- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.061
Ayy hiç sorma bizde evin başka odasına geçtik orası serin diye o gün bi uyudu 3-4 saat o kadar mutluydum kiBu grupta bir sen bir ben 7 aydık uykuya hasretiz sanırım.. ( birde sibelim84 vardı hatırladığım ama onunki uyuyordu yine sanki biraz) . geçen gün nasıl olduysa ilk uykusunu 4 saat kesintisiz uyudu benim bebek, sonra saat başı kalktı ama 4 saat uyudum yaa ertesi sabah bir mutluydum bi enerji doluydum. Tabi sadece bir kere oldu bu Anladımki benim tek sorunum kesintisiz 3-4 saat uyuyamamak. Bizimde 3. diş yolda , kendisi yok ama tribi çoktan geldi :)
Annelik fedakarlık diye boşa demiyorlar.gönül ister insta mom olalım ama olmuyorBen alıyorum o yüzden veremiyorum işte
Ben şöyle düşünüyorum aslında her bebeğin 3 yaşına kadar anneyle büyümesi gerekli. El kadar bebeleri bakıcıya teslim ediyoruz yada büyüklerimize..onlar için doğurmuşuz gbi..ama öte yandan..misal kendim...aktif calisma hayatıma bir yıl ara verdim..evet bin şükür oğluma ben bakıyorum ama kendime gelemiyorum sanki...çok saldım...çok pasaklı hissediyorum kendimi...isyerindeyken kendime bakardim yürüyüşümu yapardım..iki insan görürdüm..şimdi gün geliyor geceliğini çıkarmamış oluyorum..evdeyim ama evlede ilgilenemiyorum..yorgunluktan oğlan uyuyunca uyuyorum iki satır kitap okuyamiyorum...bir iş yapamiyorum durmayan bir oğlanla ne yapabilirim..e anne mutlu olacak ki çocukta mutlu olsun ..çok karisigim yani..ise başlasam çok küçük kıyamıyorum
oh çok şükürÇok şükür bugün basmaya başladı diğer oğlumunda aktif ateşi vardı düşmüyordu acile götürdüm derecem bozukmış aklında olsun herkesin derece yüksek ölçüyormus bende neler düşündüm çok şükür bişey çıkmadı
Ben de tetagil aldım gece yatmadan önce veriyorum başka vermiyorum bikaç gün kullandım dişleri çıktı gece de huysuzluğu çok olmadıGünaydın hanımlar, diş belirtisi midir bilmem, sacini kulağını çekip duruyor, gece uykularımız iyice kötü oldu uyanıyor 1 2 saat uyumuyor geri..huzursuz sürekli.. off bi çıkaydı şu disler
Ohh hadi iyisinTatildeyiz yazamadım suyu sevdi benim minnoşgölgelikli simit bulamadım sırtını yaslamalı bir şey aldık.idare etti seneye de giyer. kafasına da şapka taktık :) bez primanın mayosunu kullandık ama çiş göremedim suya karıştı herhalde yolda bir saat huysuzlandı onun dışında memeyle uykuyla oyaladım.artık emeklemeye de başladık fıtı fıtı geziyor yine de bebekle tatil biraz yorucuymuş seneye daha iyi olurmuş neyse kafa dağıtıp serinlemiş oluyoruz
Iyi tatiller canım, bol bol eğlen. Bizde yarın geçicez yazlığa, yol umarım bizimde rahat geçer.Tatildeyiz yazamadım suyu sevdi benim minnoşgölgelikli simit bulamadım sırtını yaslamalı bir şey aldık.idare etti seneye de giyer. kafasına da şapka taktık :) bez primanın mayosunu kullandık ama çiş göremedim suya karıştı herhalde yolda bir saat huysuzlandı onun dışında memeyle uykuyla oyaladım.artık emeklemeye de başladık fıtı fıtı geziyor yine de bebekle tatil biraz yorucuymuş seneye daha iyi olurmuş neyse kafa dağıtıp serinlemiş oluyoruz
Ikidir bende verdim rahatlatıyor baya. Görünürde diş kabarikligi filan yok ama iste huysuzluğu tavanBu arada
Ben de tetagil aldım gece yatmadan önce veriyorum başka vermiyorum bikaç gün kullandım dişleri çıktı gece de huysuzluğu çok olmadı
Bugün bizim de huysuzluğumuz tavan 2 gün kehribar takmadım bugün taktım o da işe yarıyo bi ara yine çıkarmıştım etkisi fark ediliyoIkidir bende verdim rahatlatıyor baya. Görünürde diş kabarikligi filan yok ama iste huysuzluğu tavanheycanla bekliyorum bende
Olsun ya eninde sonunda gelecek daha iyi :)Evet hep problemdi birkaç gün iyi oluyor ne güzel dinleniyorum sonra bi bakıyorum her saat kalkıyor. Dişler erken geldi valla geç gelsr iyi olurdu ama geldiler
Ooo 6 diş mi şimdi olmasınaynen iyiden kastım benimde o ama ara ara izin veriyor ona benimki hala ters gidiyo aslında dizinin üstünde duruyor ama dönerek her yere gitmeyr alıştı o daha kolayına geliyor sanırım
Ask olsunBu grupta bir sen bir ben 7 aydık uykuya hasretiz sanırım.. ( birde sibelim84 vardı hatırladığım ama onunki uyuyordu yine sanki biraz) . geçen gün nasıl olduysa ilk uykusunu 4 saat kesintisiz uyudu benim bebek, sonra saat başı kalktı ama 4 saat uyudum yaa ertesi sabah bir mutluydum bi enerji doluydum. Tabi sadece bir kere oldu bu Anladımki benim tek sorunum kesintisiz 3-4 saat uyuyamamak. Bizimde 3. diş yolda , kendisi yok ama tribi çoktan geldi :)
Oyy masallahTatildeyiz yazamadım suyu sevdi benim minnoşgölgelikli simit bulamadım sırtını yaslamalı bir şey aldık.idare etti seneye de giyer. kafasına da şapka taktık :) bez primanın mayosunu kullandık ama çiş göremedim suya karıştı herhalde yolda bir saat huysuzlandı onun dışında memeyle uykuyla oyaladım.artık emeklemeye de başladık fıtı fıtı geziyor yine de bebekle tatil biraz yorucuymuş seneye daha iyi olurmuş neyse kafa dağıtıp serinlemiş oluyoruz
Doğru sende vardın cnm :)Ask olsun7 aylik asiri uykusuzlugun hice sayildi suan
Rezene içirmeyi denesen yatmadan önce 2 3 yemek kaşığı kadar veya dişleriyle ilgiliyse tetagil büyük kurtarıcı ben yatmadan ikisini de veriyorum daha rahat uyuyo bir de gece tam uyanmadan emzirirsen belki hiç uyanmadan uyurBiktim bunldim artik her gece birbirimden kotuen uzun uykusu 1,5 saatti bu gece. Dusunun saat dolmadan uyandi jep oyle hemen uyusa onada neyse dovem her uayndiginda en az yarim saat genelde 1 saat bazen fazla emiyor oturarak uyumasam ne yaparim bilmiyorum her yerim agriyor sinirim bozuk artik. 10-15 dakika sonra memeyi cekeyim diyorum yok napicam ben ya. Karartan perde son umudumdu oda en ufak ise yaramadi.tokluk yada acliktan degil artik onuda anladim con bunaldim cok gece olsun istemiyorum
Canim ya ilk kizimdaykende rezene diyorlardi ama simdi yetiskin icin bile zarari oldugu ortaya cikmisRezene içirmeyi denesen yatmadan önce 2 3 yemek kaşığı kadar veya dişleriyle ilgiliyse tetagil büyük kurtarıcı ben yatmadan ikisini de veriyorum daha rahat uyuyo bir de gece tam uyanmadan emzirirsen belki hiç uyanmadan uyur
Sağol canım size de iyi tatiller iyi eğlencelerIyi tatiller canım, bol bol eğlen. Bizde yarın geçicez yazlığa, yol umarım bizimde rahat geçer.
Ooo maşallah emekliyormuş, bizim ne zaman olcak acep
kaka yapmadı çok şükür.suda yüzen minik kakacıklar görmeyiz umarımOlsun ya eninde sonunda gelecek daha iyi :)
Ask olsun7 aylik asiri uykusuzlugun hice sayildi suan
Oyy masallahya dedim sana umarim kakayi tutar niye oyle anlamadim yani tutmayacak oldumtan sonra direk mayo giydirir insan pahalidirda kaca aldin
alerji gibi bir şey mi var acaba? Atak haftası olsa anlarım ama hep böyle yapması çok zordurBiktim bunldim artik her gece birbirimden kotuen uzun uykusu 1,5 saatti bu gece. Dusunun saat dolmadan uyandi jep oyle hemen uyusa onada neyse dovem her uayndiginda en az yarim saat genelde 1 saat bazen fazla emiyor oturarak uyumasam ne yaparim bilmiyorum her yerim agriyor sinirim bozuk artik. 10-15 dakika sonra memeyi cekeyim diyorum yok napicam ben ya. Karartan perde son umudumdu oda en ufak ise yaramadi.tokluk yada acliktan degil artik onuda anladim con bunaldim cok gece olsun istemiyorum
Alerji olsa ek gidada belirti vermezmiydi bilmiyorum kiSağol canım size de iyi tatiller iyi eğlenceleremekleme kısmı fenaymış bir anda güncelleme geldi çocuğa sürekli peşindeyim.sabah yatakta eşimle aramızda yatıyordu.kalkıp emekleyerek nasıl becerdiyse ayak ucumuza gelmiş yere düşmesine uyandık.Allahtan yatak alçak ama korktuk baya
kaka yapmadı çok şükür.suda yüzen minik kakacıklar görmeyiz umarım56 gibi bir şeydi migrostan aldık.keşke başka marka alsaydım sanırım alttan biraz sarkık durduğu için tutmuyor
alerji gibi bir şey mi var acaba? Atak haftası olsa anlarım ama hep böyle yapması çok zordurbence büyük kızı yanından ayırmanın vakti geldi.artık Ceren’i yanına alsan rahat edersin.tabi benim kız gibi kendini atıp duruyorsa yatak da olmaz
Bize profesör önerdi kaka sorunundan dolayı rezeneyi tabi fazla vermiceksin bana da bi arkadaşım söylemişti rezene zararlıymış diye ama doktor az da olsa önerdi yani fayda da etti bizimkinin gazı çok oluyo halen daha bitmedi bazı bebekler böyle oluyomuş bana rastladı ben de uyumuyodum geceleri 1 saati bırak sürekli ayağımda sallıyodum geri uzanıp yatıyodum öyle uyuyodumCanim ya ilk kizimdaykende rezene diyorlardi ama simdi yetiskin icin bile zarari oldugu ortaya cikmisdis falan oldugunu sanmiyorum cunku dogumdan sonra ilk 1-2 hafta iyiydi sonradan bi bozuldu tam bozuldu buyukte en son caresiz kalip yataga almistim. Simdi alamiyorum cunku buyuk 5,5 yasinda hala yanimda ezer diye korkuyorum onu az once bende okudum ama bu sefer hic uyuyamaz sanki bilmiyorum ki cunku cok kisa uyuyor. Karanlik oldu yok. Belki kucuk besige sigamiyor rahat edemiyor buyuk besige alayim dedim yine yok ek gidaya baslamadan once doymuyor mu acaba diyordum icimden. Ama ondanda degilmis gece 3-4 kez uyansa varya benden mutlusu olmaz uykuyu seven bebek nasil kolaydir ya..
Ben de geçen dışarı çıkarken hazırlanıyodum daha emeklemeye başlamamıştı yatakta duruyodu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu ne ara döndü de geri geri gelip düştü anlamadım allahtan halıya yavaşça düştü valla ben cesaret edemem yanımda yatırmaya hele de şimdi emekliyo hiç bırakmıyorum onu yükseklerdeAlerji olsa ek gidada belirti vermezmiydi bilmiyorum kine yazik ki o pek mumkun olmuyor suan bir kac defa soyledim cok uzuluyor sanki artik onu sevmedigimi dusunuyo boyle dusunmemesi icinde yapamiyorum. Fakat acaba yataga yan yatsak kapali olan kisma kucugu acik kisma sandalye koyup buyugumu koysam diyorum bende ortaya o sekilde yataga sigamam ama kafam yastik gorurse ona bile raziyim inanirmisin buyuk yatakta uyudugu halde hic dusmemisti. Bu minik iki kez yuregimi agzima getirdi. İkincisi daha bir kac gun once buyukte yanindayekn oldu. Daha emeklemiyor ama kendini geri geri itiyor bazen. Perdeden tutunmus sanirim atmis kendini buyuk kizimda cok korkmus oda saklanmis bi ses geliyor aglama ama derinden digeri ortada yok derken cok korktum sadece wc ye gitmistim saniyelik
Ya ise yaradi heBize profesör önerdi kaka sorunundan dolayı rezeneyi tabi fazla vermiceksin bana da bi arkadaşım söylemişti rezene zararlıymış diye ama doktor az da olsa önerdi yani fayda da etti bizimkinin gazı çok oluyo halen daha bitmedi bazı bebekler böyle oluyomuş bana rastladı ben de uyumuyodum geceleri 1 saati bırak sürekli ayağımda sallıyodum geri uzanıp yatıyodum öyle uyuyodum
Ben de geçen dışarı çıkarken hazırlanıyodum daha emeklemeye başlamamıştı yatakta duruyodu arkamı dönmemle düşmesi bir oldu ne ara döndü de geri geri gelip düştü anlamadım allahtan halıya yavaşça düştü valla ben cesaret edemem yanımda yatırmaya hele de şimdi emekliyo hiç bırakmıyorum onu yükseklerde
Dene istersen baktın ki işe yaramıyo vermezsin daha ama ben çay kaşığının ucuyla kimyon 1 çay kaşığı da rezene koyuyorum su bardağına sonra kaynamış su döküyorum üstünü kapatıyorum öyle duruyo ılıyınca süzüp 2 yemek kaşığı kadar içiriyorum gerisini de ben içiyorum akşam yatırmadan önceYa ise yaradi hebi oyle diyorlar bi boyle insan ikilemde kaliyor. Rabbim korusun hepsini
Kim olsa korkar çok şükür bir şey olmamışAlerji olsa ek gidada belirti vermezmiydi bilmiyorum kine yazik ki o pek mumkun olmuyor suan bir kac defa soyledim cok uzuluyor sanki artik onu sevmedigimi dusunuyo boyle dusunmemesi icinde yapamiyorum. Fakat acaba yataga yan yatsak kapali olan kisma kucugu acik kisma sandalye koyup buyugumu koysam diyorum bende ortaya o sekilde yataga sigamam ama kafam yastik gorurse ona bile raziyim inanirmisin buyuk yatakta uyudugu halde hic dusmemisti. Bu minik iki kez yuregimi agzima getirdi. İkincisi daha bir kac gun once buyukte yanindayekn oldu. Daha emeklemiyor ama kendini geri geri itiyor bazen. Perdeden tutunmus sanirim atmis kendini buyuk kizimda cok korkmus oda saklanmis bi ses geliyor aglama ama derinden digeri ortada yok derken cok korktum sadece wc ye gitmistim saniyelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?