- 4 Aralık 2020
- 104
- 238
- 53
- 39
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #3.961
Canım bende kabızlık var ve şişkin hissediyorum, belim ağrıyor bir de belin iki tarafı böyle, sende de bar mı?Şişlik hissediyormusunuz patlayacağım sanırım
Tebrikler hamilesiniz mümkün tabiki geç döllenme hayırlısı olsun sağlıkla da devam eder 2 gün sonra birdaha bhcg verin artıştan anlaşılır
Ben de 2 gün sonra 10. Haftaya başlıcam en son geçen hafta tartıldım 2 kilo almıştım bakalım 10 gün sonra doktora tekrar gidicem kaç kilo olurum aslında iştahım hiçbişey çekmiyo yemek istemiyorum ama mecbur sağlık için yiyorum acaip şişkinlik oluyo midem patlıyo az yemeye çalışıyorum ama nafileKritik soruyu soruyorum o zamannn!
Hanımlaar kaç kg aldınız? Ben kilolu olmama rağmen 10.haftaya başlıyorum yarın ve 1kg aldım şimdidenbir senedir aralıklı oruçla 16kg vermiştim şimdi hepsini geri alacağım diye üzülüyorum
Kızlar merhaba lütfen bilgisi olan biri yazsın bu konu hakkındaen son adet tarihim 8 şubattı 3 günlük gecikme yaşayınca evde test yapmıştım negatifti bi hafta sonra da kan verdim beta 2ydi negatifti yani adetim hala gelmeyince doktora gittim düzenleyici vermesi için bugün beta 294 olduğunu söyledi ve pozitifsin dedi geç döllenme yaşamışsın dedi kese henüz görünmedi haftaya tekrar bakılcak çok yeni 3 4 günlük bi gebelik dedi acaba böyle olup gebeliği devam eden var mı?
Ama 2 gün sonra tekrar baktır betayıKızlar merhaba lütfen bilgisi olan biri yazsın bu konu hakkındaen son adet tarihim 8 şubattı 3 günlük gecikme yaşayınca evde test yapmıştım negatifti bi hafta sonra da kan verdim beta 2ydi negatifti yani adetim hala gelmeyince doktora gittim düzenleyici vermesi için bugün beta 294 olduğunu söyledi ve pozitifsin dedi geç döllenme yaşamışsın dedi kese henüz görünmedi haftaya tekrar bakılcak çok yeni 3 4 günlük bi gebelik dedi acaba böyle olup gebeliği devam eden var mı?
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarım bende sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim❤Ben de 2 gün sonra 10. Haftaya başlıcam en son geçen hafta tartıldım 2 kilo almıştım bakalım 10 gün sonra doktora tekrar gidicem kaç kilo olurum aslında iştahım hiçbişey çekmiyo yemek istemiyorum ama mecbur sağlık için yiyorum acaip şişkinlik oluyo midem patlıyo az yemeye çalışıyorum ama nafile
ben de 1 gün gecikme ile kan testi yaptırmıştım sonuç negatifti o yüzden umudu kestim 2 hafta sonra adet olmayınca tekrar doktora gittim ve sadece rahim kalınlığı vardı kese hiç bişey yoku 902 çıkmıştı beta geç döllenme olmuş benimki de çok şükür sağlıklı devam ediyo
Benim hiç başlamadı canım.Ustelik silikonlarim var daha oncekinde acıdan agliodum duşta su değse carpilmisa donuodum henüz bişi yok.merhaba kızlar
göğüs hassasiyeti yasayıp ara ara geçen arada çoğalan oldumu yaa agrımasından yanagım geçince telaşe ediyorum artk
Adetteyken ağrır ya belin öyle ağrı oluyor bazen uzanınca geçiyorCanım bende kabızlık var ve şişkin hissediyorum, belim ağrıyor bir de belin iki tarafı böyle, sende de bar mı?
Afedersin bazen sütyeni çıkarınca düşecek gibi oluyormerhaba kızlar
göğüs hassasiyeti yasayıp ara ara geçen arada çoğalan oldumu yaa agrımasından yanagım geçince telaşe ediyorum artk
İnşallah hepimiz sağlıkla o günleri görürüz ❤Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarım bende sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim❤
Ilk sayfada yer alan bilgileri,ygmygm etikeyleyerek paylaşırsan tabloya eklenirsin canim hos geldinnnnn
Teşekkür ederimm şimdi halledicem o zamanHoşgeldinIlk sayfada ki sorulari ( Kacinci gebelik ,anne yaşı, kese ve kalp atısı gordugun haftaları ) yazıp sayfa sahibi arkadaşi etiketleyebilirsin.Etiketleme de şöyle oluyor @ işaretini yazıp yanına etiketlemek istedigin arkadasın adıni yazmaya baslayinca zaten ismi çikiyor.Onu ismi secip mesaja devam ediyorsun
Ben kilo verme sürecimde hamile kaldım, şuan 6. haftamın içindeyim (tam emin değilim doktordan bu bilgiyi daha almadım son adet tarihinden hesaplayınca öyle) ve kilom aynı, ilk 3 ay kilo vermeye devam edip sonrasında 2. 3 ayda 1 kilo, 3. 3 ayda 6-7 kilo alacak şekilde diyetisyenle görüşüyorum... bakalım dileğim o yönde, umarım fazla kilo almadan bitiririz bu süreciKritik soruyu soruyorum o zamannn!
Hanımlaar kaç kg aldınız? Ben kilolu olmama rağmen 10.haftaya başlıyorum yarın ve 1kg aldım şimdidenbir senedir aralıklı oruçla 16kg vermiştim şimdi hepsini geri alacağım diye üzülüyorum
Ben dun 5+0da gordum karindanKızlar bende yeni öğrendim hamileleiğimi kan testine göre 5haftalığız ultrosan için gitmedim sizler keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?
Betan kaç canimKızlar bende yeni öğrendim hamileleiğimi kan testine göre 5haftalığız ultrosan için gitmedim sizler keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?