- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.081
Ihlamur da içebilirsin sütünden geçer nasılsa ama bence bağımlılık benim kızda bağımlı resmen gece beni mahvediyor çekersem meme diye ağlıyor. Kemiklerim falan felaket ağrıyo artıkYa ise yaradi hebi oyle diyorlar bi boyle insan ikilemde kaliyor. Rabbim korusun hepsini
Hala gaz nasıl olabiliyor emekleme calismalarina başlamadı mı..atıyordur o hareketleUmarım uyursun da ben de uyurum bir gazlı gece daha sadece karpuz yemiştik azcık
Doğduğundan beri aşırı gazlı bi bebek ben de biter diye umut ettim ama böule gaz yapıcı şeyler yiyince geceleri kıvranıyo uyuyamıyo ayağıma alıyorum sallıyorum yok kucağıma alıyorum mesajlar yapıyorum bacaklarını karnına itiyorum yine yok en sonunda uyandırdım tamamen ışığı açtım sonra tekrar bacaklarını karnına ittim baya bi gaz çıkardı sonra ancak uyuyabildi yoksa emekliyo epeydirHala gaz nasıl olabiliyor emekleme calismalarina başlamadı mı..atıyordur o hareketle
Hamileyken ben hep bebeğim benim gibi uykuyu sevsin diye dua etmiştim çünkü eşim hiç uykuyu sevmez. Ama olmadıCanim ya ilk kizimdaykende rezene diyorlardi ama simdi yetiskin icin bile zarari oldugu ortaya cikmisdis falan oldugunu sanmiyorum cunku dogumdan sonra ilk 1-2 hafta iyiydi sonradan bi bozuldu tam bozuldu buyukte en son caresiz kalip yataga almistim. Simdi alamiyorum cunku buyuk 5,5 yasinda hala yanimda ezer diye korkuyorum onu az once bende okudum ama bu sefer hic uyuyamaz sanki bilmiyorum ki cunku cok kisa uyuyor. Karanlik oldu yok. Belki kucuk besige sigamiyor rahat edemiyor buyuk besige alayim dedim yine yok ek gidaya baslamadan once doymuyor mu acaba diyordum icimden. Ama ondanda degilmis gece 3-4 kez uyansa varya benden mutlusu olmaz uykuyu seven bebek nasil kolaydir ya..
Ben artık her gün yıkadığım için sümük banyoda çıkıyo serum yapmıyorum.hırıltı geliyor geçiyor doğal akışına bıraktımOğlumda iki gündür bir hırıltı var arkadaşlar. gogsunde değil hani afedersiniz balgam olur ya atamayiz hırıltı yapar öyle .serum fizyolojik yaparken genize mi kaçırdım acaba o mu yaptı .yrn sabah doktora goturecegim
Şaşırdım gercektenDoğduğundan beri aşırı gazlı bi bebek ben de biter diye umut ettim ama böule gaz yapıcı şeyler yiyince geceleri kıvranıyo uyuyamıyo ayağıma alıyorum sallıyorum yok kucağıma alıyorum mesajlar yapıyorum bacaklarını karnına itiyorum yine yok en sonunda uyandırdım tamamen ışığı açtım sonra tekrar bacaklarını karnına ittim baya bi gaz çıkardı sonra ancak uyuyabildi yoksa emekliyo epeydir
Haftasonu girdi Pazartesi randevu dolu salı sabahina aldimBen artık her gün yıkadığım için sümük banyoda çıkıyo serum yapmıyorum.hırıltı geliyor geçiyor doğal akışına bıraktımDoktora gittiniz mi?
Ben birgün ayrı ayrı veriyorum birgun ekmek içine katiyorum birgün yulafa birgün bebek bisküvisine...içine mutlaka ceviz ve pekmez katiyorum..omlette yaptım peynirie ama ogun çok korktuğum için vermiyorum artikKahvaltı da peynir zeytin yumurta dışında neler veriyor musunuz? Yoksa bunlar bebiş için yeterli mi? Ben sadece yumurta sarısı veriyorum zeytine yeni başlıcam.geceden suya mı koymak lazım tuzu gitsin diye? Bir de içini ezip mi veriyorsunuz?
Ceviz korktuğum için denemedim pekmez her gün meyve püresine katıyorum.Şaşırdım gercekten
Haftasonu girdi Pazartesi randevu dolu salı sabahina aldim
Ben birgün ayrı ayrı veriyorum birgun ekmek içine katiyorum birgün yulafa birgün bebek bisküvisine...içine mutlaka ceviz ve pekmez katiyorum..omlette yaptım peynirie ama ogun çok korktuğum için vermiyorum artik
Peynir yumurta sarısı tereyağ ceviz. Bazen meyveli yulaf lapası bazen patatesli yumurta,omlet filan yapıyorumKahvaltı da peynir zeytin yumurta dışında neler veriyor musunuz? Yoksa bunlar bebiş için yeterli mi? Ben sadece yumurta sarısı veriyorum zeytine yeni başlıcam.geceden suya mı koymak lazım tuzu gitsin diye? Bir de içini ezip mi veriyorsunuz?
Meme bağımlılığı gibi duruyor canım Allah yardım etsin tüm annelere bende pes edip çoktan yanıma aldım emerek uyuyor.Gece çok kalkıyor zaten gündüz uykularda yok denecek kadar.Biktim bunldim artik her gece birbirimden kotuen uzun uykusu 1,5 saatti bu gece. Dusunun saat dolmadan uyandi jep oyle hemen uyusa onada neyse dovem her uayndiginda en az yarim saat genelde 1 saat bazen fazla emiyor oturarak uyumasam ne yaparim bilmiyorum her yerim agriyor sinirim bozuk artik. 10-15 dakika sonra memeyi cekeyim diyorum yok napicam ben ya. Karartan perde son umudumdu oda en ufak ise yaramadi.tokluk yada acliktan degil artik onuda anladim con bunaldim cok gece olsun istemiyorum
Simdi boyle yan etki falanda duyunca korku olusuyor canim ya. Eczacida baybay diye birsey onerdi. Buyuk kizimda da duymustum damla ama insan korkuyor o damladanDene istersen baktın ki işe yaramıyo vermezsin daha ama ben çay kaşığının ucuyla kimyon 1 çay kaşığı da rezene koyuyorum su bardağına sonra kaynamış su döküyorum üstünü kapatıyorum öyle duruyo ılıyınca süzüp 2 yemek kaşığı kadar içiriyorum gerisini de ben içiyorum akşam yatırmadan önce
Amin
Kiskanclik hafif var ama yatakta benim telefonu gorunce buyukte hemen telefonu almis. O sirada bakislari telefonda oluncada olan olmusKim olsa korkar çok şükür bir şey olmamışbüyük düşürmez dimi? Kıskanır mı kardeşini?
ablasına kardeşiyle yatacağını söyleme.dinlenmem lazım herkes kendi yatağında yatsın diyebilirsin.istemiyorsan tabi birini bir yana diğerini diğer yana al ortada zor olur amaBen ortada olunca kıpırdayamıyorum ama durmayınca mecbur alıyordum. artık alamam da
Alerji çeşit çeşitmiş hiç bilmiyorum ki belirti vermeden olabiliyor mu :/ inşallah bir rahatsızlığı yoktur.çocuk doktoruna gösterdin mi geceleri uyumuyor diye
Bencede bagimlilik. Allah yardimcimiz olsun sen yatarak mi emziriyorsun oturarak mi ?Ihlamur da içebilirsin sütünden geçer nasılsa ama bence bağımlılık benim kızda bağımlı resmen gece beni mahvediyor çekersem meme diye ağlıyor. Kemiklerim falan felaket ağrıyo artık
Ah canim ah. Bende babalarina ceksinler dedim ama ikiside bana cektiHamileyken ben hep bebeğim benim gibi uykuyu sevsin diye dua etmiştim çünkü eşim hiç uykuyu sevmez. Ama olmadı.. seni okadar iyi anlıyorum ki .. bazen uykusuzluktan oturup ağlıyorum gündüzleri . Çaresi yok .. bizim bebeler böyle sanırım. Ben mama veripte uyutmaya da denedim hiç birşey değişmedi. (Açlıkla alakası yok ). Bugün annemi çağırdım sırf 2 saat bebeğe baskında uyuyayım diye .(not bu mesajı dün gece 1 de yazmıştım bebe uyandı vs derken anca gönderebiliyorum ) Anaların hakkı neden ödenmez anlamış oldum böylece tek tesellim geçecek diye düşünmek.. elbet geçecek bu uykusuz geceler .. umarım tez zamanda olur
Bencede oyle canimMeme bağımlılığı gibi duruyor canım Allah yardım etsin tüm annelere bende pes edip çoktan yanıma aldım emerek uyuyor.Gece çok kalkıyor zaten gündüz uykularda yok denecek kadar.
Patatesli yumurta nasıl yediriyorsun katı gelmiyor muPeynir yumurta sarısı tereyağ ceviz. Bazen meyveli yulaf lapası bazen patatesli yumurta,omlet filan yapıyorum
Sanirim mantar çeşidi cnm dra bı gozuk istersenArkadaşlar bebeğimin ayağındaki ne olabilir boya değil silmeye çalıştım cikmiyor
Eki Görüntüle 3082856
Patatesi kup küp dograyip hasliyorum daha snra çok az tereyağında çevirip yumurta sarısını ekliyorum istersen yaaninda yoğurtla ver çok sert olmuyoPatatesli yumurta nasıl yediriyorsun katı gelmiyor mu
Valla yatarak bazen oturarak ama dün gördüm yuvarlana yuvarlana gitmiş Allahtan annemgilde yerde yatırmıştım o yüzden artık yatarak emzirme bitti benim için. İnşaAllah biraz azalır bağımlılık sağıp verdiğimde uyumuyor ama illa emecekSimdi boyle yan etki falanda duyunca korku olusuyor canim ya. Eczacida baybay diye birsey onerdi. Buyuk kizimda da duymustum damla ama insan korkuyor o damladan
Kiskanclik hafif var ama yatakta benim telefonu gorunce buyukte hemen telefonu almis. O sirada bakislari telefonda oluncada olan olmusbir yatagi yok yavrumun yatagi benimle ayni yatak yani. Hamileligin basinda deneme yaptik cekyatinoraya tasifik olusa bir hafta sonra baza alalim dedik ama 2 gece sonra ben geri aldim cunku tercih ettigimi dusunmesinden korktum yataga yan yatinca alan genis oluyor oylede ama bilmiyorum ya. Soyledim iki doktor birde saglik ocagindaki hemsire. Bazi cocuklar uyumaz diyorlar bu
Bencede bagimlilik. Allah yardimcimiz olsun sen yatarak mi emziriyorsun oturarak mi ?
Ah canim ah. Bende babalarina ceksinler dedim ama ikiside bana cektigeciyor ama zorla. Benim ilkide sevmez uykuyu ama asla saatte bir uyanmazdi uyuyunca daha uzun uyurdu. Tabi yanimda yatiyordu. Ama hic bu kadar kotu donemi olmamisti. He tabi o emzik alirdi emzik cok iyi birsey uykusuz bebekler icin. Onun bile oh dedirtmesi 4 yasini buldu. İkinci cocugu anca oyle dusunebildim. Oh dedirtti ama her gece hala uyuyalim diye yalvariyorum. O hemen uyusa ben uykumu daha iyi alabilirim buyuduklerinde zorla kaldiricam yapicam cidden o anin hayali ile yasiyorum
Bencede oyle canimbende son gunlerini oynuyorum. Yanima alincada donusu olmaz diyorum ama hic uyumamaktan iyi ama bir yndan ya yanima alincada uyumazsa bununlada yuzlesmekten resmen korkuyorum
Bende ve büyük oglumdada var büyük oğlum kan tahlili verdi çıkan sonuca göre ilerleyeceğiz teşekkürlerSanirim mantar çeşidi cnm dra bı gozuk istersen
Güzel menü.tereyağını nasıl veriyorsunuz yumurtayla mı karıştırılıyor? Alerjimiz bitince vereyim.meyve lapasını artık ara öğün olarak vericem ana öğün çorba ya da sebze vermeye başladım.Peynir yumurta sarısı tereyağ ceviz. Bazen meyveli yulaf lapası bazen patatesli yumurta,omlet filan yapıyorum
Geçen sene ve önceki senelerde birkaç kere oldu.uykuda ruhumuz gezdiğinde bazen böyle iz olabiliyormuş bir hafta içinde geçmişti.Arkadaşlar bebeğimin ayağındaki ne olabilir boya değil silmeye çalıştım cikmiyor
Eki Görüntüle 3082856
sen hiç kıyamıyorsunSimdi boyle yan etki falanda duyunca korku olusuyor canim ya. Eczacida baybay diye birsey onerdi. Buyuk kizimda da duymustum damla ama insan korkuyor o damladan
Kiskanclik hafif var ama yatakta benim telefonu gorunce buyukte hemen telefonu almis. O sirada bakislari telefonda oluncada olan olmusbir yatagi yok yavrumun yatagi benimle ayni yatak yani. Hamileligin basinda deneme yaptik cekyatinoraya tasifik olusa bir hafta sonra baza alalim dedik ama 2 gece sonra ben geri aldim cunku tercih ettigimi dusunmesinden korktum yataga yan yatinca alan genis oluyor oylede ama bilmiyorum ya. Soyledim iki doktor birde saglik ocagindaki hemsire. Bazi cocuklar uyumaz diyorlar bu
Bencede bagimlilik. Allah yardimcimiz olsun sen yatarak mi emziriyorsun oturarak mi ?
Ah canim ah. Bende babalarina ceksinler dedim ama ikiside bana cektigeciyor ama zorla. Benim ilkide sevmez uykuyu ama asla saatte bir uyanmazdi uyuyunca daha uzun uyurdu. Tabi yanimda yatiyordu. Ama hic bu kadar kotu donemi olmamisti. He tabi o emzik alirdi emzik cok iyi birsey uykusuz bebekler icin. Onun bile oh dedirtmesi 4 yasini buldu. İkinci cocugu anca oyle dusunebildim. Oh dedirtti ama her gece hala uyuyalim diye yalvariyorum. O hemen uyusa ben uykumu daha iyi alabilirim buyuduklerinde zorla kaldiricam yapicam cidden o anin hayali ile yasiyorum
Bencede oyle canimbende son gunlerini oynuyorum. Yanima alincada donusu olmaz diyorum ama hic uyumamaktan iyi ama bir yndan ya yanima alincada uyumazsa bununlada yuzlesmekten resmen korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?