• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Çok içinize sinmiyorsa kendiniz yapın tuzlu suyu. İnternette tarif var baya.
evet aslında çok daha mantıklı bende gördüm sonradan ama bunu almış bulundum artık bakalım bi kullanayım bi sefer geçirir belkide. çok zorlanıyorum geceleri özellikle Allah hiç birinize yaşatmasın inşallaahh :)

Kizlar karnınız ne durumda belirginleşmeye başladımi.ne zaman gözle görünür hale gelecek göbekler 🥹 ben zaten normalde gobüşlüyüm o yüzden hiç belli değil şuan
Benim bu ay birden bire belirginleşmeye başladı 12. Hafta içerisindeyim. Hatta normal kilomdan iki kilo da verdim. Sanırım 4. Aydan sonra tam belirgin olmaya başlayabilir.

evet aslında çok daha mantıklı bende gördüm sonradan ama bunu almış bulundum artık bakalım bi kullanayım bi sefer geçirir belkide. çok zorlanıyorum geceleri özellikle Allah hiç birinize yaşatmasın inşallaahh :)
Amin inşallah 🌿 benim de hapşırmaktan kasılma alanım oluşmuştu. Kolay değil gerçekten..

Aaa evet onu yazmamışım 12+2 de görmüş olduk. Benimkinin baya ortadaydı doktor demeden anladım ben 😁

Benimde göbeğim var hep göbeğe yoruyorum ama göbeğim biraz daha şekillenmeye başladı. Bir de sabahları fazla çıkmamış olurdu, bu ara daha çıkık geliyor bana
Benimde var ama alt karin hep olduğu için anlayamıyorum.geceleri çatlayacak gibi oluyorum karnım davul gibi şişiyor sabah iniyor 😅

Kızlar 12. Haftaya girmeme 3 gün var . 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum. Tansiyon 10 5 9 5 çıkıyor . Tansiyon değil. normal mi var mı yaşayan

Kızlar 12. Haftaya girmeme 3 gün var . 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum. Tansiyon 10 5 9 5 çıkıyor . Tansiyon değil. normal mi var mı yaşayan
Benim de geçen hafta günler süren bir baş ağrım vardı, 11-12. hafta arası. Mentol taşı, mentol kremi gibi doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım. Hormonlarla ve yükselen kan dolaşım hacmiyle ilgili olabilir diye bazı yazılar okudum bu haftalarda, bugünlerde iyiyim sizin de geçecektir. 🙏🏻

Selamlar herkese! Günlerdir süren bir migren tipi baş ağrım var bu haftalarda kan dolaşım hacmi arttığından olabilirmiş ama kafamı kaldıramadım gerçekten kötüydü 🥹
11+3 kontrolüm vardı, fetal dna için kan verdim panoroma firmasıyla Amerika’ya yolda şu an, inşallah güzel haberler alırız. Bebeği kıpır kıpır görmek de çok güzeldi, doktor cinsiyet için bir şey demedi zaten fetalde kesin çıkacağı için, en önemlisi sağlıklı sonuçlar gelsin inşallah hepimize🌸🙏🏻
Benim başlarda migrenim resmen geçmiş gibiydi ama geçen haftadan beri acilde parol serum yesem bile fayda etmiyor. İşe gidemiyorum, tuttuğu zaman su içsem bile çıkarıyorum çok zorlanıyorum 🥺

Benim de geçen hafta günler süren bir baş ağrım vardı, 11-12. hafta arası. Mentol taşı, mentol kremi gibi doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım. Hormonlarla ve yükselen kan dolaşım hacmiyle ilgili olabilir diye bazı yazılar okudum bu haftalarda, bugünlerde iyiyim sizin de geçecektir. 🙏🏻
İnşallah geçer. gerçekten zorluyor insanı. Demek ki normalmiş. Çok teşekkür ederim🥰

Maşallah boy kaç canım 😃 bende 160 kiloda 76 şuan doğuma kadar yuvarlanarak gezmezsem iyi 😅

Bende 160 filanım.. Şu an bende 76ym.. Ben alışkın olduğum için kıloya çok zorlar mı bilmiyorum.. Ama eteğimde de ıkı cocuk valla zor🥴 hızlı hareket etmeye de alışmıştım 😖
Ben bide şey aklıma takılıo, cnm böyle hep hamur işi makarna pilav vsvs çekio.. Bıraz bıraz azalttm ama yınede yıyorum... İnş şeker olmaz ileriki haftalarda 😥

Kızlar bugün 12+4 de kontrole gittim doktor 15 dk ultrasonda baktı çok şükür organları sağlıklı görünüyor 🧿 cinsiyete başta erkek sonra kız dedi yüzde 70 dedi tahmini cinsiyet kız 🩷😊 12+6 ultrasonda. Fetal dna testi de vereceğiz her şey yolunda gider umarım sağlıkla hepimiz için 🌸🍀

Bi öyle bi böyle diosa kızdır canım.. Hadi hayırlı olsun 🤗

Kızlar bugün 12+4 de kontrole gittim doktor 15 dk ultrasonda baktı çok şükür organları sağlıklı görünüyor 🧿 cinsiyete başta erkek sonra kız dedi yüzde 70 dedi tahmini cinsiyet kız 🩷😊 12+6 ultrasonda. Fetal dna testi de vereceğiz her şey yolunda gider umarım sağlıkla hepimiz için 🌸🍀
Bana da 11.hafta yüzde 70-80 erkek dedi p tesi fetal dna verdim.yanılan var mı kızlar hep kız istemiştim şaşırdım tabi sağlıklı olsun önemlisi bu.ama merak ettim hemen görünce şaşırdım🤔

Kızlar 12.haftaya girmek üzereyim vitamin neler kullanıyorsunuz su an ben d vitamini haftada iki kez ve folik asit alıyorum doktoruma sordum geldiğinde multivitamin verelim dedi merak ettim omega vs kullanan var mı ayrıca

Back
X