2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benzer benim de Yani halime çok şükür diyorum ama çok da iyi değilim. Acıkınca daha çok bulanıyor gibi. Bir de ben ortodontik tedavi görüyordum ağzımda şeffaf plak var, onu çıkarıp atmak istiyorum hep Beslenme desen makarna simit ekmek

kizlar 7+0 gebeligim ve bende de az önce lekelenme oldu progeston fitil kullaniyordum kanama alanim var diye geceleri. hep sukrediyordum en azindan lekelenmem olmadan buraya kadar geldik diye ama az once benden ben gitti. agrim sizim yok fakat lekelenmem oldu.

Yemek yerken en rahat oldugum zaman acıktıkca cok kötu oluyor. Ikı gundurde sabah kalkınca kusuyorum ama daha cok ogurme afedersın ac oldugum ıcın sadece su cıkıyor

Seninde rahim içi kanaman vardı degil mi ? Peki şuan gelen ne renk ? Kahve mi ? Belki o bir yolunu bulup çıkmıştir, kırmızı degilse yeni bir kanama değildir diye düşündüm.Doktora sorma şansın var mı ? Bence bişey olmayacak canım , üzülme lütfen.dinlen biraz

Tatlım üzülme stres yapma benden de geliyor suyla kahve telvesi gibi çoğumuzdan geliyor o kanama mecbur dışarı atılacak aktif değil ondan kahverengi canım moral bozma uzan ilacını al ve uyu beyaz çamaşır giyiyorum bende 2 gündür azdı az evvel suyla kahve telvesi gibi gelmiş üzülme olur mu

Benımde gündüz çok iyi akşam 7 den sonra başlıyor bulantı kusma yok uyku moduna girince bir titreme geliyor donuyorum sabah uyanınca sıcacgım sanırım kan hapından. Az daha sabır kızlar zor kısımdayız sonra mis gibi olacak

Canım burda çoğumuzun lekelenmesi var doğal bi durum rengi ve şiddeti önemli stres yapma sakin ol yat dinlen

Benimde kahvaltıdan sonra başlıyor yatana kadar uyuyunca hissetmiyorum ama ertesi gün gene kahvaltı be başlıyor otobüs tutmuş gibi öle bir
His

Kızlar sizin kahverengi akıntı nasıl ? Benin Su ile beraber gelen kahve telvesi gibi bir tık açık kahverengi sabah ilk kalkınca mutlaka akıyor çamaşırıma sonra akşam oluyor bazen bazen gelmiyor ama kıvam bu şekilde sizlerin

cnm doktora gittin mi iğne verir en azından durması icin dinlen hiç iş yapma kalp atısı varsa bebek iyiyse hcbsey olmaz korkma bendede henuz kanama yok ama kesede kanama alanı gordu doktor

Bir de doktorum d vitamını günlük 10 damla kullan dedi eczaneci ilaca 4 damla yazmış ne yapmam lazım ben mi doktoru yanlış anladım acaba
D vitamininine henüz başlamadı doktorum. Saglik ocagida 16 haftada dedi bana
Kızlar sordum kimse yazmamış biz 3 ay dolunca corona aşısı olabiliyormuşuz öncelik gruptaymışız ne diyosunuz
Ben olmayacağım. Yeni bir asi riskleri bile tam bilinmiyorken bu riske girmek istemiyorum
Çoğu arkadaşımızda oldu . İçinizi ferah tutun ama mutlaka doktorunuza ulasin bilgisi olsun

ben de tel tedavisi görüyorum, dün dişçi muayenem vardı, tellerimi sıktı, ağrıdan ölüyorum resmen ağrı kesici içememek ne kötü bi şeymiş

İyi pazarlar kızlar. Çook yoğun bir haftaydı benim için. Nasılsınız? Keyifler nasıl?

Geçtiğimiz hafta TSH yüksek çıkmıştı benim biraz. Sağlık ocağında kan alırken kolumu baya zorladılar ama. Kadın doğum doktorum endokrinoloji bölümüne yönlendirdi. İlaca başlayacaktık. Ancak kanı çok zor aldıklarını söyledim. O da bu durumun test sonucunu etkileyebileceğini söyledi. Tekrar test yaptık. Çok şükür normal çıktı bu sefer. Sizin de aklınızda olsun bu durum

ben de tel tedavisi görüyorum, dün dişçi muayenem vardı, tellerimi sıktı, ağrıdan ölüyorum resmen ağrı kesici içememek ne kötü bi şeymiş
Merhaba hemen hemen tüm doktorlar parol içmekte hiçbir sakınca olmadığını söylüyorlar.

geçen hafta bel ağrısından ölüyordum doktor günde en az 4 saat arayla 4-5 tane bile içebilirsin demişti

Merhaba hemen hemen tüm doktorlar parol içmekte hiçbir sakınca olmadığını söylüyorlar.

geçen hafta bel ağrısından ölüyordum doktor günde en az 4 saat arayla 4-5 tane bile içebilirsin demişti
cahilliğimden işte bilmiyorum sonunda dayanamayıp doktoruma mesaj attım ben de ona sordum. çok teşekkür ederim bu bilgi benim için çok iyi oldu

Ben de tel tedavisi görüyorum hatta dün benim de sıktı ama benim o kadar ağrım olmuyor hiç sizin dişler çok mu çarpışık
benim gömülü diş vardı onun ameliyatını oldum dün de çıkan gömülü dişe braket taktı teli kalınlaştırdı falan, tel kalınlaşınca ilk birkaç gün ağrı oluyor bende hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…