- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.641
Bilmez miyim Silopi'de öyle 49 derece. Aktardan aldım ben organik olsun yeterGül suyuna çok şaşırdım cidden nereden
temin ettiniz eczaneden mi almalıyız?
Klima açıyoruz ama kapattığımız an ev çok sıcak Adana yanıyor resmen bu yıl dehşet bi sıcaklık var.
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyiydi iştah konusundaSağolunbende hergün duş aldırıyoruz ama çok fena terliyor kremlerini de sürüyorum işe yaramıyor gibi.
Gül suyuna çok şaşırdım cidden nereden
temin ettiniz eczaneden mi almalıyız?
Klima açıyoruz ama kapattığımız an ev çok sıcak Adana yanıyor resmen bu yıl dehşet bi sıcaklık var.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin minik kuzuyadaİştah için zaman ver çünkü covit atlattığımda zorla yiyordum.Anne sütü alıyor ya o şifa olacaktır ona sen hiç merak etme.
Bizim kız çok hareketli hava da çok sıcak olunca eşim tarafı da çok terleyen insanlar onlara çekmiş hep yapış yapış oluyor.Duş işe yaramıyor burada tek çare yazlık bi yer ama o da nasip olmuyor bi türlü.
Siz kullanın onu o zamanArkadaşlar benim kız da b12 eksikliği çıkmıştı kan tahlilinde eczacı da sağolsun 1000mg vermiş bende farketmedim açtım ne yapabilirim değişsem almazlar değil mi sonuçta söyleyip almıştım...
Aaaa doğtu diyorsunuz o zaman ben kullanayım ama işte eczacıya da sinir oldum bir yandan kaç defa tekrarladı sonra gitmiş onu vermişSiz kullanın onu o zaman.tabi ki ayrıca bebeğe de doktorun dediği mg da bir b12 verin. Ben devamlı kendime b12 takviyesi alıyorum. Bebekte eksiklik çıkmadı. Sizinde kesin b12 eksiktir çünkü bebek sütten alıyor. Sizede iyi gelir hem. Hafıza zayıflığı ,saç dökülmesi , yorgunluk vs b12 eksikliğinden de oluyor. ( hepimizde mevcut bu sıkıntılar zaten ama inanın azalır)
Valla ben de terlemezdim doğum sonrası ter bezlerim açıldı herhalde su gibi oluyorumYazdigima bak dogru yazamiyorum bile. Hergun full kosturma icinde geciyor. Bu yasima kadar ben terlemem diyen ben artik ter kurumuyor5 dakika dusa gireyim diyorum arkamdan neler olacak acaba DusunceBulutu
Çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar bizde gece milyon kez uyanıyorduk gunduz uykularımiz 30 40 dk yi geçemiyordu, meme dışında uyumuyordu. Bu süreç beni yordu tüketti gündüz kızıma yetemiyordum yorgunluktan ve eylulde ise baslicagim için kendim uyku eğitimi vermeye karar verdim.. (daha önce eğitmenle deneyip pes ettiğim için kuralları biliyordum)
Yaklaşık bi 10 gün önce başladım, odasini ayirdim bu esnada, ilk 2 gün zor olsada gün geçtikçe iyiye gitti.yatagina alıştı, Gündüz uykuları 1 saate yaklaştı.gece 1 kez rüya öğünü yaptım. Tam düzene girecek filan derken covit olduk maaile..bebeğim 2 gün ateşler içinde kaldı, bugün 7.gün hala öksürük burun akıntısı devam..iştahı yok, iyice kilo verdi, sadece emiyor onuda az az..
süreçte yine odasında uyuyor, gece daha az kalkıyor (gün içinde yemedigi için gece istedikçe emziriyirum)..iyileşirse tamamen uykusu da düzene girecek ins
DusunceBulutu sizin istah duzel di mi
çok geçmiş olsun canım hemen atlatırsınız inşallahÇok geçmiş olsun uyku düzeni oluşturabilmeniz iyi olmuş ben daha önce denemeye çalıştım olmadı biz de kovid olduk 4 gün önce eşim dün bende başladı bugün ervanın ateşi çıktı inşsşlah uzun sürmez diye umuyorum
ben korona sürecinde Asm ile konuşmuştum düşmeyen ateş için 4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven ver demişlerdi eczaneci artık dolven yok demiş pedifen vermiş o düşürmüştü dönüşümlü verdim.hastalık sonrası doktora götürdüm genzi dolmuş her gün 2 3 defa aç dediler.kıyameti koparıyor tutamıyorum bir kere anca açabiliyorum hala hırıltı oluyorTeşekkür ederimevet düşmeyen ateş oldu çok şükür bugün düştü ara ara çıkıyo ama vermiyorum ilaç sabah vermiştim en son ben de 6 saatte 1 veriyodum sadece calpol duşa da fazla sokmadım 1 defa ne yaparsan yap düşmüyo çünkü bi şekilde öyle geçirdik bakalım daha çıkmaz inşallah burun akıntısı falan başlamadı henüz çok nadir ağladığında akıyo ömür böyle hastalıklarla geçecek belliki herkes her zaman hasta iyileşen tekrar hasta oluyo
İsiliktir geçer merak etmeYaa çok geçmişler olsun. İştahın yerine gelmesi için biraz zaman gerekiyor.Asya soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu gibi birşey geçirmişti ve hiç emmek istemiyordu.Anne sütünü yarasın şifa olsun inş.kuzuma
Bizim kız çok hareketlendi beni cidden çok yoruyor. Buralarda çook sıcak ve evimiz de çok sıcak klima açıyoruz bizde de öksürük hırıltı oldu çokça buhar işe yaradı neyseki.Ama sabahtan akşama kadar klima kapatmazsak yeridir.
Maalesef bu yıl öyle bi sıcaklık var.
Bizim kızın alerjisi vardı biliyorsundur kakada kan olayı bitmişti kusmalarda şiddetliydi o da oturmaya başlayınca şükürler olsun azalarak bıçak gibi kesildi.Şu an vücutta döküntü isilik çok var acaba diyorum korkuyorum herşeye alerjisi mi var bu çocuğun yoksa pişik isilik mi oluyor çünkü ev çok sıcak kızda çok hareketli ve çok terliyor duş aldırmak tam işe yaramıyor neredeyse.Sizlerde nasıl peki isilik var mı?
Yaa çok geçmişler olsun. İştahın yerine gelmesi için biraz zaman gerekiyor.Asya soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu gibi birşey geçirmişti ve hiç emmek istemiyordu.Anne sütünü yarasın şifa olsun inş.kuzuma
Bizim kız çok hareketlendi beni cidden çok yoruyor. Buralarda çook sıcak ve evimiz de çok sıcak klima açıyoruz bizde de öksürük hırıltı oldu çokça buhar işe yaradı neyseki.Ama sabahtan akşama kadar klima kapatmazsak yeridir.
Bizim kızın alerjisi vardı biliyorsundur kakada kan olayı bitmişti kusmalarda şiddetliydi o da oturmaya başlayınca şükürler olsun azalarak bıçak gibi kesildi.Şu an vücutta döküntü isilik çok var acaba diyorum korkuyorum herşeye alerjisi mi var bu çocuğun yoksa pişik isilik mi oluyor çünkü ev çok sıcak kızda çok hareketli ve çok terliyor duş aldırmak tam işe yaramıyor neredeyse.Sizlerde nasıl peki isilik var mı?
İsilik benim oğlan da da oldu sıksık duş aldirdim o kadar.birsey sürmedim...aşırı olmadı zaten.gecti sukurKızlar merhaba nasılsınız?minik kuzularımızda iyidir inş.
Sizlerde isilik var mı çokça ne yapıyorsunuz benim kız yaz itibariyle vücudu isiliklendi öncesinde yoktu hatta süt diyeti yaptığım zamanlar hiç olmamıştı.
Kafam karışık bu yüzden kuzenimle aynı gün doğum yapmıştık bugün onunla karşılaştık ve bebeğinin çok fazla isiliklendiğini söyledi benim de kafam karıştı bizim kızın ellerini gösterdim bizde daha fazla dedi
Randevu almaya çalışıyoruz umarım diyet işi biter de kurtuluruz hepten.Ben kendimi çok kısıtlamıyorum artık dayanamıyorum çünkü ama bebiş vermiyorum şimdilik böyle.
Benim oğlan hep kucak istiyor iki ay kaldı ise başlamama napicaz böyle bilmemKızımı bi şey oldu iki gündür yere göğe sığmıyor kucağımdan inmiyor uyumuyor pertim çıktı.
Normalde inanılmaz uslu olduğu için birden böyle olması çok tuhaf geldi.
Dişleri çıkıyodur diyor herkes ama Şuan iki tane var başka görünür de bi şey yok ateş falan da yok. İnanılmaz bir huysuzluk sadece…
Galiba 37 ve 41. Haftalar arası bir atak varmış onu yaşadığımızı düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Yaşayan var mı?
Uyanikken giriyorum anca dakikalar icinde cikiyorum ve iceride aglama bagirma sesleriValla ben de terlemezdim doğum sonrası ter bezlerim açıldı herhalde su gibi oluyorumduşa girebiliyorsun iyi ben çocuk uyuyunca anca yemek yiyorum
Çok geçmiş olsunBenim kız da bu ay hastalıktan hiç kilo almamış 10gram bile değil..İştah çok düzelmiş değil ailem bir süreliğine yanıma gelmişti annem zorla yedirdiğinden mi bilmem daha kötü oldu.yemek görünce hemen kafasını çeviriyor zorla ağzına verince biraz tatmak istiyor birkaç kaşık alıyor birkaç kaşık da zorla veriyorum.bir çay bardağı anca ittir kaktır yediriyorum.buna da şükür inşallah iştahları düzelir yavruların
çok geçmiş olsun canım hemen atlatırsınız inşallah
ben korona sürecinde Asm ile konuşmuştum düşmeyen ateş için 4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven ver demişlerdi eczaneci artık dolven yok demiş pedifen vermiş o düşürmüştü dönüşümlü verdim.hastalık sonrası doktora götürdüm genzi dolmuş her gün 2 3 defa aç dediler.kıyameti koparıyor tutamıyorum bir kere anca açabiliyorum hala hırıltı oluyor
İsiliktir geçer merak etme6.hastalık diye bir şey varmış döküntü oluyormuş ateş de eşlik ediyormuş ama siz de ateş yok sanırım.ben sadece çıtçıtlıyla durduruyorum yoksa isilik oluyor öyle.ama gece serindi hava üşütmüş sanırım kakası yeşile döndü
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Cok hastayim kizlar sirayla once esim sonra buyuk kiz sonra kucuk kiz derken dun sira bana geldihasta olan ev halki yatarak dinlenerek iyilesti ya ben ama minigimin coook kotu oldu ilk kez bu defa hasta oldugu ilk gece asla ama asla uyumadi tam kapatti gozunu bir anda ciglik kiyamet. Esimde buyuk kizimda bacagimiz agriyo diyilardi sanirim onunda agridi bacak agrimasi durumundan dolayi acaba korona mi olduk demedim de degil ama
Ateşi yoktu canım isilik döküntü çok bakalım bi ara cildiyeye göstermek istiyorum.Umarım alerji değildir inş.Valla ben de terlemezdim doğum sonrası ter bezlerim açıldı herhalde su gibi oluyorumduşa girebiliyorsun iyi ben çocuk uyuyunca anca yemek yiyorum
Çok geçmiş olsunBenim kız da bu ay hastalıktan hiç kilo almamış 10gram bile değil..İştah çok düzelmiş değil ailem bir süreliğine yanıma gelmişti annem zorla yedirdiğinden mi bilmem daha kötü oldu.yemek görünce hemen kafasını çeviriyor zorla ağzına verince biraz tatmak istiyor birkaç kaşık alıyor birkaç kaşık da zorla veriyorum.bir çay bardağı anca ittir kaktır yediriyorum.buna da şükür inşallah iştahları düzelir yavruların
ben korona sürecinde Asm ile konuşmuştum düşmeyen ateş için 4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven ver demişlerdi eczaneci artık dolven yok demiş pedifen vermiş o düşürmüştü dönüşümlü verdim.hastalık sonrası doktora götürdüm genzi dolmuş her gün 2 3 defa aç dediler.kıyameti koparıyor tutamıyorum bir kere anca açabiliyorum hala hırıltı oluyor
İsiliktir geçer merak etme6.hastalık diye bir şey varmış döküntü oluyormuş ateş de eşlik ediyormuş ama siz de ateş yok sanırım.ben sadece çıtçıtlıyla durduruyorum yoksa isilik oluyor öyle.ama gece serindi hava üşütmüş sanırım kakası yeşile döndü
Bence alerji değildir canim sicaktandir o, alerji büyüdükçe geçiyor bak kusması da bitmiş şükür.. burda da sıcak.olduğunda alin in boynu saç içleri isilik oldu, hatta bu yüzden tatile gitmeden saçını da kestrdik ki rahat etsin diye..o dönem doktorumuz günde 2 kez duş aldır krem filan sürme dedi.. şu anda yok canim bizde. Bizim evde güneş alıyor, valla bunalıyoruz ama sizinkinin yanında lafı olmaz tabiYaa çok geçmişler olsun. İştahın yerine gelmesi için biraz zaman gerekiyor.Asya soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu gibi birşey geçirmişti ve hiç emmek istemiyordu.Anne sütünü yarasın şifa olsun inş.kuzuma
Son 3 4 gündür bizde de uykuya direnme var, her uyku öncesi öyle şiddetli ağlıyor ki şaşıp kalıyorum..ilk disimizi çıkardık yeni başkada görünürde bisey yok.disten değildir diyorum, bilmiyorum belki uyku gerilmesidir belki ataktır..Kızımı bi şey oldu iki gündür yere göğe sığmıyor kucağımdan inmiyor uyumuyor pertim çıktı.
Dişleri çıkıyodur diyor herkes ama Şuan iki tane var başka görünür de bi şey yok ateş falan da yok. İnanılmaz bir huysuzluk sadece…
Galiba 37 ve 41. Haftalar arası bir atak varmış onu yaşadığımızı düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Yaşayan var mı?
Çok.gecmus olsun canım, hiç biriniz test vermedi mi? Covit çok yayıldı malesef.. Bizde yeni atlattık.. sözde iyiyim ama hala en ufak seyr yoruluyorumCok hastayim kizlar sirayla once esim sonra buyuk kiz sonra kucuk kiz derken dun sira bana geldihasta olan ev halki yatarak dinlenerek iyilesti ya ben ama minigimin coook kotu oldu ilk kez bu defa hasta oldugu ilk gece asla ama asla uyumadi tam kapatti gozunu bir anda ciglik kiyamet. Esimde buyuk kizimda bacagimiz agriyo diyilardi sanirim onunda agridi bacak agrimasi durumundan dolayi acaba korona mi olduk demedim de degil ama
Aynı durum bizde de var sürekli beni istiyo çook fazla hareketli hiperaktif mi bu çocuk diyorum bazen emekliyo kalkıyo hareketi de iyi ama enerjisini atmıyo napıcam bilmiyorum bizim diş dolu 8 tane o zamanları da atlattık umarım geçer biran önceKızımı bi şey oldu iki gündür yere göğe sığmıyor kucağımdan inmiyor uyumuyor pertim çıktı.
Yaşayan var mı?
Çok geçmiş olsun cnm olabilir tabi..herkesçe belirtileri farklı....tez geçsin insallahCok hastayim kizlar sirayla once esim sonra buyuk kiz sonra kucuk kiz derken dun sira bana geldihasta olan ev halki yatarak dinlenerek iyilesti ya ben ama minigimin coook kotu oldu ilk kez bu defa hasta oldugu ilk gece asla ama asla uyumadi tam kapatti gozunu bir anda ciglik kiyamet. Esimde buyuk kizimda bacagimiz agriyo diyilardi sanirim onunda agridi bacak agrimasi durumundan dolayi acaba korona mi olduk demedim de degil ama
İnş.öyledir canım dün kek verdik biraz bence bi yan etkisi olmadı gibi sabahta azıcık kaşar peynir verdim.Bence alerji değildir canim sicaktandir o, alerji büyüdükçe geçiyor bak kusması da bitmiş şükür.. burda da sıcak.olduğunda alin in boynu saç içleri isilik oldu, hatta bu yüzden tatile gitmeden saçını da kestrdik ki rahat etsin diye..o dönem doktorumuz günde 2 kez duş aldır krem filan sürme dedi.. şu anda yok canim bizde. Bizim evde güneş alıyor, valla bunalıyoruz ama sizinkinin yanında lafı olmaz tabi
İlk dişi hayırlı olsunSon 3 4 gündür bizde de uykuya direnme var, her uyku öncesi öyle şiddetli ağlıyor ki şaşıp kalıyorum..ilk disimizi çıkardık yeni başkada görünürde bisey yok.disten değildir diyorum, bilmiyorum belki uyku gerilmesidir belki ataktır..
Atlattık ama bazen hafif ateş çıkıyo kendi kendine düşüyo dişten heralde hasta olalı 8 gün oldu çünkü yemek te zar zor yediriyorumValla ben de terlemezdim doğum sonrası ter bezlerim açıldı herhalde su gibi oluyorumduşa girebiliyorsun iyi ben çocuk uyuyunca anca yemek yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?