2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Oyle yapayım bende doktora düzgün soramadım progestan yazıyorum 1 ay kullan bittikçe al dedi fitil olarak yada ağızdan demedi
Kutunun üstünde ağızdan günde 3 kez veya hazneye derine koyulur yazıyordu en iyisi fitil olarak alayım lekelerim vardı 3 gündür kahverengi
Bugun görünürde bisey yok şükür
Bide dün başladı gebelik belirtileri başım çok dönüyordu elim ayağım titriyordu yemek olana kadar yemeğe oturunca da midem bulandı
Saglikla gelsinler insallah

Sen kalp atışını duydun mu En son ne zaman gittin. Benimde 7+5 ama bugün sabah saatlerce aç kaldım hiç tık yok. Belirtilerim göğüs hariç yok oldu. Doktora gidene kadar ben huniyi takarım galiba Ayın 8 inde kalp dinlemeye gideceğiz. Zaman geçmiyor.

Ben 1 hafta önce vajinal ultrasondan duydum kalp atışını
2 hafta önce gittim keseyi gördük geçen pazartesi de keseye tekrar karından bakti kese büyümüş bide alttan bakayım dedi
O şekilde oldu
Sonrası işte lekelenme kanama görüyorum dedi progestn yazdı 1 ay sonra gel dedi

Açlığa gelemiyorum göğüsler bi şişıyor ağrıyor sonra geçiyor ara ara oluyor.
Kabızlık ve ishal değişiyor
Ve bitmeyen kasık ağrıları

Açlığa gelemiyorum göğüsler bi şişıyor ağrıyor sonra geçiyor ara ara oluyor.
Kabızlık ve ishal değişiyor
Ve bitmeyen kasık ağrıları
Sen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.

Sen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.
Karından duymadi
Alttan bakınca net oldu kese vardı ama yeniydi o şekilde alttan baktı alttan bakınca kalp atışı duyuldu

Fazla düşünme Düşündüğün için zaman geçmiyor
Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle yolumuza devam ederiz

kizlar biraz konudan konuya atlamis olacagim ama vicdanima yenik dusuyorum sormazsam olmaz. Hamile kalmadan once gunde 1 bucuk paket sigara kullaniyordum. gebeligi ogrenince birakmak istedim. esimle birlikte calisiyoruz. sabah ve aksam gunde iki kere olmak uzere onun ictigi sigarayi ben yakiyorum ben ikiser kere cekiyorum. yani gunde 1 sigara bile etmiyor ama yine de tereddutum var korkuyorum. sigarayla bas eden bir tek ben miyim acaba? sizde durum nedir

Bende aynı sorunla cebelleşiyorum
Öğreneli 3 hafta olacak
Gunde 10 tane içerdim bazen daha fazla
Ama Şu 4 gündür 2 ye düşürdüm bu bile benim için çok farklı bisey buna bile inanmazdm gönül ister hiç içmeyelim ama insallah tamamen bırakırız içtikten sonra korku oluyor insallah sağlıkla aliriz kucağımıza

Merhaba TSH kaç çıkmıştı acaba benimde yüksek cıktı ilk teste

İcmîcem diye kendimi hazirlardim daha çok içerdim elimde olmadan ama çok şükür şimdi 1 tane 2 tane ..
Normalde kahvalti dan sonra sürekli yemekten sonra çaydan sonra bilmem neyden sonra ama simdi mide bulantısı falan da olsa hiç ağzıma sürmem diye düşünüyorum

Sigaradan mı bahsediyorsun acaba??

Hangi folik ilaçları alıyorsunuz kızlar. Ben renegesis max kullanmıyorum içimde bir çok vitamin var tavsiye ederim.

Hangi folik ilaçları alıyorsunuz kızlar. Ben renegesis max kullanmıyorum içimde bir çok vitamin var tavsiye ederim.
Ben de regenesis kullanıyorum daha kontrole gitmedim hiç ama gebelikten çnxe de kullanıyordum 3 kutu bitirmiştim doktorun devam edebilirsin dedi mi sana ilave ilaçlar verdi mi ya da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…