2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar afedersiniz idrarıımı yaparken yanma oluyor birde sık sık tuvalete gidiyorum enfeksiyon kapmış olabilrimiyim birde bebeğe zararı olurmu ?

Kızlar afedersiniz idrarıımı yaparken yanma oluyor birde sık sık tuvalete gidiyorum enfeksiyon kapmış olabilrimiyim birde bebeğe zararı olurmu ?
Olabilir, gebelikte enfeksiyon olmasını istemiyorlar bebek için tehlikeli olabiliyor bence bir acile gidip idrar testi yaptırın

Kızlar ya benim mide bulantılarım vardı ya doktor bana ilaç verdi 2 günde geçti. Şimdi çok çok az denecek kadar var. Açıkçası korkuttu beni bulantının birden kesilmesi. Göğüslerim aynı hassasiyetle devam ediyor ama bebekte bir sorun yoktur dimi? Of her şeyi takıyorum hamile kalınca her şey bitecek sanmıştım ne zor korumaya çalışmak kalbim hep pıt pıt

Kızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Bebişi öğrendiğimden beri bazen beyaz bazen sarı akıntım var Çok normalmiş
ben ilaç içmedim ama bulantım da göğüs hassasiyetim de çok değişken, ben de tedirgin oluyorum ama çok normal, içimizi ferah tutmaya çalışalım Hep aynı olacak diye bir şart yokmuş

Gerçekten herkes takıntılı ne zor annelik ... bulantı oluyor be yapsam deniyor kesiliyor neden kesildi benim araba tutması gibi oluyordu 3 gündür kahvaltı ettim şimdi henüz başlamadı rahatım ama tabi kendimi dinliyorum bebeğimi merak ediyorum bir sorun varmı acaba diye Dr kapısında yatasım var gerçekten

Sağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göre
Hangi haftalarda ki muayene icin söylüyorlar bunu Benim henüz hiç karından bakılmadı hep vajinal oldum muayene ,vajinalde sağda
Bende aynı durumdayım hergün gel dese hayır demem Gün sayıyorum
Aynen ya , hamile kalınca herşey tamam sanıyor herkes Asıl olay bundan sonra başlıyor kesinlikle

Yıllardır mustarip olduğum bir konu. Bende bu belirtiler olduğunda idrar yoku enfeksiyonu geçiriyorum. Ayağınızı sıcak su torbası koyup üst üste fazlaca su içmek çözüm

Kuzucum avokadoyu tek başına yiyince hiçbir şey anlamaman ve sevmemen çok normal, ben de sevmem zaten ama gerçekten çok iyi bir vitamin kaynağı, ben kahvaltıda üzerine bol limon sıkıp peynirle birlikte yiyorum, eğer sabah yemediysem öğlen iki kutu activia yoğurt ve yarım limon, bir tam avokadoyu iyice karıştırıp öyle yiyorum ve hem doyurucu bir öğün oluyo hem de bağırsaklara inanılmaz iyi geliyor, hazımsızlık ve kabızlık problemimi %100 çözdü benim. Tavsiye ederim

Tam bir avakado asıgısın o zaman. Hamılelıktede cok ıyıymıs. Ama denemek için bulantıların bitmesini beklicem olumsuz etkı olmasın

Kızlar kabızlık sorununuz geçti mi ben bu hafta daha rahatım ara öğünler falan güzel yapıyorum ve rahatım yoksa vücut alıştı ve normale mi döndü

Kızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Normal canım
Sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle olacağız bende habire kendimi dinliyorum aman şu geçti bişey olmasın falan kafayı yiyeceğim

Bebişin ilk göründüğü zamanlar kalp atışı zamanı diyim canım.. teoriye göre erkek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…