- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.381
Bende günde 1 paket içerdim hamileliğimi öğrenince son 1 tane içtim ve bıraktım ilk bi kaç gün canım çekti şimdi aklıma bile gelmiyorkizlar biraz konudan konuya atlamis olacagim ama vicdanima yenik dusuyorum sormazsam olmaz. Hamile kalmadan once gunde 1 bucuk paket sigara kullaniyordum. gebeligi ogrenince birakmak istedim. esimle birlikte calisiyoruz. sabah ve aksam gunde iki kere olmak uzere onun ictigi sigarayi ben yakiyorum ben ikiser kere cekiyorum. yani gunde 1 sigara bile etmiyor ama yine de tereddutum var korkuyorum. sigarayla bas eden bir tek ben miyim acaba? sizde durum nedir
Bende de aynı şekilde oldu hep bırakacağım deyip irademe yenilirdim hazırlık aşamasında ama pozitifi gördüğüm dakika son oldu benim içinBende günde 1 paket içerdim hamileliğimi öğrenince son 1 tane içtim ve bıraktım ilk bi kaç gün canım çekti şimdi aklıma bile gelmiyor
Bende de aynı şekilde oldu hep bırakacağım deyip irademe yenilirdim hazırlık aşamasında ama pozitifi gördüğüm dakika son oldu benim için
darisi basima ben hala icmek istiyorum malesef kiBende günde 1 paket içerdim hamileliğimi öğrenince son 1 tane içtim ve bıraktım ilk bi kaç gün canım çekti şimdi aklıma bile gelmiyor
İnşallah canımFazla düşünme Düşündüğün için zaman geçmiyor
Hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle yolumuza devam ederiz
Merhaba. Benim belirtiler de 5 hafta dolunca başladı. Öncesinde hiçbir sey yoktu. Ama illa başlayacak diye bir koşul yok. İlk çocuğumda neredeyse hiçbir şey hissetmemiştim belirti namına.Kızlar 5haftslık falanım ama hiç bir belirti yok olmaması normalmi ?
Decavit kullanıyorum ilk hamileliğimde onu kullanmıştım vitamin sorunum olmadıHangi folik ilaçları alıyorsunuz kızlar. Ben renegesis max kullanmıyorum içimde bir çok vitamin var tavsiye ederim.
2018 Temmuz grubundan tanışıyoruz galiba değil mi :)Bende günde 1 paket içerdim hamileliğimi öğrenince son 1 tane içtim ve bıraktım ilk bi kaç gün canım çekti şimdi aklıma bile gelmiyor
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim sana, hepimizeMerhaba herkese.
Ben de Kasım 2021de tekrar anne olacağım inşallah. Daha önceki gebeliğimde burada çok güzel arkadaşlar edindim. Sizlerle de güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :)
Alttan muayenenin bir sakıncası yok ,kalp atışını görmek icin bakmış olabilir.Ben ilk dört muayenemi alttan oldum.Bundan sonra karindan bakar.Eger gerekirse ileri ki haftalarda da alttan bakabilir doktor.Benim ilk gebeligimde hem ikili taramam da hemde detaylı ultrasonda o sekilde muayene oldum.Sizde endişe etmeyin.Arkadaşımızda endişe etmesinSen artık alttan baktırma. Kalbi üstten duymuş alttan ne diye bakıyor ki. Üstten kanama bölgesi gözüküyor zaten. Sağlıkla devam etsin canım. Günler geçmiyor bu 8. haftayı atlatmak ne zormuş.
Teşekkür ederim, amin :)Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim sana, hepimize
Aaaa evet canım :))2018 Temmuz grubundan tanışıyoruz galiba değil mi :)
Benim d düşük olduğundan başlattıD vitamininine henüz başlamadı doktorum. Saglik ocagida 16 haftada dedi bana
Ben olmayacağım. Yeni bir asi riskleri bile tam bilinmiyorken bu riske girmek istemiyorum
Çoğu arkadaşımızda oldu . İçinizi ferah tutun ama mutlaka doktorunuza ulasin bilgisi olsun
Sigaradan mı bahsediyorsun acaba?
Benim 22 cıktı yarın tekrar kan vericem inş düşmüştürBenimde yüksek çıkmış 3.88
Doktor bana yüksek dedi dahiliyeye gorun dedi Ayın 8inde var randevum bakalimsizin kac çıkmış
Testler öyle mi oluyor. Ben kan ile sanıyordum.Alttan muayenenin bir sakıncası yok ,kalp atışını görmek icin bakmış olabilir.Ben ilk dört muayenemi alttan oldum.Bundan sonra karindan bakar.Eger gerekirse ileri ki haftalarda da alttan bakabilir doktor.Benim ilk gebeligimde hem ikili taramam da hemde detaylı ultrasonda o sekilde muayene oldum.Sizde endişe etmeyin.Arkadaşımızda endişe etmesin
3,3 çıkmıştı. Doktorum 2,5'in altında olmasını istiyoruz demiştiMerhaba TSH kaç çıkmıştı acaba benimde yüksek cıktı ilk teste
Vinalac yazdı doktorum MultivitaminmisHangi folik ilaçları alıyorsunuz kızlar. Ben renegesis max kullanmıyorum içimde bir çok vitamin var tavsiye ederim.
Ikili testte kan vermenin yanında ,ense kalınlıgina ve burun gelişimine bakıyorlarTestler öyle mi oluyor. Ben kan ile sanıyordum.
Anladım canım bilmediğim şeyler. Okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. SağolIkili testte kan vermenin yanında ,ense kalınlıgina ve burun gelişimine bakıyorlar
Detayli ultrasonu zaten ileri bir teknik olarak bu konuda uzman olan prinetologlar yada radyologlar bakıyor.O tamamen ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?