2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende dört gözle bekliyorum kiraz erik AMA buralarda bulunmaz erik
Nere ki orası erik bulunuyo marketlere gelir canım alırsın olmadı kocalar ne güne duruyo alsınlar bi zahmet
Kızlar 2 li 3 lü testlerin zamanı gelıyor yavaştan Fiyatları neler. Biliyor musunuz?
Bu arada kızlar ben düşünmüyorum yaptırmayı tarama testi zaten zorunlu değil diye biliyorum yanlış miyim acaba

Zorunlu değil canım bende düşünmüyorum yaptırmayı

Ah ah bende de aynı sorun var

içmemem gerektiğini bebeğe ne kadar zararlı olduğunu bilsem de dayanamıyorum .
Dile kolay 12 yıldır günde 8-10 tane içiyordum , gebeliğim çok planlı olmadı olsa belki azaltmaya başlardım alışırdım ama fırsatım olmadı

vicdan azabından delirsem de günde bir tane içiyorum Allah affetsin çok zor bir durum .

eskiden hamile yada emziren birini sigara içerken gördüğümde çok kızardım ben hamile olsam kesinlikle içmem derdim ama başa gelmeden anlamıyor insan .

sizler de bu durumda olanlar için dua edin de kurtulalım bu illetten . Şimdi kendimi zorluyorum. İnşallah başarılı olurum .

hem kendim için hem bu illetin içindekiler için tek dileğim bir an önce kurtulmamız

gercekten cok zor Allah yardimcimiz olsun. ben şöyle bir cözüm getirdim kendimce. gun icinde sabah aksam esimin sigarasindan iki kere cekiyorum ona geri veriyorum bazen buna oglenlerini de ekliyorum. toplamda 1 sigara etmez diye dusunuyorum. bu bile yetiyor biraz biraz. gub icine yaydigimdan olsa gerek ama tamamen birakmak istiyorum. cunku artik geceri kabus goruyorum. vicdanim rahat birakmiyor

beni de eklermisiniz

Yaş 25
Beklenen doğum 19.11.2021
İlk bebegim
Kese de 6+0

Arkadaslar gecen hafta kontrole gitmiştim ultrasonla bakıldı vs
Sürekli ultrason la bakilmak iyi değilmiş diye duydum radyasyondan dolayı sanırım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi yarın gitmeyi düşünüyorum tekrardan siz ne zaman gittiniz ve ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz

Evet sanırım ilk gebeligin burda amaç zaten bildiklerimizi paylasmak, aslında biz belirlemiyoruz doktor ne zaman gel derse o zaman gidiyoruz.Tabi ki fazlası zarar olabilir herşeyde olduğu gibi ama ultrasonda X ışınları yok ,ses dalgalarıyla bakılıyor.Doktorunuz sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.

Kendi doktorum gecen hafta Progestan yazıp 1 ay sonra görüşelim dedi
Ama 3 gun boyunca lekelenme oldu endiselendim haliyle
Yarin başka bir doktora randevu aldım ilacı ağızdan aliyordm onu sormak için gitmek istiyorum aslında ultrasondan bakacak doktor
Sormak istedim ondan kim ne derse istemesekte inanıyoruz
Yarın gideyim en iyisi fitil falan verir daha iyi hissederim kendimi tesekkur ederim bu arada❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…