2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Almalısın yanına dene canım bu kadar uykusuz kalıyorsun belki kokunu arıyor uyuduğu zaman.
Hiç olmazsa biraz daha uyuyabiliniyor bence.
Uyanmaları bizi kontrol amaçlıymış bazen.☺

bugün yeşillikle yumurta,zeytin ve bir çay kaşığı pekmez yedik bir yumurta sarısı,biraz yeşil soğan,biraz maydonoz bir tatlı kaşığı kadar tam buğday unu koyup karıştırdım önlü arkalı pişirdim.aslında biraz peynir altı suyu ya da yoğurt konulsa daha güzel olur.geçen mercimek çorbası verdim sevdi ama hep pütürlü yedirdiğim için galiba çiğneyerek yemeye çalıştı

Eklentiler

• 8FE502E3-476D-4E90-B0BA-D2033D5EC420.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 46
Ben yumurta boğazında kaldığından beri korkuyorum böyle vermeye.

Bu arada bizim gbi aynı yatakta yatan anneler için tavsiye olsun diye yazayım dedim...gece yatırdım uyudu iki tarafında buyuk kalın yastık koyup salona gittim..normalde uyanınca hemen ağlar..ağlama sesine kostum ne göreyim...yastıkları aşmış yere düşmüş..yerin iki tarafında battaniyeyi katlamistim neyse ki...hem de yüzüstü düşmüş ağlıyor ..iyi ki koymuşum battaniyeyi .sizlerde aman dikkat edin yapmaz demeyin arkadaşlar benimki de yapmaz ağlardı hemen. Kalkmış da yastigi gecmis sipa

Arkadaşlar ben bayılacam yakında uykusuzluktan dişler patladı ilerliyo ama bu kızın huyu suyu değişti gece resmen her yarım saate bi kalkıp emmek istiyor sabah 6.30da tamamen uyandı öğlen 12e kadar uyumadı uyutmaya kalksam ağlıyor gerçekten ne yapmam lazım atak dönemi mi 8.aya girecek onun hırçınlığı mı anlamadım

Benimkide öğlenleri uyumak bilmiyor cebellesiyor. Kesinlikle ayakta sallatmiyor .memede uyursa şanslıyım uyumazsa salincakda uyusun diye koyuyorum onu da istemiyor gece yanımda yatıyor ama burun tıkanıklığı yaşadığımız için yatağını yükseltmek lazım yatağında yatirmam lazım.. korkuyorum çok şık uyanır diye. Demem o ki kelin ilacı olsa kendi basina surermis

Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Test tekrarlandı. Sıkıntı çıkmadı sonrasında. Size de çok geçmiş olsun

Salıncak binmiyo artık sürekli uyanıp emmek istiyor resmen meme diye ağlıyor ama benim migrenim başladı uykusuzluktan. Ouf ne bilim neden böyle oluyor

Böyle verince benim kızında boğazında kalıyor elimle ufalayıp yediriyorum.
Geçmiş olsun size de Benim kızda geçen ay öyle yastığı atarak düşmüştü.normalde ağlardı ağlamamış atmış kendini.yere bir şey de sermemiştim alnı şişmişti biraz.artık hep beşiğinde.Allah bu zıpırları korusun
diş o kadar zorlayıcı mı ya hemen çıkarır da rahatlarsınız inşallah emzik tutmuyor dimi ? benim kızda 5.30 civarı uyanıyor saat başı uğraşıyorum

Yok dişten değil dişler çıktı huyu değişti sürekli meme istiyor beni istiyor bağımlılık zirvesindeyiz. Keşke emzseydi emzik vallahi azıcık rahatlardım

Salıncak binmiyo artık sürekli uyanıp emmek istiyor resmen meme diye ağlıyor ama benim migrenim başladı uykusuzluktan. Ouf ne bilim neden böyle oluyor
Melekolik oldular iyice..benimkide sallanmak istemiyor. Misal şimdi salıncakta durmadi memede uyuyor ben kahve içiyorum(

Sana da geçmiş olsun cnm. Yüksek ya korkuyor insan
Bu arada dün gece kendi yatağına yatırdık bir saat sonra pes edip geri aldık.. 4 kere uyandı ve uyumak bilmedi iyice alıştı benle yatmaya. Nolcak böyle bilmiyorum eşim hep salonda mi uyucak. Resmen yatak odasına eşime baza yatak almayı düşünür oldum

Vay başımıza gelen vay alışkanlıktan nasıl kurtarmalıyız hiç bilmiyorum

Bide gece burun tıkanıklığı tıkanıklığı horlama var yatagini yükseltmek lazım nasıl yapcaz bilmiyorum. İnş geniz eti büyümesi değildir. Rahat uyuyamıyor bir haftadır
Bizim oda serin oluyor onda sıkıntı yok. İnşaAllah olmaz ya çocuklar için çok zor

Ben oğlumu yanıma alıp sarılarak uyuyorum. Evet alışınca diğer türlü pek uyumuyor ama hem kendi hem de onun uykusu için alıyorum. İkimiz de koklaşa koklaşa huzurla uyuyoruz alışsa nolacak zaten büyüyünce odasını kitleyecek bizi almayacak gece yalnız takılacak. Bence sarılarak özgüveni ve kurduğu bağ da gelişiyor. Bazen direniyorum hayır beşiğinde uyuyacaksın diye ama çok çabalıyor kollarını çırparak gelmek için alıyorum ben de, gerçekten çok daha uzun uyuyor ve hızlı geçiyor uykuya saniyesinde. Oda falan da yaptım ona ama bakalım ne zaman hazır olursa o zaman geçer

İnsallah
Ah canim be planlarim vardi 6 sene oncesi ama uyunayinca olmuyor iste simdi de uzulsun hic istemiyorum. Artik ikisinin gecisi bir olur emzirme bitince sanirim.yani insallah
Almalısın yanına dene canım bu kadar uykusuz kalıyorsun belki kokunu arıyor uyuduğu zaman.
Hiç olmazsa biraz daha uyuyabiliniyor bence.
Uyanmaları bizi kontrol amaçlıymış bazen.☺
Ay o gun yazamadim sebin yorumu okudugumda sabah direk aldim.yatarak emzireyom diye acti gozunu tamamen uyandi sana yazamadan alintiyla kaldi oyle
Oyle evlatla uyumak gibisi yok ama benim yatagimi paylastigim bir minigim daha oldugu icin bir tarafimi donup sarilak uyumak cokta mumkun olmaz besikte yatip yatmamasi umrumda degil normal sartlarda ama standart yatagi iki cocukla paylasinca biri duser rahat edemez vs korkusu oluyor. Zaten normal sekilde yatamayiz ucumuz yataga buyuk kizim hizlica donuyor atiyor bacagini falan Onlarin hazir olmasi biraz zor ya benimki hala hazir degil mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…