2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Maşallah inş daha da güzel olur sureciniz
Kitabın adı ne aldığınız? Bende ağustos itibarı ile verdim eğitimi, ama araya covit pesine diş girdi. Tam bi düzen olmasada şu anki durumdan memnunuz..

Evet ama benimkide ev işlerinde yardım etmiyor
3 saat uyuyor mu oyleyse tabi uyumaz bir daha. 1,5 saati gectimi uyandır cnm

Maşallah inş daha da güzel olur sureciniz
Kitabın adı ne aldığınız? Bende ağustos itibarı ile verdim eğitimi, ama araya covit pesine diş girdi. Tam bi düzen olmasada şu anki durumdan memnunuz..
Kim west (zaten onun merhodunu beğeniyordum.ağlatmadan, temasla uyutma)” iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı” (60syf) gerçek kitabın özeti. Tam uyamasam da şuan meme-uyku ilişkisini bitirdim en azından. Gece milyon kez kalkmalar bitti bir haftada.Bi sonraki aşama kitapla beraber odayı ayırıp bağımsız uyku olacak İnş .

Bende bakayım bi kitaba tesekkur ederim. Beslemesi kadar sağlıklı uykusu da önemli bebisler için, biz de bu surece girdik gireli daha güzel ilerliyor beslenmemiz. Aksi taktirde gece milyon kez emdiği için kahvaltı da çok az
yiyordu ya da yemiyirdu. Gunduz 20 30 40 dk uyuduğu icin uykulara memeyle geçtiği için beslenme olayı pertti bizde. Şükür bunlar düzeldi..

Bizde şöyle bi sorun var, bazen uykularına oynuyor oynuyor kendi geçiyor, bazen de ağlıyor sakinlestiriyorum filan öyle geçiyor.. su ağlama olayı tamamen bitmedi bi bakıyım belki bi yerde hata yapıyorumdur

Mesela 10.30da uyudu mu 12.30da uyanır 3 saat nadir olur mesela bugün uyudu o şekilde valla uyandırsam iş kalıyor. Haftaya pazartesi yaş çekimi yaptıracağım ondan sonra düzelteceğim bu uyku işini. Bide eşim sabah çok erken gidip 16.30da geliyor onun da etkisi oluyor sanırım

Geçmiş olsun..Çok uyuyunca yorulmuyorlar galiba kızım dün fırıldak gibiydi bugün de aynısını yapıyordu iki uykuyu tek seferde yapacaktı.beşiğin yanına gittim telefondan sesli bir şeyler izledim uyansın diye uyandı uyandıktan 3 4 saat sonra uykuları geliyor.şimdi 2.uykusuna yatırdım

Benim eşim de etmiyor geçen kavga çıkardım bulaşık makinesini boşaltmaya ve yere attığı kirlileri toplamaya başladı buna da şükür

Bir daha öyle yapacağım şu birkaç gün bacağım iyileşene kadar deneyemem

Merhaba canım benim de adete bir hafta kalasi yumurtlama gördüm âdetime iki gün kaldı gebelik olur mu

Merhaba kızlar... Çekirdeksiz üzümü ikiye böldüm bıçakla kestim. Benim kız beğendi yedi çekirdekli zor oluyordu ama bu şekilde rahat yedirebildim.
Ya bizde çok seviyoruz üzümü ama kabuğunu soyup vermek daha iyi geldi bize mide sindiremiyo kabuğunu

Benimki de bu gece çok ağladı mesela .. ama enaz 3 hafta gerekiyormuş zaten tam düzen için. 3 haftada uykuya dalma süresi azalmazsa yönteminizde bi sorun var deniliyor. Kitapta çok güzel bilgiler var. En azından uzman bebek terapisti tarafından ilk ağızdan bilgiler içeriyor. Fiyatı da 50 TL gibi birşey . Alın kesin pişman olmazsınız... 1 yaş sonrası çok daha zor oluyormuş uyku eğitimi .. hatta ben keşke gözü karartıp 4-5 aylıkken desteği kesseymişim diyorum ama keşkeler boş oluyor :) bizim bebeğin uykuları en baştan beri sorunluydu çünkü ..sizin yöntem nasıl ??

Ben daha önce uyku eğitimi almıştım, becerememiştim. O bilgilerimi kullanarak yeni saatleri eğitmenden aldim, uyguladım.. yatir kaldır yapıyorsunuz, öyle bırakıp gitmek yok.. Bizim düzene girerdi de işte hastalık diş derken sekteye uğradı çok.

Ya arkadaşlar evde önlem amaçlı birseyler yaptınız mı bebekler için bizim oğlanı yere koymaya gelmiyo soluğu televizyon ünitesinde alıyo tutunup ayağa kalkıyo ne yapabilirim başına düşürecek keşke duvara sabitleyebilsem ama öyle Bi imkanımda yok

O sorun bizde de var. Sürekli TV ünitesinde çekmeceleri acıyor dolapları açıyor. Dolaplara kilit alacağım ama TV sıkıntı asili olmadığı icin. Henüz bi şey yapamadik

Merhaba kızlar... Çekirdeksiz üzümü ikiye böldüm bıçakla kestim. Benim kız beğendi yedi çekirdekli zor oluyordu ama bu şekilde rahat yedirebildim.

Ya bizde çok seviyoruz üzümü ama kabuğunu soyup vermek daha iyi geldi bize mide sindiremiyo kabuğunu
Sizlerde fikir olsun eşim siyah çekirdekli uzum almış soydum çekirdeklerini çıkardım on onbes adet icinede bir şeftali doğrayıp rondodan gecirdim yedirdim. Tadına ben bile bayildim

Neden yok sabitlenmiyor mu ..bende sivri köşelerden çok korkuyorum kauçuk aldım söktü plastik daha iyi köşe koruyucu olarak ama bantlari düşmüş gene.
Salincagin demirlerine tutunuyor benimki disini kesecek demir kısmı diye çok korktum kauçuk köşe koruyucu ile kapladım foto atayim. Normalde sivri koseler için bu eşim 3 metre almış heryere yapmaya çalışıyorum bant tutmayınca bagladim. Bu arada arkada resimde gördüğünüz kirlentide koltuğun köşesine koydum çünkü geçen aksam gitti tek koltuğun sivri kosesine çarptı kafayı

Eklentiler

• 1661499721456737631896780171755.webp
    31 KB · Görüntüleme: 61
Benim oğlan durmazdı üniteye tırmanırdı çekmecesini açıp içine otururdu.Yada çekmecede ne varsa yere fırlatırdı. Yalnız sadece o değil eve gelen her çocuk tv yi elliyordu.Bi gün mutlaktayım bulaşıkları toparlarken aklıma cam sil şişesini odada unuttuğum aklıma geldi bi hemen gittim bi baktım sıkmış.
Hemen kuruttum ama malesef kurtaramadık bende üniteyi sattım duvara monte ettirdim.
Şimdi kafam çok rahat ayda bi kaç defa siliyorum temiz kalıyor.
İş yüküm hafifledi resmen ünite varken günde 2 defa tv silerdim hergün ünitenin tozunu alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…