- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.928
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.761
KesinlikleEvet yorgan koymak mantıklı bende yapayım
Veriyorum. Yasak değil artık 6 aydan sonra verilebiliyor .omlet olarak yiyor ama haşlama sevemediHanımlar yumurta beyazi veriyor musunuz bebislerr
9. Ay dolsun öyle ver demişti doktorum doldu ama hala korkuyorum vermeye başlamadım benHanımlar yumurta beyazi veriyor musunuz bebislerr
Tek uyku baya sıkıntıdır.ilerde hepten tek uykuya düşecekler yandıkKalkmamak mümkün değil durmuyor aslaerkenci olunca bu ara sürekli tek uyku yapıyor o zorluyor beni
krep bunlar deniyim yer belki.ama ikinci tarifte pekmez var onu yapmam.pekmez pişince kansorejen oluyormuş.Birde yumurtalı ekmek var kahvaltıda verebileceğimiz.... şu tarifi buldum kaydettim ama henüz yapmadim
biz de bu şekilde yiyoruz normal o zamanBikaç defa yedik veriyorum ben yiyo da sevdi balığı ama kılçığa çok dikkat etmek lazım
Ben de sabah sadece emziriyodum uyutuyodum 2 gündür sabah emziriyorum peşine biraz takılıyoruz sonra kahvaltı ve uyku uyanınca çorba veya yemek sonra oyun yatırmadan yarım saat önce meyve yoğurt yulaf karışımı yapıyorum uyanınca tekrar yemek veya çorba sonra uyku uyanınca aynı yani 4 bilemedin 5 öğün yiyo meyveli karışımla beraber..
akşam yatmadan önce de genelde yulaf irmik meyve yoğurt karışımı nadiren yoğurt çorbası veririm hep aynı şeyleri yiyo diye bimden kaşık mama aldım sütlü tahıllı bu akşam yatmadan önce meyve ve yulaf yapıp ondan da ekledim daha güzel değişik tat oldu
Her uyku öncesi emer bir de geceleri bu gece uyanmaları da bi azalmadı 3 kez uyanıyo 10 11 lerde uyuyo genelde
7.ayda alerji doktoruna sormuştum deneyip yedirebilirsin demişti o zamandan beri veriyorumHanımlar yumurta beyazi veriyor musunuz bebislerr
Ben veriyorum bayadirHanımlar yumurta beyazi veriyor musunuz bebislerr
Mursec yürüme arkdaşı linki alabilir miyimBen veriyorum bayadir
Valla çok fenalardayım yorgunluk beni bitiriyor daha sonra napacam bilmiyorum 2.uyku olsa o biraz dinlenmemi sağlar en azından.Tek uyku baya sıkıntıdır.ilerde hepten tek uykuya düşecekler yandıkben kız erken kalkınca salona getirip salıyorum o dolanırken az koltukta uyuyorum.
krep bunlar deniyim yer belki.ama ikinci tarifte pekmez var onu yapmam.pekmez pişince kansorejen oluyormuş.
biz de bu şekilde yiyoruz normal o zamanTahıllı mama görürsem ben de deniyim değişiklik olmuştur.geçen dışarıdaydım meyveli kavonoz mama aldım kız yedi ama hoşuma gitmedi hem de ufacık artık tarhana yulaf ya da bebe büskivisiyle çıkıyorum dışarı
7.ayda alerji doktoruna sormuştum deneyip yedirebilirsin demişti o zamandan beri veriyorum
https://ty.gl/o1mahhdtus bizdeki bu şoka gelmişti daha uygundu fiyatiMursec yürüme arkdaşı linki alabilir miyimBenimkide sıralamaya başladı bende bi bakayım kullandıgınız markaya
Ay gördüm şoka geleni ama gittiğimde yoktu ya o yüzden kaçırmıştımhttps://ty.gl/o1mahhdtus bizdeki bu şoka gelmişti daha uygundu fiyati
Ben 7 aylıkken denemiştim alerji yaptı geçen gün de 3 gün verdim isilik oldu kızarıklıklar baya arttı o yüzden bıraktım alerji yapıyodur diye şu işiminler tamamen geçince vericem öyle ancak anlarımHanımlar yumurta beyazi veriyor musunuz bebislerr
Kavanozlardan ben de çok nadir bikaç kere verdim dışarı çıktığımdaTek uyku baya sıkıntıdır.ilerde hepten tek uykuya düşecekler yandıkben kız erken kalkınca salona getirip salıyorum o dolanırken az koltukta uyuyorum.
krep bunlar deniyim yer belki.ama ikinci tarifte pekmez var onu yapmam.pekmez pişince kansorejen oluyormuş.
biz de bu şekilde yiyoruz normal o zamanTahıllı mama görürsem ben de deniyim değişiklik olmuştur.geçen dışarıdaydım meyveli kavonoz mama aldım kız yedi ama hoşuma gitmedi hem de ufacık artık tarhana yulaf ya da bebe büskivisiyle çıkıyorum dışarı
7.ayda alerji doktoruna sormuştum deneyip yedirebilirsin demişti o zamandan beri veriyorum
Ben, ben , ben .. son noktam geçen hafta gece saat 9:30-12 arası 7 kez kalkması oldu.. sabahı siz düşünün ..Kizlar bebesi gece sürekli uyanan varmı biz geceleri yapışık yatıyoruz meme ağzından çıktığı an agliyo gündüzde zor bela uyutuyorum en fazla yarım saat uyuyo o kadarına bile seviniyorum artik bugün akşam yemeğini saat 19.00 da yiyebildim yemek bile yapamadım çok fenayım
Evet ne kadar tok olsa da meme için yine uyanıyor iki gündür gece uykusuna yatirinca en azından iki saat olsun deliksiz uyuyor ben mama vermiyorum aslında aklıma da gelmedi değil mama vermek ama ben onu hazırlayana kadar evi başıma yıkar:) dişleri zorluyo sanırım birazda o yüzden yapıyor bir ay kadar süre verdim eğer bir gelişme olmazsa uyku eğitimi düşünebilirim çünkü ağlamasını istemiyorum meme için ilk oglumda cahillik tecrübesizlik sanırım ağlatarak biraktirdim memeyi gözümün önünden gitmiyor 8 yaşına geldi bende de travma oldu o olay o yüzden biraz daha idare etmeye çalışacağımBen, ben , ben .. son noktam geçen hafta gece saat 9:30-12 arası 7 kez kalkması oldu.. sabahı siz düşünün .... ertesi gün bu böyle olmayacak dedim ve uyku eğitimi kitabı siparişi verdim ama kitap gelmeden o gece destek (sallama ) ve emerek uyutmamaya karar verdim. Kitabı da okudum .. çok yararı oldu .Bugün 1 hafta oldu .. ilk 2 gün çok zordu ama en azından artık gece kendisi uyuyor(30-40 dk içinde ağlamadan ) ve İnan kendi uyuyunca sabaha kadar en fazla 2-3 kez kalkıyor .Uyanmalara en büyük sebep meme o yüzden Gece beslenmesini kestim sayılır. Yatmadan 1 saat önce besleniyor . Gece 2 gibi mama veriyorum . Sonra sabah kalkınca emziriyorum saat 7-8 arası.
O dolanırken nasıl uyudun peki..benim oğlan yalnız bırakmaya gelmiyor o derece kipirdak...kızım böyle değildi kızla erkeğin farkimi bilmem sürekli bı yere tutunma çıkma cabasiTek uyku baya sıkıntıdır.ilerde hepten tek uykuya düşecekler yandıkben kız erken kalkınca salona getirip salıyorum o dolanırken az koltukta uyuyorum.
Bir uykumu..kaçta yatıp kalkıyor ki nasıl dayaniyorValla çok fenalardayım yorgunluk beni bitiriyor daha sonra napacam bilmiyorum 2.uyku olsa o biraz dinlenmemi sağlar en azından.
Bende ağlatmaya karşıyım...hiç ağlamasın istiyorum. Uyku eğitimi içeren kitaplardan var benimde ama mümkün değil benim ki yikar ortalığı...anneye güven bağı zedelensin istemiyorumEvet ne kadar tok olsa da meme için yine uyanıyor iki gündür gece uykusuna yatirinca en azından iki saat olsun deliksiz uyuyor ben mama vermiyorum aslında aklıma da gelmedi değil mama vermek ama ben onu hazırlayana kadar evi başıma yıkar:) dişleri zorluyo sanırım birazda o yüzden yapıyor bir ay kadar süre verdim eğer bir gelişme olmazsa uyku eğitimi düşünebilirim çünkü ağlamasını istemiyorum meme için ilk oglumda cahillik tecrübesizlik sanırım ağlatarak biraktirdim memeyi gözümün önünden gitmiyor 8 yaşına geldi bende de travma oldu o olay o yüzden biraz daha idare etmeye çalışacağım
Akşam en geç 10da uyuyor sabah 8 kalkıyoruz kahvaltı falan yapıp 10.30doğru uyuyor en fazla 12.30ds kalkar düşün o saatten akşama kadar duruyotO dolanırken nasıl uyudun peki..benim oğlan yalnız bırakmaya gelmiyor o derece kipirdak...kızım böyle değildi kızla erkeğin farkimi bilmem sürekli bı yere tutunma çıkma cabasi
Bir uykumu..kaçta yatıp kalkıyor ki nasıl dayaniyor
Bende ağlatmaya karşıyım...hiç ağlamasın istiyorum. Uyku eğitimi içeren kitaplardan var benimde ama mümkün değil benim ki yikar ortalığı...anneye güven bağı zedelensin istemiyorum
Umarım uykusu artar.insan neyle uğraşacağını şaşırıyor haklısınValla çok fenalardayım yorgunluk beni bitiriyor daha sonra napacam bilmiyorum 2.uyku olsa o biraz dinlenmemi sağlar en azından.
Aa yeni duydum aslında bisküvi bisküvidir ama bir bildiği vardır elbette doktorun :) kahvaltıda petibör bisküvi vereni bile gördüm :) paketli gıda evde yapılan kadar olmaz ama cici bebenin içeriği sağlıklı görünüyor.ben de bir şey olacağını düşünmüyorumBen 7 aylıkken denemiştim alerji yaptı geçen gün de 3 gün verdim isilik oldu kızarıklıklar baya arttı o yüzden bıraktım alerji yapıyodur diye şu işiminler tamamen geçince vericem öyle ancak anlarım
Kavanozlardan ben de çok nadir bikaç kere verdim dışarı çıktığımda
bebe bisküvisi yerine finger bisküvi veriyorum o da sadece kahvaltısında ekliyorum kuzenime doktor söylemiş bebe bisküvisi yerine finger bisküvi ver daha sağlıklı falan diye ben de o yüzden hiç almadım ama ben de bebe bisküvisiyle büyüdüm bunlar bitene kadar veririm sonra bebe bisküvisi alırım
benimki uzun zamandır tutunarak geziyor erkek gibi fırıldak valla.ilk önce yerde oyuncak dışında her şeyi kaldırıyorum.ufacık ip kıl olsa bile ağzına alıyor.sonra diğer odalara kaçmasın diye kapıyı kapatıp salıyorum.koltuğun birine atıyorum kendimi ağlarsa dibinde oluyorum zaten.1 saat uyumak bile iyi geliyorO dolanırken nasıl uyudun peki..benim oğlan yalnız bırakmaya gelmiyor o derece kipirdak...kızım böyle değildi kızla erkeğin farkimi bilmem sürekli bı yere tutunma çıkma cabasi
Bir uykumu..kaçta yatıp kalkıyor ki nasıl dayaniyor
Bende ağlatmaya karşıyım...hiç ağlamasın istiyorum. Uyku eğitimi içeren kitaplardan var benimde ama mümkün değil benim ki yikar ortalığı...anneye güven bağı zedelensin istemiyorum
Yapma ya gerçekten kötüymüş. Bu kadar yorulunca gecede uyumaz ki..uyku kitaplarında öyle diyordu..çok yorulan bebek gece çok sık uyanır doğru dürüst uyumaz diye..doğru miAkşam en geç 10da uyuyor sabah 8 kalkıyoruz kahvaltı falan yapıp 10.30doğru uyuyor en fazla 12.30ds kalkar düşün o saatten akşama kadar duruyot
Gelmez mi hic benim eşim sabahları dolastiriyor uyuyorum nasıl iyi geliyorUmarım uykusu artar.insan neyle uğraşacağını şaşırıyor haklısın
Aa yeni duydum aslında bisküvi bisküvidir ama bir bildiği vardır elbette doktorun :) kahvaltıda petibör bisküvi vereni bile gördüm :) paketli gıda evde yapılan kadar olmaz ama cici bebenin içeriği sağlıklı görünüyor.ben de bir şey olacağını düşünmüyorum
benimki uzun zamandır tutunarak geziyor erkek gibi fırıldak valla.ilk önce yerde oyuncak dışında her şeyi kaldırıyorum.ufacık ip kıl olsa bile ağzına alıyor.sonra diğer odalara kaçmasın diye kapıyı kapatıp salıyorum.koltuğun birine atıyorum kendimi ağlarsa dibinde oluyorum zaten.1 saat uyumak bile iyi geliyor
Evet maalesef doğru belli bir düzen oluşturayım diyorum ama asla uyumuyor sallamaktan ayaklarım kopuyor resmenYapma ya gerçekten kötüymüş. Bu kadar yorulunca gecede uyumaz ki..uyku kitaplarında öyle diyordu..çok yorulan bebek gece çok sık uyanır doğru dürüst uyumaz diye..doğru mi
Gelmez mi hic benim eşim sabahları dolastiriyor uyuyorum nasıl iyi geliyor
Valla çok iyi olur ama artmıyor karnı tok burnu tok derler ya o şekil ama asla uyumak istemiyor illa yaramazlık yapacakUmarım uykusu artar.insan neyle uğraşacağını şaşırıyor haklısın
Aa yeni duydum aslında bisküvi bisküvidir ama bir bildiği vardır elbette doktorun :) kahvaltıda petibör bisküvi vereni bile gördüm :) paketli gıda evde yapılan kadar olmaz ama cici bebenin içeriği sağlıklı görünüyor.ben de bir şey olacağını düşünmüyorum
benimki uzun zamandır tutunarak geziyor erkek gibi fırıldak valla.ilk önce yerde oyuncak dışında her şeyi kaldırıyorum.ufacık ip kıl olsa bile ağzına alıyor.sonra diğer odalara kaçmasın diye kapıyı kapatıp salıyorum.koltuğun birine atıyorum kendimi ağlarsa dibinde oluyorum zaten.1 saat uyumak bile iyi geliyor
Çok zor hamak yada salıncak denesen.benim oğlan gündüzleri salincakda uyuyor..iyi oluyor uyandimi salliyorum geri uyuyor..ayakta uyursa indiremiyorum uyanıyorEvet maalesef doğru belli bir düzen oluşturayım diyorum ama asla uyumuyor sallamaktan ayaklarım kopuyor resmen
Eşin anlayışlı ve evde olması da güzel benimki sabah 7buçukta çocuğun uyanmasıyla gidiyorYapma ya gerçekten kötüymüş. Bu kadar yorulunca gecede uyumaz ki..uyku kitaplarında öyle diyordu..çok yorulan bebek gece çok sık uyanır doğru dürüst uyumaz diye..doğru mi
Gelmez mi hic benim eşim sabahları dolastiriyor uyuyorum nasıl iyi geliyor
tek seferde 3 saat uyuyorsa kısalt.belki de alıyordur uykusunu.bu dönemde gündüzle beraber 12-13 saat uyumaları lazım diye biliyorum.dün gündüz çok uyuduğu için 15den 23e kadar uyumadı benim kızValla çok iyi olur ama artmıyor karnı tok burnu tok derler ya o şekil ama asla uyumak istemiyor illa yaramazlık yapacak
Salıncak var ama çok durmak istemiyor sevmiyor sanırımÇok zor hamak yada salıncak denesen.benim oğlan gündüzleri salincakda uyuyor..iyi oluyor uyandimi salliyorum geri uyuyor..ayakta uyursa indiremiyorum uyanıyor
Mümkün o durumda bir deneyeyim ama gerçekten yorulmuyorlar mı anlamıyorum bne yoruluyorum perte çıkıyorum resmenEşin anlayışlı ve evde olması da güzel benimki sabah 7buçukta çocuğun uyanmasıyla gidiyor
tek seferde 3 saat uyuyorsa kısalt.belki de alıyordur uykusunu.bu dönemde gündüzle beraber 12-13 saat uyumaları lazım diye biliyorum.dün gündüz çok uyuduğu için 15den 23e kadar uyumadı benim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?