- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.621
Hayır durmuyor artık diş çıkardığı için mi bilmem aşırı huysuzlaştıEmziği neden birakti...aynen çok zor oluyor bende 5 aylıktı pes edip yatağa aldigimda
Son hakkınimi...sen nasıl yapıyorsun ki...zaten bu şekilde yapistirman lazım cnm...yapıştırmana mi izin vermiyor
Özelden ya da buradan kuralları bizede anlatır mısınız acaba ?? Bende perişan haldeyim çünkü uykusuzluktan.Günaydın hanımlar bizde gece milyon kez uyanıyorduk gunduz uykularımiz 30 40 dk yi geçemiyordu, meme dışında uyumuyordu. Bu süreç beni yordu tüketti gündüz kızıma yetemiyordum yorgunluktan ve eylulde ise baslicagim için kendim uyku eğitimi vermeye karar verdim.. (daha önce eğitmenle deneyip pes ettiğim için kuralları biliyordum)
Yaklaşık bi 10 gün önce başladım, odasini ayirdim bu esnada, ilk 2 gün zor olsada gün geçtikçe iyiye gitti.yatagina alıştı, Gündüz uykuları 1 saate yaklaştı.gece 1 kez rüya öğünü yaptım. Tam düzene girecek filan derken covit olduk maaile..bebeğim 2 gün ateşler içinde kaldı, bugün 7.gün hala öksürük burun akıntısı devam..iştahı yok, iyice kilo verdi, sadece emiyor onuda az az..
süreçte yine odasında uyuyor, gece daha az kalkıyor (gün içinde yemedigi için gece istedikçe emziriyirum)..iyileşirse tamamen uykusu da düzene girecek ins
DusunceBulutu sizin istah duzel di mi
Gerçekten öyle. Benimkide sürekli kalkıp sıralıyor ve sürekli pacamda gel işareti yapıyor kucak istiyor yaniBi bilsem 9 ay dedi emziği bıçak gibi kesti oğlan doğduğu günden beri emiyordu bide vallahi Hergün başka birseye şaşırıyorum korkuyorum bugün TV ünitesinin önünde buldum 2 dk boş bıraktım yerde oyuncaklarla oynuyordu tutunup kalkmış televizyonu kafasına geçirmemiş iyiki
sanırım en zor zamanlara doğru gidiyoruz
O zaman boşver zaten rutin kontrol değil mi ..idrarında sıkıntı olsa zaten ateslenir enfeksiyon ateş yapardiHayır durmuyor artık diş çıkardığı için mi bilmem aşırı huysuzlaştı
Allah biliyorya isterim ama malesef bu sefer eğitmene haksızlık olur, imkannız varsa eğitim alın derim.. kabaca şöyle,Özelden ya da buradan kuralları bizede anlatır mısınız acaba ?? Bende perişan haldeyim çünkü uykusuzluktan.
Birde gece panikleyip taviz vermemek gerekiyor..ben eğitimi 5 aylıkken aldim o dönem gece dayanamayıp meme verdim, her geçen gün ağlamaları arttı boylece pes ettim bıraktım eğitimi.. 8.ayin basinda tekrar başladık eğitmenle bi sefer eğitimin ilk günü ben hastalandım başlayamadık. Sonrasında ben hazır olduğumda kendim başladim, süreçte covit olduk ama şu an bilr yatağına koyuyorum kendi mizirdanip uyuyor hasta olmasına rağmen.Özelden ya da buradan kuralları bizede anlatır mısınız acaba ?? Bende perişan haldeyim çünkü uykusuzluktan.
Aynen kontroldü bende öyle düşündüm pek düşmedim üstüne zaten huysuz oldu bağırıp duruyoGerçekten öyle. Benimkide sürekli kalkıp sıralıyor ve sürekli pacamda gel işareti yapıyor kucak istiyor yani
O zaman boşver zaten rutin kontrol değil mi ..idrarında sıkıntı olsa zaten ateslenir enfeksiyon ateş yapardi
Çok geçmiş olsun uyku düzeni oluşturabilmeniz iyi olmuş ben daha önce denemeye çalıştım olmadı biz de kovid olduk 4 gün önce eşim dün bende başladı bugün ervanın ateşi çıktı inşsşlah uzun sürmez diye umuyorumGünaydın hanımlar bizde gece milyon kez uyanıyorduk gunduz uykularımiz 30 40 dk yi geçemiyordu, meme dışında uyumuyordu. Bu süreç beni yordu tüketti gündüz kızıma yetemiyordum yorgunluktan ve eylulde ise baslicagim için kendim uyku eğitimi vermeye karar verdim.. (daha önce eğitmenle deneyip pes ettiğim için kuralları biliyordum)
Yaklaşık bi 10 gün önce başladım, odasini ayirdim bu esnada, ilk 2 gün zor olsada gün geçtikçe iyiye gitti.yatagina alıştı, Gündüz uykuları 1 saate yaklaştı.gece 1 kez rüya öğünü yaptım. Tam düzene girecek filan derken covit olduk maaile..bebeğim 2 gün ateşler içinde kaldı, bugün 7.gün hala öksürük burun akıntısı devam..iştahı yok, iyice kilo verdi, sadece emiyor onuda az az..
süreçte yine odasında uyuyor, gece daha az kalkıyor (gün içinde yemedigi için gece istedikçe emziriyirum)..iyileşirse tamamen uykusu da düzene girecek ins
DusunceBulutu sizin istah duzel di mi
Canım çok geçmiş olsun, her yeri sarmış covit şimdide 1 yaş altında çok yaygın ve dirençli ateş oluyor.. bizde 2 2.5 gun sürdü yüksek ateş. Sürekli calpol dolven verdik 4 saat ara ile. Ilık duş aldırdık 5 dk geçiyordu yine yüksek ateş, bezlerle eklemlere başına filan serinlik yaptım.. 1 hafta bitti hala burun akıntısı öksürük geçmedi.. inş minigin ateşi çok uzun surmezÇok geçmiş olsun uyku düzeni oluşturabilmeniz iyi olmuş ben daha önce denemeye çalıştım olmadı biz de kovid olduk 4 gün önce eşim dün bende başladı bugün ervanın ateşi çıktı inşsşlah uzun sürmez diye umuyorum
Teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun, her yeri sarmış covit şimdide 1 yaş altında çok yaygın ve dirençli ateş oluyor.. bizde 2 2.5 gun sürdü yüksek ateş. Sürekli calpol dolven verdik 4 saat ara ile. Ilık duş aldırdık 5 dk geçiyordu yine yüksek ateş, bezlerle eklemlere başına filan serinlik yaptım.. 1 hafta bitti hala burun akıntısı öksürük geçmedi.. inş minigin ateşi çok uzun surmez
Canım çok geçmiş olsun, her yeri sarmış covit şimdide 1 yaş altında çok yaygın ve dirençli ateş oluyor.. bizde 2 2.5 gun sürdü yüksek ateş. Sürekli calpol dolven verdik 4 saat ara ile. Ilık duş aldırdık 5 dk geçiyordu yine yüksek ateş, bezlerle eklemlere başına filan serinlik yaptım.. 1 hafta bitti hala burun akıntısı öksürük geçmedi.. inş minigin ateşi çok uzun surmez
Inşallah başlamaz canim başka belirti, tekrardan çok geçmiş olsunTeşekkür ederimevet düşmeyen ateş oldu çok şükür bugün düştü ara ara çıkıyo ama vermiyorum ilaç sabah vermiştim en son ben de 6 saatte 1 veriyodum sadece calpol duşa da fazla sokmadım 1 defa ne yaparsan yap düşmüyo çünkü bi şekilde öyle geçirdik bakalım daha çıkmaz inşallah burun akıntısı falan başlamadı henüz çok nadir ağladığında akıyo ömür böyle hastalıklarla geçecek belliki herkes her zaman hasta iyileşen tekrar hasta oluyo
Canim benim cok teşekkür ederim, bizler iyiyiz şükür de minik kızımda öksürük ve burun akıntısı hala bitmedi..iştahı cok çok azaldı ağzını kitliyor nerdeyse, Allahtan emiyor öyle teselli ediyorum kendimi..
Bizde de durum bu kelimesi kelimesine aynııBebiş büyüdükçe her şey kolaylaşır zannederken daha da zorlaşıyor.yenidoğduğundan itibaren bu zamana kadar güzelce uyuyan çocuk huy değiştirdi.çok rahat ettim sanırım artık biraz yorulma vaktieşim de gelmiş bir sene sonra ikinciyi yaparız diyor tuzu kuru tabi
Yaa çok geçmişler olsun. İştahın yerine gelmesi için biraz zaman gerekiyor.Asya soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu gibi birşey geçirmişti ve hiç emmek istemiyordu.Anne sütünü yarasın şifa olsun inş.kuzumaCanim benim cok teşekkür ederim, bizler iyiyiz şükür de minik kızımda öksürük ve burun akıntısı hala bitmedi..iştahı cok çok azaldı ağzını kitliyor nerdeyse, Allahtan emiyor öyle teselli ediyorum kendimi..
Siz nasılsınız Asya nasıl?
Öncelikle geçmiş olsun kuzuya isilik Denizde de var normal olduğunu düşünüyorum çünkü dediğiniz gibi havalar çok sıcak ben hergun duş aldiriyorum sürekli yüzünü yıkıyorum rahatlasın diyeKızlar merhaba nasılsınız?minik kuzularımızda iyidir inş.
Sizlerde isilik var mı çokça ne yapıyorsunuz benim kız yaz itibariyle vücudu isiliklendi öncesinde yoktu hatta süt diyeti yaptığım zamanlar hiç olmamıştı.
Kafam karışık bu yüzden kuzenimle aynı gün doğum yapmıştık bugün onunla karşılaştık ve bebeğinin çok fazla isiliklendiğini söyledi benim de kafam karıştı bizim kızın ellerini gösterdim bizde daha fazla dedi
Randevu almaya çalışıyoruz umarım diyet işi biter de kurtuluruz hepten.Ben kendimi çok kısıtlamıyorum artık dayanamıyorum çünkü ama bebiş vermiyorum şimdilik böyle.
Bizde de yaz basi olmuştu isilik krem filan sürme sadece orijinal gül suyu sur çok işe yariyo. Onun harici hergun duş bide serin ortam o sekilde bı daha olmadiKızlar merhaba nasılsınız?minik kuzularımızda iyidir inş.
Sizlerde isilik var mı çokça ne yapıyorsunuz benim kız yaz itibariyle vücudu isiliklendi öncesinde yoktu hatta süt diyeti yaptığım zamanlar hiç olmamıştı.
Kafam karışık bu yüzden kuzenimle aynı gün doğum yapmıştık bugün onunla karşılaştık ve bebeğinin çok fazla isiliklendiğini söyledi benim de kafam karıştı bizim kızın ellerini gösterdim bizde daha fazla dedi
Randevu almaya çalışıyoruz umarım diyet işi biter de kurtuluruz hepten.Ben kendimi çok kısıtlamıyorum artık dayanamıyorum çünkü ama bebiş vermiyorum şimdilik böyle.
Kovid atlatmaya çalışıyoruz şu sıralarKızlar merhaba nasılsınız?minik kuzularımızda iyidir inş.
SağolunÖncelikle geçmiş olsun kuzuya isilik Denizde de var normal olduğunu düşünüyorum çünkü dediğiniz gibi havalar çok sıcak ben hergun duş aldiriyorum sürekli yüzünü yıkıyorum rahatlasın diye
Gül suyuna çok şaşırdım cidden neredenBizde de yaz basi olmuştu isilik krem filan sürme sadece orijinal gül suyu sur çok işe yariyo. Onun harici hergun duş bide serin ortam o sekilde bı daha olmadi
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minik kuzuyadaKovid atlatmaya çalışıyoruz şu sıralarateşi 1 gün çok yüksekti sonra düştü ara ara hafif çıkıp düşüyo iştahı azaldı zar zor yediriyorum isilik bizde de var 2 haftadır her gün yıkıyorum krem falan kullanmıyorum terleyince çok oluyo önemli olan terlememesi ama çok terliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?