- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.881
Vücutta döküntü var şuan ama Adana öylesine sıcak ki evimde çok sıcaktı isilik mi diyordum tam ayırt edemedik.Ama bence alerjik döküntüler ara verdim birşey vermeyeceğim tekrardan böyle devam.Karın ağrısı da oluyor mu tam çözemedim aynı zamana dişte oldu o yüzden tekrar zamana bıraktım.Canım tepkilerden kastın ne mesela benim oğlumda da oluyo ağız çevresi bazen göz çevirisi kızarıp kabaracak gibi oluyo yarım saat sonra geçiyo onun gibi mi
Mecbur zyrtec aldım dün öyle kötüydüm yoksa kafamı kaldiramiyordum...toparladı beni ama bu sefer uyku yapti eşim akşam üstü birbucuk saat dolastirdi bende uyudum..netten araştırdım zoraki durumlarda kullanılıyormuş...bende dayanamayimca içtim yoksa bakamıyorum cocuklaraAlerji benim de başladı yavaştanbu yüzden kış gelsin istemiyorum çünkü yaza kadar devam ediyo bitmiyo
Kızlar bu arada ablam yeni doğum yaptı sayılır ben kızımda alıpta kullanmadığım bi emziği verdim sanırım beğenmemiş yeğenim wee baby silikon normal bi emzikti.
Şimdi bi tane sipariş etmek istiyor nasıl birşey alalım bilgisi olan yazabilirse sevinirim.☺
Bana da ondan vermişti doktor emziriyorum diye ama içmedim sprey de vermişti işe yaradı idare ettim onunla gece yatarken iç istersen veya sprey kullan o etki etmezse ilaç içersinMecbur zyrtec aldım dün öyle kötüydüm yoksa kafamı kaldiramiyordum...toparladı beni ama bu sefer uyku yapti eşim akşam üstü birbucuk saat dolastirdi bende uyudum..netten araştırdım zoraki durumlarda kullanılıyormuş...bende dayanamayimca içtim yoksa bakamıyorum cocuklara
Wayy fosforlu haa.Bibs silikon kullanıyorum ben. Bir de gece için olanları var, ayrıca ondan da aldım. Fosforlu. Karanlıkta anında görüyorsun nerde olduğunuAvent’ta vardı Bibs kauçukta vardı hepsini tuttu Ege ama ben Bibs silikon ile devam ediyorum.
Burun spreyi vardı fayda etmedi cnm mecbur kullandım toparladı beniBana da ondan vermişti doktor emziriyorum diye ama içmedim sprey de vermişti işe yaradı idare ettim onunla gece yatarken iç istersen veya sprey kullan o etki etmezse ilaç içersin
yemek yedirirken ya da işim olduğunda 10 15 dakikalık kırmızı balık yada ceviz adam açıyorum.bazen reklamTelevizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasıl
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınızVücutta döküntü var şuan ama Adana öylesine sıcak ki evimde çok sıcaktı isilik mi diyordum tam ayırt edemedik.Ama bence alerjik döküntüler ara verdim birşey vermeyeceğim tekrardan böyle devam.Karın ağrısı da oluyor mu tam çözemedim aynı zamana dişte oldu o yüzden tekrar zamana bıraktım.
Gözlerini kaşımasını da çok yaşıyoruz.Çok huzursuz oluyor bazen tüm gün boyunca ağlama huzursuzluk,daha sık kaka yapma gibi.
Kızlar sizin bebişler hâlâ yeşil kaka yapıyor mu?
Maşallah kuzuya canım.Artık 10 aylık olduk iyice büyüdülerGeçen kızıma beyaz çorap giydirdim yerden mor çorabını bulmuş ayağının üstüne tutuyordu ne ara büyüdü de o çorabı giymeyi biliyor anlamadım yemek konusunda iştahı yok hep tabaklarının yarısı kadar yiyor.onu da benim zorlamamla..
gece birkaç kere kalktığı da oluyor sabaha kadar dakika başı uyandığı da..dün öyleydi sabaha kadar beşiğe koy geri al koy geri al belim koptu bir de erkenden 7de kalkıyor 1 saat anca kestirip kahvaltısını hazırlıyorum.bulamaç yapınca bir şekilde yiyor ama omlet birkaç gündür yememeye başladı haşlama yumurtayı yeniden denicem.
Meme canı isteyince geliyor kolumu bacağımı yalıyor ya da üstümü çekiyorartık iyice çevresini gözlemliyor çocuklarla bebeklerle aynı ortamda olmaya bayılıyo.böyle görünce kardeşi olsa birlikte oynarlardı diyorum.ama bir gram enerjim yok hiç iş yapamıyorum kendime gelirsem 2 sene sonra yapıcam inşallah kelime olarak sadece anne diyebiliyor geri kalanları hebelehübele bu arada bazen bizim yemeklerden yediriyorum bazen hero baby nin tahıllı mamasından yapıyorum.baya kurtarıcıymış dışarıda olunca da şipşak sıcak suyla yapıyorum.
Maşallah maşallah büyüyorlar gerçekten yaaArtık 10 aylık olduk iyice büyüdülerGeçen kızıma beyaz çorap giydirdim yerden mor çorabını bulmuş ayağının üstüne tutuyordu ne ara büyüdü de o çorabı giymeyi biliyor anlamadım yemek konusunda iştahı yok hep tabaklarının yarısı kadar yiyor.onu da benim zorlamamla..
gece birkaç kere kalktığı da oluyor sabaha kadar dakika başı uyandığı da..dün öyleydi sabaha kadar beşiğe koy geri al koy geri al belim koptu bir de erkenden 7de kalkıyor 1 saat anca kestirip kahvaltısını hazırlıyorum.bulamaç yapınca bir şekilde yiyor ama omlet birkaç gündür yememeye başladı haşlama yumurtayı yeniden denicem.
Meme canı isteyince geliyor kolumu bacağımı yalıyor ya da üstümü çekiyorartık iyice çevresini gözlemliyor çocuklarla bebeklerle aynı ortamda olmaya bayılıyo.böyle görünce kardeşi olsa birlikte oynarlardı diyorum.ama bir gram enerjim yok hiç iş yapamıyorum kendime gelirsem 2 sene sonra yapıcam inşallah kelime olarak sadece anne diyebiliyor geri kalanları hebelehübele bu arada bazen bizim yemeklerden yediriyorum bazen hero baby nin tahıllı mamasından yapıyorum.baya kurtarıcıymış dışarıda olunca da şipşak sıcak suyla yapıyorum.
Yani bende öyleydi ama artık ekranı kapatıp sadece sesini dinletiyorum bilmem faydası olur mu ekran kapatmanın zaten televizyon izleyemez olduk evde anında dikiliyo önüne daha bi çözüm bulamadım ona. Bizim uykular hala kötü ne zaman düzelir bilmiyorum sadece göğsümde uyuyo önceden ne güzel eşimde uyutmaya götürürdü uykudan ağlayarak kalktığında sadece bende susuyo çok bağlandığını hissediyorum bana ya normal mi sizlerde durumlar nasıl babasıyla da arası iyi oyunlar oynar dışarı çıkarlar falan amayemek yedirirken ya da işim olduğunda 10 15 dakikalık kırmızı balık yada ceviz adam açıyorum.bazen reklamAçmam diyordum ama mecbur açılıyormuş
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınızÜşütnce yeşil yapıyor benim kız
Bu aralar ben de fark ettim iyice memeye alıştı süt olmasa da emecek uyuyana kadar .. şimdiye kadar iyi gidiyoduk aslında yeni başladı bu alışkanlık işi gece kalktıpında babası idare edebiliyo ama bazen de beni istiyo bağlılık var yani normal zaten olması daYani bende öyleydi ama artık ekranı kapatıp sadece sesini dinletiyorum bilmem faydası olur mu ekran kapatmanın zaten televizyon izleyemez olduk evde anında dikiliyo önüne daha bi çözüm bulamadım ona. Bizim uykular hala kötü ne zaman düzelir bilmiyorum sadece göğsümde uyuyo önceden ne güzel eşimde uyutmaya götürürdü uykudan ağlayarak kalktığında sadece bende susuyo çok bağlandığını hissediyorum bana ya normal mi sizlerde durumlar nasıl babasıyla da arası iyi oyunlar oynar dışarı çıkarlar falan ama
Umarım geçer bu durum güzel ama yorucu Ah keşke geceleri eşimde kalksa susmuyo bende meme istiyo deyip uyuyo adam devam sütü veriyorum yatırırken hiç etkisi olmuyo uykuya gene kalkıyo gene kalkıyo alıştı bunaBu aralar ben de fark ettim iyice memeye alıştı süt olmasa da emecek uyuyana kadar .. şimdiye kadar iyi gidiyoduk aslında yeni başladı bu alışkanlık işi gece kalktıpında babası idare edebiliyo ama bazen de beni istiyo bağlılık var yani normal zaten olması da
Ben de düşündüm aslında gece uyandığında versem mi diye ama demekki alışınca yine kalkıyo neyse idare edicem artıkUmarım geçer bu durum güzel ama yorucu Ah keşke geceleri eşimde kalksa susmuyo bende meme istiyo deyip uyuyo adam devam sütü veriyorum yatırırken hiç etkisi olmuyo uykuya gene kalkıyo gene kalkıyo alıştı buna
Maşallah size de kışın bol bol dinlenirsiniz bizim de 2 haftadıt her gün ateş var çıkıyo düşüyo çok yüksek değil 2 defa ilaç verdim üst dişlerden 1 tanesi patladı diğeri de patlayacak gibi duruyo sizinki gibi 4 diş birden çıksa belki o zaman rahat ederMaşallah bebişlere evet zaman nasılsa geçti kocaman oldular. Tatilden döndük 2 ay kaldık yeni evimi düzenledim alışverişler derken 2 ay bitti döndük 4 gün sonra okullar açıldı. Kızım artık full emekliyor hiç durmuyor 9-10 kilo arası ama yapısı iri duruyor eskiden baba dede dersi şimdi anniiiii diye bağırıyor cıssss diyor hep konuşuyor hiç susmuyor yemek konusunda tabak tabak yemiyor ne varsa evde yediriyorum karnı doysun doymasın zorlamıyorum artık 6 dişimiz var üst 4 diş birden çıkardık ama hafta ateşli yattı şükür şimdi iyiz
İki çocuğum da erken çıkardı ama erken diş çıkarmak çok kötü büyük oğlum 10 aylıktı hem yürüdü hem diş çıkardı hiç farketmedik bile çok çektik Allah kolaylık versin şişede doktor ateş düşürücü verdi 1 hafta kullandıkMaşallah size de kışın bol bol dinlenirsiniz bizim de 2 haftadıt her gün ateş var çıkıyo düşüyo çok yüksek değil 2 defa ilaç verdim üst dişlerden 1 tanesi patladı diğeri de patlayacak gibi duruyo sizinki gibi 4 diş birden çıksa belki o zaman rahat eder
Crp yüksekliği romatolojikte olabilir diğer değerlerinize de baktırın derim bir romatolojiye uğrayın tahlil yaptırın kas ağrısı varmı?Arkadaşlar bu sefer kendimle ilgili bişey soracağım benim çok uzun zamandır crp hep yüksek çıkıyor birkaç gündür rahatsızdım bugün doktora gittim daha da yükselmiş başka ne yapılır ilaç yanına destek amaçlı resmen halsizlikten ölecektim 2 serum takıldı
Halsizlik ve kemik ağrısı vardı özellikle dizkapağı ve aşağı ağrıyor. Aalında dahiliyeye gittim yapıldı tahlillerim 5 tüp kan verdim ama bilemedimCrp yüksekliği romatolojikte olabilir diğer değerlerinize de baktırın derim bir romatolojiye uğrayın tahlil yaptırın kas ağrısı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?