmis onun icin kucagina aldi hemen getirdi bitti bu kadar neymis hastaymis falan filan. Bu kadar zorlandigimi goruyor tek dedigi Allah senden razi olsun. Keske bende bunu diyebilsem. Hadi is yapmasini gectim kendi arkasini toplamak zorunda kalmasam. Hos toplayamiyorumda
Bugun aldim canim 2 numara ebebektensleppy e asiri benziyor insallah onun gibi olmazda bundan memnun kaliriz bakalim.
Asirinin asirisi yorucu. Nasil goturecegim diye dusunuyordum portbebe ye koyup oyle arabaya koyuyorumtatilin gelmesini bekliyorum
benim kaynanam 38de yıkanıp 3 kapı gezceksiniz dedi ne alaka dimi bizde de 4040 ı nasıl yapıyorsunuz bişey yaptınız mı kaynanam 37.gün yıkancanız bebekle sonra dışarı gezmeye diyo37 ne alaka ya, bizde 40.gün yıkanıp çıkılıyo yani normaldede çıkıyoz tabi de akşam ezanına kalmadan dönüyoz nolur nolmaz diye
Benim de kendi annem yok diyordu nerden biliyorsun diye çemkirince demez oldu.sen de susma sana dert olacağına onlara olsun terbiyesizler.senin sütün senin bebeğin hiçte alakadar etmez.hem nerden biliyorlarmış ki ? Benimki kakasını yapamadığında memede ağlıyor belki seninki de öyledirAhh kızlar o kadar içlendim ki bu akşam misafir geldi. Kızın da huysuzluk saati tuttu annemle yıkamıştık bugün öyle olunca 11 gibi başlayan huysuzluğu erkenden başladı bu defa.Gelen kişi diyor ki senin sütün yok bu çocuk o yüzden uyumadı niye yiyip içmiyorsun diye ben şok başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.Mutfağa bişeyler hazırlamaya gitmiştim sanırım o ara kaynanam yiyip içmiyor falan demiş yoksa böyle bir şeyi o kişi demez diye tahmin ediyorum.İnsanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum gidip bi ölçek mama yaptım kız az biraz içti bi miğdesi bulandı gibi, gerisini eşim verdi.Onlar gidince tekrar emzirdim kız memeyle kavga ediyor resmen emip ağlıyor böyle olunca acaba süt mü gelmiyor diye düşündüm.Eve adım attığım andan beri kv sütü hiç yokki diyor bu kadın benden ne istiyor anlamış değilim.Bebeği hiç tutmayan kızımı bir kez bile sevmeyen kv bana bebeği verde biraz tutim falan dedi ben de vermedim ben de.İnsanların önünde şov yapar ancak iki yüzlü biri. Gözyaşlarıma hakim olamadım uzun oldu ama ne bilim içimi dökmek istedim size.İyi ki annem ailem var bu kadından hiç bir iyilik görmemiş biriyim.
Evet canım aynen bizim kız da kakasını memede yapıyor.Ama bi huysuzluk saati var denk geldiler bebek ya bu robot değil anlamıyorum herhalde herkesin bebeği emzir yatır sürekli uyusun modunda mı bi bizimkiler mi zorlayıcı.Hemen toparlansa da alçısı çıksa miniğinAllah şifa versin inşallah Sanada kolaylık versin
Kendine vakit ayır diyecektim ama 2 çocukla zor haklısınbirkaç ay sonra rahat edersin sabır diyelim Eşininde kalbine Allah vicdan versin birkaç parça bir şey assa eline mi yapışacak bir de evladının..her zaman mı böyle yoksa erkeklere olan lohusa depresyonuna mı girdi
benim kaynanam 38de yıkanıp 3 kapı gezceksiniz dedi ne alaka dimi bizde de 40ben 40ta çıkacağım banane
Benim de kendi annem yok diyordu nerden biliyorsun diye çemkirince demez oldu.sen de susma sana dert olacağına onlara olsun terbiyesizler.senin sütün senin bebeğin hiçte alakadar etmez.hem nerden biliyorlarmış ki ? Benimki kakasını yapamadığında memede ağlıyor belki seninki de öyledir
Valla bende kaşınıyorum strestenben de söylüyorum ama hiçç bugün doktora gitti kasıniyordu stresten egzama demisler öyle kendini pohpohluyor aksamdan beri dedimben ölem annemde dedi buraya gelseydin ben bakardim sana diye ama oğlanın okulu var diye gidemedim
Çok teşekkür ederim İnşaAllah az kaldı 2Hemen toparlansa da alçısı çıksa miniğinAllah şifa versin inşallah Sanada kolaylık versin
Kendine vakit ayır diyecektim ama 2 çocukla zor haklısınbirkaç ay sonra rahat edersin sabır diyelim Eşininde kalbine Allah vicdan versin birkaç parça bir şey assa eline mi yapışacak bir de evladının..her zaman mı böyle yoksa erkeklere olan lohusa depresyonuna mı girdi
benim kaynanam 38de yıkanıp 3 kapı gezceksiniz dedi ne alaka dimi bizde de 40ben 40ta çıkacağım banane
Benim de kendi annem yok diyordu nerden biliyorsun diye çemkirince demez oldu.sen de susma sana dert olacağına onlara olsun terbiyesizler.senin sütün senin bebeğin hiçte alakadar etmez.hem nerden biliyorlarmış ki ? Benimki kakasını yapamadığında memede ağlıyor belki seninki de öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?