2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya ise yaradi he bi oyle diyorlar bi boyle insan ikilemde kaliyor. Rabbim korusun hepsini
Ihlamur da içebilirsin sütünden geçer nasılsa ama bence bağımlılık benim kızda bağımlı resmen gece beni mahvediyor çekersem meme diye ağlıyor. Kemiklerim falan felaket ağrıyo artık

Oğlumda iki gündür bir hırıltı var arkadaşlar. gogsunde değil hani afedersiniz balgam olur ya atamayiz hırıltı yapar öyle .serum fizyolojik yaparken genize mi kaçırdım acaba o mu yaptı .yrn sabah doktora goturecegim

Hala gaz nasıl olabiliyor emekleme calismalarina başlamadı mı..atıyordur o hareketle
Doğduğundan beri aşırı gazlı bi bebek ben de biter diye umut ettim ama böule gaz yapıcı şeyler yiyince geceleri kıvranıyo uyuyamıyo ayağıma alıyorum sallıyorum yok kucağıma alıyorum mesajlar yapıyorum bacaklarını karnına itiyorum yine yok en sonunda uyandırdım tamamen ışığı açtım sonra tekrar bacaklarını karnına ittim baya bi gaz çıkardı sonra ancak uyuyabildi yoksa emekliyo epeydir

Hamileyken ben hep bebeğim benim gibi uykuyu sevsin diye dua etmiştim çünkü eşim hiç uykuyu sevmez. Ama olmadı .. seni okadar iyi anlıyorum ki .. bazen uykusuzluktan oturup ağlıyorum gündüzleri . Çaresi yok .. bizim bebeler böyle sanırım. Ben mama veripte uyutmaya da denedim hiç birşey değişmedi. (Açlıkla alakası yok ). Bugün annemi çağırdım sırf 2 saat bebeğe baskında uyuyayım diye .(not bu mesajı dün gece 1 de yazmıştım bebe uyandı vs derken anca gönderebiliyorum ) Anaların hakkı neden ödenmez anlamış oldum böylece tek tesellim geçecek diye düşünmek.. elbet geçecek bu uykusuz geceler .. umarım tez zamanda olur

Ben artık her gün yıkadığım için sümük banyoda çıkıyo serum yapmıyorum.hırıltı geliyor geçiyor doğal akışına bıraktım Doktora gittiniz mi?

Kahvaltı da peynir zeytin yumurta dışında neler veriyor musunuz? Yoksa bunlar bebiş için yeterli mi? Ben sadece yumurta sarısı veriyorum zeytine yeni başlıcam.geceden suya mı koymak lazım tuzu gitsin diye? Bir de içini ezip mi veriyorsunuz?

Şaşırdım gercekten
Ben artık her gün yıkadığım için sümük banyoda çıkıyo serum yapmıyorum.hırıltı geliyor geçiyor doğal akışına bıraktım Doktora gittiniz mi?
Haftasonu girdi Pazartesi randevu dolu salı sabahina aldim
Ben birgün ayrı ayrı veriyorum birgun ekmek içine katiyorum birgün yulafa birgün bebek bisküvisine...içine mutlaka ceviz ve pekmez katiyorum..omlette yaptım peynirie ama ogun çok korktuğum için vermiyorum artik

Ceviz korktuğum için denemedim pekmez her gün meyve püresine katıyorum.

Peynir yumurta sarısı tereyağ ceviz. Bazen meyveli yulaf lapası bazen patatesli yumurta,omlet filan yapıyorum

Meme bağımlılığı gibi duruyor canım Allah yardım etsin tüm annelere bende pes edip çoktan yanıma aldım emerek uyuyor.Gece çok kalkıyor zaten gündüz uykularda yok denecek kadar.

Simdi boyle yan etki falanda duyunca korku olusuyor canim ya. Eczacida baybay diye birsey onerdi. Buyuk kizimda da duymustum damla ama insan korkuyor o damladan
Kiskanclik hafif var ama yatakta benim telefonu gorunce buyukte hemen telefonu almis. O sirada bakislari telefonda oluncada olan olmus bir yatagi yok yavrumun yatagi benimle ayni yatak yani. Hamileligin basinda deneme yaptik cekyatinoraya tasifik olusa bir hafta sonra baza alalim dedik ama 2 gece sonra ben geri aldim cunku tercih ettigimi dusunmesinden korktum yataga yan yatinca alan genis oluyor oylede ama bilmiyorum ya. Soyledim iki doktor birde saglik ocagindaki hemsire. Bazi cocuklar uyumaz diyorlar bu
Ihlamur da içebilirsin sütünden geçer nasılsa ama bence bağımlılık benim kızda bağımlı resmen gece beni mahvediyor çekersem meme diye ağlıyor. Kemiklerim falan felaket ağrıyo artık
Bencede bagimlilik. Allah yardimcimiz olsun sen yatarak mi emziriyorsun oturarak mi ?
Ah canim ah. Bende babalarina ceksinler dedim ama ikiside bana cekti geciyor ama zorla. Benim ilkide sevmez uykuyu ama asla saatte bir uyanmazdi uyuyunca daha uzun uyurdu. Tabi yanimda yatiyordu. Ama hic bu kadar kotu donemi olmamisti. He tabi o emzik alirdi emzik cok iyi birsey uykusuz bebekler icin. Onun bile oh dedirtmesi 4 yasini buldu. İkinci cocugu anca oyle dusunebildim. Oh dedirtti ama her gece hala uyuyalim diye yalvariyorum. O hemen uyusa ben uykumu daha iyi alabilirim buyuduklerinde zorla kaldiricam yapicam cidden o anin hayali ile yasiyorum
Meme bağımlılığı gibi duruyor canım Allah yardım etsin tüm annelere bende pes edip çoktan yanıma aldım emerek uyuyor.Gece çok kalkıyor zaten gündüz uykularda yok denecek kadar.
Bencede oyle canim bende son gunlerini oynuyorum. Yanima alincada donusu olmaz diyorum ama hic uyumamaktan iyi ama bir yndan ya yanima alincada uyumazsa bununlada yuzlesmekten resmen korkuyorum

Valla yatarak bazen oturarak ama dün gördüm yuvarlana yuvarlana gitmiş Allahtan annemgilde yerde yatırmıştım o yüzden artık yatarak emzirme bitti benim için. İnşaAllah biraz azalır bağımlılık sağıp verdiğimde uyumuyor ama illa emecek

Peynir yumurta sarısı tereyağ ceviz. Bazen meyveli yulaf lapası bazen patatesli yumurta,omlet filan yapıyorum
Güzel menü.tereyağını nasıl veriyorsunuz yumurtayla mı karıştırılıyor? Alerjimiz bitince vereyim.meyve lapasını artık ara öğün olarak vericem ana öğün çorba ya da sebze vermeye başladım.
Arkadaşlar bebeğimin ayağındaki ne olabilir boya değil silmeye çalıştım cikmiyor
Eki Görüntüle 3082856
Geçen sene ve önceki senelerde birkaç kere oldu.uykuda ruhumuz gezdiğinde bazen böyle iz olabiliyormuş bir hafta içinde geçmişti.
sen hiç kıyamıyorsun ben de kıyamıyorum ama yanımızda en fazla 2 yaşına kadar kalmalılarmış.erteledikçe tek yatmaktan o kadar korkar.seneye henüz anlamıyorken çocuk odasına alıcam Ece’yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…