2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende günde 1 paket içerdim hamileliğimi öğrenince son 1 tane içtim ve bıraktım ilk bi kaç gün canım çekti şimdi aklıma bile gelmiyor

Bende günde 1 paket içerdim hamileliğimi öğrenince son 1 tane içtim ve bıraktım ilk bi kaç gün canım çekti şimdi aklıma bile gelmiyor
Bende de aynı şekilde oldu hep bırakacağım deyip irademe yenilirdim hazırlık aşamasında ama pozitifi gördüğüm dakika son oldu benim için

Bende de aynı şekilde oldu hep bırakacağım deyip irademe yenilirdim hazırlık aşamasında ama pozitifi gördüğüm dakika son oldu benim için
darisi basima ben hala icmek istiyorum malesef ki

Canlar bu sigara içenler valla kınamıyorum sizi ama ilk 3 ay organ oluşum süreci çok önemli bir süreç lütfen bırakın ve içmeyin bebeğinizin eline biri sigara verse böyle düşünün ve kan yolu ile bebeğe geçiyor çünkü bebek kanla besleniyor ve sizin kanınızda nikotin oluyor içmeyin derim

Sen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.
Alttan muayenenin bir sakıncası yok ,kalp atışını görmek icin bakmış olabilir.Ben ilk dört muayenemi alttan oldum.Bundan sonra karindan bakar.Eger gerekirse ileri ki haftalarda da alttan bakabilir doktor.Benim ilk gebeligimde hem ikili taramam da hemde detaylı ultrasonda o sekilde muayene oldum.Sizde endişe etmeyin.Arkadaşımızda endişe etmesin

Benim d düşük olduğundan başlattı

Testler öyle mi oluyor. Ben kan ile sanıyordum.

Ikili testte kan vermenin yanında ,ense kalınlıgina ve burun gelişimine bakıyorlar

Detayli ultrasonu zaten ileri bir teknik olarak bu konuda uzman olan prinetologlar yada radyologlar bakıyor.O tamamen ultrason
Anladım canım bilmediğim şeyler. Okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…