- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.801
Ya hiç sorma televizyon parmak izleri olmuş hep sıpanınBenim oğlan durmazdı üniteye tırmanırdı çekmecesini açıp içine otururdu.Yada çekmecede ne varsa yere fırlatırdı.Yalnız sadece o değil eve gelen her çocuk tv yi elliyordu.Bi gün mutlaktayım bulaşıkları toparlarken aklıma cam sil şişesini odada unuttuğum aklıma geldi bi hemen gittim bi baktım sıkmış.
Hemen kuruttum ama malesef kurtaramadık bende üniteyi sattım duvara monte ettirdim.
Şimdi kafam çok rahat ayda bi kaç defa siliyorum temiz kalıyor.
İş yüküm hafifledi resmen ünite varken günde 2 defa tv silerdim hergün ünitenin tozunu alırdım.
Ay onun parmak izlerini yesinlerYa hiç sorma televizyon parmak izleri olmuş hep sıpanıntutunup kalkıyo elleriyle masaya vurunca oyun zannediyor gaza gelip iki elini de vuruyo eller hava da kalınca hopp düşüyo daha çekmeceleri açmıyo şu aşamada kilit pek işime yaramaz oyun alanları böyle çit gibi ondan mı alıp içine koysam valla ev bebek eşyasından geçilmiyo bu seferde ruhum daralıyo oyun halısı salıncağı yürüteç mama sandalyesi kamyon her yerden birsey çıkıyo kullanmadıklarımızı letgo ya falan koyuyum diyorum 2. Çocuk olursa kaldır diyo eşimde nereye kaldıracaksam
Ay onun parmak izlerini yesinler
Ama dikkat et tv ler çok hassas ilerleyen dönemde daha hareketli olacaktır.Oyuncağını falan vurmaya kalkışabilir meselâ.
Ben kaldırabileceklerimi kaldırmıştım mama sandalyesi, park beşik,ana kucağı yeni kalan temiz kıyafetleri falan.
Oyun odası yapılabilse süper olurdu.Şu çitli oyun alanları benimde aklıma geldi salonumuz büyük sayılır.
Bende senin gibiyim bana da daralma geliyor fazlalık sevmiyorum minimalistlik iyidir.
Oyun alanı alacaksanız çitli olanlardan ziyade fotosunu attığım tarzda alırsanız daha güvenli olur. Benim bebek bunu bile ittirerek oynatıyor bazen ama çok dengeli ve altı full yerde olunca devrilme riski yok . Bu arada öyle saatlerce durmuyorlar içindeYa hiç sorma televizyon parmak izleri olmuş hep sıpanıntutunup kalkıyo elleriyle masaya vurunca oyun zannediyor gaza gelip iki elini de vuruyo eller hava da kalınca hopp düşüyo daha çekmeceleri açmıyo şu aşamada kilit pek işime yaramaz oyun alanları böyle çit gibi ondan mı alıp içine koysam valla ev bebek eşyasından geçilmiyo bu seferde ruhum daralıyo oyun halısı salıncağı yürüteç mama sandalyesi kamyon her yerden birsey çıkıyo kullanmadıklarımızı letgo ya falan koyuyum diyorum 2. Çocuk olursa kaldır diyo eşimde nereye kaldıracaksam
Valla bende satamiyorum 2. çocukta fiyatlar 4-5 katı olur. Bazen hemen yapayım 2.yi diyorum sonra bu fikir hızla uzaklasiyorYa hiç sorma televizyon parmak izleri olmuş hep sıpanıntutunup kalkıyo elleriyle masaya vurunca oyun zannediyor gaza gelip iki elini de vuruyo eller hava da kalınca hopp düşüyo daha çekmeceleri açmıyo şu aşamada kilit pek işime yaramaz oyun alanları böyle çit gibi ondan mı alıp içine koysam valla ev bebek eşyasından geçilmiyo bu seferde ruhum daralıyo oyun halısı salıncağı yürüteç mama sandalyesi kamyon her yerden birsey çıkıyo kullanmadıklarımızı letgo ya falan koyuyum diyorum 2. Çocuk olursa kaldır diyo eşimde nereye kaldıracaksam
Aynen çok tehlikeli geçmiş olsun cok..ben heryere yorgan koydum .komidin kenarlarında da yastık var..garantiyi severimBenim tv duvara monteli yetişemiyor.boydan boya cam var.gidip gelip dışarı izliyor el izi yapıyoroyuncakların yüzüne bakmıyor hepsini kaldırasım geliyor.bu seferde nerde bir şey var ağzına sokuyor.d vitamini şişesi serumfizyolojik gibi gibi hiçbir şey bulamazsa odaları geziyor.gardrobun kapısı açık kalmış elbiselerimi dağıtmaya çalışıyor hep peşindeyim aslında enerjik olsam hiçbir dağınıklık bırakmam ama bir gram enerjim yok her şeyi salıveriyorum bugün yatarak emzirirken uyuyakalmışım eşimde lavobaya gitmiş hemen kendini yere atmış.atması bir yana dibimizdeki komidinin kenarına çarpmış gözünün kenarı kızardı.sıçrayarak sesine uyandım çocuğu arıyorum Yenidoğanken ne iyimiş böyle çok zor çok
Yapmıyorum kızımda 1,5yasinda başladım...drlar yapın diyor ama nasıl olcakki isiriveriyoKizlar bebelere diş bakimi yapiyo musunuz ?
Ya benimle aynı gün doğum yapan arkadaşım söyledi bebeğinin dişlerinde leke olmaya başlamış sanirm demir ilacindan kaynaklaniyo bende korktum ama nasıl yapacağım bı fikrim de yokYapmıyorum kızımda 1,5yasinda başladım...drlar yapın diyor ama nasıl olcakki isiriveriyo
Demir leke yapıyormuş ilacı değiştirsin. Özellikle sağlık ocağınin verdiği yapıyor sanırım biz ocean kullanıyoruzYa benimle aynı gün doğum yapan arkadaşım söyledi bebeğinin dişlerinde leke olmaya başlamış sanirm demir ilacindan kaynaklaniyo bende korktum ama nasıl yapacağım bı fikrim de yok
Garanticilik güzel de dört yana koymam lazım o da zor.artık yatarak emzirmeyi bırakıcam çocuk uyuduğu an beşiğine koyucamAynen çok tehlikeli geçmiş olsun cok..ben heryere yorgan koydum .komidin kenarlarında da yastık var..garantiyi severim
Yapmıyorum kızımda 1,5yasinda başladım...drlar yapın diyor ama nasıl olcakki isiriveriyo
Biz denedik olmadı uyandı hepGaranticilik güzel de dört yana koymam lazım o da zor.artık yatarak emzirmeyi bırakıcam çocuk uyuduğu an beşiğine koyucam
Bizimde leke oluşmaya başladı kan ilacı da kullanmıyoruz normal olabilir dedi doktor hiç bakım yapın falan demedi üstüne düşmedi hatta normal geçer dedi nasıl yapıyor arkadaşınızKizlar bebelere diş bakimi yapiyo musunuz ?
Ya oda bana sordu ama parmak fırça alcak sanırım onunla temizleyecekBizimde leke oluşmaya başladı kan ilacı da kullanmıyoruz normal olabilir dedi doktor hiç bakım yapın falan demedi üstüne düşmedi hatta normal geçer dedi nasıl yapıyor arkadaşınız
Bizim dişlerden dolayı ben önceden parmak fırça almıştım yatmadan fırçalıyorum bazen gündüz fırçalıyorum eğer ağrısı varsa alsın diyeKizlar bebelere diş bakimi yapiyo musunuz ?
Fırça aldım ama bikaç kere fırçaladım düzenli yapmıyorum yani zaten 2 dişimiz varKizlar bebelere diş bakimi yapiyo musunuz ?
Biz denedik olmadı uyandı hepdört yanda yorgan yastık serili benim. Geçen düştü saniyesinde hemde gündüz hemde ben yanındayken.. yumuşak katlı yorganın üstüne hemde kafa üstü..iyi ki sermisim dedim..en hareketli donemleri
Neden kan ilacı kullanmıyorsunuz. Biz kullanmamıza rağmen düşük çıktı demiriBizimde leke oluşmaya başladı kan ilacı da kullanmıyoruz normal olabilir dedi doktor hiç bakım yapın falan demedi üstüne düşmedi hatta normal geçer dedi nasıl yapıyor arkadaşınız
Kan ilacı fazlasıyla huzursuzluk gaz yaptı doktora değiştirmek için sordum evde takviye ver dedi d vitamini kullanıyoruz sadeceNeden kan ilacı kullanmıyorsunuz. Biz kullanmamıza rağmen düşük çıktı demiri
Peki 9 ayda baktırdın mi demirine.ben kan ilacı kullanıyorum artı kahvaltida bir bazen iki kaşık pekmez veriyorum gene de 9cikti 10 üstü olması lazimmisKan ilacı fazlasıyla huzursuzluk gaz yaptı doktora değiştirmek için sordum evde takviye ver dedi d vitamini kullanıyoruz sadece
Evet baktırdım daha geçen hafta sıkıntı çıkmadı şükür sağlık ocağında ebeyle de konuştum pekmez kırmızı et kıyma sebze ağırlıklı olsun dedi oda illa kullan demedi tabiki versem iyi ama çok sancılanıp huzursuz olmaktansa böyle ilerliyoruzPeki 9 ayda baktırdın mi demirine.ben kan ilacı kullanıyorum artı kahvaltida bir bazen iki kaşık pekmez veriyorum gene de 9cikti 10 üstü olması lazimmis
Kan tahlilinde hgb değeri 12 bizim ondan bahsediyorsunuz demi şimdi baktım daPeki 9 ayda baktırdın mi demirine.ben kan ilacı kullanıyorum artı kahvaltida bir bazen iki kaşık pekmez veriyorum gene de 9cikti 10 üstü olması lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?