2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
arkadaşlar siz yine iyisinizdir kesin

ben 101 kiloyla hamile kaldım şuan 104 kiloyum şimdiden 3 kilo aldım , aşırı iştahım arttı , bulantı vs de olmadığından veremiyorum . Ki benim bulantım olsa ben onu bastırmak için de yine yer kilo alırdım
Allah sonumu hayır eylesin .
Eşim de ben de iştahlı ve kilo almaya meyilliyiz

doktorum diyetisyene yönlendirdi 14 nisanda kontrole gidince diyetisyenden de yardım alacağım

Bende 3kilo almışım ya bulantı olmayınca sürekli yiyiyorum bide yaşadığım yerde kimseyi tanımıyorum şehri tanimiyorm bütün gün evdeyim yemeğe sarıyorum 62 oldum

Benimde ağzımın tadı yüzünden leblebi veya salatalık falan tuzluyorum mayhoş şeyler yiyorum mango aldırdım eşime biraz iyi yeşil elma ekşi özellikle biraz iyi geliyor.. evde çoluk çocuk öğrendiler artık büyük oğlum çok sevindi yalan mı yoksa dedi inanmadı resimlerini gösterdim saolsunlar konu komşuya özellikle tembih ettim ama küçük oğlum laf dinlemeyip herkese anlatmış

Kızlar merhaba lütfen bilgisi olan biri yazsın bu konu hakkında en son adet tarihim 8 şubattı 3 günlük gecikme yaşayınca evde test yapmıştım negatifti bi hafta sonra da kan verdim beta 2ydi negatifti yani adetim hala gelmeyince doktora gittim düzenleyici vermesi için bugün beta 294 olduğunu söyledi ve pozitifsin dedi geç döllenme yaşamışsın dedi kese henüz görünmedi haftaya tekrar bakılcak çok yeni 3 4 günlük bi gebelik dedi acaba böyle olup gebeliği devam eden var mı?

Ben de 2 gün sonra 10. Haftaya başlıcam en son geçen hafta tartıldım 2 kilo almıştım bakalım 10 gün sonra doktora tekrar gidicem kaç kilo olurum aslında iştahım hiçbişey çekmiyo yemek istemiyorum ama mecbur sağlık için yiyorum acaip şişkinlik oluyo midem patlıyo az yemeye çalışıyorum ama nafile
ben de 1 gün gecikme ile kan testi yaptırmıştım sonuç negatifti o yüzden umudu kestim 2 hafta sonra adet olmayınca tekrar doktora gittim ve sadece rahim kalınlığı vardı kese hiç bişey yoku 902 çıkmıştı beta geç döllenme olmuş benimki de çok şükür sağlıklı devam ediyo

Ama 2 gün sonra tekrar baktır betayı

59 la başladım bugün 6+3 olduk hızla kilo vermeye devam böle giderse 32 beden olmam yakindir

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarım bende sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim❤

merhaba kızlar
göğüs hassasiyeti yasayıp ara ara geçen arada çoğalan oldumu yaa agrımasından yanagım geçince telaşe ediyorum artk
Benim hiç başlamadı canım.Ustelik silikonlarim var daha oncekinde acıdan agliodum duşta su değse carpilmisa donuodum henüz bişi yok.

Canım bende kabızlık var ve şişkin hissediyorum, belim ağrıyor bir de belin iki tarafı böyle, sende de bar mı?
Adetteyken ağrır ya belin öyle ağrı oluyor bazen uzanınca geçiyor
merhaba kızlar
göğüs hassasiyeti yasayıp ara ara geçen arada çoğalan oldumu yaa agrımasından yanagım geçince telaşe ediyorum artk
Afedersin bazen sütyeni çıkarınca düşecek gibi oluyor bazende ağrımıyor

Kızlar bende yeni öğrendim hamileleiğimi kan testine göre 5haftalığız ultrosan için gitmedim sizler keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?

Ilk sayfada yer alan bilgileri, ygmygm etikeyleyerek paylaşırsan tabloya eklenirsin canim hos geldinnnnn

Çok teşekkür ederimm, hoş bulduk
Teşekkür ederimm şimdi halledicem o zaman

Ben kilo verme sürecimde hamile kaldım, şuan 6. haftamın içindeyim (tam emin değilim doktordan bu bilgiyi daha almadım son adet tarihinden hesaplayınca öyle) ve kilom aynı, ilk 3 ay kilo vermeye devam edip sonrasında 2. 3 ayda 1 kilo, 3. 3 ayda 6-7 kilo alacak şekilde diyetisyenle görüşüyorum... bakalım dileğim o yönde, umarım fazla kilo almadan bitiririz bu süreci

ygmygm beni de ekler misiniz listeye, yaş:26, BDT: 25.11.2021, ilk çocuğum, diğer bilgilerim eksik henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…