2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
benim kızımda aynı seninki gibi oluyodu acısı cidden dayanılmaz o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo resmen eczacı bize bepanthol baby önerdi günlük bez değiştirirken sürüyorum hiç bişey olmuyo

Bizde bu merhemi kullanıyoruz pişik engellemede birebir benim bebeğimde hassas tenli hiç pişik sorunu yaşamadık ama

Bu merhemi duydum daha önce alayım o zaman bende havalar da çok ısındı pişik olmadan başlayayım

Oyy maşallah Bizim kız da anne diyor baba da diyor.Bakalım inşallah erken konuşurlar bi sıkıntı çıkmaz.

Oyy maşallah Bizim kız da anne diyor baba da diyor.Bakalım inşallah erken konuşurlar bi sıkıntı çıkmaz.
Benim kızım 6,7 aylıktı hayiirrr dedim diye döndü hayiyy dedi hiç unutmam çabuk konuşur dedim ama iki yaşını geçmişti konuştuğunda.
Olsun geç olsun güç olmasın hicbirsey insallah

Benim kızım 6,7 aylıktı hayiirrr dedim diye döndü hayiyy dedi hiç unutmam çabuk konuşur dedim ama iki yaşını geçmişti konuştuğunda.
Olsun geç olsun güç olmasın hicbirsey insallah
Televizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasıl

Bence de açmayın müzik açsanız tabii görmeyeceği şekilde doktorlar 2yaşa kadar sıfır ekran diyor

Ben kızımda hic açmadım nerdeyse. İki yaşında konuştu gene de..şimdi de acmiyorum ama evde ablası var malum arada açılıyor. Ben konuşmadan ziyade otizmi tetikledigi için açmıyorum zaten benim oğlan da koysam izlemez iş miş hak getire mecbur kalmadıkça acilmamasi taraftarıyım. Geçen arkadaşlarla yemeğe gittik benden iki ay büyük oğlu var kadın karşısına telefonu koydu açtı baby TV keyfine bakıp yemek yedi.benimse yediğim burnumdan geldi oğlan hep kucak istedi..hiç önemli değil istesin çünkü yaptığı çok yanlış bence .tabi ki insanız minimum düzeyde mecbur kalırsak açılabilir ama bu dönemde hiç açmamak en dogrusu

Gerçekten aşılardan bıktım artık her defasında ateş ateş ateş

Tabi ki doğru değil ama kim %100 doğru ki .. bende çok bunalınca günde max 2 sefer 10-15 dk baby tv açıyorum . Kendinizi kötü hissetmeyin diye yazdım .. yoksa çok doğru değil ama ben de yapıyorum maalesef. ( birde benim bir Dr tanıdığım bebekken 10-15 dk bebek kanalı izlemesi zarar vermez, çok sıkıntı yapma demişti belki o biraz vicdanımı rahatlatıyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…