2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Emziği neden birakti...aynen çok zor oluyor bende 5 aylıktı pes edip yatağa aldigimda

Son hakkınimi...sen nasıl yapıyorsun ki...zaten bu şekilde yapistirman lazım cnm...yapıştırmana mi izin vermiyor
Hayır durmuyor artık diş çıkardığı için mi bilmem aşırı huysuzlaştı

Günaydın hanımlar bizde gece milyon kez uyanıyorduk gunduz uykularımiz 30 40 dk yi geçemiyordu, meme dışında uyumuyordu. Bu süreç beni yordu tüketti gündüz kızıma yetemiyordum yorgunluktan ve eylulde ise baslicagim için kendim uyku eğitimi vermeye karar verdim.. (daha önce eğitmenle deneyip pes ettiğim için kuralları biliyordum)

Yaklaşık bi 10 gün önce başladım, odasini ayirdim bu esnada, ilk 2 gün zor olsada gün geçtikçe iyiye gitti.yatagina alıştı, Gündüz uykuları 1 saate yaklaştı.gece 1 kez rüya öğünü yaptım. Tam düzene girecek filan derken covit olduk maaile..bebeğim 2 gün ateşler içinde kaldı, bugün 7.gün hala öksürük burun akıntısı devam..iştahı yok, iyice kilo verdi, sadece emiyor onuda az az..

süreçte yine odasında uyuyor, gece daha az kalkıyor (gün içinde yemedigi için gece istedikçe emziriyirum)..iyileşirse tamamen uykusu da düzene girecek ins

DusunceBulutu sizin istah duzel di mi

Özelden ya da buradan kuralları bizede anlatır mısınız acaba ?? Bende perişan haldeyim çünkü uykusuzluktan.

Gerçekten öyle. Benimkide sürekli kalkıp sıralıyor ve sürekli pacamda gel işareti yapıyor kucak istiyor yani
Hayır durmuyor artık diş çıkardığı için mi bilmem aşırı huysuzlaştı
O zaman boşver zaten rutin kontrol değil mi ..idrarında sıkıntı olsa zaten ateslenir enfeksiyon ateş yapardi

Özelden ya da buradan kuralları bizede anlatır mısınız acaba ?? Bende perişan haldeyim çünkü uykusuzluktan.
Allah biliyorya isterim ama malesef bu sefer eğitmene haksızlık olur, imkannız varsa eğitim alın derim.. kabaca şöyle,

gündüz 2 uyku var bu aylarda, sabah uyanınca ilk uyku 3 saat sonra ikinciside ilk uykudan 3 sa 15 dk sonra. Yatır kaldır yöntemi yapıyorsunuz, yatağında sakinlestiriyorum çok ağlarsa kucak (bizde 2 gün böyleydi sonra mizirdadi sadece bi 10 dk). Böyle bi 45 dk uğraşıyorsunuz ki zaten uykusu da olduğu için uyuyor.. eğer kısa uyku yaparsa tekrar uykuya döndürmek için yatır kaldır yapıyorum..
(Benim Kız hep sırt üstü yatardı, şimdi yüzüstü yatıyor popoya vuruyorum pişpis diyorum sonra konuşuyorum sürekli sakinliyor yebi keşfettim bunu)
Gece uykusu 2.uykudan 3.5 4 saat sonra..( ben uyku sinyallerini takip ediyorum, uykusu geliyor deliriyir zaten) 1 rüya öğünü yapmak gerekir hep aynı saatte.. gece uyanmalarinda ilk 2 gün zorladı beni, ağlayınca sakinleştirmek zor oluyor bazen, ama yine de meme vermeyip pis piş pat pat uyuytum bi sekilde..

Birde gece panikleyip taviz vermemek gerekiyor..ben eğitimi 5 aylıkken aldim o dönem gece dayanamayıp meme verdim, her geçen gün ağlamaları arttı boylece pes ettim bıraktım eğitimi.. 8.ayin basinda tekrar başladık eğitmenle bi sefer eğitimin ilk günü ben hastalandım başlayamadık. Sonrasında ben hazır olduğumda kendim başladim, süreçte covit olduk ama şu an bilr yatağına koyuyorum kendi mizirdanip uyuyor hasta olmasına rağmen.
Eğer imkanınız varsa eğitim alın, tek başınıza zor, çok ayrıntı var, eğitmen sizi her an yönlendiriyor..

Aynen kontroldü bende öyle düşündüm pek düşmedim üstüne zaten huysuz oldu bağırıp duruyo

Çok geçmiş olsun uyku düzeni oluşturabilmeniz iyi olmuş ben daha önce denemeye çalıştım olmadı biz de kovid olduk 4 gün önce eşim dün bende başladı bugün ervanın ateşi çıktı inşsşlah uzun sürmez diye umuyorum

Canım çok geçmiş olsun, her yeri sarmış covit şimdide 1 yaş altında çok yaygın ve dirençli ateş oluyor.. bizde 2 2.5 gun sürdü yüksek ateş. Sürekli calpol dolven verdik 4 saat ara ile. Ilık duş aldırdık 5 dk geçiyordu yine yüksek ateş, bezlerle eklemlere başına filan serinlik yaptım.. 1 hafta bitti hala burun akıntısı öksürük geçmedi.. inş minigin ateşi çok uzun surmez

Teşekkür ederim evet düşmeyen ateş oldu çok şükür bugün düştü ara ara çıkıyo ama vermiyorum ilaç sabah vermiştim en son ben de 6 saatte 1 veriyodum sadece calpol duşa da fazla sokmadım 1 defa ne yaparsan yap düşmüyo çünkü bi şekilde öyle geçirdik bakalım daha çıkmaz inşallah burun akıntısı falan başlamadı henüz çok nadir ağladığında akıyo ömür böyle hastalıklarla geçecek belliki herkes her zaman hasta iyileşen tekrar hasta oluyo

Summerwinter çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasılsınız?

Inşallah başlamaz canim başka belirti, tekrardan çok geçmiş olsun

Summerwinter çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasılsınız?
Canim benim cok teşekkür ederim, bizler iyiyiz şükür de minik kızımda öksürük ve burun akıntısı hala bitmedi..iştahı cok çok azaldı ağzını kitliyor nerdeyse, Allahtan emiyor öyle teselli ediyorum kendimi..
Siz nasılsınız Asya nasıl?

Bizde de durum bu kelimesi kelimesine aynıı

Epeydir girmiyordum herkese selam millet umarım bebişler iyidir

Yaa çok geçmişler olsun. İştahın yerine gelmesi için biraz zaman gerekiyor.Asya soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu gibi birşey geçirmişti ve hiç emmek istemiyordu.Anne sütünü yarasın şifa olsun inş.kuzuma
Bizim kız çok hareketlendi beni cidden çok yoruyor. Buralarda çook sıcak ve evimiz de çok sıcak klima açıyoruz bizde de öksürük hırıltı oldu çokça buhar işe yaradı neyseki.Ama sabahtan akşama kadar klima kapatmazsak yeridir.
Maalesef bu yıl öyle bi sıcaklık var.
Bizim kızın alerjisi vardı biliyorsundur kakada kan olayı bitmişti kusmalarda şiddetliydi o da oturmaya başlayınca şükürler olsun azalarak bıçak gibi kesildi.Şu an vücutta döküntü isilik çok var acaba diyorum korkuyorum herşeye alerjisi mi var bu çocuğun yoksa pişik isilik mi oluyor çünkü ev çok sıcak kızda çok hareketli ve çok terliyor duş aldırmak tam işe yaramıyor neredeyse.Sizlerde nasıl peki isilik var mı?

Kızlar merhaba nasılsınız? minik kuzularımızda iyidir inş.
Sizlerde isilik var mı çokça ne yapıyorsunuz benim kız yaz itibariyle vücudu isiliklendi öncesinde yoktu hatta süt diyeti yaptığım zamanlar hiç olmamıştı.
Kafam karışık bu yüzden kuzenimle aynı gün doğum yapmıştık bugün onunla karşılaştık ve bebeğinin çok fazla isiliklendiğini söyledi benim de kafam karıştı bizim kızın ellerini gösterdim bizde daha fazla dedi
Randevu almaya çalışıyoruz umarım diyet işi biter de kurtuluruz hepten.Ben kendimi çok kısıtlamıyorum artık dayanamıyorum çünkü ama bebiş vermiyorum şimdilik böyle.

Öncelikle geçmiş olsun kuzuya isilik Denizde de var normal olduğunu düşünüyorum çünkü dediğiniz gibi havalar çok sıcak ben hergun duş aldiriyorum sürekli yüzünü yıkıyorum rahatlasın diye

Bizde de yaz basi olmuştu isilik krem filan sürme sadece orijinal gül suyu sur çok işe yariyo. Onun harici hergun duş bide serin ortam o sekilde bı daha olmadi

Kovid atlatmaya çalışıyoruz şu sıralar ateşi 1 gün çok yüksekti sonra düştü ara ara hafif çıkıp düşüyo iştahı azaldı zar zor yediriyorum isilik bizde de var 2 haftadır her gün yıkıyorum krem falan kullanmıyorum terleyince çok oluyo önemli olan terlememesi ama çok terliyolar

Sağolun bende hergün duş aldırıyoruz ama çok fena terliyor kremlerini de sürüyorum işe yaramıyor gibi.
Bizde de yaz basi olmuştu isilik krem filan sürme sadece orijinal gül suyu sur çok işe yariyo. Onun harici hergun duş bide serin ortam o sekilde bı daha olmadi
Gül suyuna çok şaşırdım cidden nereden
temin ettiniz eczaneden mi almalıyız?
Klima açıyoruz ama kapattığımız an ev çok sıcak Adana yanıyor resmen bu yıl dehşet bi sıcaklık var.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minik kuzuyada İştah için zaman ver çünkü covit atlattığımda zorla yiyordum.Anne sütü alıyor ya o şifa olacaktır ona sen hiç merak etme.
Bizim kız çok hareketli hava da çok sıcak olunca eşim tarafı da çok terleyen insanlar onlara çekmiş hep yapış yapış oluyor. Duş işe yaramıyor burada tek çare yazlık bi yer ama o da nasip olmuyor bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…