- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.721
Aslında temizlerken kokusu güzel geldi ama bilemedim tarzım değil pekYaaa ben bayılırim bol limonlu olcak...herkes güzel yapamaz ama..bende çok beceremiyorum annem ve görümcem güzel yapıyor
Tavuk denedik de balık bizde de yok daha bakalım veren arkadaşlar var mıBu arada balık veren var mı..biz daha balık tatmadik...hava çok sıcak olduğundan almaya cesaret edemiyorum..sizlerde durum ne
Tavuğa bayıldı benimki.mangala gitmiştik ilk orada verdim bir kanat bitirdi evde fırında yaptık gene çok sevdi...tabi ki sosluTavuk denedik de balık bizde de yok daha bakalım veren arkadaşlar var mı
Deniyim canım sağolPişik için zeytinyağı da kullanabilirsin benim kız hastalandığında çok fena pişik olmuştu iyi gelmişti zeytinyağıDusunceBulutu
Oy totosu ne rahat etmiştir yavrununÇok şükür ki yapmadı.Ama altına birşey sersen yaparsada yıkarsın☺ Açık bırakmak çok iyi geliyor.
Bu çok iyi.doğduğundan beri bunu kullanıyordum çok memnundum.evdeki sıcaktan bozuldu mu bilmem geçen ay sürdüğümde işe yaramadı hatta çoğaldı gibi oldu.yenisini alacaktım yokmuş hametan aldım işe yaramadı. en son bepanthol pişik kremi geçirmişti.ama bu sefer geçirmedi tekrar hamezinc alayım en iyisiBu cnm Dr verdi bize de
Ben 7.ayda alabalık tattırmıştım sevmişti daha da denemedim kışı bekliyorum.tavuğu nasıl yediriyorsun geçen çorbaya ufak ufak koydum öyle yediBu arada balık veren var mı..biz daha balık tatmadik...hava çok sıcak olduğundan almaya cesaret edemiyorum..sizlerde durum ne
Ama bu her zaman kullanılan pişik kremlerinden değil sanırım bir tık ustu..pisigimiz gecmeyince verdi Dr.Deniyim canım sağol
Oy totosu ne rahat etmiştir yavrununbenim kız geceleri çiş yapıyor alez olsa belki denerdim.bir de bazen uyanır uyanmaz kaka yapıyor.altını açmam için daha bir yıl beklemem lazım
Bu çok iyi.doğduğundan beri bunu kullanıyordum çok memnundum.evdeki sıcaktan bozuldu mu bilmem geçen ay sürdüğümde işe yaramadı hatta çoğaldı gibi oldu.yenisini alacaktım yokmuş hametan aldım işe yaramadı. en son bepanthol pişik kremi geçirmişti.ama bu sefer geçirmedi tekrar hamezinc alayım en iyisi
Ben 7.ayda alabalık tattırmıştım sevmişti daha da denemedim kışı bekliyorum.tavuğu nasıl yediriyorsun geçen çorbaya ufak ufak koydum öyle yedi
Bende kahvaltıyı şöyle yapıyorum. Bugün mesela 7.30 kalktı eşimi uyandırdım gezdirde ben biraz uyuyun diyeBu arada 9 aylık olduk annem 5 öğün ver diyor.yemeğini 4 öğüne çıkardım ama ikisi meyveli yulaf ya da muhallebiden oluşuyor.besleyici olur mu bilmiyorum ? Ara öğün ya da 5 öğün vermek mi lazım? Bir de kahvaltıyı kaçta yaptırıyorsunuz 10.30da yaptırıyorum çok mu geç? Sabah anne sütü içiyor
Bilmem çocuk doktoru vermişti bunu her pişikte hemen geçirirdi.Ama bu her zaman kullanılan pişik kremlerinden değil sanırım bir tık ustu..pisigimiz gecmeyince verdi Dr.
Tavuğu vermemiştim daha önce .geçenlerde mangala gittik sürekli uzandı istedi mangalda pişen soslu tavuğu..minik minik verdim bayılarak yedi..sonra evde yaptım fırında soslu tavuk patates. Onuda severek yedi
benimki de emiyor ondan tereddütte kaldım bu ayda yemek mi önemli emzirmek mi diye.seninle öğünlerimiz aynı gibi.bir tek öğlen meyve vermeni anlamadım ezip mi veriyorsun? Ben 14 de meyveyi rendeleyip ya irmikle ya da yulafla karıştırıyorum öğün gibi veriyorum. 17 yada 18de çorba veriyorum ama artık yatma saatleri de değişiyor 23de uyuduğu oluyor.dün ilk kez 21de çorba yedirmeye çalıştım bir çay bardağı yememiştirBende kahvaltıyı şöyle yapıyorum. Bugün mesela 7.30 kalktı eşimi uyandırdım gezdirde ben biraz uyuyun diyebir saat gezdiler. 8.30 da geldi emzirdim uyudu. Uyanınca 10 gbi kahvaltı eder. 13 gbi meyve veririm uyur uyanınca 14.30 gbi ya çorba ya muhallebi ( muhallebi nadir yapıyorum) akşam 18 gbi genelde bizim yediklerimizden vermeye çalışıyorum artık .bugün mesela etli nohut var ilk defa vereceğim..nohut yuvarlak olduğu için blenderdan geçiririm azda pilav.
Yalnız benim ki çok sık emiyor aralarda hep emziriyom
maşallahSanırım artık daha çabuk acikiyorlar..dün akşam beste yedi babası dsari cikardi ablası sütlaç yerken oda yemiş biraz yedi gbi..eve sekizde geldi tarhana çorbası yaptım baya içti.
Biz sabah 8de uyanıyoruz zaten uyanırken emiyor biraz uyansın kendine grlsin diyr oyun oynuyoruz sonrasında 9a doğru kahvaltı yapıyoruz 10.30a doğru uyutuyorum sonra uyanınca yemekBu arada 9 aylık olduk annem 5 öğün ver diyor.yemeğini 4 öğüne çıkardım ama ikisi meyveli yulaf ya da muhallebiden oluşuyor.besleyici olur mu bilmiyorum ? Ara öğün ya da 5 öğün vermek mi lazım? Bir de kahvaltıyı kaçta yaptırıyorsunuz 10.30da yaptırıyorum çok mu geç? Sabah anne sütü içiyor
Ben hiç bu kadar öğün vermiyorum ne yalan söylim 5 çok fazla değil mi?Bu arada 9 aylık olduk annem 5 öğün ver diyor.yemeğini 4 öğüne çıkardım ama ikisi meyveli yulaf ya da muhallebiden oluşuyor.besleyici olur mu bilmiyorum ? Ara öğün ya da 5 öğün vermek mi lazım? Bir de kahvaltıyı kaçta yaptırıyorsunuz 10.30da yaptırıyorum çok mu geç? Sabah anne sütü içiyor
Ohh yarasın kuzucuklaraTavuğa bayıldı benimki.mangala gitmiştik ilk orada verdim bir kanat bitirdi evde fırında yaptık gene çok sevdi...tabi ki soslu
Ben haşlama vermiştim pilavla yedi artık ona çok özel şeyler hazırlamıyorum diyebilirim kahvaltısında dikkat ediyorum peynir ve yumurtasını muhakkak o kadar aralarda meyve tabağımız var tam Bi meyve canavarıTavuğa bayıldı benimki.mangala gitmiştik ilk orada verdim bir kanat bitirdi evde fırında yaptık gene çok sevdi...tabi ki soslu
Ben hiç saymadım açıkcası kaç öğün yediğini gece mama içip yatıyo aralarda uyandığında emziriyorum 8 gibi uyanınca hakvaltı yaparız aralarda meyve çorba salatalık bazen tarhana çorbası bazen kendi yaptığımız erişteyi haslayıp yoğurtla veriyorum mantı gibi ne zaman isterse emiyo akşam bizimle yiyeceği şeyler olursa onları yiyo belli yemek programımız yok şu saatte şunu yiyo diyemem ne zaman acıktı o zamanBu arada 9 aylık olduk annem 5 öğün ver diyor.yemeğini 4 öğüne çıkardım ama ikisi meyveli yulaf ya da muhallebiden oluşuyor.besleyici olur mu bilmiyorum ? Ara öğün ya da 5 öğün vermek mi lazım? Bir de kahvaltıyı kaçta yaptırıyorsunuz 10.30da yaptırıyorum çok mu geç? Sabah anne sütü içiyor
Ben meyveyi sade veriyorum çok nadir muhallebi yapıyorum..şeftali muz bunları ezip veriyorum.elma armut normal rende ile rendeleyip veriyorum karpuz minik minik veriyorum. Meyvenin tadını bilsin diye.Bilmem çocuk doktoru vermişti bunu her pişikte hemen geçirirdi.
Tavuk ben de yeni kattım çorbasına.ama suyunu yemeklere 2 haftadır katıyorum.soslu deneyim bir de
benimki de emiyor ondan tereddütte kaldım bu ayda yemek mi önemli emzirmek mi diye.seninle öğünlerimiz aynı gibi.bir tek öğlen meyve vermeni anlamadım ezip mi veriyorsun? Ben 14 de meyveyi rendeleyip ya irmikle ya da yulafla karıştırıyorum öğün gibi veriyorum. 17 yada 18de çorba veriyorum ama artık yatma saatleri de değişiyor 23de uyuduğu oluyor.dün ilk kez 21de çorba yedirmeye çalıştım bir çay bardağı yememiştir
maşallahama benim kız acıkıyor mu bilmiyorum verince ucundan ucundan yiyor
Ne güzel erken kalkıyorsunuzBiz sabah 8de uyanıyoruz zaten uyanırken emiyor biraz uyansın kendine grlsin diyr oyun oynuyoruz sonrasında 9a doğru kahvaltı yapıyoruz 10.30a doğru uyutuyorum sonra uyanınca yemekama 4 kesin yediriyorum ben
hayırlı olsun dişinizBen hiç bu kadar öğün vermiyorum ne yalan söylim 5 çok fazla değil mi?
Ben sabah abisiyle beraber kahvaltıya oturuyoruz biraz omlet yiyor ekmek kemiriyor bi dilim salatalık veriyorum yada patatesli omlet yaparım.
Öğlen muz veriyorum yada yerse çorba
Akşam arada muhallebi yapardım yada akşam biz ne yersek ondan veriyorum.
Makarna sevdi benim kuzu.
Kilo alımı düştü ama benim kız ek gıdaya çok zor alıştı sütümde yetmiyor alerji mamasını da beğenmedi içmiyor.E hareketli zamanları bi de. Dişte çıkarınca iştah gidiyor bilaç gün.Bu defa ishalde oldu neyseki patlattı üstteki dişini☺
afiyet olsunBen hiç saymadım açıkcası kaç öğün yediğini gece mama içip yatıyo aralarda uyandığında emziriyorum 8 gibi uyanınca hakvaltı yaparız aralarda meyve çorba salatalık bazen tarhana çorbası bazen kendi yaptığımız erişteyi haslayıp yoğurtla veriyorum mantı gibi ne zaman isterse emiyo akşam bizimle yiyeceği şeyler olursa onları yiyo belli yemek programımız yok şu saatte şunu yiyo diyemem ne zaman acıktı o zaman
bebek şeyleri hep öyle tatsız oluyor kimi bebek seviyor sanırım.benimki de hiç sevmiyor..bir gün sizin gibi hazır bebe büskivisiyle yumurta pekmez lor karıştırıyorum hızlıca yiyor.ertesi güne omlet yapıyorum ayrı ayrı veriyorum.1 saatte oynaya oynaya anca yiyor.sonraki güne sebzeli omlet yapıyorum başka da seçenek yok zaten pankek tatsız diye yemiyor.meyve hiç öyle ezip vermiyorum yulaf ya da irmikle yapıyorum doyurucu olsun diyeBen meyveyi sade veriyorum çok nadir muhallebi yapıyorum..şeftali muz bunları ezip veriyorum.elma armut normal rende ile rendeleyip veriyorum karpuz minik minik veriyorum. Meyvenin tadını bilsin diye.
Bu arada burda bı bebe bisküvisi paylaşılmıştı hurma ile..onu yaptık fiyasko tatsız tutsuz birşey oldu...hazır paket almak istemiyorum ama mecbur kalıyorum encok öyle yiyor kahvaltıda..içine peynir yumurta ceviz pekmez koyuyorum
Kalkmamak mümkün değil durmuyor aslaNe güzel erken kalkıyorsunuzbizde kız erken kalksa ben kalkamıyorum.ben kalkınca o kalkamıyor bir tuhaf düzendeyiz.o yüzden 10a sarkıyor
hayırlı olsun dişiniz5 banada çok geldi ama 4 şart gibi 10.aya girdik benim kızda kilo pek almıyordu bakalım bu ay almış mı evet hareketli zamanları yerinde durmuyor valla yemeye daha çok ihtiyaçları var sanırım
afiyet olsuno zaman 4 5 öğün yiyordur.erişte ben de bazen haşlıyorum kıymalı yapıyorum yoğurdu pek sevmiyor.öğlen tarhana yaptım şimdi de armutlu muhallebi
bebek şeyleri hep öyle tatsız oluyor kimi bebek seviyor sanırım.benimki de hiç sevmiyor..bir gün sizin gibi hazır bebe büskivisiyle yumurta pekmez lor karıştırıyorum hızlıca yiyor.ertesi güne omlet yapıyorum ayrı ayrı veriyorum.1 saatte oynaya oynaya anca yiyor.sonraki güne sebzeli omlet yapıyorum başka da seçenek yok zaten pankek tatsız diye yemiyor.meyve hiç öyle ezip vermiyorum yulaf ya da irmikle yapıyorum doyurucu olsun diye
Bizde de ceviz alerji yapmıstı ama iki ayda geçti inşallah sizin de geçicidirBu liste bebeğe göre değişir bal ve patlıcan öyle ama bamya ve mercimek verdik biz sıkıntı olmadı mesela bizde de ceviz alerji gösterdi veren arkadaşlar var biz hastanelik olduk kabuklu yemiş cesaret edemem daha Bi süre
Birde yumurtalı ekmek var kahvaltıda verebileceğimiz.... şu tarifi buldum kaydettim ama henüz yapmadimNe güzel erken kalkıyorsunuzbizde kız erken kalksa ben kalkamıyorum.ben kalkınca o kalkamıyor bir tuhaf düzendeyiz.o yüzden 10a sarkıyor
hayırlı olsun dişiniz5 banada çok geldi ama 4 şart gibi 10.aya girdik benim kızda kilo pek almıyordu bakalım bu ay almış mı evet hareketli zamanları yerinde durmuyor valla yemeye daha çok ihtiyaçları var sanırım
afiyet olsuno zaman 4 5 öğün yiyordur.erişte ben de bazen haşlıyorum kıymalı yapıyorum yoğurdu pek sevmiyor.öğlen tarhana yaptım şimdi de armutlu muhallebi
bebek şeyleri hep öyle tatsız oluyor kimi bebek seviyor sanırım.benimki de hiç sevmiyor..bir gün sizin gibi hazır bebe büskivisiyle yumurta pekmez lor karıştırıyorum hızlıca yiyor.ertesi güne omlet yapıyorum ayrı ayrı veriyorum.1 saatte oynaya oynaya anca yiyor.sonraki güne sebzeli omlet yapıyorum başka da seçenek yok zaten pankek tatsız diye yemiyor.meyve hiç öyle ezip vermiyorum yulaf ya da irmikle yapıyorum doyurucu olsun diye
AA nasıl geçti ben tekrar denemeye çok korkuyorum doktor da belli Bi süre en azından 1 yaşına kadar kabuklu kuruyemişi yasakladı amaBizde de ceviz alerji yapmıstı ama iki ayda geçti inşallah sizin de geçicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?