2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya hiç sorma televizyon parmak izleri olmuş hep sıpanın tutunup kalkıyo elleriyle masaya vurunca oyun zannediyor gaza gelip iki elini de vuruyo eller hava da kalınca hopp düşüyo daha çekmeceleri açmıyo şu aşamada kilit pek işime yaramaz oyun alanları böyle çit gibi ondan mı alıp içine koysam valla ev bebek eşyasından geçilmiyo bu seferde ruhum daralıyo oyun halısı salıncağı yürüteç mama sandalyesi kamyon her yerden birsey çıkıyo kullanmadıklarımızı letgo ya falan koyuyum diyorum 2. Çocuk olursa kaldır diyo eşimde nereye kaldıracaksam

Ay onun parmak izlerini yesinler
Ama dikkat et tv ler çok hassas ilerleyen dönemde daha hareketli olacaktır.Oyuncağını falan vurmaya kalkışabilir meselâ.
Ben kaldırabileceklerimi kaldırmıştım mama sandalyesi, park beşik,ana kucağı yeni kalan temiz kıyafetleri falan.
Oyun odası yapılabilse süper olurdu.Şu çitli oyun alanları benimde aklıma geldi salonumuz büyük sayılır.
Bende senin gibiyim bana da daralma geliyor fazlalık sevmiyorum minimalistlik iyidir.

Oyun alanı alacaksanız çitli olanlardan ziyade fotosunu attığım tarzda alırsanız daha güvenli olur. Benim bebek bunu bile ittirerek oynatıyor bazen ama çok dengeli ve altı full yerde olunca devrilme riski yok . Bu arada öyle saatlerce durmuyorlar içinde .. en fazla 10 dk .Ama yine de kurtarıcı oluyor. Ben yürütecini sattım bile. Fazlalıkları satıyorum ya da veriyorum ki yer açılsın

Valla bende satamiyorum 2. çocukta fiyatlar 4-5 katı olur. Bazen hemen yapayım 2.yi diyorum sonra bu fikir hızla uzaklasiyor

Benim tv duvara monteli yetişemiyor.boydan boya cam var.gidip gelip dışarı izliyor el izi yapıyor oyuncakların yüzüne bakmıyor hepsini kaldırasım geliyor.bu seferde nerde bir şey var ağzına sokuyor.d vitamini şişesi serumfizyolojik gibi gibi hiçbir şey bulamazsa odaları geziyor.gardrobun kapısı açık kalmış elbiselerimi dağıtmaya çalışıyor hep peşindeyim aslında enerjik olsam hiçbir dağınıklık bırakmam ama bir gram enerjim yok her şeyi salıveriyorum bugün yatarak emzirirken uyuyakalmışım eşimde lavobaya gitmiş hemen kendini yere atmış.atması bir yana dibimizdeki komidinin kenarına çarpmış gözünün kenarı kızardı.sıçrayarak sesine uyandım çocuğu arıyorum Yenidoğanken ne iyimiş böyle çok zor çok

Aynen çok tehlikeli geçmiş olsun cok..ben heryere yorgan koydum .komidin kenarlarında da yastık var..garantiyi severim
Kizlar bebelere diş bakimi yapiyo musunuz ?
Yapmıyorum kızımda 1,5yasinda başladım...drlar yapın diyor ama nasıl olcakki isiriveriyo

Yapmıyorum kızımda 1,5yasinda başladım...drlar yapın diyor ama nasıl olcakki isiriveriyo
Ya benimle aynı gün doğum yapan arkadaşım söyledi bebeğinin dişlerinde leke olmaya başlamış sanirm demir ilacindan kaynaklaniyo bende korktum ama nasıl yapacağım bı fikrim de yok

Ya benimle aynı gün doğum yapan arkadaşım söyledi bebeğinin dişlerinde leke olmaya başlamış sanirm demir ilacindan kaynaklaniyo bende korktum ama nasıl yapacağım bı fikrim de yok
Demir leke yapıyormuş ilacı değiştirsin. Özellikle sağlık ocağınin verdiği yapıyor sanırım biz ocean kullanıyoruz

Aynen çok tehlikeli geçmiş olsun cok..ben heryere yorgan koydum .komidin kenarlarında da yastık var..garantiyi severim

Garanticilik güzel de dört yana koymam lazım o da zor.artık yatarak emzirmeyi bırakıcam çocuk uyuduğu an beşiğine koyucam

Garanticilik güzel de dört yana koymam lazım o da zor.artık yatarak emzirmeyi bırakıcam çocuk uyuduğu an beşiğine koyucam
Biz denedik olmadı uyandı hep dört yanda yorgan yastık serili benim. Geçen düştü saniyesinde hemde gündüz hemde ben yanındayken.. yumuşak katlı yorganın üstüne hemde kafa üstü..iyi ki sermisim dedim..en hareketli donemleri

Bizimde leke oluşmaya başladı kan ilacı da kullanmıyoruz normal olabilir dedi doktor hiç bakım yapın falan demedi üstüne düşmedi hatta normal geçer dedi nasıl yapıyor arkadaşınız
Neden kan ilacı kullanmıyorsunuz. Biz kullanmamıza rağmen düşük çıktı demiri

Peki 9 ayda baktırdın mi demirine.ben kan ilacı kullanıyorum artı kahvaltida bir bazen iki kaşık pekmez veriyorum gene de 9cikti 10 üstü olması lazimmis
Evet baktırdım daha geçen hafta sıkıntı çıkmadı şükür sağlık ocağında ebeyle de konuştum pekmez kırmızı et kıyma sebze ağırlıklı olsun dedi oda illa kullan demedi tabiki versem iyi ama çok sancılanıp huzursuz olmaktansa böyle ilerliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…