2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
DusunceBulutu pişik olan seninkimiydi..kanayacak kadar kötüyse normal pişik kremleri geçirmez...Dr mantar kremi yazıyor o geçiriyor çünkü pisikte mantarın bir çeşidiymis..bekleme doktora goster göstermediysen. Hatta bende var krem Dr yazdı istersen isim verebilirim.

Bugün kabak kapya biber soğan iki tanede küçük bamya hasladim robottan geçirdim birazda kıyma kavurup koydum yedi :) alerji yapsaydı şimdiye kadar belli olurdu sanırım 3 saat geçti aradan
Bugün kabak kapya biber soğan iki tanede küçük bamya hasladim robottan geçirdim birazda kıyma kavurup koydum yedi :) alerji yapsaydı şimdiye kadar belli olurdu sanırım 3 saat geçti aradan
Ben direk bamya yemeği verdim cnm. Normal yemeklere geçtim ben. Kızımda vermedim şimdi baklagil ağzına sürmüyor. Oglanda bu kadar pinpirik değilim...ona özel yaptiklarimi yemiyor zaten sipa ağzının tadını biliyor

Maşallah kuzuya bol bol vitamin olur inşallah.bende arada bize yaptığım yemeklerden veriyorum itiraz etmiyor onları daha çok seviyor hatta ben büyük oğlumda yeme sorunu yasamadim çok şükür inşallah bunda da yaşamam ilerde. suan yeni yeni alismaya başladı kahvaltı yapmayı seviyor ilerleyen zamanlarda bakalım nasıl devam edecek yemeyen çocuk zor oluyo

Aynen öyle gerçekten büyüyorlar allahım sağlık versin de gerisi bi şekilde hallediliyo

Maşallah siz de baya hızlı çıkarmışsınız.aynen dün havuç salatalık verdim sevdi baya ama yerde emeklerken yerlere sürüyor toz ediyor her dakika yeni havuç mu vericem
sağolasın hametanı önceki pişikte kullandım daha da şiddetlendirdi.pudra iyi geldi sanırım biraz daha iyi şimdi olmadı arko var onu deneyim.altını nasıl açık bıraktın çiş yapmadı mı
inşallah üstleri de rahatça çıkarırsınız.olmadı ben de tetagil aldırayım
bir kere kanadı biraz hafifledi gibi.pudra iyi geldi sanırım.ama tekrarlarsa aldırayım ismi neydi kremin?

Çok şükür ki yapmadı.Ama altına birşey sersen yaparsada yıkarsın☺ Açık bırakmak çok iyi geliyor.

Bu cnm Dr verdi bize de

Eklentiler

• IMG_20220821_130417_958.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar benim kız sanki erken bir yaş sendromuna girdi yere yatıp yeri yalamak istiyor ne bulduysa ağzına atıyor bağırıyor falan.... Böyle mi olacağız
Benımkıde öyleer kafayı yiyorum halıları kemiyor parkeleri yalıyor dışarı çıktık mı çığlık atıyor ama böyle mutluluktanmıs gibi sevimli bi çığlık güle güle tabi millet rahatsız oluyor mahçup oluyoruz

Ayy aynı aynı bide bizimki millete bakıyor laf atsın istiyor gerçekten çok değişikler ya

Bamya yasaklı listemizdeydi vermeyin henüz
Bir yaşına kadar sadece bal yasaklı ..süt bile bazı durumlarda verilebiliyor...Dr Osman Gonulal i takip ediyorum bu konuda videosu var. Tuz mesela çok az olabilir diyor..yumurta beyazı artık veriliyor 6 aydan sonra .ama bal hiç olmamalı ..
Ama bebek alerjik bebekler için özel diyorsan ona birşey diyemem

Mercimek
Bal
Bamya
Patlıcan bunları 1 yaşa kadar asla dedi
Bakla asla deneme dedi
Hepsi alarjik reaksiyonu yüksek besinler oldugundan.

Mercimek
Bal
Bamya
Patlıcan bunları 1 yaşa kadar asla dedi
Bakla asla deneme dedi
Hepsi alarjik reaksiyonu yüksek besinler oldugundan.
Bu liste bebeğe göre değişir bal ve patlıcan öyle ama bamya ve mercimek verdik biz sıkıntı olmadı mesela bizde de ceviz alerji gösterdi veren arkadaşlar var biz hastanelik olduk kabuklu yemiş cesaret edemem daha Bi süre

Bende o şekilde okudum 8 10 ay arası verilebilir ama alerji riski varsa 1 yaş beklenmelidir yazıyordu emin olmadığım için sormak istedim çok şükür sorun yaşamadık biraz alıp buzluğa attım ikişer üçer yemeklerinin içine atıp yediririm artık bu arada ben asla yemem tadını bile bilmiyorum

Yaaa ben bayılırim bol limonlu olcak...herkes güzel yapamaz ama..bende çok beceremiyorum annem ve görümcem güzel yapıyor

Bu arada balık veren var mı..biz daha balık tatmadik...hava çok sıcak olduğundan almaya cesaret edemiyorum..sizlerde durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…