2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İlk dişi hayırlı olsun Uykuya direnme bizde de var bugün çok ağladı mesela. Büyüklerimiz boşuna büyüdükçe daha zor oluyor demiyor ya.Büyüdükçe dertleride çoğalacak.
Ah yalnız değiliz hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz galiba canim.. evet gün geçtikçe yoruyor şükür bu günlere..

Canım benim oğlanda da var isilik. Benimkilerin tenleri de hassas bana çekmişler ve peynir gibi beyazız ailecek. Sıcak hemen etki ediyor o yüzden. Doktor her gün duş ve sonrası nemlendirici krem dedi. Onu yapıyoruz ve artık yazın bitmesini bekliyoruz

Geçmiş olsun sizede.Kaşıntı batma yapıyordur diye üzülmüştüm ama bizimki de azalmış görünüyo şimdilik.
Her yaz bu şekilde olursa yandık çünkü çok fazlaydı göbek bölgesinde bez bölgesinde kollarda falan.
Yazı severdim çocukken şimdi bunalıyorum Yaşlandım galiba:))

İlk dişimiz sonunda çıktı çok şükür geçen hafta ailem ziyarete geldi stresten sıkıntıdan herhalde sırtımdaki deri gerildi kaşıntı başladı bu hafta tüm sırtıma yayıldı soyulmaya başladı.şimdi kızımın sırtında fark ettim onun da soyulması var.başına gelen var mı? Bulaşıcı bir şey mi anlamadım

Bu arada buraya eskisi gibi giremeyebilirim günüm çok yoğun geçiyor.sayfayı isteyen varsa devredelim her gün sizlerle sohbet etmek güzeldi çocuklar yaşına yaklaştı nerdeyse

İlk dişi hayırlı olsun maşallah. Geçmiş olsun egzama gibi olabilir mi? Yada şampuan deterjan değiştiniz mi?

Maşallah diyelim o zaman artık ısırmayı daha çok sevecek geçmiş olsun ikinizde de olması şaşırttı beni inşallah ilerleyen bişey değildir

İlk dişi hayırlı olsun maşallah. Geçmiş olsun egzama gibi olabilir mi? Yada şampuan deterjan değiştiniz mi?
Teşekkür ederiz şampuan değişmedik ama egzama benim de aklıma geldi.bulaşıcı mı oluyor kendim için değil de kız için endişelendim
Maşallah diyelim o zaman artık ısırmayı daha çok sevecek geçmiş olsun ikinizde de olması şaşırttı beni inşallah ilerleyen bişey değildir
Senin minnoş ısırıyor sanırım bakalım annesine kıymaz belki sağolasın inşallah değildir şimdilik bepanthol sürdüm ama iyi gelmezse acile gidicem

Aman egzema olmasın canım neler çektik Allah düşmanımın başına vermesin inşallah geçici birseydir nemlendir bol bol ilk dişiniz de hayırlı olsun devamı geliyo bu arada doğum günü planları yapıyorum inşallah korona engel olmaz hamilelikte ve doğduktan sonra hiçbirşey yapamadık biz

İlk dismi maşallah bizde 9. Patlattik bı dra göster istersen cnm cildiyeye.hicbir bilgim yok benim

9 muuuuuu vaaaav hey maşallah Yaşı olmadan tüm dişleri tamamlamayı düşünüyor galiba senin minnoş
Benimki 0 daha , dişsiz
Olsun geç olsun güç olmasın.

Ya kızlar benim oğlan hep peşimde hep kucak istiyor..geliyor bacağıma yapışıyor al beni diye...hep peşimde hep peşimde...sizlerde de durum böyle mi

Olsun geç olsun güç olmasın.

Ya kızlar benim oğlan hep peşimde hep kucak istiyor..geliyor bacağıma yapışıyor al beni diye...hep peşimde hep peşimde...sizlerde de durum böyle mi
Bende de durum aynı benden başkasına yapmıyor babasının kucağında bile durmuyo hiç bir işimi yapamiyorum yapışık geziyoruz

İlk 2 dişimiz çıktığında başlarda emzirirken bikaç kere ısırmaya çalıştı tepki vermeden tamam bitti deyip çıkarıyodum memeden bikaç kez gülmeye de yeltendi ben pas vermedim sonradan bıraktı ısırmıyo daha

İlk dişleri çıktığında bikaç kez ısırdı tamam bitti diyip çıkardım memeden fazla tepki vermedim yoksa oyuna çevirecek hava vardı onda gülüp duruyodu isırırken neyse ki geçti gitti daha ısırmıyo üstler de çıkmadı onlar çıkınca ne olur bilmem ben de çay ağacı yağı aldım bugün biraz su ile karıştırıp sprey kutusuna döktüm 1 defa sürdüm bakayım işe yarar inşallah isilik çok fazla 2 haftadır geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…