- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.929
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.701
Arkadaşlar bebeğe bamya kaçıncı aydan itibaren verilebilir tadım yaptıran varmı?
Ne tattirmasi direk yedirdim ezipBazı yerlerde 8 10 ay arası yazıyor bazı yerlerde bir yaş yazıyor o yüzden tereddütte kaldım bir tane tattirayim o zaman teşekkürler
Bugün kabak kapya biber soğan iki tanede küçük bamya hasladim robottan geçirdim birazda kıyma kavurup koydum yedi :) alerji yapsaydı şimdiye kadar belli olurdu sanırım 3 saat geçti aradanNe tattirmasi direk yedirdim ezipBayilarak yedi
Bugün kabak kapya biber soğan iki tanede küçük bamya hasladim robottan geçirdim birazda kıyma kavurup koydum yedi :) alerji yapsaydı şimdiye kadar belli olurdu sanırım 3 saat geçti aradan
Ben direk bamya yemeği verdim cnm. Normal yemeklere geçtim ben. Kızımda vermedim şimdi baklagil ağzına sürmüyor. Oglanda bu kadar pinpirik değilim...ona özel yaptiklarimi yemiyor zaten sipa ağzının tadını biliyorBugün kabak kapya biber soğan iki tanede küçük bamya hasladim robottan geçirdim birazda kıyma kavurup koydum yedi :) alerji yapsaydı şimdiye kadar belli olurdu sanırım 3 saat geçti aradan
Maşallah kuzuya bol bol vitamin olur inşallah.bende arada bize yaptığım yemeklerden veriyorum itiraz etmiyor onları daha çok seviyor hatta ben büyük oğlumda yeme sorunu yasamadim çok şükür inşallah bunda da yaşamam ilerde. suan yeni yeni alismaya başladı kahvaltı yapmayı seviyor ilerleyen zamanlarda bakalım nasıl devam edecek yemeyen çocuk zor oluyoBen direk bamya yemeği verdim cnm. Normal yemeklere geçtim ben. Kızımda vermedim şimdi baklagil ağzına sürmüyor. Oglanda bu kadar pinpirik değilim...ona özel yaptiklarimi yemiyor zaten sipa ağzının tadını biliyor
Aynen öyle gerçekten büyüyorlar allahım sağlık versin de gerisi bi şekilde hallediliyoÖnceden inceleyip bana uzatıyordu şimdi direk ağıza alıyor ve bu beni geriyor bağırma olayı da aa diyordeğişik şekillere giriyor gerçekten büyüyorlar gerçekten yoruluyoruz ama onların bu halini görmek mutlu ediyor ne kadar uykusuz kalsam da gerçekten evi temizlemekten sürekli perişan olsam da
Maşallah siz de baya hızlı çıkarmışsınız.aynen dün havuç salatalık verdim sevdi baya ama yerde emeklerken yerlere sürüyor toz ediyor her dakika yeni havuç mu vericemBizde baya zor atlattık peş peş Bi kaç gün arayla 4 tane çıkardı Bi kaç hafta sonra da Bi 4 daha çıktı şuan rahatladık bakalım diğerleri ne zaman gelecek doktorum diş granüllerini önermemişti evde soğuk havuç salatalık falan ver eline demişti bize en iyi gelen taze soğan olmuştu biraz kokuyo ama napalım
ağrı kesici olarak bizi kullanıyorlar işte
sağolasınPişik çok kötü yaa silerken içim gidiyor.Geçmiş olsun☺
Hametan kullanıyorum ben bi de arko c vitaminli yeşil tüpte valla çok iyi geliyor pişiğe.
Bende bi yerlerden duymuştum cidden etkili oldu.Dün zeytinyağı da sürdüm açıkta bıraktım altını uyurken toparladı hemen.
inşallah üstleri de rahatça çıkarırsınız.olmadı ben de tetagil aldırayımTetagil veriyorum ben arada bir de kehribar kolyesinden midir öyle aşırı bi zorluk yaşamadık sadece ateş olmuştu bir de geceleri sık uyanma ağlayarak başka bişey yaşamadık üstler de bi çıkamadı gitti
Bizde de yerleri aynaları buzdolabını yalama işi çıktı bikaç gündür ama bağırma yok bir de eline aldığını ağzına götürmeyi de yapmıyo sadece inceleyip bırakıyo
bir kere kanadı biraz hafifledi gibi.pudra iyi geldi sanırım.ama tekrarlarsa aldırayım ismi neydi kremin?DusunceBulutu pişik olan seninkimiydi..kanayacak kadar kötüyse normal pişik kremleri geçirmez...Dr mantar kremi yazıyor o geçiriyor çünkü pisikte mantarın bir çeşidiymis..bekleme doktora goster göstermediysen. Hatta bende var krem Dr yazdı istersen isim verebilirim.
Çok şükür ki yapmadı.Ama altına birşey sersen yaparsada yıkarsın☺ Açık bırakmak çok iyi geliyor.Maşallah siz de baya hızlı çıkarmışsınız.aynen dün havuç salatalık verdim sevdi baya ama yerde emeklerken yerlere sürüyor toz ediyor her dakika yeni havuç mu vericem
sağolasınhametanı önceki pişikte kullandım daha da şiddetlendirdi.pudra iyi geldi sanırım biraz daha iyi şimdi olmadı arko var onu deneyim.altını nasıl açık bıraktın çiş yapmadı mı
inşallah üstleri de rahatça çıkarırsınız.olmadı ben de tetagil aldırayım
bir kere kanadı biraz hafifledi gibi.pudra iyi geldi sanırım.ama tekrarlarsa aldırayım ismi neydi kremin?
Bu cnm Dr verdi bize deMaşallah siz de baya hızlı çıkarmışsınız.aynen dün havuç salatalık verdim sevdi baya ama yerde emeklerken yerlere sürüyor toz ediyor her dakika yeni havuç mu vericem
sağolasınhametanı önceki pişikte kullandım daha da şiddetlendirdi.pudra iyi geldi sanırım biraz daha iyi şimdi olmadı arko var onu deneyim.altını nasıl açık bıraktın çiş yapmadı mı
inşallah üstleri de rahatça çıkarırsınız.olmadı ben de tetagil aldırayım
bir kere kanadı biraz hafifledi gibi.pudra iyi geldi sanırım.ama tekrarlarsa aldırayım ismi neydi kremin?
Bamya yasaklı listemizdeydi vermeyin henüzArkadaşlar bebeğe bamya kaçıncı aydan itibaren verilebilir tadım yaptıran varmı?
Benımkıde öyleer kafayı yiyorum halıları kemiyor parkeleri yalıyor dışarı çıktık mı çığlık atıyor ama böyle mutluluktanmıs gibi sevimli bi çığlık güle güle tabi millet rahatsız oluyor mahçup oluyoruzArkadaşlar benim kız sanki erken bir yaş sendromuna girdi yere yatıp yeri yalamak istiyor ne bulduysa ağzına atıyor bağırıyor falan.... Böyle mi olacağız
Ayy aynı aynı bide bizimki millete bakıyor laf atsın istiyorBenımkıde öyleer kafayı yiyorum halıları kemiyor parkeleri yalıyor dışarı çıktık mı çığlık atıyor ama böyle mutluluktanmıs gibi sevimli bi çığlık güle güle tabi millet rahatsız oluyor mahçup oluyoruz
Dün sebze çorbası yaptım iki tanede bamya attım icine herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmadı devam edebilirim sanirimBamya yasaklı listemizdeydi vermeyin henüz
Bir yaşına kadar sadece bal yasaklı ..süt bile bazı durumlarda verilebiliyor...Dr Osman Gonulal i takip ediyorum bu konuda videosu var. Tuz mesela çok az olabilir diyor..yumurta beyazı artık veriliyor 6 aydan sonra .ama bal hiç olmamalı ..Bamya yasaklı listemizdeydi vermeyin henüz
MercimekBir yaşına kadar sadece bal yasaklı ..süt bile bazı durumlarda verilebiliyor...Dr Osman Gonulal i takip ediyorum bu konuda videosu var. Tuz mesela çok az olabilir diyor..yumurta beyazı artık veriliyor 6 aydan sonra .ama bal hiç olmamalı ..
Ama bebek alerjik bebekler için özel diyorsan ona birşey diyemem
Bu liste bebeğe göre değişir bal ve patlıcan öyle ama bamya ve mercimek verdik biz sıkıntı olmadı mesela bizde de ceviz alerji gösterdi veren arkadaşlar var biz hastanelik olduk kabuklu yemiş cesaret edemem daha Bi süreMercimek
Bal
Bamya
Patlıcan bunları 1 yaşa kadar asla dedi
Bakla asla deneme dedi
Hepsi alarjik reaksiyonu yüksek besinler oldugundan.
Bende o şekilde okudum 8 10 ay arası verilebilir ama alerji riski varsa 1 yaş beklenmelidir yazıyordu emin olmadığım için sormak istedim çok şükür sorun yaşamadık biraz alıp buzluğa attım ikişer üçer yemeklerinin içine atıp yediririm artık bu arada ben asla yemem tadını bile bilmiyorumBir yaşına kadar sadece bal yasaklı ..süt bile bazı durumlarda verilebiliyor...Dr Osman Gonulal i takip ediyorum bu konuda videosu var. Tuz mesela çok az olabilir diyor..yumurta beyazı artık veriliyor 6 aydan sonra .ama bal hiç olmamalı ..
Ama bebek alerjik bebekler için özel diyorsan ona birşey diyemem
Yaaa ben bayılırim bol limonlu olcak...herkes güzel yapamaz ama..bende çok beceremiyorum annem ve görümcem güzel yapıyorBende o şekilde okudum 8 10 ay arası verilebilir ama alerji riski varsa 1 yaş beklenmelidir yazıyordu emin olmadığım için sormak istedim çok şükür sorun yaşamadık biraz alıp buzluğa attım ikişer üçer yemeklerinin içine atıp yediririm artık bu arada ben asla yemem tadını bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?