2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyiydi iştah konusunda bebek pudraları denesen belki iyi gelir isilik oluşmaması için bir de çay ağacı yağı iyi geliyomuş biraz su ile karıştırıp sürersen vücuduna geçirir demişlerdi evet çok sıcak bu yıl kış ta çok soğuktu yaz da çok sıcak inşallah nasip olur yazlık alırsınız o taraflar cayırcayır yanıyor yazları

Arkadaşlar benim kız da b12 eksikliği çıkmıştı kan tahlilinde eczacı da sağolsun 1000mg vermiş bende farketmedim açtım ne yapabilirim değişsem almazlar değil mi sonuçta söyleyip almıştım...

Siz kullanın onu o zaman .tabi ki ayrıca bebeğe de doktorun dediği mg da bir b12 verin. Ben devamlı kendime b12 takviyesi alıyorum. Bebekte eksiklik çıkmadı. Sizinde kesin b12 eksiktir çünkü bebek sütten alıyor. Sizede iyi gelir hem. Hafıza zayıflığı ,saç dökülmesi , yorgunluk vs b12 eksikliğinden de oluyor. ( hepimizde mevcut bu sıkıntılar zaten ama inanın azalır)

Aaaa doğtu diyorsunuz o zaman ben kullanayım ama işte eczacıya da sinir oldum bir yandan kaç defa tekrarladı sonra gitmiş onu vermiş

Kızımı bi şey oldu iki gündür yere göğe sığmıyor kucağımdan inmiyor uyumuyor pertim çıktı.
Normalde inanılmaz uslu olduğu için birden böyle olması çok tuhaf geldi.
Dişleri çıkıyodur diyor herkes ama Şuan iki tane var başka görünür de bi şey yok ateş falan da yok. İnanılmaz bir huysuzluk sadece…
Galiba 37 ve 41. Haftalar arası bir atak varmış onu yaşadığımızı düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Yaşayan var mı?

Yazdigima bak dogru yazamiyorum bile. Hergun full kosturma icinde geciyor. Bu yasima kadar ben terlemem diyen ben artik ter kurumuyor 5 dakika dusa gireyim diyorum arkamdan neler olacak acaba DusunceBulutu
Valla ben de terlemezdim doğum sonrası ter bezlerim açıldı herhalde su gibi oluyorum duşa girebiliyorsun iyi ben çocuk uyuyunca anca yemek yiyorum
Çok geçmiş olsun Benim kız da bu ay hastalıktan hiç kilo almamış 10gram bile değil..İştah çok düzelmiş değil ailem bir süreliğine yanıma gelmişti annem zorla yedirdiğinden mi bilmem daha kötü oldu.yemek görünce hemen kafasını çeviriyor zorla ağzına verince biraz tatmak istiyor birkaç kaşık alıyor birkaç kaşık da zorla veriyorum.bir çay bardağı anca ittir kaktır yediriyorum.buna da şükür inşallah iştahları düzelir yavruların
çok geçmiş olsun canım hemen atlatırsınız inşallah
ben korona sürecinde Asm ile konuşmuştum düşmeyen ateş için 4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven ver demişlerdi eczaneci artık dolven yok demiş pedifen vermiş o düşürmüştü dönüşümlü verdim.hastalık sonrası doktora götürdüm genzi dolmuş her gün 2 3 defa aç dediler.kıyameti koparıyor tutamıyorum bir kere anca açabiliyorum hala hırıltı oluyor
İsiliktir geçer merak etme 6.hastalık diye bir şey varmış döküntü oluyormuş ateş de eşlik ediyormuş ama siz de ateş yok sanırım.ben sadece çıtçıtlıyla durduruyorum yoksa isilik oluyor öyle.ama gece serindi hava üşütmüş sanırım kakası yeşile döndü

İsilik benim oğlan da da oldu sıksık duş aldirdim o kadar.birsey sürmedim...aşırı olmadı zaten.gecti sukur
Benim oğlan hep kucak istiyor iki ay kaldı ise başlamama napicaz böyle bilmem

Uyanikken giriyorum anca dakikalar icinde cikiyorum ve iceride aglama bagirma sesleri 2 defa sey denedim buyuk kizimla giriyorum banyoya minikte mama sandalyesinde sira bekliyo goz yaslari icinde sonra sira ona gelince onuda aliyorum bi cirpida cikiyoruz. Kokarca olmadan dus alamiyiyorum dusakabin genis olsa mama sandalyesiyle minigide alirim super olur ama olmuyor senin sigarsa mama sandalyeside yikanan tarzdaysa oyle dene

Cok hastayim kizlar sirayla once esim sonra buyuk kiz sonra kucuk kiz derken dun sira bana geldi hasta olan ev halki yatarak dinlenerek iyilesti ya ben ama minigimin coook kotu oldu ilk kez bu defa hasta oldugu ilk gece asla ama asla uyumadi tam kapatti gozunu bir anda ciglik kiyamet. Esimde buyuk kizimda bacagimiz agriyo diyilardi sanirim onunda agridi bacak agrimasi durumundan dolayi acaba korona mi olduk demedim de degil ama

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Ateşi yoktu canım isilik döküntü çok bakalım bi ara cildiyeye göstermek istiyorum.Umarım alerji değildir inş.

Bence alerji değildir canim sicaktandir o, alerji büyüdükçe geçiyor bak kusması da bitmiş şükür.. burda da sıcak.olduğunda alin in boynu saç içleri isilik oldu, hatta bu yüzden tatile gitmeden saçını da kestrdik ki rahat etsin diye..o dönem doktorumuz günde 2 kez duş aldır krem filan sürme dedi.. şu anda yok canim bizde. Bizim evde güneş alıyor, valla bunalıyoruz ama sizinkinin yanında lafı olmaz tabi

Son 3 4 gündür bizde de uykuya direnme var, her uyku öncesi öyle şiddetli ağlıyor ki şaşıp kalıyorum..ilk disimizi çıkardık yeni başkada görünürde bisey yok.disten değildir diyorum, bilmiyorum belki uyku gerilmesidir belki ataktır..

Çok.gecmus olsun canım, hiç biriniz test vermedi mi? Covit çok yayıldı malesef.. Bizde yeni atlattık.. sözde iyiyim ama hala en ufak seyr yoruluyorum

Aynı durum bizde de var sürekli beni istiyo çook fazla hareketli hiperaktif mi bu çocuk diyorum bazen emekliyo kalkıyo hareketi de iyi ama enerjisini atmıyo napıcam bilmiyorum bizim diş dolu 8 tane o zamanları da atlattık umarım geçer biran önce

MutluBulut_ geçmiş olsun korona şimdi bacak ağrısı yapıyo sanırım annemde aynı şikayetle maalesef 2.kez korona oldu

Çok geçmiş olsun cnm olabilir tabi..herkesçe belirtileri farklı....tez geçsin insallah

İnş.öyledir canım dün kek verdik biraz bence bi yan etkisi olmadı gibi sabahta azıcık kaşar peynir verdim.
Yoğurdu denemek istiyorum bakalım inş.birşey yapmaz.
2 kere duş aldırmaktan korkuyorum aslında klima çarpıyor çünkü büyükleri dahi hasta edebiliyor.Serin tutmaya çalışıyoruz azaldı gibi ama bez yerlerinde daha fazla oluyor.
Ben Adana dan taşınmak istiyorum sırf bu yüzden sıcağı insanı çabuk yaşlandirıyor

İlk dişi hayırlı olsun Uykuya direnme bizde de var bugün çok ağladı mesela. Büyüklerimiz boşuna büyüdükçe daha zor oluyor demiyor ya.Büyüdükçe dertleride çoğalacak.

Atlattık ama bazen hafif ateş çıkıyo kendi kendine düşüyo dişten heralde hasta olalı 8 gün oldu çünkü yemek te zar zor yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…