- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.361
Oyle yapayım bende doktora düzgün soramadım progestan yazıyorum 1 ay kullan bittikçe al dedi fitil olarak yada ağızdan demediAğızdan alınca yan etkisini çok yaşıyorsun. Ben günde 3 kez fitil olarak kullanıyorum. Sabah öğle akşam. Benimde kapandı kapanacakbelki birkaç gün ağızdan alırım aşağısı dinlensin diye
Tesekkur ederimmerhaba bana doktor gunde 1 kere fitil olarak kullanmami söyledi. ben de geceleri yatarken kullaniyorum.ipek_annesi nin de soyledigi gibi cogunlugumuz bu sekilde kullaniyor. insallah en kisa zamanda sifa bulursun
Sen kalp atışını duydun muOyle yapayım bende doktora düzgün soramadım progestan yazıyorum 1 ay kullan bittikçe al dedi fitil olarak yada ağızdan demedi
Kutunun üstünde ağızdan günde 3 kez veya hazneye derine koyulur yazıyordu en iyisi fitil olarak alayım lekelerim vardı 3 gündür kahverengi
Bugun görünürde bisey yok şükür
Bide dün başladı gebelik belirtileri başım çok dönüyordu elim ayağım titriyordu yemek olana kadaryemeğe oturunca da midem bulandı
Saglikla gelsinler insallah
Ben 1 hafta önce vajinal ultrasondan duydum kalp atışınıSen kalp atışını duydun muEn son ne zaman gittin. Benimde 7+5 ama bugün sabah saatlerce aç kaldım hiç tık yok. Belirtilerim göğüs hariç yok oldu. Doktora gidene kadar ben huniyi takarım galiba Ayın 8 inde kalp dinlemeye gideceğiz. Zaman geçmiyor.
Benim ki 200 lükHosbuldum
100 mg olan dmi
Offf çok istiyorum öyle böyle değil bişey olmaz inşallahBende dört gözle bekliyorum kirazerik AMA buralarda bulunmaz erik
Sen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.Açlığa gelemiyorum göğüsler bi şişıyor ağrıyor sonra geçiyor ara ara oluyor.
Kabızlık ve ishal değişiyor
Ve bitmeyen kasık ağrıları
Karından duymadiSen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.
Fazla düşünme Düşündüğün için zaman geçmiyorSen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.
Bende aynı sorunla cebelleşiyorumkizlar biraz konudan konuya atlamis olacagim ama vicdanima yenik dusuyorum sormazsam olmaz. Hamile kalmadan once gunde 1 bucuk paket sigara kullaniyordum. gebeligi ogrenince birakmak istedim. esimle birlikte calisiyoruz. sabah ve aksam gunde iki kere olmak uzere onun ictigi sigarayi ben yakiyorum ben ikiser kere cekiyorum. yani gunde 1 sigara bile etmiyor ama yine de tereddutum var korkuyorum. sigarayla bas eden bir tek ben miyim acaba? sizde durum nedir
Merhaba TSH kaç çıkmıştı acaba benimde yüksek cıktı ilk testeİyi pazarlar kızlar. Çook yoğun bir haftaydı benim için. Nasılsınız? Keyifler nasıl?
Geçtiğimiz hafta TSH yüksek çıkmıştı benim biraz. Sağlık ocağında kan alırken kolumu baya zorladılar ama. Kadın doğum doktorum endokrinoloji bölümüne yönlendirdi. İlaca başlayacaktık. Ancak kanı çok zor aldıklarını söyledim. O da bu durumun test sonucunu etkileyebileceğini söyledi. Tekrar test yaptık. Çok şükür normal çıktı bu sefer. Sizin de aklınızda olsun bu durum
Benimde yüksek çıkmış 3.88Merhaba TSH kaç çıkmıştı acaba benimde yüksek cıktı ilk teste
Bende aynı şekilde konuşmuştum büyük konuşmuşum iki gündür her şey midemi bulandırıyorKızlar 5haftslık falanım ama hiç bir belirti yok olmaması normalmi ?
Sigaradan mı bahsediyorsun acaba??İcmîcem diye kendimi hazirlardim daha çok içerdim elimde olmadan ama çok şükür şimdi 1 tane 2 tane ..
Normalde kahvalti dan sonra sürekli yemekten sonra çaydan sonra bilmem neyden sonra ama simdi mide bulantısı falan da olsa hiç ağzıma sürmem diye düşünüyorum
Sorunu yanlış anlamışım ya kusura bakma bulantılarla uğraşınca aklım oraya gittiKızlar 5haftslık falanım ama hiç bir belirti yok olmaması normalmi ?
Ben de regenesis kullanıyorum daha kontrole gitmedim hiç ama gebelikten çnxe de kullanıyordum 3 kutu bitirmiştim doktorun devam edebilirsin dedi mi sana ilave ilaçlar verdi mi ya da?Hangi folik ilaçları alıyorsunuz kızlar. Ben renegesis max kullanmıyorum içimde bir çok vitamin var tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?