- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.861
Ben tv çizgifilm falan açmıyorum ama kovid olduğum zaman ve işlerim çok biriktiyse hiç durmadığı zamanlarda ervaya çektiğim videoları açıyorum kendisini izliyo kısa kısa videolar zaten zararı olacağını düşünmüyorum bu kadarla daTelevizyon sizce etkiliyor mu konuşmasını bazen çok bunaldığımda eşim olmadığında ufak tefek işlerimi halletmek için 10 15 dakika uzak Bi mesafede birseyler açıyorum annemde geç konusur hemde daha küçük hiç açma diyo sizlerde durumlar nasıl
Az tuzlu yap o zaman artık kendi istediklerini yemeye başladılar bizimki de yediği bazı yemekleri yemez olduKaşık reddi yeme reddi ne denirse onu yaşıyoruzyaşayan ve çözüm bulan var mı?
Kaşık çatal asla istemiyor kendi de yemiyor eline alıp yere atıyor. Elimle verdiğimde bir iki kez alıyor sonrası kriz. Çok iştahlıydı her şeyi yerdi. Bu aralar çok kötü hiçbi şey yemez oldu.
Bugün kendimize dışardan yemek söyledik istiyo tadımlık veriyoruz onu yiyo bağırıp devamını istiyor ama kendi yemeğini yemiyo
Sanırım damak tadı oluştu ayırt ettiğinden yemiyor. Doktor asla tuzlu verme diyor ki aynı yemeğin tuzsuzunu ona yaptığımda ağzını açmıyor ama bizim tuzludan yiyor
Ben artık oğlana ayrı yapmıyorum bildiğin bizim yemeklerden yiyor ..ama fazla yemiyor hep emmek istiyor...doktorlar da abartıyor gerçi benim doktorum az koyabilirsin hepimiz öyle buyumedik mi diyor...kızımda vermedim oğlumda veriyorum . Misal bugün soslu tavuk yaptım tavada çok sevdi mangalda da çok sevmisti zatenKaşık reddi yeme reddi ne denirse onu yaşıyoruzyaşayan ve çözüm bulan var mı?
Kaşık çatal asla istemiyor kendi de yemiyor eline alıp yere atıyor. Elimle verdiğimde bir iki kez alıyor sonrası kriz. Çok iştahlıydı her şeyi yerdi. Bu aralar çok kötü hiçbi şey yemez oldu.
Bugün kendimize dışardan yemek söyledik istiyo tadımlık veriyoruz onu yiyo bağırıp devamını istiyor ama kendi yemeğini yemiyo
Sanırım damak tadı oluştu ayırt ettiğinden yemiyor. Doktor asla tuzlu verme diyor ki aynı yemeğin tuzsuzunu ona yaptığımda ağzını açmıyor ama bizim tuzludan yiyor
Biraz da hastayız iştahsızlık umarım ondandırBen artık oğlana ayrı yapmıyorum bildiğin bizim yemeklerden yiyor ..ama fazla yemiyor hep emmek istiyor...doktorlar da abartıyor gerçi benim doktorum az koyabilirsin hepimiz öyle buyumedik mi diyor...kızımda vermedim oğlumda veriyorum . Misal bugün soslu tavuk yaptım tavada çok sevdi mangalda da çok sevmisti zaten
Ben çoktan indirdimArkadaşlar park yatak kullanan anneler ben yoyko kullanıyorum. Daha doğrusu çamaşırlık oldu su anoğlan içinde oturmayı çok seviyor ama yukarı kademede. Tırmanıyor. Alt kademeye nasıl indirebiliyoruz.netten baktım bulamadim. Kılavuzuda attım sanirim
Sabah baksyim komple bir fermuar var onu diyorsunuz sanırım çok teşekkürlerBen çoktan indirdim.. tam hatırlamıyorum ama orta kademe yanda bir fermuarı vardı bakarsanız görürsünüz , onu açıp yatağı indirdik diye hatırlıyorum. Kolaydı çünkü.
Ben de ayrı yapmıyorum şimdi tamamen biz ne yiyorsak ondan veriyorum.Yemeklerim çok tuzlu ve yağlı değiller o yüzden sıkıntı yapmıyorum.Ama iştahsızlaştı diş patlattı ondan mı bilemicem artık.Sütüm çok azaldı kızlar ben bariz fark ediyorum özellikle sabaha karşı sütüm yok gibi birşey.Artık artmıyor o saatlerde mama yapmak iyi olurdu ama süt alerjisi var alerji mamasını da beğenmiyor bizim kız.Ben artık oğlana ayrı yapmıyorum bildiğin bizim yemeklerden yiyor ..ama fazla yemiyor hep emmek istiyor...doktorlar da abartıyor gerçi benim doktorum az koyabilirsin hepimiz öyle buyumedik mi diyor...kızımda vermedim oğlumda veriyorum . Misal bugün soslu tavuk yaptım tavada çok sevdi mangalda da çok sevmisti zaten
Sabaha karşı aciktigindan değil zaten alışkanlıktan uyaniyorlar artık canım...benimki uyanıp iki cekiyo geri uyuyo...mama yapmaya hiç bulaşma onu da zor biraktiyor annelerBen de ayrı yapmıyorum şimdi tamamen biz ne yiyorsak ondan veriyorum.Yemeklerim çok tuzlu ve yağlı değiller o yüzden sıkıntı yapmıyorum.Ama iştahsızlaştı diş patlattı ondan mı bilemicem artık.Sütüm çok azaldı kızlar ben bariz fark ediyorum özellikle sabaha karşı sütüm yok gibi birşey.Artık artmıyor o saatlerde mama yapmak iyi olurdu ama süt alerjisi var alerji mamasını da beğenmiyor bizim kız.
Bütün emzikler elimde patladığı için bilemiycrmKızlar bu arada ablam yeni doğum yaptı sayılır ben kızımda alıpta kullanmadığım bi emziği verdim sanırım beğenmemiş yeğenim wee baby silikon normal bi emzikti.
Şimdi bi tane sipariş etmek istiyor nasıl birşey alalım bilgisi olan yazabilirse sevinirim.☺
Tamamen bebekle ilgili bence benim oğlum wee baby emzik kullandı 9 ay deli gibi gece gündüz emdi birden tiksindi çocuk 9.ayda anlamış değilim neye göre seçiyorlar bırakıyorlarKızlar bu arada ablam yeni doğum yaptı sayılır ben kızımda alıpta kullanmadığım bi emziği verdim sanırım beğenmemiş yeğenim wee baby silikon normal bi emzikti.
Şimdi bi tane sipariş etmek istiyor nasıl birşey alalım bilgisi olan yazabilirse sevinirim.☺
Ben de 4 tane aldım hepsi elimde kaldıSabaha karşı aciktigindan değil zaten alışkanlıktan uyaniyorlar artık canım...benimki uyanıp iki cekiyo geri uyuyo...mama yapmaya hiç bulaşma onu da zor biraktiyor anneler
Bütün emzikler elimde patladığı için bilemiycrmemzik benim
Neden kısıtlı alerji mi devam ediyor. Yaşına girecek neredeyse Dr ufaktan baslatmadi mi cnm. Açsa anlarsın zaten durmaz. Çorba yap ekmekle içir. İçmiyor mu oyleBen de 4 tane aldım hepsi elimde kaldıŞimdi eline veriyorum ısırıyor oynuyor biraz emzikle
Ama sütümün azaldığını çok hissediyorum canım günde bi kupa rezene içmeye başlayacağım inş.etkisi olur.
Mama içmesini isterdim ben günde bi kaç kez çünkü verecek ek gıda çook kısıtlı sütüm de yetmiyor.Bu yüzden mama da iyi olurdu aç gibi vicdan yapmaya başladım.
Evet alerji devam ediyor vücut tepkili oldu.Bi türlü randevu alamadık ben arada deniyorum hep tepki veriyor.Randevu alıp götüreceğim de uzayacak gibi alerji.Kaka tepkiliydi kaka da kan görünmüyo artık neyseki bakalım en kısa sürede geçmesini diliyorum inş.Neden kısıtlı alerji mi devam ediyor. Yaşına girecek neredeyse Dr ufaktan baslatmadi mi cnm. Açsa anlarsın zaten durmaz. Çorba yap ekmekle içir. İçmiyor mu oyle
Bibs alın mutlaka tutuyorlar, ama kauçuk alırsanız 5 haftadır bir yenilemek lazım bibs plastiklerden alın. Phılıps aventi de bebekler hemen tutuyormus ben denemedım ama.Kızlar bu arada ablam yeni doğum yaptı sayılır ben kızımda alıpta kullanmadığım bi emziği verdim sanırım beğenmemiş yeğenim wee baby silikon normal bi emzikti.
Tez şifalar ins cnm alerji çok zor. Benim de alerjik nezlem var tuttu bugün bebeğe bakamıyorum o derece...oda sürekli beni ısırmak istiyo bacağımı kolumu nereyi bulursaEvet alerji devam ediyor vücut tepkili oldu.Bi türlü randevu alamadık ben arada deniyorum hep tepki veriyor.Randevu alıp götüreceğim de uzayacak gibi alerji.Kaka tepkiliydi kaka da kan görünmüyo artık neyseki bakalım en kısa sürede geçmesini diliyorum inş.
Çorba biraz içerdi şimdi asla içmek istemiyor.
Sağol amin öyleymiş valla.Sanada çok geçmiş olsun.Tez şifalar ins cnm alerji çok zor. Benim de alerjik nezlem var tuttu bugün bebeğe bakamıyorum o derece...oda sürekli beni ısırmak istiyo bacağımı kolumu nereyi bulursa
Alerji benim de başladı yavaştanTez şifalar ins cnm alerji çok zor. Benim de alerjik nezlem var tuttu bugün bebeğe bakamıyorum o derece...oda sürekli beni ısırmak istiyo bacağımı kolumu nereyi bulursa
Canım tepkilerden kastın ne mesela benim oğlumda da oluyo ağız çevresi bazen göz çevirisi kızarıp kabaracak gibi oluyo yarım saat sonra geçiyo onun gibi miEvet alerji devam ediyor vücut tepkili oldu.Bi türlü randevu alamadık ben arada deniyorum hep tepki veriyor.Randevu alıp götüreceğim de uzayacak gibi alerji.Kaka tepkiliydi kaka da kan görünmüyo artık neyseki bakalım en kısa sürede geçmesini diliyorum inş.
Çorba biraz içerdi şimdi asla içmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?