2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İyi bari sevindim bizim yeterli gelmedi cunku

Benim oğlan bildiğiniz lavasci çıktı .dün dsarda yemekteydik. Ayıptır söylemesi yaprak ciğer ve lahmacun söyledik benim oğlan ikisinden de yedi ortadaki lavaş i ise bıraksam bitirecekti o derece sevdi..hamurcu benim oğlan tam anası kılıklı

Bnmkide etliekmekci kuş gibi aciyo ağzını ben verdikçe elimi çekiştirip duruyo yanina da ayranhamuru kim sevmez ki ağzının tadını biliyo demekki:)

Ayy bı değişik oldum 1.yas deyince
Hiç sorma bende aşırı değişik duygular yaşadım bugün ve aslında yazın başından beri değişimi beni bir tık duygulandırıyor büyüyorlar geçen sene bu zamanlar hala karnımızdaydılar zaman hızlı akıyor

Bizde abla abi yok o yüzden sürekli anne anne diyor

Bizde de mama, meme, dede bütün gün böyle dolasiyo

Anneler merhaba daha önce kızım çok kötü pişik oldu bezden dolayı mantara çevirdi pişiği hatta iyileştirene kadar akla karayı seçtim resmen.. En ufak bişeydede kızarmaya başlıyo pişik önleyici olarak ne kullansam iyi gelir öyle olunca çok canı yanı evladımın olmadan engellemek istiyorum

Zeytinyaği çok iyi geliyor hemen geçiriyor pisigi birde olabildiğince açık tutun altini

Benim iki evladına da sudocrem iyi geldi..ama en önemlisi altını sildikten sonra iyice kurula sonra krem sür beş dakika havalandir öyle kapat...havasızlıktan oluyor hava alması çok önemli dedi dr

Geçene kadar ıslak mendil yerine sabunlu suyla yıka birde zeytinyağı sür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…