2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben daha once balık verdim 1kere sevmişti. Bizim pek düzenli öğün sayımız yok ya genelde çok iştahlı bı çocuk değil zaten 5 ögün yese göbek atarım bide biz çoğunlukla blw ilerliyoruz o şekilde daha çok seviyo. ben bal ve bakla hariç herşeyi veriyorum. 9.ayda 9 kiloyduk bakalm bu ay kaç olduk. Çok hareketli pek kilo almaz bundan snra. Diş huysuzlugu ve iştahsızlıgi var zaten 1ttane dişimiz çıktı. Çok hareketli bu arada yerde yastık filan bulursa üstüne çıkıp koltuga çıkmayı öğrendi. Yürüme arkadaşıyla geziyo evin içinde. Bizde böyle durumlar onun peşinde geciyo günler

Hangi balığı verdin fırında mi yaptın birşey merak ediyorum o yürüme arkadasi abandikca öne doğru gitmiyoir mu kaymiyor mu yani öne doğru

AA nasıl geçti ben tekrar denemeye çok korkuyorum doktor da belli Bi süre en azından 1 yaşına kadar kabuklu kuruyemişi yasakladı ama
Ekstra bi şey yapmadık bazen kendiliğinden geçer iki ayda bir azcık verip dene demişti denedim şuan sıkıntımız yokk elmada da olmustu bi süre o da kendi geçti

Blw de yumurta falan nası yediriliyor ya kendi yiyebilsin diye ırtlı pankek zırtlı pankek yapmaktan sıkıldım. Ben de kendi yesin istiyorum çoğu şeyi ona göre hazırlıyorum çorbalar hriç tabi ama yumurtada olmuyo minik minik elinde parçalanıyo :/

Blw bana çok mantıklı gelmiyor bu aylarda...zaten herşey zamanında güzel...illa ki kendi yiyecek çok kasmana gerek yok..
Yumurtayı minik minik bölüp kaşıkla veriyorum ama pek yemiyor o yüzden bebe bisküvisinin yada ekmek içinin içine doğruyoruz yiyor
Benimki ekmek canavarı maşallah kuru ekmek görmesin saldırıyor ama eski kilosu kalmadi hareketliliginden

Bu arada balık veren var mı..biz daha balık tatmadik...hava çok sıcak olduğundan almaya cesaret edemiyorum..sizlerde durum ne
Bikaç defa yedik veriyorum ben yiyo da sevdi balığı ama kılçığa çok dikkat etmek lazım
Ben de sabah sadece emziriyodum uyutuyodum 2 gündür sabah emziriyorum peşine biraz takılıyoruz sonra kahvaltı ve uyku uyanınca çorba veya yemek sonra oyun yatırmadan yarım saat önce meyve yoğurt yulaf karışımı yapıyorum uyanınca tekrar yemek veya çorba sonra uyku uyanınca aynı yani 4 bilemedin 5 öğün yiyo meyveli karışımla beraber..
akşam yatmadan önce de genelde yulaf irmik meyve yoğurt karışımı nadiren yoğurt çorbası veririm hep aynı şeyleri yiyo diye bimden kaşık mama aldım sütlü tahıllı bu akşam yatmadan önce meyve ve yulaf yapıp ondan da ekledim daha güzel değişik tat oldu
Her uyku öncesi emer bir de geceleri bu gece uyanmaları da bi azalmadı 3 kez uyanıyo 10 11 lerde uyuyo genelde

Kizlar bebesi gece sürekli uyanan varmı biz geceleri yapışık yatıyoruz meme ağzından çıktığı an agliyo gündüzde zor bela uyutuyorum en fazla yarım saat uyuyo o kadarına bile seviniyorum artik bugün akşam yemeğini saat 19.00 da yiyebildim yemek bile yapamadım çok fenayım

Haşlama yemiyor ki çok zorlanıyorum yumurta yedirmekte yağda tereyağlı yiyor un ekleyip katılaştırıyorum biraz ama sanırıö gerek yok ya dediğin mantıklı kasmaya gerek yok elbet bir gün yicek kendisi

3 kez uyanmak çok mu ya vallahi 5 e tamamım güle oynaya kalkarım biz çok fena alışkanlık yaptık iki saate bir bazen huzursuz olduğu zaman saat başı kalktığımızı biliyorum ya nasıl düzelticez bu durumu kızlar uykuya hasretim hayır yaptığı birsey de yok uyanıp ağlayıp memeyi ağzına alıyo 3 5 dakika oyalanıp geri dalıyo emzik de yok

Yumurtanın genelde sarısni kendim yediriyorum tereyağıyla karıştırıp beyazını eliyle yiyiyor yada omlet yapıyorum önüne parça parça koyuyorum öyle yiyiyor

Hangi balığı verdin fırında mi yaptın birşey merak ediyorum o yürüme arkadasi abandikca öne doğru gitmiyoir mu kaymiyor mu yani öne doğru
Cipura yedirdim mangaldi sanırım dışarda yemistik ben yapmadm yürüme arkadaşı için bende çok tereddüt etmiştim öne çok hızlı kayar diye ama öyle değilmiş tekerlekleri amasorlu fayansta bile kullanıyor sorun olmuyo çok hızlı kayan bişey değil video atmayı bilsem atardım kullanirken

Sürekli değil ama her uyandığında emiyo yarim saat bazen 2 saate kadar sürüyo uyuması bizim halen daha gaz sıkıntımız var bi türlü atmıyo gazını canını çıkarıyorum masaj yapmaktan bi daha 2 saatin sonunda ya çıkarıp uyuyo ya da tekrar emziriyorum kafayı yemek üzereyim ya rezene içiricem bundan sonra her akşam yatmadan
Bi ara biz de öyleydik valla 3 5 dk emip uyumasına hasret kaldım 3 kez kalkıyo ama nasıl kalkıyo emiyo uyumuyo gazı oluyo atmıyo onu sinirden artık bağırmaya başladım 1 saat 2 saat sonunda ancak uyutabiliyorum çok nadir öyle emip te hemen uyuduğu

Benimkisi uyaniyo memeyi tıkıyorum ağzına tekrar uyuyup birakiyor. Birlikte yattigimizdan yorulmuyorum. Park yatağı süs olarak duruyor çamaşır sepeti oldu
Haşlama yemiyor ki çok zorlanıyorum yumurta yedirmekte yağda tereyağlı yiyor un ekleyip katılaştırıyorum biraz ama sanırıö gerek yok ya dediğin mantıklı kasmaya gerek yok elbet bir gün yicek kendisi
Omlet yap bir kaşık yoğurtla karistir yedir onuda seviyor bebekler
Bende alsam mı acaba..gerçi siralamaya başladı. Yakındır yürümesi diye düşünüyorum bilemedim

Çoğu zaman yanımda ama düşer diye korkuyorum yataktan bugün besikle yatak arasına düşüyordu son anda yakaladım

Bir zararı olmaz dimi rezenenin faydası olurmu acaba bende denesem

Çoğu zaman yanımda ama düşer diye korkuyorum yataktan bugün besikle yatak arasına düşüyordu son anda yakaladım
Benim yatak odasının halini görsen ..iki tarafta da çift kat yorgan yastık serili..misal sabah uyandı saniyeler içinde oynarken yataktan düştü..gözümden kaçtı birden insanlık hali..tabi ki yumuşacık yorganın üstüne düştü..şansa bırakamam heryere yastık yorgan dosedim...uyurkende yanına yastık koyuyorum

Bir zararı olmaz dimi rezenenin faydası olurmu acaba bende denesem
Yok bize doktor söylemişti daha küçükken hep veriyodum sonradan bıraktım şimdi yine başlıcam en azından rahatlatır gazını vücudunu ben de uyurum üst dişler de epey zorlamaya başladı patlayacak gibi ondan da uyuyamıyo

Evet yorgan koymak mantıklı bende yapayım

Bizde de üst dişler yok dün sağlık ocağına gittik kontrol için emmek rahatlatıyo o yüzden yapiyo dış döneminde normal ama ben çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…