- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.841
benim kızımda aynı seninki gibi oluyodu acısı cidden dayanılmaz o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo resmenAnneler merhaba daha önce kızım çok kötü pişik oldu bezden dolayı mantara çevirdi pişiği hatta iyileştirene kadar akla karayı seçtim resmen.. En ufak bişeydede kızarmaya başlıyo pişik önleyici olarak ne kullansam iyi gelir öyle olunca çok canı yanı evladımın olmadan engellemek istiyorum
Öyle yapıyorum zaten ama bizimkine iyi gelmedi yaZeytinyaği çok iyi geliyor hemen geçiriyor pisigi birde olabildiğince açık tutun altini
Bizde alerji yaptı canım aslında öyle yapıyorum ama hava aldırıyorum mutlakaBenim iki evladına da sudocrem iyi geldi..ama en önemlisi altını sildikten sonra iyice kurula sonra krem sür beş dakika havalandir öyle kapat...havasızlıktan oluyor hava alması çok önemli dedi dr
benim kızımda aynı seninki gibi oluyodu acısı cidden dayanılmaz o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo resmeneczacı bize bepanthol baby önerdi günlük bez değiştirirken sürüyorum hiç bişey olmuyo
Bizde bu merhemi kullanıyoruz pişik engellemede birebir benim bebeğimde hassas tenli hiç pişik sorunu yaşamadık amaAnneler merhaba daha önce kızım çok kötü pişik oldu bezden dolayı mantara çevirdi pişiği hatta iyileştirene kadar akla karayı seçtim resmen.. En ufak bişeydede kızarmaya başlıyo pişik önleyici olarak ne kullansam iyi gelir öyle olunca çok canı yanı evladımın olmadan engellemek istiyorum
Bu merhemi duydum daha önce alayım o zaman bende havalar da çok ısındı pişik olmadan başlayayımbenim kızımda aynı seninki gibi oluyodu acısı cidden dayanılmaz o ağlayınca benim de ağlayasım geliyo resmeneczacı bize bepanthol baby önerdi günlük bez değiştirirken sürüyorum hiç bişey olmuyo
Al canım mutlaka dua edersin bana daha önce farklı şeylerde de denemiştm hiç bu kadar etkili olmadıBu merhemi duydum daha önce alayım o zaman bende havalar da çok ısındı pişik olmadan başlayayım
Tamamdır bugün eczaneye gidecektim zaten gitmişken alayım o zaman çok teşekkür ederimAl canım mutlaka dua edersin bana daha önce farklı şeylerde de denemiştm hiç bu kadar etkili olmadı
mesajınızı yeni gördüm olmuştur inşallahMerhaba canım benim de adete bir hafta kalasi yumurtlama gördüm âdetime iki gün kaldı gebelik olur mu
Oyy maşallahAynen yakında 1 yaşında olacaklar kısmetse..benim oğlan bütün gün abaaa diye dolaşıyor evdesesde tam erkek sesi kaba ablasıda ablammmm diyor ki görülmeye değer...nasıl güzel bir duygu nasıl güzel bir an ALLAH bozmasın.
Aba, abla, baba var anne yok nankör evlat
Henüz reglim olmadı yumurtlamanın üstünden bugün 14 gün inşallah gebelik olur hayırlısıyla dua edermisin Benim içinmesajınızı yeni gördüm olmuştur inşallah
Ederim tabii ki inşallah vardır en kısa zamanda güzel haberini duyarızHenüz reglim olmadı yumurtlamanın üstünden bugün 14 gün inşallah gebelik olur hayırlısıyla dua edermisin Benim için
Ammin inşallah Pazar günü test yapacağım hayırlı haber alırsam sana mesaj atarım duanı üstüm den eksik etme yeterEderim tabii ki inşallah vardır en kısa zamanda güzel haberini duyarız
Benim kızım 6,7 aylıktı hayiirrr dedim diye döndü hayiyy dedi hiç unutmamOyy maşallahBizim kız da anne diyor baba da diyor.Bakalım inşallah erken konuşurlar bi sıkıntı çıkmaz.
Televizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasılBenim kızım 6,7 aylıktı hayiirrr dedim diye döndü hayiyy dedi hiç unutmamçabuk konuşur dedim ama iki yaşını geçmişti konuştuğunda.
Olsun geç olsun güç olmasın hicbirsey insallah
Bence de açmayın müzik açsanız tabii görmeyeceği şekilde doktorlar 2yaşa kadar sıfır ekran diyorTelevizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasıl
Ben kızımda hic açmadım nerdeyse. İki yaşında konuştu gene de..şimdi de acmiyorum ama evde ablası var malum arada açılıyor. Ben konuşmadan ziyade otizmi tetikledigi için açmıyorum zaten benim oğlan da koysam izlemez iş miş hak getireTelevizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasıl
Tabi ki doğru değil ama kim %100 doğru ki .. bende çok bunalınca günde max 2 sefer 10-15 dk baby tv açıyorum . Kendinizi kötü hissetmeyin diye yazdımTelevizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?