- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.321
Benzer benim deBulantısı olan arkdaşlarım sizlerin bulantısı nasıl tarif edermisiniz benim 4. Gündü bu gün böyle otobüs tutması gibi öğürme ve kusma yok kahvaltı mı ve öğünlerimi yapıyorum ama içim dönüyor sizin his nasıl
Yemek yerken en rahat oldugum zamanBulantısı olan arkdaşlarım sizlerin bulantısı nasıl tarif edermisiniz benim 4. Gündü bu gün böyle otobüs tutması gibi öğürme ve kusma yok kahvaltı mı ve öğünlerimi yapıyorum ama içim dönüyor sizin his nasıl
Seninde rahim içi kanaman vardı degil mi ? Peki şuan gelen ne renk ? Kahve mi ? Belki o bir yolunu bulup çıkmıştir, kırmızı degilse yeni bir kanama değildir diye düşündüm.Doktora sorma şansın var mı ? Bence bişey olmayacak canım , üzülme lütfen.dinlen birazkizlar 7+0 gebeligim ve bende de az önce lekelenme olduprogeston fitil kullaniyordum kanama alanim var diye geceleri. hep sukrediyordum en azindan lekelenmem olmadan buraya kadar geldik diye ama az once benden ben gitti. agrim sizim yok fakat lekelenmem oldu.
Tatlım üzülme stres yapma benden de geliyor suyla kahve telvesi gibi çoğumuzdan geliyor o kanama mecbur dışarı atılacak aktif değil ondan kahverengi canım moral bozma uzan ilacını al ve uyu beyaz çamaşır giyiyorum bende 2 gündür azdı az evvel suyla kahve telvesi gibi gelmiş üzülme olur mukizlar 7+0 gebeligim ve bende de az önce lekelenme olduprogeston fitil kullaniyordum kanama alanim var diye geceleri. hep sukrediyordum en azindan lekelenmem olmadan buraya kadar geldik diye ama az once benden ben gitti. agrim sizim yok fakat lekelenmem oldu.
Benımde gündüz çok iyiBenzer benim deYani halime çok şükür diyorum ama çok da iyi değilim. Acıkınca daha çok bulanıyor gibi. Bir de ben ortodontik tedavi görüyordum ağzımda şeffaf plak var, onu çıkarıp atmak istiyorum hep Beslenme desen makarna simit ekmek
Canım burda çoğumuzun lekelenmesi var doğal bi durum rengi ve şiddeti önemli stres yapma sakin ol yat dinlenkizlar 7+0 gebeligim ve bende de az önce lekelenme olduprogeston fitil kullaniyordum kanama alanim var diye geceleri. hep sukrediyordum en azindan lekelenmem olmadan buraya kadar geldik diye ama az once benden ben gitti. agrim sizim yok fakat lekelenmem oldu.
Benimde kahvaltıdan sonra başlıyor yatana kadar uyuyunca hissetmiyorum ama ertesi gün gene kahvaltı be başlıyor otobüs tutmuş gibi öle birBenımde gündüz çok iyiakşam 7 den sonra başlıyor bulantı kusma yok uyku moduna girince bir titreme geliyor donuyorum sabah uyanınca sıcacgım sanırım kan hapından. Az daha sabır kızlar zor kısımdayız sonra mis gibi olacak
cnm doktora gittin mi iğne verir en azından durması icin dinlen hiç iş yapma kalp atısı varsa bebek iyiyse hcbsey olmaz korkma bendede henuz kanama yok ama kesede kanama alanı gordu doktorkizlar 7+0 gebeligim ve bende de az önce lekelenme olduprogeston fitil kullaniyordum kanama alanim var diye geceleri. hep sukrediyordum en azindan lekelenmem olmadan buraya kadar geldik diye ama az once benden ben gitti. agrim sizim yok fakat lekelenmem oldu.
evet öyleymiş canım sordum doktoruma sağoldevit 3 ise 10 damla canım
D vitamininine henüz başlamadı doktorum. Saglik ocagida 16 haftada dedi banaBir de doktorum d vitamını günlük 10 damla kullan dedi eczaneci ilaca 4 damla yazmış ne yapmam lazım ben mi doktoru yanlış anladım acaba
Ben olmayacağım. Yeni bir asi riskleri bile tam bilinmiyorken bu riske girmek istemiyorumKızlar sordum kimse yazmamış biz 3 ay dolunca corona aşısı olabiliyormuşuz öncelik gruptaymışız ne diyosunuz
Çoğu arkadaşımızda oldu . İçinizi ferah tutun ama mutlaka doktorunuza ulasin bilgisi olsunkizlar 7+0 gebeligim ve bende de az önce lekelenme olduprogeston fitil kullaniyordum kanama alanim var diye geceleri. hep sukrediyordum en azindan lekelenmem olmadan buraya kadar geldik diye ama az once benden ben gitti. agrim sizim yok fakat lekelenmem oldu.
ben de tel tedavisi görüyorum, dün dişçi muayenem vardı, tellerimi sıktı, ağrıdan ölüyorum resmen ağrı kesici içememek ne kötü bi şeymişBenzer benim deYani halime çok şükür diyorum ama çok da iyi değilim. Acıkınca daha çok bulanıyor gibi. Bir de ben ortodontik tedavi görüyordum ağzımda şeffaf plak var, onu çıkarıp atmak istiyorum hep Beslenme desen makarna simit ekmek
Günaydın güzel anneler herkes iyidir umarım
Merhaba hemen hemen tüm doktorlar parol içmekte hiçbir sakınca olmadığını söylüyorlar.ben de tel tedavisi görüyorum, dün dişçi muayenem vardı, tellerimi sıktı, ağrıdan ölüyorum resmen ağrı kesici içememek ne kötü bi şeymiş
cahilliğimden işte bilmiyorum sonunda dayanamayıp doktoruma mesaj attım ben de ona sordum. çok teşekkür ederim bu bilgi benim için çok iyi olduMerhaba hemen hemen tüm doktorlar parol içmekte hiçbir sakınca olmadığını söylüyorlar.
geçen hafta bel ağrısından ölüyordum doktor günde en az 4 saat arayla 4-5 tane bile içebilirsin demişti
Ben de tel tedavisi görüyorum hatta dün benim de sıktı ama benim o kadar ağrım olmuyor hiç sizin dişler çok mu çarpışıkben de tel tedavisi görüyorum, dün dişçi muayenem vardı, tellerimi sıktı, ağrıdan ölüyorum resmen ağrı kesici içememek ne kötü bi şeymiş
benim gömülü diş vardı onun ameliyatını oldum dün de çıkan gömülü dişe braket taktı teli kalınlaştırdı falan, tel kalınlaşınca ilk birkaç gün ağrı oluyor bende hepBen de tel tedavisi görüyorum hatta dün benim de sıktı ama benim o kadar ağrım olmuyor hiç sizin dişler çok mu çarpışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?