2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sağolasın canım daha iyi çok şükür.size de geçmiş olsun doğumgünü aile içinde mi yapacaksınız ben gurbetteyim bir tek kv görümceyi falan çağırırım sanırım.konseptten anlamaz bebe diye resimli düz bir pasta yaptırırım yeter
İlk dismi maşallah bizde 9. Patlattik bı dra göster istersen cnm cildiyeye.hicbir bilgim yok benim
geçmeye başladı canım.maşallah size tüm dişleri çıkmış
oy gülücüğünü yesinler tepki vermemekle iyi yapmışsın henüz başıma gelmedi daha tam büyümedi dişi belki ondandır
Hanimlar merhaba, 9.ay aşısı oldunuz mu? Yan etki yaptı mi? Biz pzt olucaz gibi
biz olduk eve gelir gelmez calpol verdim ağrısını alsın diye başka da bir şey olmadı çok şükür.yapılırken hissetmedi bile
geçmiş olsun inşallah iyi gelir. bizim de isilik var ama çok artmadı diye bir şey sürmedim.o değil de altını sık değişmeme rağmen pişik oldu bepanthol sürdüm geçirmedi bugün altını silerken biraz kanadı bu defa bepanthen sürüp pudra döktüm inşallah geçer.hep sıcaklardan oluyor nefret ediyorum yazdan

Kızlar bizim 2.dişimiz çıktı art arda çıkıyor iyi güzel de sabaha kadar memede duruyor.bir dakika arkamı dönemiyorum.gece çok ağladı diye calpol verdim ama etkisi 3 saat sonra geçince sabaha kadar huysuzlandı ne zormuş bu diş meselesi.

Bizde baya zor atlattık peş peş Bi kaç gün arayla 4 tane çıkardı Bi kaç hafta sonra da Bi 4 daha çıktı şuan rahatladık bakalım diğerleri ne zaman gelecek doktorum diş granüllerini önermemişti evde soğuk havuç salatalık falan ver eline demişti bize en iyi gelen taze soğan olmuştu biraz kokuyo ama napalım
ağrı kesici olarak bizi kullanıyorlar işte

Maşallah bayağ dişi varmış.Bizimde üst diş şiş şuan çok huzursuz uyumuyorda bende diyorum çekmişken bari 2 tane ard arda patlatsakta kurtulsak diye.

Maşallah bayağ dişi varmış.Bizimde üst diş şiş şuan çok huzursuz uyumuyorda bende diyorum çekmişken bari 2 tane ard arda patlatsakta kurtulsak diye.
Muhtemelen iki çıkar tek kalmaz görmedim de öyle tek biri geldiği zaman diğerleri sıraya giriyo
8 tane oldu bizim işte aslında normal mi değil mi bilmiyorum diye doktora da sordum ama herşey normal dedi bende çok takmadım Bi ara kafayı yemek üzereydim tabi egzema sünnet diş derken kapıyı çekip arkama bakmadan kaçasım gelmişti yeni yeni düzene giriyo herşey

Pişik çok kötü yaa silerken içim gidiyor.Geçmiş olsun☺
Hametan kullanıyorum ben bi de arko c vitaminli yeşil tüpte valla çok iyi geliyor pişiğe.
Bende bi yerlerden duymuştum cidden etkili oldu.Dün zeytinyağı da sürdüm açıkta bıraktım altını uyurken toparladı hemen.

Cidden çok zor bebek bakmak kolay iş değil. Benim de sabrım tükeniyor eskiler nasıl sabırlıymış bilemiyorum.
Bizim genelde tek tek patlatıyo canım üstlerden biri daha şiş soldaki belli önce o gelecek öteki belki biraz daha zaman alır.
Dişlerin erken çıkması kemiklerin iyi olduğunun göstergesiymiş.☺

Aslında doktorun dediği artık dişli doğan bebekler bile varmış bizim yediğimiz içtiğimiz den mi anlamadım
Bizim ilk çocuk arkadaşlar soruyorlar ikinci düşünüyor musun diye aman aman tek yeter maddi manevi çok zor diyorum sonra Bi yandan tek çocuk olmak oğlum için zor olursa ilerleyen zamanlarda onu kardeş sevgisinden mahrum etmek istemiyorum keşke ikiz olsaydı kesin çözüm üç beş yıl dişimi sıkardım bu çıkmaza girmezdim

Valla canım benim bi oğlum vardı büyütürken çok zorlandım.Sonra 3 yaş olunca biraz rahatlamıştım araya pandemi girmeseydi çokça gezip tozmak istiyorduk eşimle olmadı.
Ama oğlan büyüyünce rahat etmiştim ikimiz tektik rahat çıkabiliyorduk uyuyorduk filan.Bana göre tek çocukta çok güzel eşler birbirine vakit ayırabiliyor.
Bende oğlumun bi kardeşi olsun hep istiyordum iki defa düşük yaptım 3.çü de kızımı kucağıma aldım şükürler olsun.Ama sorumluluklar artıyor ve oğlan az biraz kıskançlık durumları yaşadık ben şaşırdım çünkü öyle bi çocuğa benzemiyordu.Bi süredir alıştı neyseki ama hala var içten içe çokta oynamıyor ne yalan söylim ama biraz daha seviyor.Büyüdükce iyi anlaşırlar inş.
Bilmiyorum ben mi tuhafım ama tek çocuk varken kıymet bilmek lazım.Ben eşimle arkadaşlarımla kendimle vakit geçirmeyi çok seviyorum bu yüzden herşey zamanında güzel.Hem ikinizden bi parça var Allah nasip etmiş biraz zaman lazım araya bana göre böyle çok özleyipte çocuk isteyeceksin onu heyecanla bekleyeceksin onu bana göre öyle.
Ben bakabilirim diyen kendine güvenen ister yapar tabi Allah nasip ederse.

Ne güzel anlatmışsın
Artı ve eksi yönleri çok fazlasıyla düşünüp karar verilmesi Bi karar ben şu durumda kaldıramam bu sorumluluğu ama ileride belki
Zaten eşimle de yeni yeni düzeliyor birbirimize zaman ayırabiliyoruz ev arkadaşından farkımız yoktu buda biraz etkiledi belkide beni

Arkadaşlar benim kız sanki erken bir yaş sendromuna girdi yere yatıp yeri yalamak istiyor ne bulduysa ağzına atıyor bağırıyor falan.... Böyle mi olacağız

Arkadaşlar benim kız sanki erken bir yaş sendromuna girdi yere yatıp yeri yalamak istiyor ne bulduysa ağzına atıyor bağırıyor falan.... Böyle mi olacağız
Aa sendrommuymus bu bizimkinde bayadir var en sevdiği ek gıda halı yalamak. Tepki verdikçe daha çok yapiyo bende bıraktım artık yerdeki karıncaları yakalayıp ağzına atmaya çalışıyor eline gelmeyince yalamaya kalkiyo

Aaaaaa bayılacam ya ne bilim arkadaşlarım sendrom falan dediler dedim acaba sendrom böyle bişey mi görseniz asla mutlu değil bağırmadır her yeri yalama isteği ve parmağını dokundurup ağzına alıyor evi hergün 2-3 kez süpürüyorum gerçekten fenalardayım artk

Tetagil veriyorum ben arada bir de kehribar kolyesinden midir öyle aşırı bi zorluk yaşamadık sadece ateş olmuştu bir de geceleri sık uyanma ağlayarak başka bişey yaşamadık üstler de bi çıkamadı gitti
Bizde de yerleri aynaları buzdolabını yalama işi çıktı bikaç gündür ama bağırma yok bir de eline aldığını ağzına götürmeyi de yapmıyo sadece inceleyip bırakıyo

Kızlar bu arada ben ilk adetimi oldum normalde 8 gün sürer kanama bittikten sonra 3 4 gün lekelenme oldu pembe kahve gibi banyo yapalı da 15 gün oldu sadece o gün ilişki oldu sonra zaten kovid olduk atlattık derken bugün leke geldi kahve pembemsi benim pko dan dolayı düzensizdi adetlerim o yüzden alışkın değilim kanamaya da dönmedi yarın da bakıcam pazartesi kan vermeyi düşünüyorum hem tiroid ilacı kullanıyorum onun için hem de beta ya bi baktırırım ne olur ne olmaz

Önceden inceleyip bana uzatıyordu şimdi direk ağıza alıyor ve bu beni geriyor bağırma olayı da aa diyor değişik şekillere giriyor gerçekten büyüyorlar gerçekten yoruluyoruz ama onların bu halini görmek mutlu ediyor ne kadar uykusuz kalsam da gerçekten evi temizlemekten sürekli perişan olsam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…