- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.341
Hamilelerde de ise yarayanlar varmış bir umut işte ya bulantım geçsin diye her şeyi yaparımAman ne olur ne olmaz canım. Baktım inteenetten yolculukta işe yarıyormus kısa süre oldugu ıcın sıkıntınyaratmaz belkı ama biz haftalarca takıcazhaber verırsınnne dıyecek canın m
Akupunktur etkisi yaratıyormus cnm olumlu yorum çoktu o yüzden aldım. Şimdi taktım midem çok kötü değişen bişey olmadı malesefYa canım olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama bileklik nasıl keser bulantıyı kesiosada nasıl kesiyor çok sağlıklı gelmedi bana dayanabiliyorsan dayanmaya çalışhepsi bitip gidecek
Ben ilaca rağmen çok fenayım öğürme oluyor her an midem agzimdaymis gibi yemek yesem de geçmiyor hiç bişey fayda etmiyor. Mideye iyi gelen tek meyve var yazmiyim da canınız çekmesin 15 güne falan her yerde olur herhalde onu bekliyorum dört gözleBulantısı olan arkdaşlarım sizlerin bulantısı nasıl tarif edermisiniz benim 4. Gündü bu gün böyle otobüs tutması gibi öğürme ve kusma yok kahvaltı mı ve öğünlerimi yapıyorum ama içim dönüyor sizin his nasıl
Erik mı yoksa bu meyveHamilelerde de ise yarayanlar varmış bir umut işte ya bulantım geçsin diye her şeyi yaparımtmm cnm haber veririm mutlaka
Akupunktur etkisi yaratıyormus cnm olumlu yorum çoktu o yüzden aldım. Şimdi taktım midem çok kötü değişen bişey olmadı malesef
Ben ilaca rağmen çok fenayım öğürme oluyor her an midem agzimdaymis gibi yemek yesem de geçmiyor hiç bişey fayda etmiyor. Mideye iyi gelen tek meyve var yazmiyim da canınız çekmesin 15 güne falan her yerde olur herhalde onu bekliyorum dört gözle
Bende dört gözle bekliyorum kirazErik mı yoksa bu meyve
hamdolsun iyiyim su an. dun lekelenmeyi gordum telasa kapildim hemen progestan fitili taktim yattim uzandim uyuyakalmisim zaten. sabah oldu korkuyla uyandim bisey oldu mu kanamam ya da lekelenmem var mi diye. lavaboya gittim bisey yoktu sadece süt kesigi gibi beyaz akinti vardi. o hep var cunku hamileligin basindan beri. cok yormamaya calisiyorum kendimi. kahvalti yaptik topla bulasiklari hallet. anca bu saat oldu. bu sokaga cikma kisitlamasina denk gelmis olmak cok zor. butun gun evdeyiz e bir de evde erkek olunca doyuramiyorsun da. agzi durmuyor benimkinin. gel de yat dinlenSeninde rahim içi kanaman vardı degil mi ? Peki şuan gelen ne renk ? Kahve mi ? Belki o bir yolunu bulup çıkmıştir, kırmızı degilse yeni bir kanama değildir diye düşündüm.Doktora sorma şansın var mı ? Bence bişey olmayacak canım , üzülme lütfen.dinlen biraz
Azıcık yardım etmiyor mu eşinizhamdolsun iyiyim su an. dun lekelenmeyi gordum telasa kapildim hemen progestan fitili taktim yattim uzandim uyuyakalmisim zaten. sabah oldu korkuyla uyandim bisey oldu mu kanamam ya da lekelenmem var mi diye. lavaboya gittim bisey yoktu sadece süt kesigi gibi beyaz akinti vardi. o hep var cunku hamileligin basindan beri. cok yormamaya calisiyorum kendimi. kahvalti yaptik topla bulasiklari hallet. anca bu saat oldu. bu sokaga cikma kisitlamasina denk gelmis olmak cok zor. butun gun evdeyiz e bir de evde erkek olunca doyuramiyorsun da. agzi durmuyor benimkinin. gel de yat dinlen
Azıcık yardım etmiyor mu eşiniz, bu erkekler neden böyle.Kendinizi ve bebeğinizi düşünün ,şuan önemli olan sizsiniz ❤ kendi isini kendi yapsın biraz
iyi haberlerini bekliyoruzAzıcık yardım etmiyor mu eşiniz, bu erkekler neden böyle.Kendinizi ve bebeğinizi düşünün ,şuan önemli olan sizsiniz ❤ kendi isini kendi yapsın biraz
Beni sorduysan eğer bende fitillere devam ediyorum ,kontrolum haftaya.Kapalı kutu ,umarım herşey yolundadırBenim ilk hafta ayağa kalkmam yasaktı.Bu hafta ufak ufak kendi isimi yapmama izin verdi ama yine de temkinli olarak
Benden önceki hasta yaptırmıştı. Dört yüz elli TL ödedi. DuydumKızlar 2 li 3 lü testlerin zamanı gelıyor yavaştan Fiyatları neler. Biliyor musunuz?
Benimde bi kaç gündür lekelenmelerim oldu doktorum bana progestan hap yazmıştı günde 3 kez ağızdanhamdolsun iyiyim su an. dun lekelenmeyi gordum telasa kapildim hemen progestan fitili taktim yattim uzandim uyuyakalmisim zaten. sabah oldu korkuyla uyandim bisey oldu mu kanamam ya da lekelenmem var mi diye. lavaboya gittim bisey yoktu sadece süt kesigi gibi beyaz akinti vardi. o hep var cunku hamileligin basindan beri. cok yormamaya calisiyorum kendimi. kahvalti yaptik topla bulasiklari hallet. anca bu saat oldu. bu sokaga cikma kisitlamasina denk gelmis olmak cok zor. butun gun evdeyiz e bir de evde erkek olunca doyuramiyorsun da. agzi durmuyor benimkinin. gel de yat dinlen
HoşgeldinBenimde bi kaç gündür lekelenmelerim oldu doktorum bana progestan hap yazmıştı günde 3 kez ağızdan
Ama sersem gibi oluyorum uyuyorum sürekli 2 gündür fitil olarak almaya başladım doktora danışmadım henüz ama ilacın üstünde ya ağızdan ya hazneye derine diye yazıyor
Günde 1 kez alıyorum siz kaç tane alıyorsunuz Günde yarin başka bir doktora randevum var doktora da soracağım
Oo olmaz mı var tabi, YouTube d Kağan Kocatepe nin hemen hemen her konuda videosu var bu konuyu da ele almış, son derece normal olduğunu söylemiş bir bakın videoya isterseniz. Kağan Kocatepe Gebelikte akıntı yazarsanız çıkarKızlar sizde akıntı varmı benim bu sabah beyaz geldi de normal mi
Benimde bi kaç gündür lekelenmelerim oldu doktorum bana progestan hap yazmıştı günde 3 kez ağızdan
Ama sersem gibi oluyorum uyuyorum sürekli 2 gündür fitil olarak almaya başladım doktora danışmadım henüz ama ilacın üstünde ya ağızdan ya hazneye derine diye yazıyor
Günde 1 kez alıyorum siz kaç tane alıyorsunuz Günde yarin başka bir doktora randevum var doktora da soracağım
merhaba bana doktor gunde 1 kere fitil olarak kullanmami söyledi. ben de geceleri yatarken kullaniyorum.Hoşgeldinyan etkileri yuzunden daha çok fitil olarak alıyor çoğunluğumuz.Bende fitil olarak alıyorum
HosbuldumHoşgeldinyan etkileri yuzunden daha çok fitil olarak alıyor çoğunluğumuz.Bende fitil olarak alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?