- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.661
Ah yalnız değiliz hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz galiba canim.. evet gün geçtikçe yoruyor şükür bu günlere..İlk dişi hayırlı olsunUykuya direnme bizde de var bugün çok ağladı mesela. Büyüklerimiz boşuna büyüdükçe daha zor oluyor demiyor ya.Büyüdükçe dertleride çoğalacak.
Kızlar merhaba nasılsınız?minik kuzularımızda iyidir inş.
Sizlerde isilik var mı çokça ne yapıyorsunuz benim kız yaz itibariyle vücudu isiliklendi öncesinde yoktu hatta süt diyeti yaptığım zamanlar hiç olmamıştı.
Kafam karışık bu yüzden kuzenimle aynı gün doğum yapmıştık bugün onunla karşılaştık ve bebeğinin çok fazla isiliklendiğini söyledi benim de kafam karıştı bizim kızın ellerini gösterdim bizde daha fazla dedi
Randevu almaya çalışıyoruz umarım diyet işi biter de kurtuluruz hepten.Ben kendimi çok kısıtlamıyorum artık dayanamıyorum çünkü ama bebiş vermiyorum şimdilik böyle.
Geçmiş olsun sizede.Canım benim oğlanda da var isilik. Benimkilerin tenleri de hassas bana çekmişler ve peynir gibi beyazız ailecek. Sıcak hemen etki ediyor o yüzden. Doktor her gün duş ve sonrası nemlendirici krem dedi. Onu yapıyoruz ve artık yazın bitmesini bekliyoruz
Geçmiş olsun bende randevu alıcam ama 2 hafta sonraya veriyor.ben de kızımda deride soyulma oldu.gidene kadar geçer herhaldeAteşi yoktu canım isilik döküntü çok bakalım bi ara cildiyeye göstermek istiyorum.Umarım alerji değildir inş.
İlk dişi hayırlı olsun maşallah.İlk dişimiz sonunda çıktı çok şükürgeçen hafta ailem ziyarete geldi stresten sıkıntıdan herhalde sırtımdaki deri gerildi kaşıntı başladı bu hafta tüm sırtıma yayıldı soyulmaya başladı.şimdi kızımın sırtında fark ettim onun da soyulması var.başına gelen var mı? Bulaşıcı bir şey mi anlamadım
Maşallah diyelim o zaman artık ısırmayı daha çok sevecekİlk dişimiz sonunda çıktı çok şükürgeçen hafta ailem ziyarete geldi stresten sıkıntıdan herhalde sırtımdaki deri gerildi kaşıntı başladı bu hafta tüm sırtıma yayıldı soyulmaya başladı.şimdi kızımın sırtında fark ettim onun da soyulması var.başına gelen var mı? Bulaşıcı bir şey mi anlamadım
Teşekkür ederizİlk dişi hayırlı olsun maşallah.Geçmiş olsun egzama gibi olabilir mi? Yada şampuan deterjan değiştiniz mi?
Senin minnoş ısırıyor sanırımMaşallah diyelim o zaman artık ısırmayı daha çok sevecekgeçmiş olsun ikinizde de olması şaşırttı beni inşallah ilerleyen bişey değildir
Aman egzema olmasın canım neler çektik Allah düşmanımın başına vermesin inşallah geçici birseydir nemlendir bol bol ilk dişiniz de hayırlı olsun devamı geliyo bu arada doğum günü planları yapıyorum inşallah korona engel olmaz hamilelikte ve doğduktan sonra hiçbirşey yapamadık bizTeşekkür ederizşampuan değişmedik ama egzama benim de aklıma geldi.bulaşıcı mı oluyor kendim için değil de kız için endişelendim
Senin minnoş ısırıyor sanırımbakalım annesine kıymaz belki sağolasın inşallah değildir şimdilik bepanthol sürdüm ama iyi gelmezse acile gidicem
İlk dismi maşallah bizde 9. Patlattikİlk dişimiz sonunda çıktı çok şükürgeçen hafta ailem ziyarete geldi stresten sıkıntıdan herhalde sırtımdaki deri gerildi kaşıntı başladı bu hafta tüm sırtıma yayıldı soyulmaya başladı.şimdi kızımın sırtında fark ettim onun da soyulması var.başına gelen var mı? Bulaşıcı bir şey mi anlamadım
İlk dismi maşallah bizde 9. Patlattikbı dra göster istersen cnm cildiyeye.hicbir bilgim yok benim
Olsun geç olsun güç olmasın.9 muuuuuu vaaaav hey maşallahYaşı olmadan tüm dişleri tamamlamayı düşünüyor galiba senin minnoş
Benimki 0 daha , dişsiz
Bende de durum aynı benden başkasına yapmıyor babasının kucağında bile durmuyo hiç bir işimi yapamiyorum yapışık geziyoruzOlsun geç olsun güç olmasın.
Ya kızlar benim oğlan hep peşimde hep kucak istiyor..geliyor bacağıma yapışıyor al beni diye...hep peşimde hep peşimde...sizlerde de durum böyle mi
Aynen. anca dsari cikarirlarsa duruyor seviyor dışarıda gezmeyi ama evde sadece anne...iki ay kaldı ise başlamama ins biraz düzelirBende de durum aynı benden başkasına yapmıyor babasının kucağında bile durmuyo hiç bir işimi yapamiyorum yapışık geziyoruz
Evet dışarda gören ne güzel çocuk çok sakin fln diyo gülücükler atiyo millete :)benim çalışma durumum yok sizin için daha zor tabi Allah kolaylık versinAynen. anca dsari cikarirlarsa duruyor seviyor dışarıda gezmeyi ama evde sadece anne...iki ay kaldı ise başlamama ins biraz düzelir
İlk 2 dişimiz çıktığında başlarda emzirirken bikaç kere ısırmaya çalıştı tepki vermeden tamam bitti deyip çıkarıyodum memeden bikaç kez gülmeye de yeltendi ben pas vermedim sonradan bıraktı ısırmıyo dahaTeşekkür ederizşampuan değişmedik ama egzama benim de aklıma geldi.bulaşıcı mı oluyor kendim için değil de kız için endişelendim
Senin minnoş ısırıyor sanırımbakalım annesine kıymaz belki sağolasın inşallah değildir şimdilik bepanthol sürdüm ama iyi gelmezse acile gidicem
Olduk sorun olmadiHanimlar merhaba, 9.ay aşısı oldunuz mu? Yan etki yaptı mi? Biz pzt olucaz gibi
İlk dişleri çıktığında bikaç kez ısırdı tamam bitti diyip çıkardım memeden fazla tepki vermedim yoksa oyuna çevirecek hava vardı onda gülüp duruyodu isırırken neyse ki geçti gitti daha ısırmıyo üstler de çıkmadı onlar çıkınca ne olur bilmemTeşekkür ederizşampuan değişmedik ama egzama benim de aklıma geldi.bulaşıcı mı oluyor kendim için değil de kız için endişelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?