- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.241
Olabilir, gebelikte enfeksiyon olmasını istemiyorlar bebek için tehlikeli olabiliyor bence bir acile gidip idrar testi yaptırınKızlar afedersiniz idrarıımı yaparken yanma oluyor birde sık sık tuvalete gidiyorum enfeksiyon kapmış olabilrimiyim birde bebeğe zararı olurmu ?
Normalmis, benim de geliyorKızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Bebişi öğrendiğimden beri bazen beyaz bazen sarı akıntım varKızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
ben ilaç içmedim ama bulantım da göğüs hassasiyetim de çok değişken, ben de tedirgin oluyorum ama çok normal, içimizi ferah tutmaya çalışalımKızlar ya benim mide bulantılarım vardı ya doktor bana ilaç verdi 2 günde geçti. Şimdi çok çok az denecek kadar var. Açıkçası korkuttu beni bulantının birden kesilmesi. Göğüslerim aynı hassasiyetle devam ediyor ama bebekte bir sorun yoktur dimi? Of her şeyi takıyorum hamile kalınca her şey bitecek sanmıştım ne zor korumaya çalışmak kalbim hep pıt pıt
Hangi haftalarda ki muayene icin söylüyorlar bunuSağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göre
Bende aynı durumdayımKızlar bebişimi görüp kalbini de dinlemiştim ya Dr bana 1 ay sonra gel dedi ama ben çok merak ediyorum aklım hep onda hep kalbi atıyor mu iyi mi acaba herşey yolunda MI die merak ediyorum sizlerde böylesisiniz ne yapmam lazım
Aynen ya , hamile kalınca herşey tamam sanıyor herkesKızlar ya benim mide bulantılarım vardı ya doktor bana ilaç verdi 2 günde geçti. Şimdi çok çok az denecek kadar var. Açıkçası korkuttu beni bulantının birden kesilmesi. Göğüslerim aynı hassasiyetle devam ediyor ama bebekte bir sorun yoktur dimi? Of her şeyi takıyorum hamile kalınca her şey bitecek sanmıştım ne zor korumaya çalışmak kalbim hep pıt pıt
Yıllardır mustarip olduğum bir konu. Bende bu belirtiler olduğunda idrar yoku enfeksiyonu geçiriyorum. Ayağınızı sıcak su torbası koyup üst üste fazlaca su içmek çözümKızlar afedersiniz idrarıımı yaparken yanma oluyor birde sık sık tuvalete gidiyorum enfeksiyon kapmış olabilrimiyim birde bebeğe zararı olurmu ?
Kuzucum avokadoyu tek başına yiyince hiçbir şey anlamaman ve sevmemen çok normal, ben de sevmem zatenMasallah canımya şu avokadoyu bır kez yedım bir daha sans vermedim aslında bir şans daha vereyım. Suan bunları yazarken kuru kayısı ve fındık yedim cubku en son oglen 1 meyve yemıstım iyi sayılırım bugun
Kuzucum avokadoyu tek başına yiyince hiçbir şey anlamaman ve sevmemen çok normal, ben de sevmem zatenama gerçekten çok iyi bir vitamin kaynağı, ben kahvaltıda üzerine bol limon sıkıp peynirle birlikte yiyorum, eğer sabah yemediysem öğlen iki kutu activia yoğurt ve yarım limon, bir tam avokadoyu iyice karıştırıp öyle yiyorum ve hem doyurucu bir öğün oluyo hem de bağırsaklara inanılmaz iyi geliyor, hazımsızlık ve kabızlık problemimi %100 çözdü benim. Tavsiye ederim
Normal canımKızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle olacağız bende habire kendimi dinliyorum aman şu geçti bişey olmasın falan kafayı yiyeceğimKızlar ya benim mide bulantılarım vardı ya doktor bana ilaç verdi 2 günde geçti. Şimdi çok çok az denecek kadar var. Açıkçası korkuttu beni bulantının birden kesilmesi. Göğüslerim aynı hassasiyetle devam ediyor ama bebekte bir sorun yoktur dimi? Of her şeyi takıyorum hamile kalınca her şey bitecek sanmıştım ne zor korumaya çalışmak kalbim hep pıt pıt
Allah içimize ferahlık versin ya dediğin gibi hissedene kadar rahat yokNormal canım
Sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle olacağız bende habire kendimi dinliyorum aman şu geçti bişey olmasın falan kafayı yiyeceğim
Bebişin ilk göründüğü zamanlar kalp atışı zamanı diyim canım..Hangi haftalarda ki muayene icin söylüyorlar bunuBenim henüz hiç karından bakılmadı hep vajinal oldum muayene ,vajinalde sağda
Bende aynı durumdayımhergün gel dese hayır demem Gün sayıyorum
Aynen ya , hamile kalınca herşey tamam sanıyor herkesAsıl olay bundan sonra başlıyor kesinlikle
El mecbur bekliyoruz zatenEn iyisi beklemek %50 sonuç hepsi farklı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?